Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Gıdalarda Su Aktivitesinin Termodinamiği

Gıda , cilt.21, sa.13, ss.193-199, 1996 (Hakemli Dergi)

Gıdalarda nem sorpsiyon izotermleri

Standard , cilt.35, sa.417, ss.44-47, 1996 (Hakemli Dergi)

gıda kirliliği

standart , cilt.34, ss.134-140, 1995 (Hakemsiz Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

DETERMINATION OF TRACE ELEMENT CONTENTS IN STEVIA REBAUDIANA LEAVES AND EXTRACTS

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.384

DETERMINATION OF TRACE ELEMENT CONTENTS IN STEVIA REBAUDIANA LEAVES AND EXTRACTS

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.384

The effect of sewage sludge from different regions and seasons on plant growth and mineral composition

International Conference on Chemical, Agriculture, Environment and Natural Sciences (CAENS-18), İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2018, ss.55-61

Seasonal and Regional Variability of Physicochemical and Agronomic Characteristics of Sewage Sludge

11th International Conference on Agricultural, Chemical, Biological and Medical Sciences (ACBMS-2018), İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Mayıs 2018, ss.200-206

The Effects of Fermentation and Various Storage Types on Properties of Wet Tarhana

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1

Evaluation of barley flour in the noodle production

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Kasım 2013, ss.257

Effects of blending of barley flour and wheat flour on some properties of bread

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.258

Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa

11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, ss.331

Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa

11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, ss.331

Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa

11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.331

Reduction of mancozeb residues on tomatoes by dipping solutions

Florida Pesticide Residue Workshop, St. Pete, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 14 Temmuz 2012, ss.185

Dietary exposure assessment of pesticide residues in food.

International Food, Agriculture And Gastronomy Congress, Antalya, Türkiye, 08 Şubat 2012, ss.559

Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.108

Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.108

Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.108

Glutamik asit üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.171

Glutamik asit üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.171

Sera Klimatik Koşullarındaki Değişimin Gıdalardaki Pestisit Kalıntı Düzeylerine Etkileri

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.150

Glutamik asit üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.171

Investigation of some bleaching agents and benzoic acide in wheat flour commercially

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 03 Kasım 2011, ss.516

Rekabetçi Üstünlük Sağlama Çabalarında Eğitim/Öğretim, Bilim/Teknoloji Göstergeleri: AB, Türkiye, ABD, Japonya Örnekleri

Uluslararası Yükseköğretim Kongresi: Yeni Yönelişler ve Sorunlar, İstanbul, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2011, cilt.1, ss.622-629

Peptidases used in the food industry

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1045

Single Cell Protein-an alternative source

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062

Effectiveness of the post-harvest culinary application on the reduction of pesticide residues

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.461

Recent developments on the analyse of acrylamide in complex food matrices

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.558

New methods for the analysis of melamine in foods

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.559

Single Cell Protein-an alternative source

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062

Arsenic contamination in food products

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.460

Single Cell Protein-an alternative source

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062

Peptidases used in the food industry

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry (NAFI2011), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1045

Arsenic contamination in food products

International Food Congress Novel Approaches In Food Industry, İzmir, Türkiye, 12 Mayıs 2011, ss.460

Effectiveness of the post-harvest culinary application on the reduction of pesticide residues

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 12 Mayıs 2011, ss.461

New methods for the analysis of melamine in foods

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 12 Mayıs 2011, ss.559

Recent developments on the analyse of acrylamide in complex food matrices

International Food Congress Novel Approaches In Food Industry, İzmir, Türkiye, 12 Mayıs 2011, ss.558

Effects of gamma treatment on the properties of corn protein-based films

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.1093

Physical, Textural and Sensory Characteristics of Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety

1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.340

Physical, Textural and Sensory Characteristics of Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety

1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.340

Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.108

Trabzon Vakfıkebir Ekmeği

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.560-561

Un Helvası-Fırında kavurma uygulaması esnasında HMF oluşumunun izlenmesi

The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.508-509

Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Un Helvası-Fırında Model Kavurma Uygulaması Esnasında HMF Oluşumunun İzlenmesi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.508-510

