Duyurular & Dokümanlar
Dosya İndir
Eğitim Bilgileri
2005 - 2006
2005 - 2006Post Doktora
Universitaet Hohenheim, Institute Of Food Science And Biotechnology, Soft Matter Science And Dairy Technology, Almanya
1999 - 2003
1999 - 2003Doktora
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
1996 - 1999
1996 - 1999Yüksek Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
1991 - 1996
1991 - 1996Lisans
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2003
2003Doktora
Kısrak sütü ve membran teknolojileri kullanılarak kısrak sütüne benzetilmiş inek sütünden yapılan kımızın özellikleri üzerine araştırma
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
1999
1999Yüksek Lisans
Kısrak sütü ve farklı oranlarda peyniraltı suyu tozu katılmış inek ve keçi sütünden yapılan kımızın özellikleri üzerine araştırmalar
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Unvanlar / Görevler
2015 - Devam Ediyor
2015 - Devam EdiyorProf. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
2010 - 2015
2010 - 2015Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
2009 - 2010
2009 - 2010Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
2005 - 2009
2005 - 2009Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
1996 - 2005
1996 - 2005Araştırma Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorRektör Danışmanı
Akdeniz Üniversitesi, Projeler
2012 - Devam Ediyor
2012 - Devam EdiyorBAP Bilimsel Komisyon Üyesi
Akdeniz Üniversitesi
2008 - Devam Ediyor
2008 - Devam EdiyorAnabilim/Bilim Dalı Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Süt Teknolojisi, Süt Teknolojisi
2019 - 2022
2019 - 2022Senato Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
2016 - 2019
2016 - 2019Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
2012 - 2015
2012 - 2015Rektör Danışmanı
Akdeniz Üniversitesi
2011 - 2014
2011 - 2014Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
2009 - 2012
2009 - 2012Bölüm Başkan Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
2019
2019Doktora
Bakteriyofaj Mikrokapsülasyonunun Optimizasyonu ve Mikrokapsüle Bakteriyofajın Yoğurt Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
KÜÇÜKÇETİN A.
F.Ergin(Öğrenci)
2019
2019Doktora
Kefir Üretiminin Pestisitler Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A.
G.Yıldız(Öğrenci)
2018
2018Yüksek Lisans
Üretiminde Kullanılan Lactobacillus acidophilus ve Bifidobacterium bifidumun Beyaz Peynirin Bazı Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A.
H.Karahançer(Öğrenci)
2018
2018Yüksek Lisans
Farklı Basınç ve Sıcaklık Derecelerinde Homojenize Edilen Dondurma Karışımlarından Üretilen Dondurmaların Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A.
E.Özel(Öğrenci)
2018
2018Yüksek Lisans
Farklı pH Değerlerindeki Dondurma Mikslerinin ve Dondurma Üretim Yöntemlerinin Kefir Dondurmasının Fizikokimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A.
M.Al(Öğrenci)
2016
2016Doktora
Farklı Süt Ürünleri Üretiminde Kullanılan Lactobacillus acidophilus'un Dinamik In Vitro Gastrointestinal Modelde Canlılığı ve Bazı Probiyotik Özelliklerinin Belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A.
E.Mine(Öğrenci)
2016
2016Yüksek Lisans
Homojenizasyon ve Isıl İşlem Uygulamalarının Farklı Oranlarda Yağ İçeren Sütlerden Üretilen Ayranın Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi.
KÜÇÜKÇETİN A.
S.Yalçın(Öğrenci)
2016
2016Yüksek Lisans
Homojenizasyon ve ısıl işlem uygulamalarının farklı oranlarda yağ içeren sütlerden üretilen ayranın fizikokimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A. (Danışman)
S.Yalçın(Öğrenci)
2016
2016Doktora
Farklı süt ürünleri üretiminde kullanılan Lacobacillus Acidophilus’un dinamik In Vitro gastrointestinal modelde canlılığı ve bazı probiyotik özelliklerinin belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A. (Danışman)
E.Mine(Öğrenci)
2015
2015Doktora
Üretim Parametrelerinin Kefirin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi ile Üretilen Kefirlerin Antimikrobiyal Peptid Profilinin Belirlenmesi, Akdeniz Üniversitesi
KÜÇÜKÇETİN A.
A.Aşçı(Öğrenci)
2015
2015Doktora
Üretim parametrelerinin kefirin fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi ile üretilen kefirlerin peptid profilinin belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A. (Danışman)
A.Aşıcı(Öğrenci)
2014
2014Yüksek Lisans
Effect of Stress Pretreaments on the Survival of Probiotic Bacteria in Different Types of Fermented Milk Products
KÜÇÜKÇETİN A. (Eş Danışman)
M.Elian(Öğrenci)
2013
2013Yüksek Lisans
Farklı Sıcaklık-Süre Kombinasyonlarında Isıl Strese Maruz Bırakılan L. acidophilus'un Dondurma Üretiminde Kullanımının Araştırılması
KÜÇÜKÇETİN A.
