Prof. Dr. AHMET KÜÇÜKÇETİN


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Süt Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

E-posta: kucukcetin@akdeniz.edu.tr
İş Telefonu: +90 242 310 6569
Web: https://avesis.akdeniz.edu.tr/kucukcetin
Posta Adresi: Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Antalya

Metrikler

Yayın

297

Yayın (WoS)

28

Yayın (Scopus)

37

Atıf (WoS)

327

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

648

H-İndeks (Scopus)

14

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

41

Tez Danışmanlığı

19

Açık Erişim

33
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Duyurular & Dokümanlar

PeynirTeknolojisi ders notları-12
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-12


PeynirTeknolojisi ders notları-3
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-3


PeynirTeknolojisi ders notları-10
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-10


PeynirTeknolojisi ders notları-5
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-5


PeynirTeknolojisi ders notları-9
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-9


PeynirTeknolojisi ders notları-1
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-1


PeynirTeknolojisi ders notları-13
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-13


PeynirTeknolojisi ders notları-8
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-8


PeynirTeknolojisi ders notları-7
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-7


PeynirTeknolojisi ders notları-14
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-14


PeynirTeknolojisi ders notları-11
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-11


PeynirTeknolojisi ders notları-4
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-4


PeynirTeknolojisi ders notları-6
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-6


PeynirTeknolojisi ders notları-2
Ders Notu
3.02.2025

PeynirTeknolojisi ders notları-2


gıda fiziği -1.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -1.ders


Proses kontrol-2.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-2.Hafta


gıda fiziği -10.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -10.ders


Proses kontrol-7.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-7.Hafta


gıda fiziği -4.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -4.ders


Proses kontrol-3.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-3.Hafta


Proses kontrol-4.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-4.Hafta


Proses kontrol-11.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-11.Hafta


Proses kontrol-14.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-14.Hafta


gıda fiziği -12.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -12.ders


Proses kontrol-1.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-1.Hafta


gıda fiziği -8.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -8.ders


gıda fiziği -5.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -5.ders


gıda fiziği -13.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -13.ders


Proses kontrol-8.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-8.Hafta


gıda fiziği -3.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -3.ders


gıda fiziği -6.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -6.ders


gıda fiziği -15.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -15.ders


gıda fiziği -2.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -2.ders


gıda fiziği -11.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -11.ders


Proses kontrol-6.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-6.Hafta


Proses kontrol-13.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-13.Hafta


gıda fiziği -14.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -14.ders


Proses kontrol-5.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-5.Hafta


Proses kontrol-12.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-12.Hafta


gıda fiziği -7.ders
Ders Notu
23.01.2025

gıda fiziği -7.ders


Proses kontrol-9.Hafta
Ders Notu
23.01.2025

Proses kontrol-9.Hafta


GIDA351-Süt teknolojisi-13hafta-2024
Ders Notu
19.12.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-13hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA351-Süt teknolojisi-14hafta-2024
Ders Notu
18.12.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-14hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA351-Süt teknolojisi-12hafta-2024
Ders Notu
18.12.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-14hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA351-Süt teknolojisi-10hafta-2024
Ders Notu
4.12.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-10hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-8hafta-2024
Ders Notu
21.11.2024

GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-8hafta-2024


GIDA351-Süt teknolojisi-2hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024
GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-12hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-12hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-7hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-7hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-5hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-5hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-4hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

Gıdamakineveekipmanları-4hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-9hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

Gıdamakineveekipmanları-9hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA351-Süt teknolojisi-11hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-11hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-10hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

Gıdamakineveekipmanları-10hafta-


GIDA351-Süt teknolojisi-4hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-4hafta


GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-1 hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-1 hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-14hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-14hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA351-Süt teknolojisi-15hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-15hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-6hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-6hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA351-Süt teknolojisi-9hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-9hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA351-Süt teknolojisi-7hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-7hafta


GIDA351-Süt teknolojisi-6hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-6hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-2hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024
GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-3hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-3hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA351-Süt teknolojisi-1hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024
GIDA351-Süt teknolojisi-5hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-5hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-11hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-11hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA351-Süt teknolojisi-8hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-8hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA351-Süt teknolojisi-3hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA351-Süt teknolojisi-3hafta-AhmetKüçükçetin


GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-13hafta-2024
Ders Notu
7.09.2024

