Prof. Dr. AYHAN TOPUZ


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Bilimleri, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng)


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

E-posta: atopuz@akdeniz.edu.tr
İş Telefonu: +90 242 310 2447
Fax Telefonu: +90 242 310 6306
Web: https://avesis.akdeniz.edu.tr/atopuz
Ofis: Mühendislik Fakültesi B225
Posta Adresi: Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Konyaaltı Antalya

Metrikler

Yayın

181

Atıf (WoS)

1687

H-İndeks (WoS)

23

Atıf (Scopus)

2429

H-İndeks (Scopus)

27

Atıf (Scholar)

390

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (Sobiad)

10

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

36

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

18

Açık Erişim

57
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Duyurular & Dokümanlar

Reaksiyon Ödev 1
Ödev
25.03.2025

Ödev soruları 1


Isı Aktarımı - Çeşitli Geometrik Yüzeylerden Doğal Konveksiyon Tablosu
Ders Notu
24.12.2024

Çeşitli Geometrik Yüzeylerden Doğal Konveksiyon Tablosu


Isı Aktarımı Çalışma Sorusu
Ders Notu
20.12.2024

Işınım çalışma sorusu


Isı Aktarımı - Işınım Ders Notları
Ders Notu
20.12.2024

Işınım ders notları


Boru ve Tüplerde Dik Akış
Ders Notu
4.12.2024
Geçiş Bölgesinde Isı Transfer Katsayısı
Ders Notu
4.12.2024

Geçiş Bölgesinde Isı Transfer Katsayısı


Isı Aktarımı - Çalışma Soruları 5
Ödev
27.11.2024
Isı Aktarımı - Çalışma Soruları 2
Ödev
4.11.2024

Seri ve paralel sistemlerde kondüksiyon ve konveksiyon


Isı Aktarımı - Çalışma Soruları 3
Ödev
4.11.2024
Isı Aktarımı - Çalışma Soruları 4
Ödev
4.11.2024

İçten ısı üretimli sistem, kritik yarıçap


Isı Aktarımı - Çalışma soruları çözümü 1
Ders Notu
4.11.2024

Soru çözümü dersinde çözülen sorular


Birim çevirme tabloları, Isı transfer tabloları
Ders Notu
9.10.2024

Birim çevirme tabloları, Isı transfer tabloları


Isı Aktarımı - Çalışma Soruları 1
Ödev
9.10.2024

Seri ve paralel sistemlerde kondüksiyon


Reaksiyon kitetiği ödev (Hızlı sınav yerine)
Ödev
5.06.2024

Kısa sınav yerine ödev


Isı Aktarımı / Kararsız halde zamana bağlı ısı aktarımı tabloları
Ders Notu
14.12.2021

Kararsız halde ısı transferi hesaplamalarında kullanılacak olan tabloları içermektedir.


Isı Aktarımı - Çalışma Soruları - 8
Ödev
14.12.2021

Kararsız halde ısı aktarımız ile ilgili soruları içermektedir. 


Isı Aktarımı - Çalışma Soruları 7
Ödev
1.12.2021
Isı Aktarımı / Isı değiştiriciler için düzeltme faktörü grafikleri
Ders Notu
1.12.2021

Isı değiştiricilerde düzeltme faktörünün hesaplanmasında kullanılan grafikleri içermektedir. 


Isı taşınım katsayısı için eşitlik sabitleri
Ders Notu
1.12.2021

Isı taşınım katsayısı için eşitlik sabitleri


Isı aktarımı - Isı değiştiriciler için düzeltme faktörü grafikleri
Ders Notu
1.12.2021