F.Ergin(Öğrenci)
2013
2013Yüksek Lisans
Farklı sıcaklık-süre kombinasyonlarında ısıl strese maruz bırakılan L. Acidophilus’un dondurma üretiminde kullanımının araştırılması
KÜÇÜKÇETİN A. (Danışman)
F.Ergin(Öğrenci)
2011
2011Yüksek Lisans
Farklı yöntemler kullanılarak üretilen probiyotik ayranın fizikokimyasal, mikrobiyolojik, duyusal ve probiyotik özelliklerinin belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A.
A.Şule(Öğrenci)
2010
2010Yüksek Lisans
Farklı İnkübasyon Sıcaklıkları ve Sonlandırma pH’larının Acidophiluslu Yoğurdun Fizikokimyasal, Mikrobiyolijik, Duyusal ve Probiyotik Özellikleri Üzerine Etkisi
KÜÇÜKÇETİN A.
E.Mine(Öğrenci)
2009
2009Yüksek Lisans
Farklı Oranlarda İnülin Kullanımının Probiyotik Yoğurdun Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik, Duyusal ve Probiyotik Özelikleri Üzerine Etkisi
KÜÇÜKÇETİN A.
R.İltar(Öğrenci)
2008
2008Yüksek Lisans
Probiyotik Yoğurt Dondurmasının Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik, Duyusal ve Probiyotik Özelliklerinin Belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A.
A.Aşçı(Öğrenci)
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2017
20171. Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
ERGİN F., YILDIZ G., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
AKADEMIK GIDA , ss.172-181, 2017 (Hakemli Dergi)
2016
20162. Sindirim Sistemi Modellerinde Probiyotik Mikroorganizmaların Canlılığı
ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
AKADEMIK GIDA , cilt.14, sa.2, ss.158-165, 2016 (Hakemli Dergi)
2012
20123. Probiyotik bakterilerin düşük sıcaklık stresine adaptasyonu
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., ASCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.
AKADEMIK GIDA
, cilt.10, sa.4, ss.65-69, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2018
20181. Breast Milk Microbiota
ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
3rd World Summit & Expo on Food Technology and Probiotics, Prag, Çek Cumhuriyeti, 25 - 26 Ekim 2018, ss.46, (Özet Bildiri)
2018
20182. Probiotic edible film from milk proteins
ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
3rd World Summit & Expo on Food Technology and Probiotics, Prag, Çek Cumhuriyeti, 25 - 26 Ekim 2018, ss.47, (Özet Bildiri)
2018
20183. The usage of centrifuge technique in concentrated yoghurt production
ERGİN F., Kocabaş H., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.108, (Özet Bildiri)
2018
20184. Determination of milk proteins in dairy products by analytical methods
Erkaymaz T., ERGİN F., YILDIZ G., KÜÇÜKÇETİN A.
13th International Congress on Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.60-63, (Tam Metin Bildiri)
2018
20185. The low-lactose yoghurt
Kocabaş H., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
13th International Conference of Food Physicists., Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.107, (Özet Bildiri)
2018
20186. The effects of different microencapsulation methods on viability of Lactobacillus acidophilus in gastrointestinal media
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.109, (Özet Bildiri)
2018
20187. Adaptation mechanisms of probiotic bacteria to osmotic stress
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.152, (Özet Bildiri)
2018
20188. Biofouling Problem In Dairy Processing Industry
ERGİN F., KIZILAY H. K., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227, (Özet Bildiri)
2018
20189. Organik ve Konvansiyonel Uygulamalarla Üretilen Sütlerin Eser Element İçeriği Açısından Karşılaştırılması
ERGİN F., Erkaymaz T., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.
International Trace Anaysis Congress, Sivas, Türkiye, 20 - 23 Haziran 2018, ss.205, (Tam Metin Bildiri)
2018
201810. Organik ve konvensiyonel uygulamalarla üretilen sütlerin eser element içeriği açısından karşılaştırılması
ERGİN F., Erkaymaz T., YILDIZ G., KÜÇÜKÇETİN A.
International Trace Analysis Congress, Sivas, Türkiye, 20 - 23 Haziran 2018, ss.205, (Tam Metin Bildiri)
2018
201811. Potential Usage of Bacteriophages as Antibacterial Agents in Cheese Production
ERGİN F., Gökçe Ö., KÜÇÜKÇETİN A., Gürsoy O.
1st Internatıonal Health Science and Life Congress, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.430, (Tam Metin Bildiri)
2018
201812. Potential Usage of Bacteriophages as Antibacterial Agents in Cheese Production
ERGİN F., Gökçe Ö., KÜÇÜKÇETİN A., Gürsoy O.
