Doç. Dr. NEDİM TETİK


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Bilimi ve Tekn.


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Teknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi, Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

E-posta: nedimtetik@akdeniz.edu.tr
İş Telefonu: +90 242 310 6399
Fax Telefonu: +90 242 310 6306
Web: https://avesis.akdeniz.edu.tr/nedimtetik
Ofis: Mühendislik Fak. B Blok K:2 Oda no: 212
Posta Adresi: Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Antalya

Metrikler

Yayın

203

Atıf (WoS)

310

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

469

H-İndeks (Scopus)

11

Atıf (Scholar)

209

H-İndeks (Scholar)

2

Proje

9

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Duyurular & Dokümanlar

Minimal dersi notları
Ders Notu
20.05.2016

Eğitim Bilgileri

2005 - 2010

2005 - 2010

Doktora

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D, Türkiye

2002 - 2005

2002 - 2005

Yüksek Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D, Türkiye

1998 - 2002

1998 - 2002

Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2010

2010

Doktora

Nar suyunda berraklık stabilitesi üzerine fiziksel ve kimyasal etkiler

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D.

2005

2005

Yüksek Lisans

Doğal bulanık elma suyunda bulanıklık stabilitesi üzerine presleme ortamı ve depolama koşullarının etkisi

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D.

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2005

2005

COST Action 924 Working group meeting the use of UV as a postharvest treatment:status and prospects

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Akdeniz Universitesi

2002

2002

Teşekkür Belgesi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü

Gıda Teknolojisi

Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi

Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi

Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2012 - 2015

2012 - 2015

Yrd. Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2010 - 2012

2010 - 2012

Öğretim Görevlisi Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Elmalı M.Y.O, Gıda Mühendisliği

2009 - 2010

2009 - 2010

Öğretim Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Elmalı M.Y.O, .

2004 - 2009

2004 - 2009

Araştırma Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Gıda İşlemede Mekanik İşlemler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Biliminde Lisansüstü Eğitime Giriş

Gıda Endüstrisinde Minimal İşlem Teknikleri

Meyve Suyu Üretim Teknolojisi

Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi

Lisans

Lisans

Meşrubat Teknolojisi

Seminer

Birim Dışı Uygulama 2

Birim Dışı Uygulama 1

Beslenme İlkeleri

Gıda Teknolojisi

Endüstriyel Tarım Ürünleri

Bitirme Çalışması

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2016

2016

Optimization of ultrasound-assisted dilute acid hydrolysis conditions of tea processing wastes

GERMEÇ M., TARHAN K., YATMAZ E., TETİK N., KARHAN M., DEMİRCİ A., et al.

ASABE 2016 Annual International Meeting, Orlando, Amerika Birleşik Devletleri, 17 Temmuz - 20 Ağustos 2016, ss.1-8, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

Fermentation of acid-pretreated tea processing waste for ethanol production using Saccharomyces cerevisiae

GERMEÇ M., TURHAN İ., YATMAZ E., TETİK N., KARHAN M.

The International Conference "Agriculture for Life, Life for Agriculture", Bükreş, Romanya, 9 - 11 Haziran 2016, ss.81

2016

2016

Optimization of ultrasound-assisted dilute acid hydrolysis conditions of tea processing waste

Germec M., TARHAN K., YATMAZ E., Tetik N., KARHAN M., DEMİRCİ A., et al.

2016 ASABE Annual International Meeting, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Temmuz 2016 Sürdürülebilir Kalkınma identifier

2015

2015

Date Syrup: A processed Product of A Conventional Fruit

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.360

2015

2015

Process for Producing Sugar-Reduced Bitter Orange Jam by Using Stevia Extract

ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.353, (Özet Bildiri)

2015

2015

Process for Producing Sugar-Reduced Bitter Orange Jam by Using Stevia Extract

ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.353, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

Date Syrup: A processed Product of A Conventional Fruit

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.360, (Özet Bildiri)

2015

2015

Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.312, (Özet Bildiri)

2015

2015

Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

2015

2015

Mayşe Isıtma Prosesinin Siyah Üzüm Suyunda Trans-Resveratrol Konsantrasyonu Üzerine Etkisi

TETİK N., KARHAN M., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.296, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014

2014

2014

Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014, ss.1

2014

2014

Physical and Chemical Properties of Capparis spinosa var. spinosa and Capparis ovata var. palaestina Naturally Grown in Turkey

ULUKAPI K., Özdemir B., Tetik N., ONUS A. N., Ertekin C.

