Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2012 - 2017 Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2005 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2003 - 2005 Araştırma Görevlisi Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1995 - 2003 Araştırma Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2019 - 2022 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
2019 - 2022 Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2017 Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
Akademi Dışı Deneyim
-
2008 - 2009 Post Doktora
University of Reading, School of Chemical, Food and Pharmacy, Food Bioscience
-
1995 - 1995 Mühendis
Ticari Kuruluş Özel, Çağlayanlar Un Fabrikası, Mühendis
-
1995 - 1995 Gıda Mühendisi
Çağlayanlar Un Sanayi
-
1993 - 1995 Yedek Subay
Diğer Kamu Kurumu, TSK, TSK
-
1992 - 1993 Vekil Öğretmen
Kurugöl Köyü İlköğretim Okulu
Verdiği Dersler
-
Lisans Tahıl Teknolojisi
-
Lisans Seminer
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Gıda Kimyası II
-
Doktora Gıdaların Sorpsiyon İzotermi
-
Lisans Bitirme Çalışması
-
Doktora Gıda Bileşenleri ve Kimyası
-
Yüksek Lisans Unlu Mamuller Teknolojisi
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Doktora Gıda Bileşenleri ve Kimyası
-
Lisans Fizikokimya
-
Lisans fonksiyonel Gıdalar
-
Yüksek Lisans Gıdaların Sorpsiyon İzotermleri
-
Yüksek Lisans Gıda Karbonhidratları
-
Doktora Gıda Karbonhidratları
-
Yüksek Lisans Gıda Bileşenleri ve Kimyası
-
Yüksek Lisans Gıda Bileşenleri ve Kimyası
-
Lisans Tahıl ve Öğütme Teknolojisi
-
Lisans Gıda Bileşenleri ve Kimyası
-
Yüksek Lisans Gıda Bileşenleri ve Kimyası
-
Yüksek Lisans Fonksiyonel Gıdalar
-
Lisans Tahıl ve Öğütme Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Ekşi Hamur Ekmeklerinin Üretiminde Kullanılmak Üzere Bir Sıvı Ekşi Hamur Mayasının Geliştirilme İmkanlarının Araştırılması
M.SÜMBÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Glikoz Kullanılarak Katalitik Hidrojenizasyon ile Sorbitol Üretimi
M.ÖZTÜRK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Mısır Tanelerinin Depolanma Stabilitesi Üzerine Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Etkisi
D.Gizem(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Buğday Embriyosunun Farklı Sıcaklık ve Nispi Nem Koşullarında Sorpsiyon İzotermlerinin Belirlenmesi ve Bu Koşullarda Oksidasyon Özelliklerinin Araştırılması
A.KOÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Minimal işlem uygulamalarıyla kuru bir et ürünü üretmek için bir soğuk kurutucu tasarımı ve elde edilen kuru et ürününün kuruma ve kalite karakteristiklerinin belirlenmesi
E.AYKIN(Öğrenci), Doktora, 2018 -
İnert ve İnhibitör Gaz Ortamlarında Pişirme İşlemlerinin Ekmeklerin HMF ve Akrilamid İçeriğini Azaltıcı Etkilerinin Belirlenmesi
Ü.GÜLCAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Fenilketonüri Hastalarına Yönelik Fenilalanin İçeriği Azaltılmış Bir Un Geliştirilmesi
Ö.KILIÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Probiyotik Mikroorganizmaların Püskürterek Dondurma ve Kurutma Teknikleriyle Mikroenkapsüle Edilerek Probiyotik Kek Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması
S.ARSLAN(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Alternatif Bir Şeker Kaynağı Olan Sorgumdan Ham Şeker Üretimi
E.ZORBACI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Unun Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Zenginleştirilmesi ve Bu Unun Bir Diyet Lif Kaynağı Olarak Bisküvi Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması
-
Balın biyoaktif bileşenlerinin korunarak kurutulması ve üretilen bal tozlarından soğuk içecek karışımı hazırlama imkanlarının araştırılması
ERBAŞ M. (Danışman)
-
Süne ve Kımıl Zararına Uğramış Buğdaylarda Proteaz Enzimi İnaktivasyonunda Ultrasonik Ses Dalgalarının Kullanım İmkânları
A.Nur(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Probiyotik Boza Üretimi ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
S.ARSLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Tam Buğday Ekmeğinin Fitik Asit İçeriği ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Farklı Oranlarda Yoğurt Starter Kültürü (Streptococcus thermophilus ve Lactobacillus bulgaricus) İlavesinin ve Farklı Sıcaklıklarda Pişirmenin Etkilerinin Belirlenmesi
S.GÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Ekmek Üretim Sürecinde Kükürtlü Bileşik Kullanımının Toksik Bileşik Oluşumunu Azaltıcı Etkisinin Belirlenmesi
H.ŞEKERCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009