1st Internatıonal Health Science and Life Congress, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.430, (Tam Metin Bildiri)
2018
201813. Determination of Milk Adulteration in Dairy Products Using Chromatographic Techniques
KÜÇÜKÇETİN A., Erkaymaz T., ERGİN F., Yıldız G.
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.250, (Tam Metin Bildiri)
2018
201814. Microflora of kefir grains from different origins
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.289, (Tam Metin Bildiri)
2018
201815. Microflora of kefir grains from different origins
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.289, (Tam Metin Bildiri)
2018
201816. Determination of Milk Adulteration in Dairy Products Using Chromatographic Techniques
KÜÇÜKÇETİN A., Erkaymaz T., ERGİN F., Yıldız G.
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.250, (Tam Metin Bildiri)
2018
201817. Microflora of kefir grains from different origins
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.289, (Tam Metin Bildiri)
2018
201818. Physicochemical and microbiological properties of Kuru Kaymak (A traditional Turkish Dry Clotted Cream)
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.293, (Tam Metin Bildiri)
2018
201819. Determination of milk adulteration in dairy products using chromatographic techniques
KÜÇÜKÇETİN A., Erkaymaz T., ERGİN F., YILDIZ G.
4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.250, (Tam Metin Bildiri)
2018
201820. The methods used in determination of adulteration of milk species during cheese production
ERGİN F., Erkaymaz T., Atamer Z., Hinrichs J., KÜÇÜKÇETİN A.
Proceedings of the 10th Cheese Symposium, Fransa, 4 - 06 Nisan 2018, ss.188, (Özet Bildiri)
2018
201821. Physicochemical and microbiological properties of Kuru Kaymak (A traditional Turkish Dry Clotted Cream)
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.293, (Tam Metin Bildiri)
2018
201822. Physicochemical and microbiological properties of Kuru Kaymak (A traditional Turkish Dry Clotted Cream)
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.293, (Tam Metin Bildiri)
2018
201823. The methods used in determination of adulteration of milk species during cheese production
ERGİN F., Erkaymaz T., Atamer Z., Hinrichs J., KÜÇÜKÇETİN A.
Proceedings of the 10th Cheese Symposium, Rennes, Fransa, 4 Nisan - 06 Mayıs 2018, ss.188, (Tam Metin Bildiri)
2018
201824. The methods used in determination of adulteration of milk species during cheese production
ERGİN F., Erkaymaz T., Atamer Z., Hinrichs J., KÜÇÜKÇETİN A.
Proceedings of the 10th Cheese Symposium, Rennes, Fransa, 4 - 06 Nisan 2018, ss.188, (Tam Metin Bildiri)
2017
201725. Effects of milk viscosity on the accessibility of bacteriophages to their hosts
ERGİN F., ATAMER Z., SAMTLEBE M., HINRICHS J., KÜÇÜKÇETİN A.
1st German Phage Symposium, Stuttgart, Almanya, 9 - 10 Ekim 2017, ss.107, (Tam Metin Bildiri)
2017
201726. ß-galaktosidaz enziminin mikrokapsülasyonu
YILDIZ G., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118, (Tam Metin Bildiri)
2017
201727. ß-galaktosidaz Enziminin Mikrokapsülasyonu
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118, (Tam Metin Bildiri)
2017
201728. Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları
ERGİN F., Yıldız G., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35, (Özet Bildiri)
2017
201729. Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları
ERGİN F., Yıldız G., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35, (Özet Bildiri)
2017
201730. Stres koşullarına adaptasyonu sağlanan probiyotik bakterilerin süt ürünlerinde kullanım
ERGİN F., YILDIZ G., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35, (Tam Metin Bildiri)
2017
201731. Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları
ERGİN F., Yıldız G., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35, (Özet Bildiri)
2017
201732. ß-galaktosidaz Enziminin Mikrokapsülasyonu
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118, (Tam Metin Bildiri)
2017
201733. The effects of different drying methods and physiological states of the cells on viability of dried probiotic microorganisms
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., YILDIZ G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117, (Tam Metin Bildiri)
2017
201734. EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK
Yıldız G., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.65, (Tam Metin Bildiri)
2017
201735. BIOFILMS OF PROBIOTICS
ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.45, (Tam Metin Bildiri)
2017
201736. THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117, (Tam Metin Bildiri)
2017
201737. EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK
Yıldız G., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.143, (Tam Metin Bildiri)
2017
201738. THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
YALÇIN S., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6, (Tam Metin Bildiri)
2017
201739. BIOFILMS OF PROBIOTICS
ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.123, (Tam Metin Bildiri)
2017
201740. THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.195, (Tam Metin Bildiri)
2017
201741. THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116, (Tam Metin Bildiri)
2017
201742. EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK
Yıldız G., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.65, (Tam Metin Bildiri)
2017
201743. THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
YALÇIN S., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6, (Tam Metin Bildiri)
2017
201744. THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117, (Tam Metin Bildiri)
2017
201745. THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
YALÇIN S., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6, (Tam Metin Bildiri)
2017
201746. THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116, (Tam Metin Bildiri)
2017
201747. THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117, (Tam Metin Bildiri)
2017
201748. Biofilms of probiotics
ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., YILDIZ G., KÜÇÜKÇETİN A.