Fifth International Scientific Agricultural Symposium 'Agrosym 2014', Jahorina, Bosna-Hersek, 23 - 26 Ekim 2014, ss.462

2014

2014

Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242, (Özet Bildiri)

2014

2014

Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242

2014

2014

Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242

2014

2014

Kontrollü Atmosferde Muhafazanın Gold Nugget Yenidünya Çeşidinin Depo Ömrü ve Meyve Kalitesi Üzerine Etkileri

Yıldırım I., KURUBAŞ M. S., ERKAN M., TETİK N.

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, ss.21, (Özet Bildiri)

2014

2014

Kontrollü atmosferde muhafazanın Gold Nugget yenidünya çeşidinin depo ömrü ve meyve kalitesi üzerine etkileri

Yıldırım I., KURUBAŞ M. S., ERKAN M., TETİK N.

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, ss.20, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi

SARIAYDIN O., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Akdeniz Bölgesinde yükselen bir değer: keçiboynuzu

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Arslan Kulcan A., YATMAZ E., et al.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46

2014

2014

Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., YATMAZ E., et al.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46

2014

2014

Akdeniz Bölgesi'nde yükselen bir değer: keçiboynuzu

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Arslan Kulcan A., YATMAZ E., et al.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46

2014

2014

Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., YATMAZ E., et al.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

2014

2014

Akdeniz Bölgesi'nde yükselen bir değer: keçiboynuzu

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Arslan Kulcan A., YATMAZ E., et al.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi

Sarıaydın O., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.326-329, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

Optimization of ultrasound-assisted extraction of D-pinitol from carob pods using Response Surface Methodology

TETİK N., Yüksel E.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.396

2013

2013

Total phenolic contents of Andız extracts obtained by different temperature, dilution rate and time parameters

Yüksel E., TETİK N., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.398

2013

2013

Comparison of antioxidant activity levels of Andız extracts produced by different conditions

Yüksel E., TETİK N., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.397

2013

2013

Comparison of antioxidant activity levels of andiz extracts produced by different conditions

YÜKSEL E., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

Organic Acid Profiles and Acidity During Kombucha Fermentation of Various Tea Extracts

TARHAN K., AYKUT G., TEK S., YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., et al.

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga/Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.1, ss.504

2013

2013

Total phenolic contents of andiz extracts obtained by different temperature, dilution rate and time parameters

YÜKSEL E., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

Total phenolic contents of carob extracts obtained by different temperature, ultrasonic power, dilution rate and time parameters

TETİK N., YÜKSEL E., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

Comparison of activated charcoal and polyvinylpolypyrrolidone applications on decolorization of apple juice concentrates

Akkoyun T., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.426

2013

2013

Organic acid profiles and acidity during Kombucha fermentation of various tea extracts

Tarhan K., Aykut G., Tek S., YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., et al.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.504, (Özet Bildiri)

2013

2013

Total phenolic contents of carob extracts obtained by different temperature, ultrasonic power, dilution rate and time parameters

TETİK N., Yüksel E., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.401, (Özet Bildiri)

2013

2013

Optimization of extraction yield in production of Andız molasses by using Response Surface Methadology

Yüksel E., TETİK N., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.399, (Özet Bildiri)

2013

2013

Effects of different parameters on extraction yield of carob pods produced by ultrasonication

TETİK N., Yüksel E., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.395, (Özet Bildiri)

0

0

Organic acid profiles and acidity during Kombucha fermentation of various tea extracts

Tarhan K., Aykut G., Tek S., YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., et al.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Makedonya, ss.504, (Özet Bildiri)

2012

2012

The effect of microbial growth on total phenolic compounds during fermentation

DİNÇER C., YATMAZ E., TURHAN İ., TETİK N.

