SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The effect of fermentation and storage on free amino acids of tarhana
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
, cilt.56, sa.5, ss.349-358, 2005 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bazı Tahıl Benzeri Ürünlerin Glutensiz Kek Üretiminde Kullanımı
GIDA
, cilt.44, sa.5, ss.770-780, 2019 (Hakemli Dergi)
Fenilketonüri hastaları için fenilalanin içeriği azaltılmış bir un geliştirilmesi
Gıda
, cilt.43, sa.5, ss.812-825, 2018 (Hakemli Dergi)
Çiya Tohumundan Ultrason Destekli Yağ Ekstraksiyonunun Optimizasyonu
GIDA
, cilt.43, ss.393-402, 2018 (Hakemli Dergi)
Etin tuzlanması işleminde vakumlu emdirim tekniğinin kullanılması
GIDA
, cilt.43, sa.1, ss.139-150, 2018 (Hakemli Dergi)
Biyoaktif gıda bileşenlerinin püskürterek dondurma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu
Gıda/ The Journal of Food
, cilt.43, sa.1, ss.11-20, 2018 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda Bulunan Suyun Fizikokimyasal Durumu Ve Sorpsiyon İzotermleri
GIDA
, sa.40, ss.109-116, 2015 (Hakemli Dergi)
Kırmızı Et Tüketiminin Sağlık Üzerine Etkileri
Et Üreticileri Birliği, Kırmızı Et Sektör Yayını
, sa.29, ss.30-35, 2014 (Hakemsiz Dergi)
Selüloz Ve Selüloz Türevi Diyet Liflerin Özellikleri Ve Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanları
GIDA
, sa.39, ss.243-250, 2014 (Hakemli Dergi)
Tahıl depolamada zararların oluşum mekanizmaları ve depolamanın temel prensipleri
Miller/Değirmenci
, sa.46, ss.66-78, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Unlarda gıda güvenliği riskleri ve güvenli un üretimi için un fabrikalarında hijyen ve sanitasyon
Miller/Değirmenci
, sa.44, ss.52-65, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Açlığın Önlenmesi ve Gıda Güvencesinin Sağlanması
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.36, ss.50-59, 2012 (Hakemli Dergi)
Serbest Radikallerin Önemi ve Gıda İşleme Sırasında Oluşumu
GIDA
, cilt.6, ss.349-356, 2011 (Hakemli Dergi)
Nişasta Miktarının ve Çöven Suyu İlavesinin Lokumların Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri
GIDA
, cilt.5, sa.35, ss.331-337, 2010 (Hakemli Dergi)
Gıda GÜvenliği
Food Sektör
, sa.52, ss.42-46, 2009 (Hakemsiz Dergi)
Influence of Different Mıcrowave Seed Roasting Processes on the Changes in Quality and Fatty Acid Composition of Tehina (Sesame Butter) Oil.
Akd. Üni. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.19, sa.2, ss.207-216, 2006 (Hakemli Dergi)
Influence of different microwave seed roasting processes on the changes in quality and fatty acid composition of tehina (sesame butter) oil
Mediterranean Agricultural Sciences
, cilt.19, sa.2, ss.207-216, 2006 (Hakemli Dergi)
Süne, Eurygaster spp., (hemiptera: scutelleridae) böceklerinin buğdaylara verdikleri teknolojik zararlar ve zararların azaltılma çalışmaları
Unlu Mamuller Teknolojisi
, cilt.69, ss.33-43, 2005 (Hakemli Dergi)
Yaş ve Kuru Tarhananın Şeker İçeriğine Fermentasyon ve Depolamanın Etkisi
GIDA
, cilt.29, sa.4, ss.299-305, 2004 (Hakemli Dergi)
Ticari şartlarda ekmek üretiminde patates ve yulaf unu kullanmanın hamur ve ekmek özelliklerine etkileri
GIDA
, cilt.2, ss.139-147, 2004 (Hakemli Dergi)
Çay tohumunun bazı özellikleri ve çay tohumu yağının yağ asiti kompozisyonu
GIDA
, cilt.2, ss.135-138, 2001 (Hakemli Dergi)
Çay tohumunun bazı özellikleri ve çay tohumu yağının yağ asidi kompozisyonu
GIDA
, cilt.26, sa.2, ss.135-138, 2001 (Hakemli Dergi)
Ortodoks ve Çaykur Yöntemi ile Üretilen Farklı Sınıf Çayların Mineral İçerikleri
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
, cilt.23, sa.4, ss.809-815, 1998 (Scopus)
Ortodoks ve Çaykur yöntemleri ile üretilen farklı sınıf çayların mineral içerikleri
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.23, ss.809-815, 1998 (Scopus)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Investigation of the Development Possibilities of a Liquid Sourdough to be Used in the Production of Sourdough Bread
10th Central European Congress on Food (10thCEFood), Sarajevo (Saraybosna), Bosna-Hersek, 10 - 11 Haziran 2021
Nadir bir şeker olan allülozun üretimi ve beslenmede kullanım imkanları
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.80
Dünya gıda programına bir gıda yardım önerisi olarak tarhana
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.79
Determination of Functional Properties of Some Pseudocereals
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.195
Effects of Baking Atmosphere on Non-Enzymatic Browning Reactions in Bread
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.219
Fatty Acid Composition of Some Pseudocereals
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.256
Some quality characteristics of produced and marketed hungarian salami in turkey
2nd EuroSciCon Conference on Food Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Mayıs 2018, ss.69
Effect of salt content on microbiological quality of dried beef slices
2nd EuroSciCon Conference on Food Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Mayıs 2018, ss.63
Production of jelly candy by a minimal process using honey instead of sugar
31st EFFoST International Conference, Sıtges, İspanya, 13 - 16 Kasım 2017, ss.2
The volatile compounds of kefir added wet tarhana
31st EFFoST International Conference, Sıtges, İspanya, 13 - 16 Kasım 2017, ss.1
Candied chestnut produced with sorbitol
31st EFFoST International Conference, Sıtges, İspanya, 13 - 16 Kasım 2017, ss.3
Drying kinetics of vacuum dried beef slices
19th World Academy of Science, Engineering and Technology, Paris, Fransa, 28 - 29 Ağustos 2017
Effect of different flours on the physical and sensorial characteristics of meatballs
19. World Academy of Science, Engineering and Technology Conference Proceedings, Paris, Fransa, 28 - 29 Ağustos 2017, ss.2501