Isı değiştiriciler için düzeltme faktörü grafikleri


Isı Aktarımı - Çalışma Soruları 6
Ödev
30.11.2021

Doğal konveksiyon, yüzeylerden ısı transferi


Isı Aktarımı - Isı değiştirici örnek soru çözümü
Ders Notu
11.01.2021

Isı Aktarımı - Isı değiştirici örnek soru çözümü


Gıda Mühendisliği Uygulamaları - Grupların Dağılımı ve Zaman Çizelgesi
Duyuru
26.02.2020
Gıda Mühendisliği Uygulamaları - Öğütme
Deney Föyü
20.02.2020
Gıda Mühendisliği Uygulamaları - Difüzyon
Deney Föyü
20.02.2020
Gıda Mühendisliği Uygulamaları - Membran Filtrasyon
Deney Föyü
20.02.2020
Gıda Mühendisliği Uygulamaları - Püskürterek kurutma
Deney Föyü
20.02.2020
Gıda Mühendisliği Uygulamaları - Ekstraksiyon
Deney Föyü
20.02.2020
Gıda Mühendisliği Uygulamaları - Evaporasyon
Deney Föyü
20.02.2020
Gıda Mühendisliği Uygulamaları - Konvektif kurutma
Deney Föyü
20.02.2020
Gıda Mühendisliği Uygulamaları - Dondurma prosesi
Deney Föyü
20.02.2020
Gıda Mühendisliği Uygulamaları - Pişirme yöntemleri
Deney Föyü
20.02.2020
Gıda Müh. Uygulamaları / Genel Rapor Formatı
Ders Notu
20.02.2020
Gıda Mühendisliği Uygulamaları - Konvektif kurutma rapor formatı
Ders Notu
20.02.2020

Bu Rapor formatı Konvektif Kurutma Uygulaması içindir. 


Gıda Mühendisliği Uygulamaları - MAP
Deney Föyü
20.02.2020
Gıda Mühendisliği Uygulamaları - Seperasyon ve Pastörizasyon
Deney Föyü
20.02.2020
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE LABORATUVAR GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ
Sunum
17.02.2020
Laboratuvar tekniği ders notu (Örnekleme, yoğunluk, bome, öksele, balling vb)
Ders Notu
20.05.2019
Reaksiyon Kinetiği - Enzim Kinetiği
Ders Notu
17.05.2019
Reaksiyon kinetiği D, z, Q10 Değerleri
Ders Notu
17.05.2019
Reaksiyon Kinetiği yeni çalışma soruları 2
Ödev
27.03.2019
Reaksiyon Kinetiği yeni çalışma soruları 1
Ödev
27.03.2019
Işınımla ısı transferi ödev sorusu
Ödev
6.01.2019

Işınımla ısı transferi özet konu anlatımı ve ödev sorusu


Reaksiyon Kinetiği Dersi - Enzim Kinetiği
Ders Notu
2.10.2018

Reaksiyon kinetiği dersinde son derste anlatılan konuları içermektedir.


Reaksiyon kinetiği çalışma soruları 2
Ödev
22.03.2018
Reaksiyon kinetiği çalışma soruları
Ders Notu
22.03.2018

ilgili sorular ve cevapları işaretlenerek verilmiştir.


Eğitim Bilgileri

2007 - 2008

2007 - 2008

Post Doktora

Illinois State University, Faculty Of Agriculture, Food Science And Human Nutrition, Amerika Birleşik Devletleri

1998 - 2002

1998 - 2002

Doktora

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

1995 - 1998

1995 - 1998

Yüksek Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

1991 - 1995

1991 - 1995

Lisans

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2002

2002

Doktora

Farklı gamma ışınlama dozlarının ve depolamanın kırmızı pul biberin (Capsicum annuum L. ) bazı kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal kalitesi üzerine etkileri

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

1998

1998

Yüksek Lisans

Yenidünya çeşitlerinin (eriobotrya japonica L.) bazı fiziksel, kimyasal özellikleri ile marmelat, nektar ve konserveye işlenebilme olanaklarının belirlenmesi

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi

Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2009 - 2014

2009 - 2014

Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2005 - 2009

2005 - 2009

Yrd. Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2002 - 2005

2002 - 2005

Öğretim Görevlisi Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1995 - 2002

1995 - 2002

Araştırma Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2011 - Devam Ediyor

2011 - Devam Ediyor

Yönetim Kurulu Üyesi

Akdeniz Üniversitesi, Gıda Güvenliği Ve Tarımsal Araştırmalar Merkezi

2019 - 2022

2019 - 2022

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2016 - 2021

2016 - 2021

Dekan

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

2013 - 2021

2013 - 2021

Senato Üyesi

Akdeniz Üniversitesi

2015 - 2016

2015 - 2016

Bölüm Başkanı

Akdeniz Üniversitesi, Mühensilik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2009 - 2014

2009 - 2014

Akademik Kurul Üyesi

Akdeniz Üniversitesi, Mühensilik Fakültesi

2009 - 2012

2009 - 2012

Bölüm Başkan Yardımcısı

Akdeniz Üniversitesi, Mühensilik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ

KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ

ISI AKTARIMI

GIDA LABORATUVAR TEKNİĞİ

Yönetilen Tezler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2018

2018

MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI

DİNÇER C., TOPUZ A.

Gıda , cilt.43, sa.4, ss.569-581, 2018 (Hakemli Dergi)

2012

2012

Oleorezinler

TOPUZ A., TONTUL İ.

Food Sektör , cilt.12, sa.70, ss.24-25, 2012 (Hakemsiz Dergi)

2012

2012

Doğanın Ateşli Hediyesi: Kırmızıbiber

TOPUZ A., DİNÇER C.