Eurobiotech 2012 Agricultural Symposium, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2012, cilt.1, sa.161, ss.40, (Özet Bildiri)

2012

2012

Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri

ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., TETİK N., KARHAN M., GÜREL F.

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012

2012

2012

Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri

ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., TETİK N., KARHAN M., GÜREL F.

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012

2012

2012

Decolourization of carob pod extract by using Aspergillus sojae pyrg-transformed

DİNÇER C., YATMAZ E., TURHAN İ., Tetik N.

Eurobiotech Agriculture Symposium, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.40 identifier

2012

2012

Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri

ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., TETİK N., KARHAN M., GÜREL F.

3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012

2012

2012

Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts

YATMAZ E., Oziyci H. R., Tetik N., KARHAN M., TURHAN İ.

Eurobiotech Agriculture Symposium, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.42 identifier

2012

2012

Meyve ve sebzelerin sınıflandırılmasında kullanılan yöntemler

Toker R., TETİK N.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.252, (Özet Bildiri)

2012

2012

Nar suyunun bileşimi ve sağlık üzerine etkileri

ÖZİYCİ H. R., KARHAN M., TETİK N.

IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.88, (Özet Bildiri)

2012

2012

Meyve suyu endüstrisinde membran uygulamaları

Yüksel E., TETİK N.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.302

2012

2012

Nar suyunun bileşimi ve sağlık üzerine etkileri

ÖZİYCİ H. R., KARHAN M., TETİK N.

IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2012, ss.88, (Özet Bildiri)

2012

2012

Decolourization Of Carob Pod Extract By Using Aspergillus Sojae Pyrg-Transfomed

DİNÇER C., YATMAZ E., TURHAN İ., TETİK N.

Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.40, (Özet Bildiri)

2012

2012

Potential Uses Of Microorganisms For D-Pinitol Purification From Carob Extracts

YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ.

Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.42

2012

2012

Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts

YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ.

Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology,, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.42

2012

2012

Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts

YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, cilt.161, ss.42

2012

2012

Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts

YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, cilt.161, ss.42

2011

2011

Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.151, (Özet Bildiri)

2011

2011

Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.151, (Özet Bildiri)

2011

2011

Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.151

2011

2011

Impact of different environmental factors on the D-pinitol concentration of wild and cultivated type carob fruits grown in Turkey

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Burlington, Vt, Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 27 Temmuz 2011, ss.27

2011

2011

Application potentials of carob pod

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Burlington, Vt, Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 27 Temmuz 2011, ss.28, (Özet Bildiri)

2011

2011

Application potentials of carob pod

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, ss.28, (Özet Bildiri)

2011

2011

Impact of different environmental factors on the D-pinitol concentration of wild and cultivated type carob fruits grown in Turkey

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, ss.27

2011

2011

Application potentials of carob pod

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, cilt.1, ss.28

2011

2011

Impact of different environmental factors on the D-pinitol concentration of wild and cultivated type carob fruits grown in Turkey

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, ss.27

2011

2011

Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.201-204

2011

2011

Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

Arslan A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.201-204, (Özet Bildiri)

2011

2011

Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

TETİK N., Arslan Kulcan A., TURHAN İ., Arslan Kulcan A., TETİK N., TETİK N., et al.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

Antalya İlinde Yetişen Aşılı ve Yabani Keçiboynuzu Meyvelerinin Bazı Kimyasal ve Pomolojik Özellikleri

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, ss.299, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2011

2011

Antalya İlinde Yetişen Aşılı ve Yabani Keçiboynuzu Meyvelerinin Bazı Kimyasal ve Pomolojik Özellikleri

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2011, ss.299, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2011

2011

Antalya İlinde Yetişen Aşılı ve Yabani Keçiboynuzu Meyvelerinin Bazı Kimyasal ve Pomolojik Özellikleri

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Kongresi ve Fuarı, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2011, ss.299, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2011

2011

Some physical and chemical properties of black and white myrtle (Myrtus communis L.) fruits grown in the west Mediterranean flora

GÖZLEKÇİ S., TETİK N., KARHAN M.

1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Davis, Ca, Amerika Birleşik Devletleri, 19 - 23 Mart 2011, ss.11

2011

2011

Some physical and chemical properties of wild carob genotypes grown under Turkey ecological conditions

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Davis, Ca, Amerika Birleşik Devletleri, 19 - 23 Mart 2011, ss.23, (Özet Bildiri)

2011

2011

Some physical and chemical properties of wild carob genotypes grown under Turkey ecological conditions

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Mart 2011, ss.23, (Özet Bildiri)

2011

2011

Some physical and chemical properties of black and white myrtle (Myrtus communis L.) fruits grown in the west Mediterranean flora

GÖZLEKÇİ S., TETİK N., KARHAN M.

1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Mart 2011, ss.11

2011

2011

Some physical and chemical properties of wild carob genotypes grown under Turkey ecological conditions

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Mart 2011, ss.22-23

2010

2010

Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice.

ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.448

2010

2010

Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice

Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.322

2010

2010

Influence of enviromental factors on D-Pinitol concentration of wild type carob pods

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.135

2010

2010

Determination the D-Pinitol content of cultivated carob types

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.144, (Özet Bildiri)

2010

2010

Determination the D-Pinitol content of cultivated carob types

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.144

2010

2010

Determination the D-Pinitol content of cultivated carob types

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.144

2010

2010

Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice

Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.322

2010

2010

Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice

Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.322

2010

2010

Influence of enviromental factors on D-Pinitol concentration of wild type carob pods

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.135, (Özet Bildiri)

2010

2010

Influence of enviromental factors on D-Pinitol concentration of wild type carob pods

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.135

2010

2010

Evaluation of antioxidant acticvity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties

ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Ekim 2010, ss.47

2010

2010

Evaluation of antioxidant activity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties

KARHAN M., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TURHAN İ., TETİK N.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubjana, Slovenya, 1 - 04 Ekim 2010, ss.47, (Özet Bildiri)

2010

2010

Evaluation of antioxidant acticvity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties

Öziyci H. R., Dinçer C., Turhan İ., Tetik N., Karhan M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubljana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.47, (Özet Bildiri)

2010

2010

Evaluation of antioxidant acticvity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties

ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Ekim 2010, ss.47

2010

2010

Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubjana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.46, (Özet Bildiri)

2010

2010

Difficulties in Turkish trade of honey

KARKACIER O., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubjana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.46, (Özet Bildiri)

2010

2010

Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46, (Özet Bildiri)

2010

2010

Difficulties in Turkish trade of honey

KARKACIER O., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46, (Özet Bildiri)

2010

2010

Difficulties in Turkish trade of honey

KARKACIER O., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46, (Özet Bildiri)

2010

2010

Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46

2010

2010

Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46

2010

2010

D-Pinitol Content of Carob Beans (Ceratonia siliqua L.)

KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

28th International Horticultural Congress, Lisbon, Portekiz, 22 - 27 Ağustos 2010, ss.358, (Özet Bildiri)

2010

2010

D-Pinitol Content of Carob Beans (Ceratonia siliqua L.)

KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

28th International Horticultural Congress, Portekiz, 1 - 04 Ağustos 2010, ss.358

2010

2010

D-Pinitol Content of Carob Beans (Ceratonia siliqua L.)

KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

28th International Horticultural Congress, Portekiz, 1 - 04 Ağustos 2010, ss.358

2010

2010

Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice

Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1006-1008

2010

2010

Evaluation possibilities of rosehip fruit

TETİK N., TURHAN İ.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.684-686, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice.

ARSLAN KULCAN A., KARHAN M., Tetik N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

The effects of glucose-fructose syrup on the sensory and textural properties of Turkish Delight

USLU M. K., TURHAN İ., TETİK N., ERBAŞ M.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.821-824

2010

2010

Introduction of different kinds of pekmez in Turkey

TURHAN İ., TETİK N.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.806-808, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice

Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.1006-1008, (Tam Metin Bildiri)

0

0

The effects of glucose-fructose syrup on the sensory and textural properties of Turkish Delight

USLU M. K., TURHAN İ., TETİK N., ERBAŞ M.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Türkiye, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice

Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.1006-1008

2010

2010

The effects of glucose-fructose syrup on the sensory and textural properties of Turkish Delight

USLU M. K., TURHAN İ., TETİK N., ERBAŞ M.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.821-824

0

0

The effects of glucose-fructose syrup on the sensory and textural properties of Turkish Delight

USLU M. K., TURHAN İ., TETİK N., ERBAŞ M.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Türkiye

2008

2008

Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

IInternational Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Szeged, Macaristan, 5 - 06 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)

2008

2008

Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225

2008

2008

Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)

2008

2008

Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225

2008

2008

Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225

2008

2008

Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225

2008

2008

Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.

ARSLAN KULCAN A., KARHAN M., TETİK N.

Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.481-485

2008

2008

Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.

Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M.

Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.481-485, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

Enzymes used in beverage industry

TETİK N., KARHAN M., ÖZİYCİ H. R.

The International Enzyme Engineering Symposium, İzmir, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.152, (Özet Bildiri)

2008

2008

Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.

Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M.

Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2008, ss.481-485

2008

2008

Use of laccases in the food industry

TETİK N., KARHAN M., ÖZİYCİ H. R.

The International Enzyme Engineering Symposium, İzmir, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.151

2008

2008

Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations

Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.

International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)

2008

2008

Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations

Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.

International Conferences in Agricultural Engineering, Gödöllo, Macaristan, 1 - 03 Eylül 2008, ss.90

2008

2008

Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations

Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.

International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)

2008

2008

Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations

Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.

International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)

2008

2008

Microfiltration of blackcurrant (Ribes nigrum) juice

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Aberdeen, Md, Amerika Birleşik Devletleri, 27 - 30 Temmuz 2008, ss.23, (Özet Bildiri)

2008

2008

Effect of storage conditions on color degradation of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Aberdeen, Md, Amerika Birleşik Devletleri, 27 - 30 Temmuz 2008, ss.24, (Özet Bildiri)

2008

2008

Effect of storage conditions on color degradation of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2008, ss.24

2008

2008

Microfiltration of blackcurrant (Ribes nigrum) juice

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2008, ss.23, (Özet Bildiri)

2008

2008

Microfiltration of blackcurrant (Ribes nigrum) juice

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2008, ss.23

2008

2008

Effect of storage conditions on color degradation of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2008, ss.24

2007

2007

Nutritive value of Andız (Juniperus drupacea) fruit Pekmez; a traditional product of Turkey

TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

2nd International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.182

2007

2007

Effects of process and storage conditions on haze formation in clarified apple juices

TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

2nd International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.123, (Özet Bildiri)

2007

2007

Effects of process and storage conditions on haze formation in clarified apple juices

TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

2nd International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.123

2007

2007

Effects of process and storage conditions on haze formation in clarified apple juices

TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

2nd International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.123

2007

2007

Nutritive value of Andız (Juniperus drupacea) fruit Pekmez; a traditional product of Turkey

TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

2nd International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.182, (Özet Bildiri)

2007

2007

Nutritive value of Andız (Juniperus drupacea) fruit Pekmez; a traditional product of Turkey

TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

2nd International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.182, (Özet Bildiri)

2007

2007

Effects of process and storage conditions on haze formation in clarified apple juices

TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

2nd International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.123

2007

2007

Nutritive value of Andız (Juniperus drupacea) fruit Pekmez; a traditional product of Turkey

TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

2nd International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.182

2006

2006

Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri

TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.503-506, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

Meyve ve Sebzelerin Muhafazasında Ultraviyole Işık Uygulamaları

TURHAN İ., TOPUZ A., TETİK N., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.289-292

2006

2006

Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Muhafazasında Ozon Uygulamaları

