Duyurular & Dokümanlar
Dosya İndir
Eğitim Bilgileri
2005 - 2010
2005 - 2010Doktora
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D, Türkiye
2002 - 2005
2002 - 2005Yüksek Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D, Türkiye
1998 - 2002
1998 - 2002Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2010
2010Doktora
Nar suyunda berraklık stabilitesi üzerine fiziksel ve kimyasal etkiler
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D.
2005
2005Yüksek Lisans
Doğal bulanık elma suyunda bulanıklık stabilitesi üzerine presleme ortamı ve depolama koşullarının etkisi
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D.
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2005
2005COST Action 924 Working group meeting the use of UV as a postharvest treatment:status and prospects
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Akdeniz Universitesi
2002
2002Teşekkür Belgesi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü
Gıda Teknolojisi
Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi
Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi
Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Unvanlar / Görevler
2015 - Devam Ediyor
2015 - Devam EdiyorDoç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
2012 - 2015
2012 - 2015Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2010 - 2012
2010 - 2012Öğretim Görevlisi Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Elmalı M.Y.O, Gıda Mühendisliği
2009 - 2010
2009 - 2010Öğretim Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Elmalı M.Y.O, .
2004 - 2009
2004 - 2009Araştırma Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
2013
2013Yüksek Lisans
Andız pekmezi üretiminde ekstraksiyon aşamasının cevap yüzey metodu kullanılarak optimize edilmesi
TETİK N.
E.Yüksel(Öğrenci)
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2018
2018Yield, quality and biochemical properties of various strawberry cultivars under water stress
ÜNAL N., GÜBBÜK H., Tetik N.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.98, sa.1, ss.304-311, 2018 (SCI-Expanded)
2016
2016Ultrasound-assisted dilute acid hydrolysis of tea processing waste for production of fermentable sugar
Germec M., Tarhan K., YATMAZ E., Tetik N., KARHAN M., Demirci A., et al.
BIOTECHNOLOGY PROGRESS
, cilt.32, sa.2, ss.393-403, 2016 (SCI-Expanded)
2014
2014Effect of Ultrafiltration and Concentration Processes on the Physical and Chemical Composition of Blood Orange Juice
Toker R., KARHAN M., Tetik N., TURHAN İ., Oziyci H. R.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.38, sa.3, ss.1321-1329, 2014 (SCI-Expanded)
2014
2014Mineral composition of pods and seeds of wild and grafted carob (Ceratonia siliqua L.) fruits
Oziyci H. R., Tetik N., TURHAN İ., Yatmaz E., Uçgun K., Akgül H., et al.
SCIENTIA HORTICULTURAE
, cilt.167, ss.149-152, 2014 (SCI-Expanded)
2014
2014Ultrasound-assisted extraction of D-pinitol from carob pods using Response Surface Methodology
Tetik N., Yüksel E.
ULTRASONICS SONOCHEMISTRY
, cilt.21, sa.2, ss.860-865, 2014 (SCI-Expanded)
2013
2013EFFECTS OF PROCESSING METHOD AND STORAGE TEMPERATURE ON CLEAR POMEGRANATE JUICE TURBIDITY AND COLOR
Oziyci H. R., KARHAN M., Tetik N., TURHAN İ.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.37, sa.5, ss.899-906, 2013 (SCI-Expanded)
2013
2013A Large-Scale Study on Storage Stability of Cloudy Apple Juice Treated by N2 and Ascorbic Acid
Tetik N., KARHAN M., TURHAN İ., Aksu M., Oziyci H. R.
JOURNAL OF FOOD QUALITY
, cilt.36, sa.2, ss.121-126, 2013 (SCI-Expanded)
2011
2011Effects of Baking and Boiling on the Nutritional and Antioxidant Properties of Sweet Potato [Ipomoea batatas (L.) Lam.] Cultivars
DİNÇER C., KARAOĞLAN M., ERDEN F., Tetik N., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.
PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION
, cilt.66, sa.4, ss.341-347, 2011 (SCI-Expanded)
2011
2011Determination of d-pinitol in carob syrup
Tetik N., TURHAN İ., Oziyci H. R., KARHAN M.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
, cilt.62, sa.6, ss.572-576, 2011 (SCI-Expanded)
2011
2011Physical and chemical characterization of Ceratonia siliqua L. germplasm in Turkey
Tetik N., TURHAN İ., Oziyci H. R., GÜBBÜK H., KARHAN M., ERCİŞLİ S.
SCIENTIA HORTICULTURAE
, cilt.129, sa.4, ss.583-589, 2011 (SCI-Expanded)
2008
2008Quality of honeys influenced by thermal treatment
TURHAN İ., Tetik N., KARHAN M., GÜREL F., Tavukcuoglu H. R.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, sa.8, ss.1396-1399, 2008 (SCI-Expanded)
2006
2006Liquid-solid extraction of soluble solids and total phenolic compounds of carob bean (Ceratonia siliqua L.)