Food Sektör , cilt.12, sa.70, ss.36-37, 2012 (Hakemsiz Dergi)

1997

1997

Yenidünyanın Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

ÖZDEMİR F., TOPUZ A.

Gıda , cilt.22, ss.389-393, 1997 (Hakemli Dergi)

1997

1997

Traditional Turkish Food Made From Fruit

ÖZDEMİR F., NAS S., TOPUZ A.

Fruit Processing , cilt.9, sa.7, ss.360-363, 1997 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2019

2019

Biotechnology Assisted Breeding Infrastructure Studies at Vaccaria hispanica (Mill.) Rauschert

ARI E., İKTEN H., MUTLU N., BEDİR H., TOPUZ A., ÇAM İ. B., et al.

II. International Green Biotechnology Congress, Türkiye, 09 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

2018

2018

Effect of osmotic drying on physicochemical aspects of dehydrofrozen sliced red pepper (Capsicum annuum L.)

BAŞÜNAL GÜLMEZ H., TOPUZ A.

13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, cilt.1, ss.105, (Özet Bildiri)

2018

2018

Some physicochemical properties of turkish coffee fortified with apricot kernel powder

GÜNEL Z., PARLAK A., ADSOY M., TOPUZ A.

13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, cilt.1, ss.104

2018

2018

Physicochemical properties some physicochemical properties of commercial protein isolates

ATBAKAN T., AŞIK S., TOPUZ A.

13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, cilt.1, ss.110

2018

2018

Extraction optimization of sunflower head pectin and determination some gel properties of the pectin

VURAL E., Eroglu E., TOPUZ A.

13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, cilt.1, ss.89-97

2018

2018

Effect of closed cycle modified atmosphere drying on characteristic of kiwi fruit during storage

ÇAM İ. B., BAŞÜNAL H., EROĞLU E., TOPUZ A.

IDS’2018 – 21st International Drying Symposium, Valensiya, İspanya, 11 - 14 Eylül 2018, cilt.1, sa.1, ss.333 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

Modelling drying kinetics of closed cycle modified atmospherdrying of banana fruit

Çam İ. B., Eroğlu E., Başünal H., Topuz A., Ertekin C.

IDS’2018 – 21st International Drying Symposium, Valencia, İspanya, 11 - 14 Eylül 2018, cilt.1, sa.1, ss.59 Creative Commons License

2018

2018

Evaluation of color change and browning index values in bananas dried under modified atmosphere by computer vision technique

ÇAM İ. B., BAŞÜNAL H., TOPUZ A.

IDS’2018 – 21st International Drying Symposium, Valensiya, İspanya, 11 - 14 Eylül 2018, cilt.1, sa.1, ss.82, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

Extraction of Saponins and Cyclopeptides from Cow Cockle (Vaccaria hispanica (Mill.) Rauschert) Seeds Grown in Turkey

ÇAM İ. B., BALCI-TORUN F., TOPUZ A., ARI E., DENİZ İ. G., GENÇ İ.

ICACA 2018 : 20th International Conference on Agricultural Chemistry and Agrochemicals, Kopenhag, Danimarka, 11 - 12 Haziran 2018, cilt.12, sa.6, ss.43, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

Effect of Gas Composition on the Physicochemical Properties of the Packaged Peeled Garlic during Storage

TORUN M., AZARABADİ N., SALMAN S., BALCI TORUN F., BAŞÜNAL GÜLMEZ H., TOPUZ A., et al.

Seventh International Conference onFood StudiesSeventh International Conference on Food Studies, 26 - 27 Ekim 2017

2017

2017

A COMPARATIVE STUDY ON SINGLE BED DESICCANTS FOR AIR DEHUMIDIFICATION IN CABINET DRYER

ÇAM İ. B., BAŞÜNAL H., TOPUZ A.

6TH EUROPEAN DRYING CONFERENCE, Liege, Belçika, 19 - 21 Haziran 2017, cilt.1, ss.193, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

Optimisation of Osmotic Dehydration of Red Pepper by Response Surface Methodology

BAŞÜNAL GÜLMEZ H., TOPUZ A.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.652, (Özet Bildiri)

2017

2017

Pomegranate pestil production by different drying methods: Effect on bioactive compounds and volatile profile

TOPUZ A., TONTUL İ.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1058, (Özet Bildiri)

2017

2017

Rosmarinic acid contents and antioxidant properties of different oregano thyme species

Kasımoğlu Z., ŞAHİN NADEEM H., TOPUZ A.

