SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of sourdough starter and fungal proteases on gluten content and sensory properties of tarhana
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.56, sa.5, ss.2557-2564, 2021 (SCI-Expanded)
Development of an analysis method for determination of sulfonamides and their five acetylated metabolites in baby foods by ultra-high performance liquid chromatography coupled to high-resolution mass spectrometry (Orbitrap-MS)
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B-ANALYTICAL TECHNOLOGIES IN THE BIOMEDICAL AND LIFE SCIENCES
, cilt.1057, ss.81-91, 2017 (SCI-Expanded)
The effect of fermentation and storage on free amino acids of tarhana
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
, cilt.56, sa.5, ss.349-358, 2005 (SCI-Expanded)
CORN BULGUR - EFFECTS OF CORN MATURATION STAGE AND COOKING FORM ON BULGUR-MAKING PARAMETERS AND PHYSICAL AND CHEMICAL-PROPERTIES OF BULGUR PRODUCTS
CEREAL CHEMISTRY
, cilt.67, sa.1, ss.1-6, 1990 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Sünme (Rope) Problemi Olan Ekmeklerden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Enterotoksin Üretme Potansiyeli
AKADEMİK GIDA
, cilt.18, sa.1, ss.64-72, 2020 (Hakemli Dergi)
Proteinlerin Kromatografik Yöntemlerle Saflaştırılması
AKADEMİK GIDA
, cilt.12, sa.2, ss.79-87, 2014 (Hakemli Dergi)
Bacillus türlerinin probiyotik olarak değerlendirilmesi
GIDA
, cilt.38, sa.4, ss.247-254, 2013 (Hakemli Dergi)
Determination of Mancozeb Residues in Tomato Matrix by GC-MS
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.1, ss.40-46, 2012 (Hakemli Dergi)
Physical and sensory properties of stirred yoghurt as influenced by lentil flour
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.4, ss.6-10, 2012 (Hakemli Dergi)
Fatty acid composition of poppy seeds with different colours
Akdeniz University Journal of the Faculty of Agriculture
, cilt.25, sa.2, ss.77-80, 2012 (Hakemli Dergi)
Effect of Lentil Flour Addition on Physical and Sensory Properties of Stirred Yoghurt
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.4, ss.6-10, 2012 (Hakemli Dergi)
Katı Faz Fermantasyon Yöntemi ile Enzim Üretimi
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.3, ss.84-92, 2012 (Hakemli Dergi)
Decontamination Techniques of Pesticide Residues before Food Processing or Consumption
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.2, ss.69-74, 2012 (Hakemli Dergi)
Identification of Bacillus species isolated from ropey breads both with classical methods and API identification kits
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.22, sa.2, ss.201-210, 2009 (Hakemli Dergi)
Gıda Sanayisinde Mikrodalga Uygulamaları
Teknolojik Araştırmalar Dergisi
, cilt.4, ss.20-31, 2009 (Hakemli Dergi)
Farklı Depolama Koşullarında Normal ve Kepekli Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri, Su Aktivitesi ve Sünme Durumunun Değişimi
Gıda
, cilt.34, sa.6, ss.351-358, 2009 (Hakemli Dergi)
Dondurulmuş Hamur ile Kısmi Olarak Pişirilip Dondurulmuş Hamurlardan Üretilen Beyaz Ekmeklerin Fiziksel Tekstürel ve Duyusal Özellikleri
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.22, sa.1, ss.91-102, 2009 (Hakemli Dergi)
Ambalaj Materyalinden Gıdaya Madde Göçü (Migrasyon) ve Ambalaj Kaynaklı Bulaşmalar
Hasad Gıda
, cilt.24, sa.286, ss.32-39, 2009 (Hakemli Dergi)
Kromatografik Analizlerde Türevlendirme ve Yüksek Performans Sıvı Kromatografisi ile Yapılan Gıda Analizlerinde Türevlendirme Uygulamaları
AKADEMİK GIDA
, cilt.6, sa.6, ss.38-44, 2008 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda Mikrobiyal Bulaşmalar ve Bacillus Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri
Dünya Gıda
, cilt.11, ss.76-81, 2008 (Hakemli Dergi)
Siklodekstrinler ve gıdalarda kullanımı
Dünya Gıda
, cilt.11, ss.68-72, 2006 (Hakemli Dergi)
Dielektrik Isıtma ve Gıda İşlemede Kullanımı
Teknolojik Araştırmalar: GTED
, cilt.3, ss.61-69, 2006 (Hakemli Dergi)
Genetik yapısı değiştirilmiş organizmalar (GDO) ve gıda güvenliği
Hasad Gıda
, cilt.21, sa.246, ss.58-64, 2005 (Hakemli Dergi)
Yaş ve Kuru Tarhananın Şeker İçeriğine Fermentasyon ve Depolamanın Etkisi
GIDA
, cilt.29, sa.4, ss.299-305, 2004 (Hakemli Dergi)
Ticari şartlarda ekmek üretiminde patates ve yulaf unu kullanmanın hamur ve ekmek özelliklerine etkileri