Turhan I., Tetik N., Aksu M., Karhan M., Certel M.
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING
, cilt.29, sa.5, ss.498-507, 2006 (SCI-Expanded)
2004
2004Kinetic modelling of anaerobic thermal degradation of ascorbic acid in Rose Hip (Rosa canina L.) pulp
KARHAN M., Aksu M., TETİK N., TURHAN İ.
JOURNAL OF FOOD QUALITY , cilt.27, ss.311-319, 2004 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2016
2016Fermentation of acid-pretreated tea processing waste for ethanol production using Saccharomyces cerevisiae
GERMEÇ M., TURHAN İ., YATMAZ E., TETİK N., KARHAN M.
Scientific Bulletin. Series F. Biotechnologies , cilt.20, ss.269-274, 2016 (Hakemli Dergi)
2016
2016Evaluation of Biochemical and Dimensional Properties of Naturally Grown Capparis spinosa var. spinosa and Capparis ovata var. palaestina
ULUKAPI K., Özdemir B., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., Ertekin C., ONUS A. N.
International Journal of Agriculture Innovations and Research , cilt.5, sa.2, ss.195-200, 2016 (Hakemli Dergi)
2016
2016Değişik yetiştirme sistemlerinin çilek meyvelerinin bazı fizikokimyasal özellikleri üzerine etkileri
ADAK N., TETİK N., GÜNEŞ E., BALKIÇ R., GÜBBÜK H., ARSLAN KULCAN A.
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , cilt.29, sa.2, ss.33-38, 2016 (Hakemli Dergi)
2015
2015Farklı tuz konsantrasyonlarının bazı kabak anaçlarının büyüme ve klorofil içerikleri üzerine etkisi
Aydinsakir K., ULUKAPI K., Kurum R., TETİK N., ARSLAN KULCAN A.
DERİM , cilt.32, sa.2, ss.187-200, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
2015Changes in turbidity, total phenolic and anthocyanin contents of clear red grape juice during processing
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.
Gıda , cilt.40, ss.311-317, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
2015CONCENTRATION OF D PINITOL in CAROB EXTRACTby USING MULTI STAGE ENRICHMENT PROCESSES
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., Akkoyun T., YATMAZ E., et al.
Gıda , cilt.40, sa.3, ss.125-131, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
2015Concentration of D-pinitol in carob extract by using multi-stage enrichment processes
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., Akkoyun T., Yatmaz E., et al.
GIDA , cilt.40, sa.3, ss.125-131, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
2015Concentration of D-Pinitol in carob ectract by using multi stage enrichment processes
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., YATMAZ E., AKKOYUN T., et al.
Gıda , cilt.40, sa.3, ss.125-131, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
2015Concentration of D-pinitol in carob extract by using multi-stage enrichment processes
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., Akkoyun T., YATMAZ E., et al.
Gıda , cilt.40, sa.3, ss.125-127, 2015 (Hakemli Dergi)
2010
2010Characterization of, and 5-Hydroxymethylfurfural concentration in carob pekmez
TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M., ÖZİYCİ H. R.
Gıda , cilt.35, sa.6, ss.417-422, 2010 (Hakemli Dergi)
2010
2010Nişasta Miktarının ve Çöven Suyu İlavesinin Lokumların Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri
USLU M. K., ERBAŞ M., TURHAN İ., TETİK N.
GIDA , cilt.5, sa.35, ss.331-337, 2010 (Hakemli Dergi)
2007
2007Fonksiyonel gıda bileşeni olarak fitosteroller
TETİK N., ERBAŞ M., TURHAN İ.
Gıda , cilt.32, sa.6, 2007 (Hakemli Dergi)
2007
2007Keçiboynuzu pekmezinin bileşimi ve üretim aşamaları
TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
Teknolojik Araştırmalar: GTED , cilt.1, sa.2, ss.39-44, 2007 (Hakemli Dergi)
2007
2007Berrak elma suyu ve konsantrelerinde protein ve polifenollerden kaynaklanan bulanıklık
TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
Dünya Gıda , sa.2, ss.69-73, 2007 (Hakemli Dergi)
2006
2006Turunçgil kabuk yağlarının elde edilmesi ve gıda endüstrisinde kullanımı
TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
Teknolojik Araştırmalar, GTED , cilt.1, sa.3, ss.71-77, 2006 (Hakemli Dergi)
2006
2006Keçiboynuzu Pekmezinin Bileşimi ve Üretim Aşamaları. Teknolojik Araştırmalar
TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
Teknolojik Araştırmalar: GTED , cilt.2, sa.1, ss.39-44, 2006 (Hakemli Dergi)
2006
2006Andız Pekmezi Üretimi ve Bileşimi
TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
Teknolojik Araştırmalar: GTED , cilt.2, sa.1, ss.65-69, 2006 (Hakemli Dergi)
2005
2005Türkiye'de yaygın olarak üretilen balların bazı belirleyici özellikleri
KARHAN M., Aksu M., TETİK N., TURHAN İ.