TETİK N., TOPUZ A., TURHAN İ., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.281-285 Sürdürülebilir Kalkınma

2006

2006

Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Muhafazasında Ozon Uygulamaları

TETİK N., TOPUZ A., TURHAN İ., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2006

2006

Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Muhafazasında Ozon Uygulamaları

TETİK N., TOPUZ A., TURHAN İ., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2006

2006

Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Muhafazasında Ozon Uygulamaları

TETİK N., TOPUZ A., TURHAN İ., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2006

2006

Meyve ve Sebzelerin Muhafazasında Ultraviyole Işık Uygulamaları

TURHAN İ., TOPUZ A., TETİK N., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)

2006

2006

Meyve ve Sebzelerin Muhafazasında Ultraviyole Işık Uygulamaları

TURHAN İ., TOPUZ A., TETİK N., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)

2006

2006

Meyve ve Sebzelerin Muhafazasında Ultraviyole Işık Uygulamaları

TURHAN İ., TOPUZ A., TETİK N., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.289-292

2006

2006

Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri

TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.503-506

2006

2006

Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri

TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, cilt.1, ss.503-506

2005

2005

Nutritive Value of Carob (Ceratonia siliqua L.) pekmez; a traditional product of Turkey

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., Aksu M.

Innovations on Traditional Foods, Valencia, İspanya, 25 - 28 Ekim 2005, cilt.2, ss.899-901, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

Tarhana: a traditional and functional food

ERBAŞ M., TETİK N.

Innovations on Traditional Foods, Valencia, İspanya, 25 - 28 Ekim 2005, cilt.2, ss.987-989, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

Loss of L-ascorbic acid during traditional process of rose hip (Rosa canina L.) pulp

Aksu M., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ.

Innovations on Traditional Foods, Valencia, İspanya, 25 - 28 Ekim 2005, cilt.2, ss.923-925, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

Loss of L-ascorbic acid during traditional process of rose hip (Rosa canina L.) pulp

Aksu M., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ.

Innovations on Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, cilt.2, ss.923-925, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

Loss of L-ascorbic acid during traditional process of rose hip (Rosa canina L.) pulp

Aksu M., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ.

Innovations on Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, cilt.2, ss.923-925

2005

2005

Nutritive Value of Carob (Ceratonia siliqua L.) pekmez; a traditional product of Turkey

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., Aksu M.

Innovations on Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, cilt.2, ss.899-901, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

Nutritive Value of Carob (Ceratonia siliqua L.) pekmez; a traditional product of Turkey

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., Aksu M.

Innovations on Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, cilt.2, ss.899-901, (Tam Metin Bildiri)

0

0

Evaluation possibilities of white lupin (Lupinus albus L.) seeds as a snack

TETİK N., ERBAŞ M.

1. International Food and Nutrition Congress, Türkiye, ss.194, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Kitaplar

2015

2015

Gıda ve İçecek Fermentasyonları

KARHAN M., KÜÇÜKÇETİN A., Demirci A., AŞCI ARSLAN A., TURHAN İ., GERMEÇ M., et al.

Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş, Turhan İ, Editör, Palme Yayın Dağıtım, Ankara, ss.179-209, 2015