Use of sprout as enzyme therapy in phenylketonuria
International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 10 - 12 Mayıs 2017
USE OF DIFFERENT CUMIN DOSES TO IMPROVE THE CHEMICAL AND SENSORIAL CHARACTERISTICS OF COATED AND FRIED CHICKEN MEAT
I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, Antalya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1461
Use of Different Cumin Doses to Improve the Chemical and Sensorial Characteristics of Coated and Fried Chicken Meat
I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1461
Some Physical and Chemical Properties of Blue Corn (Zea Mays L.)
16th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Selanik, Yunanistan, 18 - 21 Nisan 2017, ss.12
Some Physical and Chemical Properties of Blue Corn (Zea Mays L.)
16th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Selanik, Yunanistan, 18 - 21 Nisan 2017, ss.12
Some Physical and Chemical Properties of Blue Corn (Zea Mays L.)
16th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Selanik, Yunanistan, 18 - 21 Nisan 2017, ss.29
Effects of Using Sprouted Wheat on Quality at Bulgur Production
16th Europen Young Cereal Scientist and Technologist Workshop, Selanik, Yunanistan, 18 - 21 Nisan 2017, ss.38
Kefır addition in production of wet tarhana
6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017
Determination of Some Physical and Chemical Properties of Gluten-Free Cake Enriched with Pseudocereals
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.42
Kefir Addition in Production of Wet Tarhana
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.166
Kefir Addition in Production of Wet Tarhana
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.166
Determination of Some Physical and Chemical Properties of Gluten-Free Cake Enriched with Pseudocereals
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.42
Kefir Addition in Production of Wet Tarhana
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.166
Determination of Some Physical and Chemical Properties of Gluten-Free Cake Enriched with Pseudocereals
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.42
Storage Stability of Single and Double Layered Microcapsules of Probiotic Microorganisms
2nd Congress On Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.164
The effects of wheat flour particle size on physical properties of pound cake
2nd Congress on Food Structure & Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.181
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Buharda Pişirilmiş Ekmeğin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri
Türkiye 12. Gıda Kongresi 05-07 Ekim 2016, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.505
Püskürterek Kurutma Yöntemi Kullanılarak Isıl Stabilizasyonu Yüksek Probiyotik Mikroorganizma İçeren Mikrokapsül Üretimi
12. Türkiye Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2016, ss.50
Some Properties of Wheat Sprouts
International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.252
Production of traditional chestnut candy and determination of some physical and chemical properties
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.432
Cereal based traditional fermented functional foods
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.588
Lump Tarhana and Its Production
The 3th International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.121
Lump Tarhana and Its Production
The 3th International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.121
Cereal-based Traditional Fermented Foods
The 3th International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.588
Production of Tradiditonal Chesnut Candy and Determination of Some Physical and Chemical Properties
International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.432
Lump Tarhana and Its Production
International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.121
Enzime Dirençli Nişastaca Zenginleştirilmiş Un Katkısının Ekmeğin Diyet Lif ve Fonksiyonel Gıda Özellikleri Üzeine Etkisi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.236
Enzime Dirençli Nişastaca Zenginleştirilmiş Un Katkisinin Ekmeğin Diyet Lif ve Fonksiyonel Gıda Özellikleri Üzerine Etkisi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.236
Production of Probiotic boza as a functional food for health and wellness, determination of its some properties and investigation of acceptability in public
1st Congress on Food Structure and Design, Porto, Portekiz, 15 - 17 Ekim 2014, ss.4345
Improvement of Boza as a functional food
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.250
Researching of an Indicator for Cake Staling by Using GC-MS
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117
Researching of an Indicator for Cake Staling by Using GC-MS
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117
Researching of a Indicator for Cake Staling by Using GC-MS
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117
Researching of an Indicator for Cake Staling by Using GC-MS
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117
Adsorption Behavior of Bulgur
8th EUROWATER Conference on Water in Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.50
Adsorption Behavior of Bulgur
8th EUROWATER Conference on Water in Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.50
Adsorption Behavior of Bulgur
8th EUROWATER Conference on Water in Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.50
Adsorption Behavior of Bulgur
8th International Conference on Water In Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.9
Ultrasonication to inactivate the proteolytic enzymes in bug-damaged wheat
13th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Freising, Almanya, 14 - 16 Mayıs 2014, ss.41