1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.263

2017

2017

Total phenolic content and sensory properties of mixed herbal tea produced from different aromatic plants

ATBAKAN T., AŞIK S., Kasımoğlu Z., TOPUZ A.

1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1110

2017

2017

Rapid quantitative determination of cumin adulteration with coriander and peanut hull powder using the DSC technique

ÇAM İ. B., BAŞÜNAL H., TOPUZ A.

1st INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.1373, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

Optimization of herbal tea formulation produced from aromatic plants

Aşık S., ATBAKAN T., Kasımoğlu Z., TOPUZ A.

1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1106, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

Effect of Saponin Enriched Soapwort Powder on Structural and Sensorial Properties of Turkish Delight

ÇAM İ. B., TOPUZ A.

ICFPC 2016: 18th International Conference on Advanced Food Processing and Components, Paris, Fransa, 29 - 30 Aralık 2016, cilt.12, sa.15, ss.3468, (Özet Bildiri)

2016

2016

Meyve Suyu Konsantrasyonunda Ozmotik Distilasyon Yönteminin Kullanımı

DİNÇER C., TOPUZ A.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.403, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

Doğal Gıda Renklendiricisi Olarak Antosiyaninler

Vural E., TOPUZ A.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.399, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

Vakum İmpregnasyon Tekniği ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı

Kasımoğlu Z., BAŞÜNAL H., TOPUZ A.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.326

2016

2016

Meyve Suyu Distilasyonunda Ozmotik Distilasyon Yönteminin Kullanımı

DİNÇER C., TOPUZ A.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.403

2016

2016

Lokum üretiminde süttozu kullanılabilirliğinin araştırılması

TOPUZ A., EROĞLU E., ÇALIŞKAN M. B.

Trükiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, cilt.1, ss.330, (Özet Bildiri)

2016

2016

Effect of different drying conditions on colour and textural properties of pomegranate pestil

TONTUL İ., TOPUZ A.

XIIth International Conference of Food Physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.34, (Özet Bildiri)

2016

2016

Determination of some physicochemical properties of water-insoluble crude fiber produced from spent black tea

Kasımoğlu Z., Menzek F., Bulgur S., TOPUZ A.

XIIth International Conference of Food Physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.49

2016

2016

Study on recoalescence in O/W emulsion prepared with two different techniques

EROĞLU E., TONTUL İ., TOPUZ A.

XIIth International Conference of Food Physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.23, (Özet Bildiri)

2015

2015

Production of instant rosehip tea and evaluation of its key components during storage

EROĞLU E., TONTUL İ., TOPUZ A.

EuroFoodChem XVIII, Madrid, İspanya, 13 - 16 Ekim 2015, ss.179, (Özet Bildiri)

2015

2015

Pomegranate pestil production with different hydrocolloids: an optimization study

TONTUL İ., TOPUZ A.

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, ss.26, (Özet Bildiri)

2015

2015

Çözünür kuşburnu çayı üretiminde püskürterek kurutma koşullarının belirlenmesi

EROĞLU E., TONTUL İ., TOPUZ A.

Pamukkale Gıda Sempozyumu 3: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalae, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.29-30, (Özet Bildiri)

2015

2015

Dilimlenmiş Sarımsakların Ozmotik Kurutma Koşullarının Optimizasyonu

TOPUZ A., Başünal H.

Pamukkale Gıda Sempozyumu 3: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.240

2015

2015

Aktif karbon kumaşının sigara filtrasyonunda kullanımı

HODA N., MERT F., TOPUZ A., TONTUL İ.

12. ulusal tesisat mühendisliği kongresi, İzmir, Türkiye, 8 - 11 Nisan 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Optimization of ultrasonic emulsification in flaxseed oil microencapsulation

TONTUL İ., TOPUZ A.

1st Congress on Food Structure Design, Porto, Portekiz, 15 - 17 Ekim 2014, ss.142, (Özet Bildiri)

2014

2014

Development of soapwort extract for improving structural properties of Tahini halvah

ÇAM İ. B., TOPUZ A.

1st Congress On Food Structure Design, Porto, Portekiz, 15 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.137

2014

2014

Effect of ultrasonication time and oil loading on laurel oil microcapsules

TOPUZ A., TONTUL İ.

XXII International Conference on Bioencapsulation, Bratislava, Slovakya, 17 - 19 Eylül 2014, ss.144-145, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Effect of Vegetable Proteins on Physical Characteristics of Spray Dried Tomato Powders

TONTUL İ., TOPUZ A., Karacan M., Özkan C.

Novel Approaches in Food Industry (NAFI 2014), Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.222, (Özet Bildiri)

2014

2014

Inactivation of Escherichia coli in black mulberry juice under pulsed sonication and continuous thermo-sonication treatments

DİNÇER C., TOPUZ A.

Novel Approaches in Food Industry (NAFI 2014), Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.24

2014

2014

Effect of Ultrasonication on Different Wall Materials Using in Flaxseed Oil Microencapsulation

TONTUL İ., TOPUZ A.

Novel Approaches in Food Industry (NAFI 2014), Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.63, (Özet Bildiri)

2013

2013

Total phenolic content and antioxidant activity of coffee-like beverages consumed in Turkey

TONTUL İ., TOPUZ A.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Makedonya, 1 - 04 Ekim 2013, ss.543 Sürdürülebilir Kalkınma

2013

2013

A New Potential Nutraceutical Plant For Turkey: Vaccaria hispanica (Mill.) Rauschert

ARI E., TOPUZ A., SULUDERE Z.

1st Mediterranean Symposium on Medicinal and Aromatic Plants (MESMAP-2013), Gazimagosa, Kıbrıs (Kktc), 17 - 20 Nisan 2013, ss.70, (Özet Bildiri)

2012

2012

Kapsainoitlerin genel özellikleri ve sağlık üzerine etkileri

DİNÇER C., TOPUZ A.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012

2011

2011

Ultrasound pasteurization in fruit juice industry

DİNÇER C., ÇAM İ. B., TOPUZ A.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.232

2010

2010

Essential oil composition of lemon peel pil extracted byhydrodistillation

TOPUZ A., ÖZDEMİR BİLİCİ K. S., AZARABADİ N.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.413

2010

2010

Influence Of Drying Methods On Carotenoİds Of Paprİka (Cv. Jalapeno)

TOPUZ A., DİNÇER C., ÖZDEMİR K. S., FENG H., KUSHAD M.

15th World Congress of Food Science & Technology, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Ağustos 2010

2010

2010

Traditional uses, bioactive compounds and health benefits of some Salvia and Sideritis species in Turkey

DİNÇER C., TONTUL İ., ŞAHİN H., TOPUZ A.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Some Physical, Chemical and Sensorial Properties of Sultan Turkish Delight

ÇAM İ. B., TOPUZ A.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Phenolic acid and flavonoid composition of Sideritis lycia and Sideritis libanotica subsp. Linearis

DİNÇER C., TOPUZ A., ÇAM İ. B., TONTUL İ., ÖZDEMİR K. S., ŞAHİN H., et al.

6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

2010

2010

Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)

TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F., Özcan M. M.

6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010

2008

2008

Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225

2008

2008

Capsaicinoids and antioxidant properties of paprika

TOPUZ A., FENG H., KUSHAD M.

14th World Congress of Food Science & Technology, Çin, 1 - 04 Ekim 2008, (Özet Bildiri)

2008

2008

Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi

TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN H., AKDOĞAN A., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri

AKDOĞAN A., DİNÇER C., TORUN M., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

Phenolic composition of different Turkish green teas

ŞAHİN H., AKDOĞAN A., DİNÇER C., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, cilt.HB-_-005, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

The use of ionizing radiation in the storage of fruits and vegetables

TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

The 35th Annual Meeting of the European Radiation Research Society, Ukrayna, 1 - 04 Ağustos 2006, (Özet Bildiri)

2006

2006

Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Muhafazasında Ozon Uygulamaları

TETİK N., TOPUZ A., TURHAN İ., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.281-285 Sürdürülebilir Kalkınma

2006

2006

Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Muhafazasında Ozon Uygulamaları

TETİK N., TOPUZ A., TURHAN İ., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2006

2006

Meyve ve Sebzelerin Muhafazasında İyonize Radyasyon Kullanımı

DİNÇER C., TOPUZ A.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)

2006

2006

Meyve ve Sebzelerin Muhafazasında Ultraviyole Işık Uygulamaları

TURHAN İ., TOPUZ A., TETİK N., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)

2006

2006

Physical and Nutritional Characterisation of Chestnuts Cultivated In Different Regions of Turkey

TOPUZ A., ŞAHİN H., AKSU M., DİNÇER C., AKDOĞAN A.

3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)

2004

2004

Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi

TOPUZ A., ŞAHİN H., ÖZDEMİR F., GÖLÜKÇÜ M.

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.173-178

2004

2004

Andız pekmezinin fenolik madde içeriği ve fonksiyonel gıda olarak önemi

ÖZDEMİR F., TOPUZ A., ŞAHİN H., GÖLÜKÇÜ M.

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.144-149, (Tam Metin Bildiri)

2003

2003

Effect of Drying Methods, Gamma Irradiation and Storage on the Capsaicionids of Paprika

TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

IAFP 2003, 90 th Annual Meeting, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Ağustos 2003

1999

1999

Bazı Yenidünya Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin HPLC ile Belirlenmesi

TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Ekim 1999, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

Kırınım Pencereli Kurutma Teknolojisi

AŞIK AYGÜN S., TOPUZ A.

Gıdaların Kurutulmasında Kullanılan Yenilikçi Kurutma Teknolojileri, ERTEKİN FİGEN, Editör, Türkiye Klinikleri (Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.), ss.54-61, 2024

2023

2023

Drying of tea, herbals, and spices

TOPUZ A., DİNÇER C., ATBAKAN KALKAN T., AŞIK AYGÜN S.

Drying Technology in Food Processing, Jafari, Seid Mahdi; Malekjani Narjes,, Editör, ELSEVIER, ss.543-586, 2023

2023

2023

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri: Yenilikler ve Zorluklar

TOPUZ A., DİNÇER C., AŞIK AYGÜN S.

Besleyici ve Sağlıklı Gıda : Gıda Endüstrisinden Sofraya, El, Sedef Nehir, Editör, Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., ss.39-46, 2023

2023

2023

Drying of tea, herbals, and spices

TOPUZ A., DİNÇER C., ATBAKAN KALKAN T., AŞIK AYGÜN S.

Drying Technology in Food Processing, Jafari, Seid Mahdi; Malekjani Narjes, Editör, ELSEVIER, ss.543-586, 2023

2021

2021

Spray Drying Encapsulation of Minerals

Başünal Gülmez H., Eroğlu E., Topuz A.

Spray Drying Encapsulation of Bioactive Materials, Jafari, SM; Rashidinejad, A, Editör, CRC Press, Florida, ss.171-182, 2021

2017

2017

Nano-encapsulation of fish oil and essential fatty acids

TONTUL İ., EROGLU E., TOPUZ A.

Nanoencapsulation of Food Bioactive Ingredients: Principles and Applications, Jafari S.M., Editör, Academic Press , Londra, ss.103-144, 2017

2015

2015

Microencapsulation of plant oils rich in alpha-linolenic acid: Effect of processing parameters

TONTUL İ., TOPUZ A.

Microencapsulation and Microspheres for Food Applications, Sagis LMC, Editör, Academic Press , San Diego, Ca, ss.253-270, 2015

Desteklenen Projeler

2017 - 2020

2017 - 2020

Karadut Meyvesinin Sıcak Havada ve Kapalı Döngü Modifiye Atmosferde Kurutulması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

TOPUZ A. (Yürütücü), Akgün B.

2018 - 2019

2018 - 2019

Farklı kurutma yöntemleri ile biyoaktif bileşenlerce zengin portakal tozu üretimi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

TOPUZ A. (Yürütücü), Aşık S.

Patent

2021

2021

KAPALI DÖNGÜ MODİFİYE ATMOSFER KURUTUCU (KADMAK)

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: 2015 12570 , Standart Tescil

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Akademik Gıda

Editörler Kurulu Üyesi

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Turkish Journal of Agriculture and ForestrySürdürülebilir Kalkınma

Editörler Kurulu Üyesi

2012 - 2014

2012 - 2014

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Yardımcı Editör/Bölüm Editörü

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2016 - 2018

2016 - 2018

TUBİTAK

Üye

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Temmuz 2018

Temmuz 2018

Gıda

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2018

Haziran 2018

Quality Assurance and Safety of Crops & Foods

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Turkish Journal of Agriculture and Forestry

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2018

Mart 2018

Akademik Gıda

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2017

Haziran 2017

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2017

Mayıs 2017

Quality Assurance and Safety of Crops & Foods

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2017

Mayıs 2017

Turkish Journal of Agriculture and Forestry

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2017

Nisan 2017

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2017

Mart 2017

Innovative Food Science and Emerging Technologies

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2017

Mart 2017

Gıda

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2017

Mart 2017

Food Chemistry

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2017

Mart 2017

Quality Assurance and Safety of Crops & Foods

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2017

Şubat 2017

Innovative Food Science and Emerging Technologies

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2016

Aralık 2016

Innovative Food Science and Emerging Technologies

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2016

Ekim 2016

Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2016

Eylül 2016

Powder Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2016

Eylül 2016

Quality Assurance and Safety of Crops & Foods

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2016

Haziran 2016

International Journal of Food Properties

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2016

Haziran 2016

Industrial Crops and Products

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2016

Mart 2016

Journal of Food Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2016

Şubat 2016

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2015

Kasım 2015

Food Chemistry

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2015

Kasım 2015

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2015

Ekim 2015

International Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2015

Eylül 2015

Journal of Food Quality

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2015

Temmuz 2015

Drying Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2015

Mayıs 2015

Food & Function

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2015

Mayıs 2015

Powder Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2015

Mayıs 2015

European Food Research and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2015