6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.45, (Tam Metin Bildiri)
2017
201749. The acid adaptation of Bifidobacterium bifidum DSM 20456 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB12
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., YILDIZ G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116, (Tam Metin Bildiri)
2017
201750. BIOFILMS OF PROBIOTICS
ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.45, (Tam Metin Bildiri)
2017
201751. THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
YALÇIN S., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.84, (Tam Metin Bildiri)
2017
201752. THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116, (Tam Metin Bildiri)
2017
201753. THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.194, (Tam Metin Bildiri)
2017
201754. Effect of heat treatment on organophosphorous pesticides in milk
YILDIZ G., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.65, (Tam Metin Bildiri)
2017
201755. Gıdalarda Listeria monocytogenes bakteriyofajının kullanımı ile ilgili yasal düzenlemeler
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., YILDIZ G., ÇOMAK GÖÇER E. M.
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450, (Tam Metin Bildiri)
2017
201756. GIDALARDA LISTERIA MONOCYTOGENES BAKTERİYOFAJININ KULLANIMI İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., Yıldız G., ÇOMAK GÖÇER E. M.
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450, (Tam Metin Bildiri)
2017
201757. ?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI
DEMİR M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360, (Tam Metin Bildiri)
2017
201758. ?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI
DEMİR M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360, (Tam Metin Bildiri)
2017
201759. GIDALARDA LISTERIA MONOCYTOGENES BAKTERİYOFAJININ KULLANIMI İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., Yıldız G., ÇOMAK GÖÇER E. M.
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450, (Tam Metin Bildiri)
2017
201760. ?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI
DEMİR M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360, (Tam Metin Bildiri)
2017
201761. GIDALARDA LISTERIA MONOCYTOGENES BAKTERİYOFAJININ KULLANIMI İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., Yıldız G., ÇOMAK GÖÇER E. M.
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450, (Tam Metin Bildiri)
2016
201662. Effects of different production methods on the survival of Bifidobacterium biifidum in ice cream
ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
International Congress on Food of Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.183-186, (Özet Bildiri)
2016
201663. Bacteriophages as Biocontrol Agent for Preserving Food Products of Animal Origin
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Atamer Z., SAMTLEBE M., Hinrichs J., KÜÇÜKÇETİN A.
International Congress on Food of Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.64, (Tam Metin Bildiri)
2016
201664. Endokrin Sistem Bozucu Kimyasallar Arasında Yer Alan Ftalatların Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
KÜÇÜKÇETİN A., Yıldız G., DEMİR M.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.49, (Özet Bildiri)
2016
201665. Glikomannanların Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı
KÜÇÜKÇETİN A., AL M., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.257, (Özet Bildiri)
2016
201666. Endokrin Sistem Bozcucu Kimyasallar Arasında Yer Alan Ftalatların Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
KÜÇÜKÇETİN A., YILDIZ G., DEMİR M.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.49, (Tam Metin Bildiri)
2016
201667. Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı
KARAHANÇER H., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.272, (Özet Bildiri)
2016
201668. PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER
ERGİN F., YALÇIN S., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39, (Tam Metin Bildiri)
2016
201669. EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK
DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17, (Tam Metin Bildiri)
2016
201670. EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK
DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17, (Tam Metin Bildiri)
2016
201671. PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER
ERGİN F., YALÇIN S., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39, (Tam Metin Bildiri)
2016
201672. EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK
DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17, (Tam Metin Bildiri)
2016
201673. PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER
ERGİN F., YALÇIN S., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39, (Tam Metin Bildiri)
2016
201674. Deve Sütü ve Önemi
ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2, (Özet Bildiri)
2016
201675. Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1, (Özet Bildiri)
2016
201676. Küresel Gıda Güvenliği Kuruluşları
ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.36, (Özet Bildiri)
2016
201677. Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2, (Özet Bildiri)
2016
201678. Deve Sütü ve Önemi
ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2, (Özet Bildiri)
2016
201679. Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2, (Özet Bildiri)
2016
201680. Deve Sütü ve Önemi
ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2, (Özet Bildiri)
2016
201681. Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2, (Özet Bildiri)
2016
201682. Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1, (Özet Bildiri)
2016
201683. Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım
ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1, (Özet Bildiri)
2016
201684. Verbesserte Viabilität temperaturadaptierter Lactobacillus acidophilus kulturen in speiseeiserzeugnissen
ERGİN F., ATAMER Z., ARSLAN A. A., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., SAMTLEBE M., et al.
16. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Stutgart, Almanya, 30 Mart - 01 Nisan 2016, ss.61, (Özet Bildiri)
2015
201585. Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina
DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A., TURHAN İ., ALPKENT Z.
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2, (Tam Metin Bildiri)
2015
201586. Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina
DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A., TURHAN İ., ALPKENT Z.
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, ss.20, (Özet Bildiri)
2015
201587. Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina
DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A., TURHAN İ., ALPKENT Z.
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2, (Tam Metin Bildiri)
2015
201588. Peptide profiling of kefir to identify bioactive components
EBNER J., ARSLAN A. A., FEDOROVA M., KÜÇÜKÇETİN A., PISCHETSRIEDER M.
Symposium: Food-Nutrition-Health. Biofunktionalität. Prävention.Technologische Eigenschaften, Kiel, Almanya, 12 - 13 Mayıs 2015, ss.129-130, (Özet Bildiri)
2015
201589. Improving survival of probiotic bacteria in ice cream by process design
ARSLAN A. A., Atamer Z., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., Hinrichs J., KÜÇÜKÇETİN A.
15. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Freising, Almanya, 15 - 17 Nisan 2015, ss.14, (Özet Bildiri)
2015
201590. Encapsulation and controlled release of bacteriophages to modulate the human gut microbiota
Samtlebe M., ERGİN F., Wagner N., Neve H., Heller K., Franz C., et al.
15. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Freising, Almanya, 15 - 17 Nisan 2015, ss.18, (Tam Metin Bildiri)
2015
201591. Encapsulation and controlled release of bacteriophages to modulate the human gut microbiota
SAMTLEBE M., Ergin F., Wagner N., Heller K., Franz C., KÜÇÜKÇETİN A., et al.
15. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Freising, Almanya, 15 - 17 Nisan 2015, ss.18, (Özet Bildiri)
2015
201592. Probiyotik Gıdaların Sertifikasyonu
KÜÇÜKÇETİN A.
2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Türkiye, 8 - 12 Nisan 2015, ss.270, (Özet Bildiri)
2014
201493. Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink
ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257, (Özet Bildiri)
2014
201494. Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink
ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257, (Özet Bildiri)
2014
201495. Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink
ERGİN F., YALÇIN S., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257, (Tam Metin Bildiri)
2014
201496. Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides.
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., YALÇIN S., KÜÇÜKÇETİN A.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268, (Tam Metin Bildiri)
2014
201497. Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268, (Özet Bildiri)
2014
201498. Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252, (Özet Bildiri)
2014
201499. Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252, (Özet Bildiri)
2014
2014100. Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268, (Özet Bildiri)
2014
2014101. Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252, (Özet Bildiri)
2014
2014102. Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268, (Özet Bildiri)
2014
2014103. Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink
ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257, (Özet Bildiri)
2014
2014104. Properties of kefir microcapsules prepared by maltodextrin/Arabic gum mixes
KÜÇÜKÇETİN A., ŞAHİN NADEEM H., NALE Z.
XXII International Conference on Bioencapsulation, Bratislava, Slovakya, 17 - 19 Eylül 2014, ss.102-103, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014105. Probiotics and studies on enhancing their viability in fermented milk products.
ATAMER Z., ERGİN F., SAMTLEBE M., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., HINRICHS J., et al.
Kiel Food Science Symposium, Kiel, Almanya, 20 - 21 Mayıs 2014, ss.34, (Özet Bildiri)
2014
2014106. Probiotics and studies on enhancing their viability in fermented milk products.
ATAMER Z., ERGİN F., SAMTLEBE M., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., HINRICHS J., et al.
Kiel Food Science Symposium, Kiel, Almanya, 20 - 21 Mayıs 2014, ss.34, (Özet Bildiri)
2014
2014107. Probiotics and studies on enhancing their viability in fermented milk products
Atamer Z., ERGİN F., Samtlebe M., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., Hinrichs J., et al.
3rd Kiel Food Science Symposium, Kiel, Almanya, 20 - 21 Mayıs 2014, ss.34, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014108. Probiotics and studies on enhancing their viability in fermented milk products.
ATAMER Z., ERGİN F., SAMTLEBE M., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., HINRICHS J., et al.
Kiel Food Science Symposium, Kiel, Almanya, 20 - 21 Mayıs 2014, ss.34, (Özet Bildiri)
2013
2013109. Improving the viability of probiotic cells in fermented milk products
ATAMER Z., ERGİN F., SAMTLEBE M., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., HINRICHS J., et al.
Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.88, (Özet Bildiri)
2013
2013110. Microencapsulation of probiotic bacteria
ATAMER Z., KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., HINRICHS J.
Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.73, (Özet Bildiri)
2013
2013111. Improving the viability of probiotic cells in fermented milk products
ATAMER Z., ERGİN F., SAMTLEBE M., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., HINRICHS J., et al.
Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.88, (Özet Bildiri)
2013
2013112. Improving the viability of probiotic cells in fermented milk products
ATAMER Z., ERGİN F., SAMTLEBE M., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., HINRICHS J., et al.
Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.88, (Özet Bildiri)
2013
2013113. Effect of heat adaptation on viability of L. acidophilus in fermented milk product during spray drying
KÜÇÜKÇETİN A., Şahin Nadeem H., ERGİN F.
Dairy Conference, Stuttgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.68, (Tam Metin Bildiri)
2013
2013114. Microencapsulation of probiotic bacteria
ATAMER Z., KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., HINRICHS J.
Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.73, (Özet Bildiri)
2013
2013115. Improving the Viability of Probiotics Cells in Fermented Milk Products
Atamer Z., ERGİN F., SAMTLEBE M., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., Hinrichs J., et al.
Dairy Conference, Hohenheim, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.88, (Tam Metin Bildiri)
2013
2013116. Effect of heat adaptation on viability of L. acidophilus in fermented milk product during spray drying
KÜÇÜKÇETİN A., ŞAHİN NADEEM H., NALE Z., Ergin F.
Dairy Conference 2013, Stuttgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.68, (Özet Bildiri)
2013
2013117. Microencapsulation of probiotic bacteria
ATAMER Z., KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., HINRICHS J.
Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.73, (Özet Bildiri)
2013
2013118. Probiyotik Bakterilerin Asit Stresine Karşı Adaptasyonu.
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.
Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongres, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2013, ss.24, (Tam Metin Bildiri)
2013
2013119. Utilization of Stress-Adapted Probiotic Bacteria in Food-Production
Atamer Z., ERGİN F., Samtlebe M., Hinrichs J., KÜÇÜKÇETİN A.
14. Fachsymposium Lebensmittemikrobiologie, Tagunsunterlagen, Almanya, 22 - 24 Nisan 2013, ss.44, (Tam Metin Bildiri)
2013
2013120. Antibiyotiğe Karşı Direnç ve Probiyotikler
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongres, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.25, (Tam Metin Bildiri)
2013
2013121. Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24, (Özet Bildiri)
2013
2013122. Probiyotik bakterilerin asit stresine karşı adaptasyonu.
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24, (Özet Bildiri)
2013
2013123. Probiyotik bakterilerin asit stresine karşı adaptasyonu.
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24, (Özet Bildiri)
2013
2013124. Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.25, (Özet Bildiri)
2013
2013125. Probiyotik bakterilerin asit stresine karşı adaptasyonu.
KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24, (Özet Bildiri)
2013
2013126. Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24, (Özet Bildiri)
2012
2012127. İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.
ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40, (Tam Metin Bildiri)
2012
2012128. İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v
ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40, (Tam Metin Bildiri)
2012
2012129. Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri.
ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.41-42, (Tam Metin Bildiri)
2012
2012130. İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v
ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40, (Tam Metin Bildiri)
2012
2012131. İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v
ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40, (Tam Metin Bildiri)
2012
2012132. Tatlı Asidofiluslu Süt
Sarıca E., GÜNDEŞ A. G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.60-61, (Tam Metin Bildiri)
2012
2012133. Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri
ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.41-42, (Özet Bildiri)
2012
2012134. Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri
ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.41-42, (Özet Bildiri)
2012
2012135. Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri
ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.41-42, (Özet Bildiri)
2012
2012136. Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler
KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F.
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.138, (Özet Bildiri)
2012
2012137. Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler
KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F.
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 12 Mayıs 2016, ss.138, (Tam Metin Bildiri)
2012
2012138. Çimi Tulum Peyniri
ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu., Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 12 Mayıs 2016, ss.134, (Tam Metin Bildiri)
2012
2012139. Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler
KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F.
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.138, (Özet Bildiri)
2012
2012140. Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler
KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F.
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.138, (Özet Bildiri)
2012
2012141. Çimi tulum peyniri
ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134, (Özet Bildiri)
2012
2012142. Çimi tulum peyniri
ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134, (Özet Bildiri)
2012
2012143. Çimi tulum peyniri
ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134, (Özet Bildiri)
2011
2011144. Gidalarda laktulozun belirlenmesi
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)
2011
2011145. Gidalarda laktulozun belirlenmesi
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)
2011
2011146. Eşek sütü ve kullanım alanları
ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)
2011
2011147. Gidalarda laktulozun belirlenmesi
AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)
2011
2011148. Eşek sütü ve kullanım alanları
ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)
2011
2011149. Eşek sütü ve kullanım alanları
ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)
2011
2011150. Balık yağının süt ve süt ürünlerinin zenginleştirilmesinde kullanımı.
DEMİR M., YERLİKAYA P., KÜÇÜKÇETİN A.
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.227, (Tam Metin Bildiri)
2011
2011151. Balık Yağının Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanımı
DEMİR M., YERLİKAYA P., KÜÇÜKÇETİN A.
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.227-228, (Tam Metin Bildiri)
2011
2011152. Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk
KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK E. M., DEMİR M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)
2011
2011153. The use of whey in sports nutrition
KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., DEMİR M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)
2011
2011154. Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk
KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK E. M., DEMİR M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)
2011
2011155. Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk
KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK E. M., DEMİR M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)
2011
2011156. Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk
KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK E. M., DEMİR M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)
2011
2011157. The use of whey in sports nutrition
KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., DEMİR M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)
2011
2011158. The use of whey in sports nutrition
KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., DEMİR M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)
2011
2011159. The use of whey in sports nutrition
KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., DEMİR M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)
2010
2010160. Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content
KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)
2010
2010161. Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical, microbiological and sensory properties of set yoghurt.
KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189, (Özet Bildiri)
2010
2010162. Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical, microbiological and sensory properties of set yoghurt.
KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189, (Özet Bildiri)
2010
2010163. Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical, microbiological and sensory properties of set yoghurt.
KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189, (Özet Bildiri)
2010
2010164. Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical and sensory properties of set yoghurt
KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK E. M.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189, (Özet Bildiri)
2010
2010165. Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical, microbiological and sensory properties of set yoghurt.
KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189, (Özet Bildiri)
2010
2010166. Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content
KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)
2010
2010167. Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content
KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)
2010
2010168. Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content
KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)
2010
2010169. Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri
AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.
The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.153-154, (Özet Bildiri)
2010
2010170. Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı
ÇOMAK GÖÇER E. M., ZENGİN Ş. A., KÜÇÜKÇETİN A.
The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.157-158, (Tam Metin Bildiri)
2010
2010171. Aflatoksinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi
KÜÇÜKÇETİN A., DURANOĞLU S., ÇOMAK GÖÇER E. M.
The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.155-156, (Tam Metin Bildiri)
2010
2010172. Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri
AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.
The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.153-154, (Özet Bildiri)
2009
2009173. İnek Sütü Proteinine Bağlı Alerjilere Karşı Teknolojik Uygulamalar
KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., DURANOĞLU S.
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.117, (Özet Bildiri)
2007
2007174. Biogenic Amines Formation in Kefir Made With Different Starter Cultures During Refrigerated Storage
KÜÇÜKÇETİN A., Milci S., Göncü A., ŞIK B.
2. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.84, (Özet Bildiri)
2007
2007175. Biogenic Amines Formation in Kefir Made With Different Starter Cultures During Refrigerated Storage
KÜÇÜKÇETİN A., Milci S., Göncü A., ŞIK B.
2. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.84, (Özet Bildiri)
2007
2007176. Physical, Chemical, Microbiological and Organoleptic Properties of Probiotic Yoghurt
KÜÇÜKÇETİN A., ALPKENT Z., Gönül A.
5th NIZO Dairy Conference Prospects for Flavour Formation and Perception, Hollanda, 1 - 04 Temmuz 2007, cilt.1, ss.10, (Özet Bildiri)
2006
2006177. Physicochemical, microbiological and sensory properties of koumiss made from mare, cow and goat milk
DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
3rd Central European Congress on Food, Sofya, Bulgaristan, 22 - 24 Mayıs 2006, ss.190, (Tam Metin Bildiri)
2006
2006178. Physicochemical, microbiological and sensory properties of koumiss made from mare, cow and goat milk
DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.
3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.190, (Tam Metin Bildiri)
0
0179. Antalya Piyasasında Satılan Yoğurt ve Beyaz Peynirlerin Sodyum Benzoat ve Potasyum Sorbat İçeriklerinin Yüksek Performans Sıvı Kromatografisi ile Belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A., ŞIK B., Çiçek A., CERTEL M.
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.45, (Özet Bildiri)
0
0180. Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., ŞIK B., ALPKENT Z.
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.59, (Özet Bildiri)
0
0181. Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., ŞIK B., ALPKENT Z.
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.59, (Özet Bildiri)
2004
2004182. Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., ŞIK B., ALPKENT Z.
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.59, (Özet Bildiri)
2004
2004183. Antalya Piyasasında Satılan Yoğurt ve Beyaz Peynirlerin Sodyum Benzoat ve Potasyum Sorbat İçeriklerinin Yüksek Performans Sıvı Kromatografisi ile Belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A., ŞIK B., Çiçek A., CERTEL M.