Simidin Tarihçesi ve Üretimi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.558-559

Kerebiç Tatlısı

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.780-781

Un Helvası-Fırında Model Kavurma Uygulaması Esnasında HMF Oluşumunun İzlenmesi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.508-510

Trabzon Vakfıkebir Ekmeği

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.560-561

Simidin tarihçesi ve üretimi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.558-559

Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Comparison of certain chemical compositions of poppy seeds having different colours

The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 03 Ekim 2010, ss.665-667 Sürdürülebilir Kalkınma

Effecting Factors on Resveratrol Content of Traditional Foods Produced from Grape

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.664

Effecting factors on resveratrol content of traditional foods produced from grape

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.665-667

Comparison of certain chemical compositions of poppy seeds having different colors

The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.665-667 Sürdürülebilir Kalkınma

Fatty Acid and Mineral Compositions of Poppy Seeds Having Different Colors

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 11 Mart - 11 Haziran 2010, ss.287 Sürdürülebilir Kalkınma

Fatty Acid and Mineral Compositions of Poppy Seeds Having Different Colors

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 11 Mart - 11 Haziran 2010, ss.287 Sürdürülebilir Kalkınma

Çölyak hastalığı ve ekşi maya kullanımı

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.277-281

Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.565-569

Çölyak Hastalığı ve Ekşi Maya Kullanımı

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1

Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009

Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1

Çölyak Hastalığı ve Ekşi Maya Kullanımı

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009

Expression and characterization of Bacillus subtilis PY22 ?-amylase in Pichia pastoris

International Enzyme Engineering Symposium (IEES), Aydın, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008

Expression and characterization of Bacillus subtilis PY22 alfa-amylase in Pichia pastoris

International Enzyme Engineering Symposium (IEES), Aydın, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.52

“Expression and characterization of Bacillus subtilis PY22 ?-amylase in Pichia pastoris”

International Enzyme Engineering Symposium, Aydın, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.1

Fırın Ürünlerinde Enzim Uygulamaları

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.525-528

Application of cyclodextrins in food industry

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005

Bazı sebzelerin (domates, kırmızı biber, soğan, nane ve maydanoz) kuruma karakteristiklerinin belirlenmesi

2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongres, İzmir, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999, ss.31

Kırık, Lancer, çavdar, yulaf ve mısırın sorpsiyon izosterik ısılarının hesaplanması

Gıda Mühendisliği kongre ve sergisi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, cilt.1, ss.393-399

Fırın Hijyeni ve Sanitasyonu

I. Genel Gıda Hijyeni Semineri, Antalya, Türkiye, 25 - 26 Ekim 1993, cilt.1

Ekmeğe Katkı Maddesi Olarak Soya

Gıda Sanayiinin Sorunları ve Serbest Bölgelerin Gıda Sanayiine Beklenen Etkileri Sempozyumu, Adana, Türkiye, 15 - 17 Ekim 1986, cilt.1, ss.345-355

Mısır Bulguru Üzerine Bir Araştırma

Gıda Sanayii Araştırma-Geliştirme Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 7 - 10 Nisan 1986, cilt.1, ss.77-83

Kitap & Kitap Bölümleri

Water and its relation to food

Advances in Food Biochemistry, Yildiz F., Editör, CRC, New York , New York, ss.1-21, 2009

Biyokimya-I. Temel Yapılar ve Kavramlar

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları, Denizli, 2002

Termodinamik ve Isı Transferi

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, Erzurum, 1994

Biyoteknoloji I

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Erzurum, 1992

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

181

Atıf (WoS)

733

H-İndeks (WoS)

17

Atıf (Scopus)

895

H-İndeks (Scopus)

17

Atıf (Scholar)

1024

H-İndeks (Scholar)

10

Proje

12

Tez Danışmanlığı

26

Açık Erişim

18
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları