-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2012 - 2017 Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2005 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2003 - 2005 Araştırma Görevlisi Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1995 - 2003 Araştırma Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2019 - 2022 Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - 2022 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2017 Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2008 - 2009 Post Doktora
University of Reading, School of Chemical, Food and Pharmacy, Food Bioscience, Post Doktora
-
1995 - 1995 Mühendis
Ticari Kuruluş Özel, Çağlayanlar Un Fabrikası, Mühendis, Mühendis
-
1995 - 1995 Gıda Mühendisi
Çağlayanlar Un Sanayi, Gıda Mühendisi
-
1993 - 1995 Yedek Subay
Diğer Kamu Kurumu, TSK, TSK, Yedek Subay
-
1992 - 1993 Vekil Öğretmen
Kurugöl Köyü İlköğretim Okulu, Vekil Öğretmen
-
Doktora
Gıdaların Sorpsiyon İzotermi
Gıda Bileşenleri ve Kimyası
Gıda Bileşenleri ve Kimyası
Gıda Karbonhidratları
-
Yüksek Lisans
Unlu Mamuller Teknolojisi
Gıdaların Sorpsiyon İzotermleri
Gıda Karbonhidratları
Gıda Bileşenleri ve Kimyası
Gıda Bileşenleri ve Kimyası
Gıda Bileşenleri ve Kimyası
Fonksiyonel Gıdalar
-
Lisans
Tahıl Teknolojisi
Seminer
Beslenme İlkeleri
Gıda Kimyası II
Bitirme Çalışması
Gıda Kimyası
Fizikokimya
fonksiyonel Gıdalar
Tahıl ve Öğütme Teknolojisi
Gıda Bileşenleri ve Kimyası
Tahıl ve Öğütme Teknolojisi
-
Ekşi Hamur Ekmeklerinin Üretiminde Kullanılmak Üzere Bir Sıvı Ekşi Hamur Mayasının Geliştirilme İmkanlarının Araştırılması
M.SÜMBÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Glikoz Kullanılarak Katalitik Hidrojenizasyon ile Sorbitol Üretimi
M.ÖZTÜRK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Mısır Tanelerinin Depolanma Stabilitesi Üzerine Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Etkisi
D.Gizem(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Buğday Embriyosunun Farklı Sıcaklık ve Nispi Nem Koşullarında Sorpsiyon İzotermlerinin Belirlenmesi ve Bu Koşullarda Oksidasyon Özelliklerinin Araştırılması
A.KOÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Minimal işlem uygulamalarıyla kuru bir et ürünü üretmek için bir soğuk kurutucu tasarımı ve elde edilen kuru et ürününün kuruma ve kalite karakteristiklerinin belirlenmesi
E.AYKIN(Öğrenci), Doktora, 2018 -
İnert ve İnhibitör Gaz Ortamlarında Pişirme İşlemlerinin Ekmeklerin HMF ve Akrilamid İçeriğini Azaltıcı Etkilerinin Belirlenmesi
Ü.GÜLCAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Fenilketonüri Hastalarına Yönelik Fenilalanin İçeriği Azaltılmış Bir Un Geliştirilmesi
Ö.KILIÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Probiyotik Mikroorganizmaların Püskürterek Dondurma ve Kurutma Teknikleriyle Mikroenkapsüle Edilerek Probiyotik Kek Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması
S.ARSLAN(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Alternatif Bir Şeker Kaynağı Olan Sorgumdan Ham Şeker Üretimi
E.ZORBACI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Unun Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Zenginleştirilmesi ve Bu Unun Bir Diyet Lif Kaynağı Olarak Bisküvi Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması
-
Balın biyoaktif bileşenlerinin korunarak kurutulması ve üretilen bal tozlarından soğuk içecek karışımı hazırlama imkanlarının araştırılması
ERBAŞ M. (Danışman)
-
Süne ve Kımıl Zararına Uğramış Buğdaylarda Proteaz Enzimi İnaktivasyonunda Ultrasonik Ses Dalgalarının Kullanım İmkânları
A.Nur(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Probiyotik Boza Üretimi ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
S.ARSLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Tam Buğday Ekmeğinin Fitik Asit İçeriği ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Farklı Oranlarda Yoğurt Starter Kültürü (Streptococcus thermophilus ve Lactobacillus bulgaricus) İlavesinin ve Farklı Sıcaklıklarda Pişirmenin Etkilerinin Belirlenmesi
S.GÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Ekmek Üretim Sürecinde Kükürtlü Bileşik Kullanımının Toksik Bileşik Oluşumunu Azaltıcı Etkisinin Belirlenmesi
H.ŞEKERCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009