AKADEMİK GIDA , cilt.15, ss.31-32, 2005 (Hakemli Dergi)
2005
2005Elma sularında patulin sorunu ve çözüm yolları
TETİK N., KARHAN M.
Dünya Gıda , cilt.6, ss.86-88, 2005 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2016
2016Optimization of ultrasound-assisted dilute acid hydrolysis conditions of tea processing wastes
GERMEÇ M., TARHAN K., YATMAZ E., TETİK N., KARHAN M., DEMİRCİ A., et al.
ASABE 2016 Annual International Meeting, Orlando, Amerika Birleşik Devletleri, 17 Temmuz - 20 Ağustos 2016, ss.1-8, (Tam Metin Bildiri)
2016
2016Fermentation of acid-pretreated tea processing waste for ethanol production using Saccharomyces cerevisiae
GERMEÇ M., TURHAN İ., YATMAZ E., TETİK N., KARHAN M.
The International Conference "Agriculture for Life, Life for Agriculture", Bükreş, Romanya, 9 - 11 Haziran 2016, ss.81
2016
2016Optimization of ultrasound-assisted dilute acid hydrolysis conditions of tea processing waste
Germec M., TARHAN K., YATMAZ E., Tetik N., KARHAN M., DEMİRCİ A., et al.
2016 ASABE Annual International Meeting, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Temmuz 2016
2015
2015Date Syrup: A processed Product of A Conventional Fruit
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.360
2015
2015Process for Producing Sugar-Reduced Bitter Orange Jam by Using Stevia Extract
ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.353, (Özet Bildiri)
2015
2015Process for Producing Sugar-Reduced Bitter Orange Jam by Using Stevia Extract
ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.353, (Tam Metin Bildiri)
2015
2015Date Syrup: A processed Product of A Conventional Fruit
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.360, (Özet Bildiri)
2015
2015Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2015
2015Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.312, (Özet Bildiri)
2015
2015Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
2015
2015Mayşe Isıtma Prosesinin Siyah Üzüm Suyunda Trans-Resveratrol Konsantrasyonu Üzerine Etkisi
TETİK N., KARHAN M., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.296, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014
2014
2014Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014, ss.1
2014
2014Physical and Chemical Properties of Capparis spinosa var. spinosa and Capparis ovata var. palaestina Naturally Grown in Turkey
ULUKAPI K., Özdemir B., Tetik N., ONUS A. N., Ertekin C.
Fifth International Scientific Agricultural Symposium 'Agrosym 2014', Jahorina, Bosna-Hersek, 23 - 26 Ekim 2014, ss.462
2014
2014Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242, (Özet Bildiri)
2014
2014Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242
2014
2014Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242
2014
2014Kontrollü Atmosferde Muhafazanın Gold Nugget Yenidünya Çeşidinin Depo Ömrü ve Meyve Kalitesi Üzerine Etkileri
Yıldırım I., KURUBAŞ M. S., ERKAN M., TETİK N.
VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, ss.21, (Özet Bildiri)
2014
2014Kontrollü atmosferde muhafazanın Gold Nugget yenidünya çeşidinin depo ömrü ve meyve kalitesi üzerine etkileri
Yıldırım I., KURUBAŞ M. S., ERKAN M., TETİK N.
VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, ss.20, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi
SARIAYDIN O., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Akdeniz Bölgesinde yükselen bir değer: keçiboynuzu
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Arslan Kulcan A., YATMAZ E., et al.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46
2014
2014Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., YATMAZ E., et al.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46
2014
2014Akdeniz Bölgesi'nde yükselen bir değer: keçiboynuzu
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Arslan Kulcan A., YATMAZ E., et al.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46
2014
2014Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., YATMAZ E., et al.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
2014
2014Akdeniz Bölgesi'nde yükselen bir değer: keçiboynuzu
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Arslan Kulcan A., YATMAZ E., et al.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi
Sarıaydın O., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.326-329, (Tam Metin Bildiri)
2013
2013Optimization of ultrasound-assisted extraction of D-pinitol from carob pods using Response Surface Methodology
TETİK N., Yüksel E.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.396
2013
2013Total phenolic contents of Andız extracts obtained by different temperature, dilution rate and time parameters
Yüksel E., TETİK N., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.398
2013
2013Comparison of antioxidant activity levels of Andız extracts produced by different conditions
Yüksel E., TETİK N., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.397
2013
2013Comparison of antioxidant activity levels of andiz extracts produced by different conditions
YÜKSEL E., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
2013
2013Organic Acid Profiles and Acidity During Kombucha Fermentation of Various Tea Extracts
TARHAN K., AYKUT G., TEK S., YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., et al.
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga/Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.1, ss.504
2013
2013Total phenolic contents of andiz extracts obtained by different temperature, dilution rate and time parameters
YÜKSEL E., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
2013
2013Total phenolic contents of carob extracts obtained by different temperature, ultrasonic power, dilution rate and time parameters
TETİK N., YÜKSEL E., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
2013
2013Comparison of activated charcoal and polyvinylpolypyrrolidone applications on decolorization of apple juice concentrates
Akkoyun T., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.426
2013
2013Organic acid profiles and acidity during Kombucha fermentation of various tea extracts
Tarhan K., Aykut G., Tek S., YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., et al.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.504, (Özet Bildiri)
2013
2013Total phenolic contents of carob extracts obtained by different temperature, ultrasonic power, dilution rate and time parameters
TETİK N., Yüksel E., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.401, (Özet Bildiri)
2013
2013Optimization of extraction yield in production of Andız molasses by using Response Surface Methadology
Yüksel E., TETİK N., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.399, (Özet Bildiri)
2013
2013Effects of different parameters on extraction yield of carob pods produced by ultrasonication
TETİK N., Yüksel E., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.395, (Özet Bildiri)
0
0Organic acid profiles and acidity during Kombucha fermentation of various tea extracts
Tarhan K., Aykut G., Tek S., YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., et al.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Makedonya, ss.504, (Özet Bildiri)
2012
2012The effect of microbial growth on total phenolic compounds during fermentation
DİNÇER C., YATMAZ E., TURHAN İ., TETİK N.
Eurobiotech 2012 Agricultural Symposium, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2012, cilt.1, sa.161, ss.40, (Özet Bildiri)
2012
2012Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri
ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., TETİK N., KARHAN M., GÜREL F.
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012
2012
2012Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri
ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., TETİK N., KARHAN M., GÜREL F.
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012
2012
2012Decolourization of carob pod extract by using Aspergillus sojae pyrg-transformed
DİNÇER C., YATMAZ E., TURHAN İ., Tetik N.
Eurobiotech Agriculture Symposium, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.40
2012
2012Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri
ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., TETİK N., KARHAN M., GÜREL F.
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012
2012
2012Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts
YATMAZ E., Oziyci H. R., Tetik N., KARHAN M., TURHAN İ.
Eurobiotech Agriculture Symposium, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.42
2012
2012Meyve ve sebzelerin sınıflandırılmasında kullanılan yöntemler
Toker R., TETİK N.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.252, (Özet Bildiri)
2012
2012Nar suyunun bileşimi ve sağlık üzerine etkileri
ÖZİYCİ H. R., KARHAN M., TETİK N.
IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.88, (Özet Bildiri)
2012
2012Meyve suyu endüstrisinde membran uygulamaları
Yüksel E., TETİK N.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.302
2012
2012Nar suyunun bileşimi ve sağlık üzerine etkileri
ÖZİYCİ H. R., KARHAN M., TETİK N.
IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2012, ss.88, (Özet Bildiri)
2012
2012Decolourization Of Carob Pod Extract By Using Aspergillus Sojae Pyrg-Transfomed
DİNÇER C., YATMAZ E., TURHAN İ., TETİK N.
Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.40, (Özet Bildiri)
2012
2012Potential Uses Of Microorganisms For D-Pinitol Purification From Carob Extracts
YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ.
Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.42
2012
2012Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts
YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ.
Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology,, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.42
2012
2012Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts
YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, cilt.161, ss.42
2012
2012Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts
YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, cilt.161, ss.42
2011
2011Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması
ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.151, (Özet Bildiri)
2011
2011A study for preventing post-bottling haze formation in clarified pomegranate juice by physical treatments
Tetik N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., ARSLAN KULCAN A., KARHAN M.
2011 Effost Annual Conference, Berlin, Almanya, 9 - 11 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
2011
2011A study for preventing post-bottling haze formation in clarified pomegranate juice by physical treatments
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., Arslan Kulcan A., KARHAN M.
2011 Effost Annual Conference, Berlin, Almanya, 9 - 11 Kasım 2011, ss.1-0, (Özet Bildiri)
2011
2011Influence of ascorbic acid and N2 applications during processing on total colour change of cloudy apple juice
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Aksu M., TURHAN İ., KARHAN M.
2011 Effost Annual Conference, Berlin, Almanya, 9 - 11 Kasım 2011, ss.1, (Özet Bildiri)
2011
2011A study for preventing post-bottling haze formation in clarified pomegranate juice by physical treatments
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., Arslan Kulcan A., KARHAN M.
2011 Effost Annual Conference, Almanya, 1 - 04 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
2011
2011Influence of ascorbic acid and N2 applications during processing on total colour change of cloudy apple juice
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Aksu M., TURHAN İ., KARHAN M.
2011 Effost Annual Conference, Almanya, 1 - 04 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
2011
2011Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması
ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.151, (Özet Bildiri)
2011
2011Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması
ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.151
2011
2011Influence of ascorbic acid and N2 applications during processing on total colour change of cloudy apple juice
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Aksu M., TURHAN İ., KARHAN M.