Production of Probiotic Boza
2nd International Symposium of Probiotics and Prebiotics in Pediatrics, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Mart 2014, ss.51
Volatile Constituents Of Boza In Fermentation And Storage
The 2nd International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261
Some Physical and Chemical Properties of Some Turkish Honeys
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642
Some Physical And Chemical Properties Of Some Turkish Honeys
The 2nd International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642
Volatile Constituents of Boza in Fermentation and Storage
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261
Some Physical and Chemical Properties of Some Turkish Honeys
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642
Some Physical and Chemical Properties of Some Turkish Honeys
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642
Volatile Constituents of Boza in Fermentation and Storage
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261
Analysis of slicing firmness and extensibility of pastırma slices
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.328
Volatile Constituents of Boza in Fermentation and Storage
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261
Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları
11. Türkiye Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.511
Determination and application of sorption isotherms of food
7th EUROWATER Conference on Water in Food, Helsinki, Finlandiya, 3 - 05 Haziran 2012, ss.62
Geleneksel bir ekmek olarak yufka. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.185
Köfter; geleneksel bir türk tatlısı
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.111
Geleneksel Bir Ekmek Olarak YUfka
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.185
Probiyotik boza üretiminin fermentasyon ve depolama aşamasında şeker içeriği değişiminin belirlenmesi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.88
Alternatif bir şeker bitkisi olarak sorgum
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.293
Açlığın önlenmesi ve gıda güvencesinin sağlanması
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.18
Functional Food Properties Of Fermented Cereals Products
Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.909
Effects of adding different doses of yoghurt starter culture and baking at different temperatures on phytic acid content of whole wheat bread
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.685
Determination of reducing effect on toxic content of bread using sulphur compound and different baking temperatures
1. International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.285
Geleneksel bir ürün olan bozanın fonksiyonel gıda olarak özellikleri
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.552-553
Farklı randımanlardaki unlardan üretilmiş yufkaların bazı özelliklerinin farklı sıcaklıklarda depolama ile değişimi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.268
Fonksiyonel gıda bileşeni olarak diyetsel antioksidantlar
10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.1053-1056
Gıdaların sorpsiyon izotermlerinin belirlenmesi ve kullanımı
10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.1021-1022
Fonksiyonel gıda bileşeni olarak diyetsel antioksidanlar
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.1053-1056
Important of free radicals on food processing
TÜBİTAK - 2. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.165
Antioxidant capacity of some wheat varietis commonly grown in Turkey
ICC - Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.151
Fırın ürünlerinde Maillard reaksiyonu ve hidroksimetilfurfural (HMF) oluşumu
Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.331-335
Yeni bir gıda grubu olarak fonksiyonel gıdalar
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.791-794
Ultrasonik tekniğin gıda bilimi ve teknolojisi alanında kullanım imkânları
Gıda Kongresi, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.474-477
Yaş ve kuru tarhananın şeker içeriğine fermentasyon ve depolamanın etkisi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.17
Tirmis tanelerinin (Lupinus albus L.) bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmes
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2003, ss.707-720
Tirmis tanelerinin (Lupinus albus L.) bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2003
Kitap & Kitap Bölümleri
Bölüm 8 Kalsiyum Miktarının Kompleksometrik Yöntemle Belirlenmesi
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), , Editör, Nobel, Ankara, ss.63-67, 2021
Hububat Depolama
Hububat Bilimi ve Teknolojisi, Hamit KÖKSEL, Oğuz ACAR, Buket ÇETİNER, Filiz KÖKSEL, Editör, SİDAS Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.191-205, 2021
Bölüm 7 İndofenol Yöntemi ile C Vitamini Belirlenmesi
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.57-60, 2020
Bölüm 16 İmünoserolojik Yöntem ile Gıdalarda Gliadin Tespiti
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.131-135, 2020
Bölüm 9 Ferrozin Testi ile Etteki Demirin Tespiti
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.71-73, 2020
Bölüm 5 Örnekleme ve Örnek Hazırlama
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.71-81, 2020
Bölüm 21 Yansıtma ve Geçirgenlik Spektrumlarından CIE Renk Özelliklerinin Hesaplanması
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.173-177, 2020
Bölüm 4 Analitik Verilerin Değerlendirilmesi
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Kazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.55-67, 2020
Probiotic Cereal-Based Fermented Functional Foods
Fermented Foods, Part I: Biochemistry and Biotechnology, Ray C. R, Montet D., Editör, Crc Press, Florida, ss.211-228, 2016