GIDA
, cilt.2, ss.139-147, 2004 (Hakemli Dergi)
Harmanlanmış bazı siyah çayların kurşun ve kadmiyum içeriği
Gıda
, cilt.25, sa.25, ss.331-336, 2000 (Hakemli Dergi)
Tarhananın nem adsopsiyon izotermleri
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
, cilt.21, ss.475-479, 1997 (Scopus)
Bazı gıda naddelerinin ısıl yayılım katsayılarının deneysel olarak belirlenmesi
TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni
, cilt.35, sa.418, ss.132-137, 1996 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda Su Aktivitesinin Kontrol ve Belirleme Yöntemleri II
Gıda
, cilt.21, sa.5, ss.307-310, 1996 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda Su Aktivitesinin Kontrol ve Belirleme Yöntemleri I
Gıda
, cilt.21, sa.1, ss.31-34, 1996 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda Su Aktivitesinin Termodinamiği
Gıda
, cilt.21, sa.13, ss.193-199, 1996 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda nem sorpsiyon izotermleri
Standard
, cilt.35, sa.417, ss.44-47, 1996 (Hakemli Dergi)
Fırın Sanitasyonunda Genel Prensipler
Un Mamülleri Dünyası
, cilt.4, sa.4, ss.4-6, 1996 (Hakemli Dergi)
The conditions for carob extraction and the clarification of the extract
Fruit Processing
, cilt.5, sa.12, ss.394-397, 1995 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda Isıl Yayılım ve Isıl İletkenlik Katsayılarının Belirlenmesi
Standard
, cilt.33, sa.391, ss.22-29, 1994 (Hakemli Dergi)
Buğdayın Bulgura İşlenmesi Sırasında Nişastada Meydana Gelen Fizikokimyasal Değişmeler
Gıda
, cilt.17, sa.4, ss.227-234, 1992 (Hakemli Dergi)
Mikrokalorimetrinin Hububat Teknolojisinde Kullanım İmkanları. II.Differential Scaning Calorimetry (DSC)’nin Hububat Teknolojisinde Kullanımı
Gıda
, cilt.17, sa.2, ss.93-100, 1992 (Hakemli Dergi)
Mikrokalorimetrinin Hububat Teknolojisinde Kullanım İmkanları. I. Differential Scaning Calorimetry (DSC) ve yöntemin genel karakteristikleri
Gıda
, cilt.16, sa.6, ss.373-376, 1991 (Hakemli Dergi)
Tahıllarda Depolama Problemleri
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.22, sa.1, ss.93-106, 1991 (Hakemli Dergi)
Tahıl Tozu Patlamaları ve Önlenmesi
Un Mamülleri Dünyası
, cilt.1, sa.1, ss.41-49, 1991 (Hakemli Dergi)
Tarım Sektörünün Önemi ve Yurdumuzda Zirai Öğretimin Bugünkü Durumu, Problemleri ve Çözüm Yolları
Ziraat Mühendisliği
, cilt.237, ss.13-16, 1991 (Hakemli Dergi)
Ticari Şartlarda Üretilen Farklı Tip Ekmekler İçin Elle ve Mekanize Hamur İşleme ile Katkılamanın Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.19, sa.1-4, ss.93-104, 1988 (Hakemli Dergi)
Ekmek İçi Sertliğinin Ölçülmesinde Ekstensogram Özelliklerinin Parametre Olarak Kullanılması
Gıda
, cilt.11, sa.5, ss.259-266, 1986 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
DETERMINATION OF TRACE ELEMENT CONTENTS IN STEVIA REBAUDIANA LEAVES AND EXTRACTS
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.384
DETERMINATION OF TRACE ELEMENT CONTENTS IN STEVIA REBAUDIANA LEAVES AND EXTRACTS
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.384
The effect of sewage sludge from different regions and seasons on plant growth and mineral composition
International Conference on Chemical, Agriculture, Environment and Natural Sciences (CAENS-18), İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2018, ss.55-61
Seasonal and Regional Variability of Physicochemical and Agronomic Characteristics of Sewage Sludge
11th International Conference on Agricultural, Chemical, Biological and Medical Sciences (ACBMS-2018), İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Mayıs 2018, ss.200-206
Evaluation of barley flour in the noodle production
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Kasım 2013, ss.257
Effects of blending of barley flour and wheat flour on some properties of bread
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.258
Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, ss.331
Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, ss.331
Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.331
Reduction of mancozeb residues on tomatoes by dipping solutions
Florida Pesticide Residue Workshop, St. Pete, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 14 Temmuz 2012, ss.185
Dietary exposure assessment of pesticide residues in food.