2011 Effost Annual Conference, Almanya, 1 - 04 Kasım 2011
2011
2011A study for preventing post-bottling haze formation in clarified pomegranate juice by physical treatments
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., Arslan A., KARHAN M.
2011 Effost Annual Conference, Almanya, 1 - 04 Kasım 2011, ss.337
2011
2011Impact of different environmental factors on the D-pinitol concentration of wild and cultivated type carob fruits grown in Turkey
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Burlington, Vt, Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 27 Temmuz 2011, ss.27
2011
2011Application potentials of carob pod
TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Burlington, Vt, Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 27 Temmuz 2011, ss.28, (Özet Bildiri)
2011
2011Application potentials of carob pod
TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, ss.28, (Özet Bildiri)
2011
2011Impact of different environmental factors on the D-pinitol concentration of wild and cultivated type carob fruits grown in Turkey
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, ss.27
2011
2011Application potentials of carob pod
TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, cilt.1, ss.28
2011
2011Impact of different environmental factors on the D-pinitol concentration of wild and cultivated type carob fruits grown in Turkey
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, ss.27
2011
2011Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.201-204
2011
2011Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)
2011
2011Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)
2011
2011Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)
2011
2011Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
Arslan A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.201-204, (Özet Bildiri)
2011
2011Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
TETİK N., Arslan Kulcan A., TURHAN İ., Arslan Kulcan A., TETİK N., TETİK N., et al.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)
2011
2011Antalya İlinde Yetişen Aşılı ve Yabani Keçiboynuzu Meyvelerinin Bazı Kimyasal ve Pomolojik Özellikleri
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.
Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, ss.299, (Özet Bildiri)
2011
2011Antalya İlinde Yetişen Aşılı ve Yabani Keçiboynuzu Meyvelerinin Bazı Kimyasal ve Pomolojik Özellikleri
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.
Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2011, ss.299, (Tam Metin Bildiri)
2011
2011Antalya İlinde Yetişen Aşılı ve Yabani Keçiboynuzu Meyvelerinin Bazı Kimyasal ve Pomolojik Özellikleri
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.
Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Kongresi ve Fuarı, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2011, ss.299, (Özet Bildiri)
2011
2011Some physical and chemical properties of black and white myrtle (Myrtus communis L.) fruits grown in the west Mediterranean flora
GÖZLEKÇİ S., TETİK N., KARHAN M.
1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Davis, Ca, Amerika Birleşik Devletleri, 19 - 23 Mart 2011, ss.11
2011
2011Some physical and chemical properties of wild carob genotypes grown under Turkey ecological conditions
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.
1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Davis, Ca, Amerika Birleşik Devletleri, 19 - 23 Mart 2011, ss.23, (Özet Bildiri)
2011
2011Some physical and chemical properties of wild carob genotypes grown under Turkey ecological conditions
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.
1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Mart 2011, ss.23, (Özet Bildiri)
2011
2011Some physical and chemical properties of black and white myrtle (Myrtus communis L.) fruits grown in the west Mediterranean flora
GÖZLEKÇİ S., TETİK N., KARHAN M.
1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Mart 2011, ss.11
2011
2011Some physical and chemical properties of wild carob genotypes grown under Turkey ecological conditions
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.
1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Mart 2011, ss.22-23
2010
2010Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice.
ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.448
2010
2010Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice
Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.322
2010
2010Influence of enviromental factors on D-Pinitol concentration of wild type carob pods
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.135
2010
2010Determination the D-Pinitol content of cultivated carob types
ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.144, (Özet Bildiri)
2010
2010Determination the D-Pinitol content of cultivated carob types
ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.144
2010
2010Determination the D-Pinitol content of cultivated carob types
ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.144
2010
2010Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice
Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.322
2010
2010Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice
Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.322
2010
2010Influence of enviromental factors on D-Pinitol concentration of wild type carob pods
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.135, (Özet Bildiri)
2010
2010Influence of enviromental factors on D-Pinitol concentration of wild type carob pods
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.135
2010
2010Evaluation of antioxidant acticvity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties
ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Ekim 2010, ss.47
2010
2010Evaluation of antioxidant activity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties
KARHAN M., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TURHAN İ., TETİK N.
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubjana, Slovenya, 1 - 04 Ekim 2010, ss.47, (Özet Bildiri)
2010
2010Evaluation of antioxidant acticvity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties
Öziyci H. R., Dinçer C., Turhan İ., Tetik N., Karhan M.
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubljana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.47, (Özet Bildiri)
2010
2010Evaluation of antioxidant acticvity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties
ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Ekim 2010, ss.47
2010
2010Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys
TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubjana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.46, (Özet Bildiri)
2010
2010Difficulties in Turkish trade of honey
KARKACIER O., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubjana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.46, (Özet Bildiri)
2010
2010Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys
TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46, (Özet Bildiri)
2010
2010Difficulties in Turkish trade of honey
KARKACIER O., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46, (Özet Bildiri)
2010
2010Difficulties in Turkish trade of honey
KARKACIER O., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46, (Özet Bildiri)
2010
2010Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys
TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46
2010
2010Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys
TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46
2010
2010D-Pinitol Content of Carob Beans (Ceratonia siliqua L.)
KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
28th International Horticultural Congress, Lisbon, Portekiz, 22 - 27 Ağustos 2010, ss.358, (Özet Bildiri)
2010
2010D-Pinitol Content of Carob Beans (Ceratonia siliqua L.)
KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
28th International Horticultural Congress, Portekiz, 1 - 04 Ağustos 2010, ss.358
2010
2010D-Pinitol Content of Carob Beans (Ceratonia siliqua L.)
KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
28th International Horticultural Congress, Portekiz, 1 - 04 Ağustos 2010, ss.358
2010
2010Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice
Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1006-1008
2010
2010Evaluation possibilities of rosehip fruit
TETİK N., TURHAN İ.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.684-686, (Tam Metin Bildiri)
2010
2010Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice.
ARSLAN KULCAN A., KARHAN M., Tetik N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
2010
2010The effects of glucose-fructose syrup on the sensory and textural properties of Turkish Delight
USLU M. K., TURHAN İ., TETİK N., ERBAŞ M.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.821-824
2010
2010Introduction of different kinds of pekmez in Turkey
TURHAN İ., TETİK N.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.806-808, (Tam Metin Bildiri)
2010
2010Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice
Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.1006-1008, (Tam Metin Bildiri)
0
0The effects of glucose-fructose syrup on the sensory and textural properties of Turkish Delight
USLU M. K., TURHAN İ., TETİK N., ERBAŞ M.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Türkiye, (Tam Metin Bildiri)
2010
2010Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice
Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.1006-1008
2010
2010The effects of glucose-fructose syrup on the sensory and textural properties of Turkish Delight
USLU M. K., TURHAN İ., TETİK N., ERBAŞ M.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.821-824
0
0The effects of glucose-fructose syrup on the sensory and textural properties of Turkish Delight
USLU M. K., TURHAN İ., TETİK N., ERBAŞ M.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Türkiye
2008
2008Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.
IInternational Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Szeged, Macaristan, 5 - 06 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)
2008
2008Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
2008
2008Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)
2008
2008Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
2008
2008Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
2008
2008Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
2008
2008Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.
ARSLAN KULCAN A., KARHAN M., TETİK N.
Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.481-485
2008
2008Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.
Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M.
Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.481-485, (Tam Metin Bildiri)
2008
2008Enzymes used in beverage industry
TETİK N., KARHAN M., ÖZİYCİ H. R.
The International Enzyme Engineering Symposium, İzmir, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.152, (Özet Bildiri)
2008
2008Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.
Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M.
Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2008, ss.481-485
2008
2008Use of laccases in the food industry
TETİK N., KARHAN M., ÖZİYCİ H. R.
The International Enzyme Engineering Symposium, İzmir, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.151
2008
2008Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)
2008
2008Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.
International Conferences in Agricultural Engineering, Gödöllo, Macaristan, 1 - 03 Eylül 2008, ss.90
2008
2008Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
2008
2008Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
2008
2008Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)
2008
2008Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)
2008
2008Microfiltration of blackcurrant (Ribes nigrum) juice
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.
Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Aberdeen, Md, Amerika Birleşik Devletleri, 27 - 30 Temmuz 2008, ss.23, (Özet Bildiri)
2008
2008Effect of storage conditions on color degradation of pomegranate juice
ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Aberdeen, Md, Amerika Birleşik Devletleri, 27 - 30 Temmuz 2008, ss.24, (Özet Bildiri)
2008
2008Effect of storage conditions on color degradation of pomegranate juice
ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2008, ss.24
2008
2008Microfiltration of blackcurrant (Ribes nigrum) juice
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.
Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2008, ss.23, (Özet Bildiri)
2008
2008Microfiltration of blackcurrant (Ribes nigrum) juice
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.
Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2008, ss.23
2008
2008Effect of storage conditions on color degradation of pomegranate juice
ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2008, ss.24
2007
2007Nutritive value of Andız (Juniperus drupacea) fruit Pekmez; a traditional product of Turkey
TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
2nd International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.182
2007
2007Effects of process and storage conditions on haze formation in clarified apple juices
TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
2nd International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.123, (Özet Bildiri)
2007
2007Effects of process and storage conditions on haze formation in clarified apple juices
TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
2nd International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.123
2007
2007Effects of process and storage conditions on haze formation in clarified apple juices
TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
2nd International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.123
2007
2007Nutritive value of Andız (Juniperus drupacea) fruit Pekmez; a traditional product of Turkey
TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
2nd International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.182, (Özet Bildiri)
2007
2007Nutritive value of Andız (Juniperus drupacea) fruit Pekmez; a traditional product of Turkey
TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
2nd International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.182, (Özet Bildiri)
2007
2007Effects of process and storage conditions on haze formation in clarified apple juices
TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
2nd International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.123
2007
2007Nutritive value of Andız (Juniperus drupacea) fruit Pekmez; a traditional product of Turkey
TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
2nd International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2007, ss.182
2006
2006Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri
TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.503-506, (Tam Metin Bildiri)
2006
2006Meyve ve Sebzelerin Muhafazasında Ultraviyole Işık Uygulamaları
TURHAN İ., TOPUZ A., TETİK N., KARHAN M.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.289-292
2006
2006Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Muhafazasında Ozon Uygulamaları
TETİK N., TOPUZ A., TURHAN İ., KARHAN M.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.281-285
2006
2006Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Muhafazasında Ozon Uygulamaları
TETİK N., TOPUZ A., TURHAN İ., KARHAN M.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
2006
2006Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Muhafazasında Ozon Uygulamaları
TETİK N., TOPUZ A., TURHAN İ., KARHAN M.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
2006
2006Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Muhafazasında Ozon Uygulamaları
TETİK N., TOPUZ A., TURHAN İ., KARHAN M.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
2006
2006Meyve ve Sebzelerin Muhafazasında Ultraviyole Işık Uygulamaları
TURHAN İ., TOPUZ A., TETİK N., KARHAN M.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
2006
2006Meyve ve Sebzelerin Muhafazasında Ultraviyole Işık Uygulamaları
TURHAN İ., TOPUZ A., TETİK N., KARHAN M.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
2006
2006Meyve ve Sebzelerin Muhafazasında Ultraviyole Işık Uygulamaları
TURHAN İ., TOPUZ A., TETİK N., KARHAN M.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.289-292
2006
2006Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri
TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.503-506
2006
2006Berrak meyve suyu ve konsantrelerinde sonradan bulanma ve önlemleri
TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, cilt.1, ss.503-506
2005
2005Nutritive Value of Carob (Ceratonia siliqua L.) pekmez; a traditional product of Turkey
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., Aksu M.
Innovations on Traditional Foods, Valencia, İspanya, 25 - 28 Ekim 2005, cilt.2, ss.899-901, (Tam Metin Bildiri)
2005
2005Tarhana: a traditional and functional food
ERBAŞ M., TETİK N.
Innovations on Traditional Foods, Valencia, İspanya, 25 - 28 Ekim 2005, cilt.2, ss.987-989, (Tam Metin Bildiri)
2005
2005Loss of L-ascorbic acid during traditional process of rose hip (Rosa canina L.) pulp
Aksu M., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ.
Innovations on Traditional Foods, Valencia, İspanya, 25 - 28 Ekim 2005, cilt.2, ss.923-925, (Tam Metin Bildiri)
2005
2005Loss of L-ascorbic acid during traditional process of rose hip (Rosa canina L.) pulp
Aksu M., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ.
Innovations on Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, cilt.2, ss.923-925, (Tam Metin Bildiri)
2005
2005Loss of L-ascorbic acid during traditional process of rose hip (Rosa canina L.) pulp
Aksu M., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ.
Innovations on Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, cilt.2, ss.923-925
2005
2005Nutritive Value of Carob (Ceratonia siliqua L.) pekmez; a traditional product of Turkey
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., Aksu M.
Innovations on Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, cilt.2, ss.899-901, (Tam Metin Bildiri)
2005
2005Nutritive Value of Carob (Ceratonia siliqua L.) pekmez; a traditional product of Turkey
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., Aksu M.
Innovations on Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, cilt.2, ss.899-901, (Tam Metin Bildiri)
0
0Evaluation possibilities of white lupin (Lupinus albus L.) seeds as a snack
TETİK N., ERBAŞ M.
1. International Food and Nutrition Congress, Türkiye, ss.194, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2015
2015Gıda ve İçecek Fermentasyonları
KARHAN M., KÜÇÜKÇETİN A., Demirci A., AŞCI ARSLAN A., TURHAN İ., GERMEÇ M., et al.
Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş, Turhan İ, Editör, Palme Yayın Dağıtım, Ankara, ss.179-209, 2015
Diğer Yayınlar
Desteklenen Projeler
2015 - Devam Ediyor
2015 - Devam EdiyorMersin (Myrtus communis L.) Meyvesinin Farklı Ürünlere Işlenebilme Olanakları İle Elde Edilen Ürünlerin Raf Stabilitelerinin Araştırılması
TÜBİTAK Projesi
TETİK N.
2012 - 2013
2012 - 2013Toz kakaoya keçiboynuzu tozu tağşişinin belirlenmesi amacıyla yeni bir metodun geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi
TETİK N. (Yürütücü)
2008 - 2010
2008 - 2010Türkiye'de Yetişen Keçiboynuzu Tiplerinin Biyoaktif bir Molekül Olan D-Pinitol İçeriği Üzerine Çevre Koşulları ve Bileşim Unsurlarının Etkisi
TÜBİTAK Projesi
TETİK N.
Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler
2002 - 2009
2002 - 2009TMMOB Gıda Mühendisleri Odası
Üye
2002 - 2008
2002 - 2008Gıda Mühendisleri Derneği
Üye
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Aralık 2015
Aralık 2015Journal of Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2015
Aralık 2015Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Kasım 2015
Kasım 2015Journal of Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2015
Kasım 2015Food and Biopruducts Processing
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2015
Kasım 2015Akdeniz University Journal of the Faculty of Agriculture
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Kasım 2015
Kasım 2015LWT - Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2015
Ekim 2015Journal of Food Science
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2015
Temmuz 2015LWT - Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2015
Temmuz 2015LWT - Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2015
Temmuz 2015Journal of Food Science
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2015
Mayıs 2015Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2015
Nisan 2015Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2015
Nisan 2015LWT - Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2015
Mart 2015LWT - Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2015
Şubat 2015LWT - Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2015
Şubat 2015CYTA-JOURNAL OF FOOD
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2015
Ocak 2015LWT - Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2015
Ocak 2015Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2014
Aralık 2014Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2014
Ekim 2014LWT - Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2014
Temmuz 2014Biomedical and Environmental Sciences
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2014
Temmuz 2014Food Research International
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2014
Temmuz 2014Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2014
Mayıs 2014Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2014
Mayıs 2014Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2014
Mart 2014Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2014
Mart 2014Journal of Agricultural Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2014
Şubat 2014Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2014
Şubat 2014Food Research International
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2013
Aralık 2013Food Research International
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2013
Mayıs 2013Food Research International
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2012
Aralık 2012Food Research International
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2012
Kasım 2012Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2012
Ekim 2012Food Research International
SCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2012
Ekim 2012Journal of Food Quality
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2012
Temmuz 2012Turkish Journal of Agriculture and Forestry
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2012
Temmuz 2012Talanta
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2012
Mayıs 2012Food Research International
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2012
Nisan 2012Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2012
Nisan 2012Food Research International
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2012
Nisan 2012Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2012
Mart 2012Journal of Food Quality
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2012
Şubat 2012Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2012
Ocak 2012Journal of Food Science
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2011
Aralık 2011Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2011
Aralık 2011Journal of Food Quality
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2011
Haziran 2011International Journal of Food Sciences and Nutrition
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2008
Şubat 2008Journal of Food Quality
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2007
Haziran 2007Journal of Food Quality
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2007
Mayıs 2007Journal of Food Quality
SCI Kapsamındaki Dergi
Bilimsel Projelerde Hakemlikler
Ocak 2016
Ocak 2016TÜBİTAK Projesi
Mayıs 2015
Mayıs 2015Nisan 2015
Nisan 2015Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Şubat 2015
Şubat 2015TÜBİTAK Projesi
Şubat 2015
Şubat 2015TÜBİTAK Projesi
Şubat 2015
Şubat 2015TÜBİTAK Projesi
Ekim 2014
Ekim 2014TÜBİTAK Projesi
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Katılımcı
Sarajevo-Bosna-Hersek
01 Mart 2015 - 01 Mart 2015
01 Mart 2015 - 01 Mart 20152. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi
Katılımcı
Nevşehir-Türkiye
01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014
01 Nisan 2014 - 01 Nisan 20144. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Katılımcı
Adana-Türkiye
01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013
01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus",
Katılımcı
Struga-Makedonya
01 Ekim 2012 - 01 Ekim 2012
01 Ekim 2012 - 01 Ekim 2012Türkiye 11. Gıda Kongresi
Katılımcı
Hatay-Türkiye
01 Nisan 2012 - 01 Nisan 2012
01 Nisan 2012 - 01 Nisan 2012
Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium
Katılımcı
Kayseri-Türkiye
01 Kasım 2011 - 01 Kasım 2011
01 Kasım 2011 - 01 Kasım 20112011 Effost Annual Conference
Katılımcı
Berlin-Almanya
01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010
01 Kasım 2010 - 01 Kasım 20101st International Congress on Food Technology
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Ekim 2008 - 01 Ekim 2008
01 Ekim 2008 - 01 Ekim 2008Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu,
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Haziran 2006 - 01 Haziran 2006
01 Haziran 2006 - 01 Haziran 2006Cost Action 924 Working Group Meeting The Use of UV as a Postharvest, Status and Prospects
Katılımcı
Antalya-Türkiye
01 Mayıs 2006 - 01 Mayıs 2006
01 Mayıs 2006 - 01 Mayıs 2006Türkiye 9. Gıda Kongresi
Katılımcı
Bolu-Türkiye
Burslar
2006 - Devam Ediyor
2006 - Devam EdiyorYurtiçi Doktora Bursu
TÜBİTAK
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 310
h-indeksi (WOS): 11
Jüri Üyelikleri
Aralık-2015
Aralık 2015Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Süleyman Demirel Üniversitesi
Aralık-2015
Aralık 2015Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Süleyman Demirel Üniversitesi
Haziran-2013
Haziran 2013