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2002 - 2009

2002 - 2009

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası

Üye

2002 - 2008

2002 - 2008

Gıda Mühendisleri Derneği

Üye

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Aralık 2015

Aralık 2015

Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2015

Aralık 2015

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Kasım 2015

Kasım 2015

Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2015

Kasım 2015

Food and Biopruducts Processing

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2015

Kasım 2015

Akdeniz University Journal of the Faculty of Agriculture

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Kasım 2015

Kasım 2015

LWT - Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2015

Ekim 2015

Journal of Food Science

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2015

Temmuz 2015

LWT - Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2015

Temmuz 2015

LWT - Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2015

Temmuz 2015

Journal of Food Science

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2015

Mayıs 2015

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2015

Nisan 2015

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2015

Nisan 2015

LWT - Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2015

Mart 2015

LWT - Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2015

Şubat 2015

LWT - Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2015

Şubat 2015

CYTA-JOURNAL OF FOOD

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2015

Ocak 2015

LWT - Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2015

Ocak 2015

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2014

Aralık 2014

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2014

Ekim 2014

LWT - Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2014

Temmuz 2014

Biomedical and Environmental Sciences

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2014

Temmuz 2014

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2014

Temmuz 2014

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2014

Mayıs 2014

Quality Assurance and Safety of Crops & Foods

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2014

Mayıs 2014

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2014

Mart 2014

Quality Assurance and Safety of Crops & Foods

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2014

Mart 2014

Journal of Agricultural Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2014

Şubat 2014

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2014

Şubat 2014

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2013

Aralık 2013

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2013

Mayıs 2013

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2012

Aralık 2012

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2012

Kasım 2012

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2012

Ekim 2012

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2012

Ekim 2012

Journal of Food Quality

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2012

Temmuz 2012

Turkish Journal of Agriculture and Forestry

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2012

Temmuz 2012

Talanta

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2012

Mayıs 2012

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2012

Nisan 2012

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2012

Nisan 2012

Food Research International

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2012

Nisan 2012

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2012

Mart 2012

Journal of Food Quality

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2012

Şubat 2012

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2012

Ocak 2012

Journal of Food Science

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2011

Aralık 2011

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2011

Aralık 2011

Journal of Food Quality

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2011

Haziran 2011

International Journal of Food Sciences and Nutrition

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2008

Şubat 2008

Journal of Food Quality

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2007

Haziran 2007

Journal of Food Quality

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2007

Mayıs 2007

Journal of Food Quality

SCI Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Ocak 2016

Ocak 2016

TÜBİTAK Projesi

Mayıs 2015

Mayıs 2015

Nisan 2015

Nisan 2015

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Şubat 2015

Şubat 2015

TÜBİTAK Projesi

Şubat 2015

Şubat 2015

TÜBİTAK Projesi

Şubat 2015

Şubat 2015

TÜBİTAK Projesi

Ekim 2014

Ekim 2014

TÜBİTAK Projesi



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

Katılımcı

Sarajevo-Bosna-Hersek

01 Mart 2015 - 01 Mart 2015

01 Mart 2015 - 01 Mart 2015

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi

Katılımcı

Nevşehir-Türkiye

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Katılımcı

Adana-Türkiye

01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013

01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus",

Katılımcı

Struga-Makedonya

01 Ekim 2012 - 01 Ekim 2012

01 Ekim 2012 - 01 Ekim 2012

Türkiye 11. Gıda Kongresi

Katılımcı

Hatay-Türkiye

01 Nisan 2012 - 01 Nisan 2012

01 Nisan 2012 - 01 Nisan 2012

Eurobiotech 2012 Agriculture SymposiumSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Kayseri-Türkiye

01 Kasım 2011 - 01 Kasım 2011

01 Kasım 2011 - 01 Kasım 2011

2011 Effost Annual Conference

Katılımcı

Berlin-Almanya

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

1st International Congress on Food Technology

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Ekim 2008 - 01 Ekim 2008

01 Ekim 2008 - 01 Ekim 2008

Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu,

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Haziran 2006 - 01 Haziran 2006

01 Haziran 2006 - 01 Haziran 2006

Cost Action 924 Working Group Meeting The Use of UV as a Postharvest, Status and Prospects

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Mayıs 2006 - 01 Mayıs 2006

01 Mayıs 2006 - 01 Mayıs 2006

Türkiye 9. Gıda Kongresi

Katılımcı

Bolu-Türkiye

Burslar

2006 - Devam Ediyor

2006 - Devam Ediyor

Yurtiçi Doktora Bursu

TÜBİTAK

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 310

h-indeksi (WOS): 11

Jüri Üyelikleri

Aralık-2015

Aralık 2015

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Süleyman Demirel Üniversitesi

Aralık-2015

Aralık 2015

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Süleyman Demirel Üniversitesi

Haziran-2013

Haziran 2013

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Akdeniz Üniversitesi