International Food, Agriculture And Gastronomy Congress, Antalya, Türkiye, 08 Şubat 2012, ss.559
Sera Klimatik Koşullarındaki Değişimin Gıdalardaki Pestisit Kalıntı Düzeylerine Etkileri
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 Kasım 2011, ss.150
Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.108
Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.108
Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.108
Glutamik asit üretimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.171
Glutamik asit üretimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.171
Sera Klimatik Koşullarındaki Değişimin Gıdalardaki Pestisit Kalıntı Düzeylerine Etkileri
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.150
Glutamik asit üretimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.171
Investigation of some bleaching agents and benzoic acide in wheat flour commercially
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 03 Kasım 2011, ss.516
Peptidases used in the food industry
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1045
Single Cell Protein-an alternative source
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062
Effectiveness of the post-harvest culinary application on the reduction of pesticide residues
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.461
Recent developments on the analyse of acrylamide in complex food matrices
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.558
New methods for the analysis of melamine in foods
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.559
Physical, textural and sensory characteristics of gluten-free cakes made of buchwheat, corn and rice flours
International Foods Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.681
Single Cell Protein-an alternative source
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062
Arsenic contamination in food products
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.460
Single Cell Protein-an alternative source
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062
Peptidases used in the food industry
International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry (NAFI2011), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1045
Arsenic contamination in food products
International Food Congress Novel Approaches In Food Industry, İzmir, Türkiye, 12 Mayıs 2011, ss.460
Effectiveness of the post-harvest culinary application on the reduction of pesticide residues
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 12 Mayıs 2011, ss.461
New methods for the analysis of melamine in foods
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 12 Mayıs 2011, ss.559
Recent developments on the analyse of acrylamide in complex food matrices
International Food Congress Novel Approaches In Food Industry, İzmir, Türkiye, 12 Mayıs 2011, ss.558
Rekabetçi Üstünlük Sağlama Çabalarında Eğitim/ Öğretim, Bilim/ Teknoloji Göstergeleri: AB, Türkiye, ABD, Japonya Örnekleri
Uluslararası Yükseköğretim Kongresi: Yeni Yönelişler ve Sorunlar, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011
Effects of gamma treatment on the properties of corn protein-based films
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.1093
Gıdalarda Isıl İşlem Uygulamalarının Tarım İlacı Kalıntılarına Etkileri
2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.11
Gıdalarda Isıl İşlem Uygulamalarının Tarım İlacı Kalıntılarına Etkileri
2. Gıda Güvenliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 09 Aralık 2010, ss.11
Physical, Textural and Sensory Characteristics of Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety
1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.340
Color Values, Textural Properties and Sensory Qualities of Oven Baked Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety
1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.331
Investigation of Some Bleaching Agents and Benzoic Acide in Wheat Flour Commercially Avaliable on The Local Markets in Antalya
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.322
Color Values, Textural Properties and Sensory Qualities of Oven Baked Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety
1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.331
Physical, Textural and Sensory Characteristics of Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety
1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.340
Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.108
Trabzon Vakfıkebir Ekmeği
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.560-561
Un Helvası-Fırında kavurma uygulaması esnasında HMF oluşumunun izlenmesi
The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.508-509
Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010
Un Helvası-Fırında Model Kavurma Uygulaması Esnasında HMF Oluşumunun İzlenmesi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.508-510
Simidin Tarihçesi ve Üretimi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.558-559
Kerebiç Tatlısı
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.780-781
Un Helvası-Fırında Model Kavurma Uygulaması Esnasında HMF Oluşumunun İzlenmesi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.508-510
Trabzon Vakfıkebir Ekmeği
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.560-561
Simidin tarihçesi ve üretimi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.558-559
Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010
Comparison of certain chemical compositions of poppy seeds having different colours
The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 03 Ekim 2010, ss.665-667
Effecting Factors on Resveratrol Content of Traditional Foods Produced from Grape
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.664
Effecting factors on resveratrol content of traditional foods produced from grape
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.665-667
Essential oil composition of terebinth fruit paste obtained following various roasting applications
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.1074
Comparison of certain chemical compositions of poppy seeds having different colors
The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.665-667
Fatty Acid and Mineral Compositions of Poppy Seeds Having Different Colors
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 11 Mart - 11 Haziran 2010, ss.287
Fatty Acid and Mineral Compositions of Poppy Seeds Having Different Colors
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 11 Mart - 11 Haziran 2010, ss.287
Farklı kavurma işlemleriyle elde edilen çitlembik ezmesinin sürülebilirlik özelliklerinin belirlenmesi
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.229-234
Farklı Kavurma İşlemleriyle Elde Edilen Çitlembik Ezmesinin Sürülebilirlik Özelliklerinin Belirlenmesi
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1
Çölyak hastalığı ve ekşi maya kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.277-281
Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.565-569
Çölyak Hastalığı ve Ekşi Maya Kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1
Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009
Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1
Çölyak Hastalığı ve Ekşi Maya Kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009
Farklı Kavurma İşlemleriyle Elde Edilen Çitlembik Ezmesinin Sürülebilirlik Özelliklerinin Belirlenmesi
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009
Farklı randımanlardaki unlardan üretilmiş yufkaların bazı özelliklerinin farklı sıcaklıklarda depolama ile değişimi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.268
Expression and characterization of Bacillus subtilis PY22 ?-amylase in Pichia pastoris
International Enzyme Engineering Symposium (IEES), Aydın, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008
Expression and characterization of Bacillus subtilis PY22 alfa-amylase in Pichia pastoris
International Enzyme Engineering Symposium (IEES), Aydın, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.52
“Expression and characterization of Bacillus subtilis PY22 ?-amylase in Pichia pastoris”
International Enzyme Engineering Symposium, Aydın, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.1
Antalya Yöresinde Tüketilen Bazı Yabani Bitkilerin Nitrat Ve Nitrit İçerikleri
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 25 Mayıs 2006, ss.263-266
Kapiler Elektroforez Tekniği ve Gıda Analizlerinde Kullanım Olanakları - Tahıl Proteinlerinin Analizine Getirdiği Açılımlar
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.361-364
Antalya Yöresinde Tüketilen Yenebilir Bazı Yabani Bitkilerin Nitrat ve Nitrit İçerikleri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.263-266
Kapiler Elektroforez Tekniği ve Gıda Analizlerinde Kullanım Olanakları - Tahıl Proteinlerinin Analizine Getirdiği Açılımlar
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.361-364
Antalya Yöresinde Tüketilen Yenebilir Bazı Yabani Bitkilerin Nitrat ve Nitrit İçerikleri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.263-266
Menengiç (Pistacia terebinthus L.) Ağacı meyvesinin (çitlembik) değerlendirilme olanakları
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.46-49
Yaş ve kuru tarhananın şeker içeriğine fermentasyon ve depolamanın etkisi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.17
Antalya Piyasasında Satılan Yoğurt ve Beyaz Peynirlerin Sodyum Benzoat ve Potasyum Sorbat İçeriklerinin Yüksek Performans Sıvı Kromatografisi ile Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.45
Antalya Piyasasında Satılan Yoğurt ve Beyaz Peynirlerin Sodyum Benzoat ve Potasyum Sorbat İçeriklerinin Yüksek Performans Sıvı Kromatografisi ile Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.45
Tirmis tanelerinin (Lupinus albus L.) bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2003
Tirmis tanelerinin (Lupinus albus L.) bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmes
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2003, ss.707-720
Kırık, Lancer, çavdar, yulaf ve mısırın sorpsiyon izosterik ısılarının hesaplanması
Gıda Mühendisliği kongre ve sergisi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, cilt.1, ss.393-399
Fırın Hijyeni ve Sanitasyonu
I. Genel Gıda Hijyeni Semineri, Antalya, Türkiye, 25 - 26 Ekim 1993, cilt.1
Mısır Bulguru Üzerine Bir Araştırma
Gıda Sanayii Araştırma-Geliştirme Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 7 - 10 Nisan 1986, cilt.1, ss.77-83
Kitap & Kitap Bölümleri
Akdeniz Üniversitesi'nde Bologna Süreci:Öğrenen Kampüs
Akdeniz Üniversitesi Yayınları, Antalya, 2012
Biyokimya-I. Temel Yapılar ve Kavramlar
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, Denizli, 2002
Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuvar Uygulama Kılavuzu
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Kitapları, Erzurum, 1999
Biyoteknoloji I
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Erzurum, 1992
Diğer Yayınlar
Bulgur-Nicht nur ein Türkisches Getreideprodukt
Diğer, ss.414-416, 1989