Besinsel Amaçla Ekmeğe Katılan İnaktif-Yağsız Soya Ununu Tolere Edici Ajan Olarak Sodium Stearoyl 2-Lactilate (SSL) Yerine Aktif Soya Ununun Kullanım İmkanları II. Ekmeğin Kalitatif Özellikleri
Atıf İçin Kopyala
ELGÜN A., CERTEL M.
Gıda, cilt.13, sa.6, ss.439-446, 1988 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
13
Sayı:
6
-
Basım Tarihi:
1988
-
Dergi Adı:
Gıda
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.439-446
-
Akdeniz Üniversitesi Adresli:
Hayır