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.45, (Özet Bildiri)
2003
2003184. Kısrak Sütü ve Membran Teknolojileri Kullanılarak Kısrak Sütüne Benzetilmiş İnek Sütünden Yapılan Kımızların Özellikleri Üzerine Araştırmalar
KÜÇÜKÇETİN A., Yaygın H.
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2003, ss.45-50, (Tam Metin Bildiri)
2000
2000185. Farklı Sıcaklıklarda Muhafaza Edilen Kefirlerin Duyusal, Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler.
ALPKENT Z., KÜÇÜKÇETİN A.
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2000, ss.363-373, (Tam Metin Bildiri)
0
0186. Farklı Sıcaklıklarda Muhafaza Edilen Kefirlerin Duyusal, Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler.
ALPKENT Z., KÜÇÜKÇETİN A.
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, (Tam Metin Bildiri)
1999
1999187. Kısrak Sütü ve Farklı Oranlarda Peyniraltı Suyu Tozu Katılmış İnek ve Keçi Sütünden Yapılan Kımızın Özellikleri Üzerine Araştırmalar
KÜÇÜKÇETİN A., Yaygın H.
Biyoteknoloji (Kükem) Dergisi XI. KÜKEM-Biyoteknoloji Kongresi, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1999, cilt.23, sa.2, ss.29-35, (Tam Metin Bildiri)
Desteklenen Projeler
2019 - 2022
2019 - 2022Using low-calorie sugars obtained from whey in ice cream production
Diğer Uluslararası Fon Programları
Çomak Göçer E. M., Ergin Zeren F., Demir M., Atamer Z., Hınrıchs J.(Yürütücü), Küçükçetin A. (Yürütücü)
2018 - 2020
2018 - 2020Farklı Oranlarda İnülin İçeren Konsantre Kefirlerin Fizikokimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özeliklerinin ve Model Sindirim Sisteminden Geçişi Sırasında Mikroflorasındaki Değişimin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DEMİR M. (Yürütücü), KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KIZILAY H. K., ERGİN F.
2018 - 2020
2018 - 2020Kimozin Enziminin Rekombinant Olarak Üretilmesi ve Üretilen Rekombinant Kimozin Enziminin Beyaz Peynirin Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
İNAN M. (Yürütücü), ERGİN F., TONGUR T., ERSÖZ F., KÜÇÜKÇETİN A., Erkaymaz T.
2017 - 2019
2017 - 2019İnülin ilave edilen sütlerden kefir danesi ve ticari kefir starter kültürü kullanılarak üretilen kefirlerin fizikokimyasal mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerinin tespiti ve dinamik gastrointestinal modelden geçiş sırasında kefir mikroflorasındaki değişimin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇOMAK GÖÇER E. M. (Yürütücü), KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., Yıldız G.
2017 - 2018
2017 - 2018Sütteki Pestisitlerin Kefir Üretimi ve Depolanması Sırasındaki Değişiminin ve Pestisitlerin Kefir Mikroflorası Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi
Küçükçetin A. (Yürütücü), Özen Küçükçetin İ., Çomak Göçer E. M.
2016 - 2018
2016 - 2018Alabalık yumurtalarından fonksiyonel besin takviyesi geliştirilmesi Farklı kurutma yöntemlerinin su aktivitesi değerlerinin ve biyomateryallerle kaplamanın ürün kalitesine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
TOPUZ O. K. (Yürütücü), KÜÇÜKÇETİN A.
2013 - 2014
2013 - 2014Isıl Strese Karşı Adaptasyonu Sağlanan Lactobasillus acidophilus'un Dondurma Üretiminde Kullanımının Araştırılması
TÜBİTAK Projesi
KÜÇÜKÇETİN A. (Yürütücü), ÇOMAK GÖÇER E. M.
2013 - 2014
2013 - 2014Effect of stress pretreatments on survival and in vitro characteristics of probiotic bacteria used in different types of fermented milk products
Diğer Uluslararası Fon Programları
Özen Küçükçetin İ., Çomak Göçer E. M., Demir M., Küçükçetin A. (Yürütücü)
2011 - 2014
2011 - 2014Geleneksel Türk Gıdaları Odaklı Sağlığı Geliştirici Gıdalar Üzerine Bir Araştırma ve Eğitim Ağı Kurulması
Diğer Uluslararası Fon Programları
KÜÇÜKÇETİN A. (Yürütücü), ŞAHİN NADEEM H., ÇOMAK GÖÇER E. M.
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2012 - Devam Ediyor
2012 - Devam EdiyorAkademik Gıda
Yayın Kurul Üyesi
Burslar
2006 - Devam Ediyor
2006 - Devam EdiyorHohenheim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Enstitüsü
2001 - Devam Ediyor
2001 - Devam Ediyor