Nisan 2015

Natural Product Research

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2015

Mart 2015

Food Chemistry

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2015

Şubat 2015

Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2015

Şubat 2015

Derim

Hakemli Bilimsel Dergi

Kasım 2014

Kasım 2014

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2014

Ekim 2014

International Journal of Food Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2014

Ekim 2014

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2014

Eylül 2014

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2014

Eylül 2014

Journal of Food Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2014

Ağustos 2014

Journal of Food & Nutritional Disorders

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2014

Mayıs 2014

LWT - Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2014

Nisan 2014

Powder Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2014

Mart 2014

Industrial Crops and Products

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2014

Mart 2014

Journal of Food Composition and Analysis

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2014

Mart 2014

Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2014

Şubat 2014

Journal of Chromatographic Science

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2014

Şubat 2014

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2014

Ocak 2014

LWT-Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2014

Ocak 2014

Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Aralık 2013

Aralık 2013

Derim

Hakemli Bilimsel Dergi

Aralık 2013

Aralık 2013

Food Chemistry

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2013

Ağustos 2013

International Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2013

Temmuz 2013

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2013

Haziran 2013

International Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2013

Haziran 2013

Journal of Chromatographic Science

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2013

Haziran 2013

Plant Foods for Human Nutrition

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2013

Haziran 2013

International Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2013

Nisan 2013

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2013

Mart 2013

Industrial Crops and Products

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2013

Mart 2013

Jordan Journal of Agricultural Sciences

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ocak 2013

Ocak 2013

Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2013

Ocak 2013

Gıda

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2012

Ekim 2012

Journal of Food Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2012

Ağustos 2012

Acta Physiologiae Plantarum

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2012

Haziran 2012

Industrial Crops and Products

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2012

Haziran 2012

Cyta-Journal of Foods

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2012

Haziran 2012

Journal of Agricultural Science and Technology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Haziran 2012

Haziran 2012

Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2012

Mayıs 2012

Food Chemistry

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2012

Mayıs 2012

Cyta-Journal of Foods

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2012

Şubat 2012

LWT-Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2012

Ocak 2012

Food Chemistry

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2011

Ağustos 2011

Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2011

Ağustos 2011

African Journal of Agricultural Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Temmuz 2011

Temmuz 2011

Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2011

Temmuz 2011

Journal of Agricultural and Food Chemistry

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2011

Haziran 2011

LWT-Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2011

Mayıs 2011

European Food Research and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2011

Şubat 2011

European Food Research and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2010

Aralık 2010

Journal of Food Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2010

Eylül 2010

Journal of Agricultural Science and Technology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Eylül 2010

Eylül 2010

Journal of Food Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2010

Ağustos 2010

Journal of Food Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2010

Mayıs 2010

Journal of Agricultural and Food Chemistry

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2010

Mart 2010

Journal of Food Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2009

Kasım 2009

Journal of Agricultural Sciences

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2009

Mayıs 2009

Journal of Food Composition and Analysis

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2008

Temmuz 2008

Journal of Food Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2006

Ocak 2006

Journal of Food Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Danışmanlıklar

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık

Meykon Meyve ve Kaynak Suları A.Ş.

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Ekim 2018

Ekim 2018

XIIIth International Conference of Food Physicists

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Topuz A., Küçükçetin A., Torun M., Eroğlu E.
Antalya, Türkiye

Ödüller

Aralık 2011

Aralık 2011

Teşvik Ödülü

Akdeniz Üniveristesi



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Ekim 2018 - 01 Ekim 2018

01 Ekim 2018 - 01 Ekim 2018

XIIIth International Conference of Food Physicists

Moderatör

Antalya-Türkiye

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and TechnologiesSürdürülebilir Kalkınma

Oturum Başkanı

Nevşehir-Türkiye

01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016

01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016

2nd Food Structure Design Congress

Oturum Başkanı

Antalya-Türkiye

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

Pamukkale Gıda Sempozyumu III

Oturum Başkanı

Denizli-Türkiye

01 Mayıs 2014 - 01 Mayıs 2014

01 Mayıs 2014 - 01 Mayıs 2014

Novel Approaches in Food Industry

Oturum Başkanı

Aydın-Türkiye

Burslar

2007 - 2008

2007 - 2008

2219-Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı

TÜBİTAK

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1687

h-indeksi (WOS): 23

Jüri Üyelikleri

Şubat-2021

Şubat 2021

Doktora Yeterlik Sınavı

Hande Özge Güler Dal - Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bil. Enstitüsü

Şubat-2021

Şubat 2021

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

Aday Doç.Dr. Sami Bulut - Trakya Üniversitesi

Şubat-2021

Şubat 2021

Doktora Yeterlik Sınavı

Hira Yüksel - Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Ocak-2021

Ocak 2021

Tez Savunma (Doktora)

Serhat Turgut - Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Ocak-2021

Ocak 2021

Doktora Yeterlik Sınavı

Yusuf Yılmaz - Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Haziran-2020

Haziran 2020

Doktora Yeterlik Sınavı

Ecem Vural - Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Temmuz-2019

Temmuz 2019

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Temmuz-2019

Temmuz 2019

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Temmuz-2019

Temmuz 2019

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Temmuz-2019

Temmuz 2019

Tez Savunma (Doktora)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Temmuz-2019

Temmuz 2019

Tez Savunma (Doktora)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Mayıs-2019

Mayıs 2019

Doktora Yeterlik Sınavı

Doktora Öğrencileri Muhammed Mustafa ÖZÇELİK ve Mehmet AKSU - Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Nisan-2019

Nisan 2019

Tez Savunma (Doktora)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Nisan-2019

Nisan 2019

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

- Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Şubat-2019

Şubat 2019

Tez Savunma (Doktora)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Ocak-2019

Ocak 2019

Tez Savunma (Doktora)

Esra Devseren - Ege Üniversitesi

Ocak-2019

Ocak 2019

Tez Savunma (Doktora)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Ağustos-2018

Ağustos 2018

Doçentlik Sınavı

- Akdeniz Üniversitesi

Şubat-2018

Şubat 2018

Tez Savunma (Doktora)

Özge Süfer - Mersin Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Ocak-2018

Ocak 2018

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Ümran Karaküçük - Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Nisan-2017

Nisan 2017

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Fadime Demirel - Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Mart-2017

Mart 2017

Tez Savunma (Doktora)

Gizem Şahin Özalp - Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Ocak-2017

Ocak 2017

Tez Savunma (Doktora)

Nursel Heybeli - Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Ocak-2017

Ocak 2017

Tez Savunma (Doktora)

İsmail TONTUL - Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Ağustos-2016

Ağustos 2016

Tez Savunma (Doktora)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Temmuz-2016

Temmuz 2016

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Şubat-2015

Şubat 2015

Tez Savunma (Doktora)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Ocak-2015

Ocak 2015

Tez Savunma (Doktora)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Ocak-2015

Ocak 2015

Tez Savunma (Doktora)

- Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Aralık-2014

Aralık 2014

Tez Savunma (Doktora)

- Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Aralık-2014

Aralık 2014

Tez Savunma (Doktora)

- Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Ekim-2014

Ekim 2014

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Ağustos-2014

Ağustos 2014

Tez Savunma (Doktora)

- Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Haziran-2013

Haziran 2013

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Aralık-2012

Aralık 2012

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Aralık-2012

Aralık 2012

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Ağustos-2012

Ağustos 2012

Tez Savunma (Doktora)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Ağustos-2012

Ağustos 2012

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Şubat-2012

Şubat 2012

Akademik Personel Sınavı

- Mühendislik Fakültesi

Aralık-2011

Aralık 2011

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Kasım-2011

Kasım 2011

Tez Savunma (Doktora)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Haziran-2011

Haziran 2011

Tez Savunma (Doktora)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Haziran-2011

Haziran 2011

Akademik Personel Sınavı

- Mühendislik Fakültesi

Mart-2011

Mart 2011

Akademik Personel Sınavı

- Mühendislik Fakültesi

Şubat-2011

Şubat 2011

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Aralık-2010

Aralık 2010

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Temmuz-2010

Temmuz 2010

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Haziran-2010

Haziran 2010

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Mart-2010

Mart 2010

Akademik Personel Sınavı

- Mühendislik Fakültesi

Ocak-2010

Ocak 2010

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

- Mühendislik Fakültesi

Aralık-2009

Aralık 2009

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Ekim-2009

Ekim 2009

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Ağustos-2009

Ağustos 2009

Akademik Personel Sınavı

- Mühendislik Fakültesi

Nisan-2009

Nisan 2009

Akademik Personel Sınavı

- Mühendislik Fakültesi

Mart-2009

Mart 2009

Tez Savunma (Doktora)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Aralık-2008

Aralık 2008

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Aralık-2008

Aralık 2008

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Ağustos-2008

Ağustos 2008

Tez Savunma (Doktora)

- Fen Bilimleri Enstitüsü

Haziran-2007

Haziran 2007

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Fen Bilimleri Enstitüsü