GIDA465-Gıdamakineveekipmanları-13hafta-AhmetKüçükçetin


Eğitim Bilgileri

2005 - 2006

2005 - 2006

Post Doktora

Universitaet Hohenheim, Institute Of Food Science And Biotechnology, Soft Matter Science And Dairy Technology, Almanya

1999 - 2003

1999 - 2003

Doktora

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

1996 - 1999

1996 - 1999

Yüksek Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

1991 - 1996

1991 - 1996

Lisans

İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2003

2003

Doktora

Kısrak sütü ve membran teknolojileri kullanılarak kısrak sütüne benzetilmiş inek sütünden yapılan kımızın özellikleri üzerine araştırma

Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1999

1999

Yüksek Lisans

Kısrak sütü ve farklı oranlarda peyniraltı suyu tozu katılmış inek ve keçi sütünden yapılan kımızın özellikleri üzerine araştırmalar

Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi

Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2010 - 2015

2010 - 2015

Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2009 - 2010

2009 - 2010

Yrd. Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2005 - 2009

2005 - 2009

Yrd. Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1996 - 2005

1996 - 2005

Araştırma Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Rektör Danışmanı

Akdeniz Üniversitesi, Projeler

2012 - Devam Ediyor

2012 - Devam Ediyor

BAP Bilimsel Komisyon Üyesi

Akdeniz Üniversitesi

2008 - Devam Ediyor

2008 - Devam Ediyor

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Akdeniz Üniversitesi, Süt Teknolojisi, Süt Teknolojisi

2019 - 2022

2019 - 2022

Senato Üyesi

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2016 - 2019

2016 - 2019

Bölüm Başkanı

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2012 - 2015

2012 - 2015

Rektör Danışmanı

Akdeniz Üniversitesi

2011 - 2014

2011 - 2014

Yönetim Kurulu Üyesi

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

2009 - 2012

2009 - 2012

Bölüm Başkan Yardımcısı

Akdeniz Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Danışmanlık

Süt Endüstrisinde Saf Kültür

Yabancı Kaynaklı Peynirlerin Teknolojisi

Pastörize ve Sterilize Süt Teknolojisi

Probiyotik Mikroorganizmalar

Danışmanlık

Süt Sanayinde Yeni Gelişmeler

Danışmanlık

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Danışmanlık

Süt Bilimi

Danışmanlık

Danışmanlık

Lisans

Lisans

Proses Kontrol

Bitirme Çalışması

Peynir Teknolojisi

Gıda Fiziği

Süt Teknolojisi

Seminer

Gıda Makine ve Ekipmanları

Gıda Makine ve Ekipmanları

Proses Kontrol

Peynir Teknolojisi

Gıda Fiziği

Süt Teknolojisi

Yönetilen Tezler

2019

2019

Yüksek Lisans

Laktoz İçeriği Azaltılmış Ayran Üretimi

KÜÇÜKÇETİN A.

H.Kocabaş(Öğrenci)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2018

2018

1. Breast Milk Microbiota

ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

3rd World Summit & Expo on Food Technology and Probiotics, Prag, Çek Cumhuriyeti, 25 - 26 Ekim 2018, ss.46, (Özet Bildiri)

2018

2018

2. Probiotic edible film from milk proteins

ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

3rd World Summit & Expo on Food Technology and Probiotics, Prag, Çek Cumhuriyeti, 25 - 26 Ekim 2018, ss.47, (Özet Bildiri)

2018

2018

3. The usage of centrifuge technique in concentrated yoghurt production

ERGİN F., Kocabaş H., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.108, (Özet Bildiri)

2018

2018

4. Determination of milk proteins in dairy products by analytical methods

Erkaymaz T., ERGİN F., YILDIZ G., KÜÇÜKÇETİN A.

13th International Congress on Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.60-63, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

5. The low-lactose yoghurt

Kocabaş H., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

13th International Conference of Food Physicists., Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.107, (Özet Bildiri)

2018

2018

6. The effects of different microencapsulation methods on viability of Lactobacillus acidophilus in gastrointestinal media

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.109, (Özet Bildiri)

2018

2018

7. Adaptation mechanisms of probiotic bacteria to osmotic stress

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.152, (Özet Bildiri)

2018

2018

8. Biofouling Problem In Dairy Processing Industry

ERGİN F., KIZILAY H. K., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227, (Özet Bildiri)

2018

2018

9. Organik ve Konvansiyonel Uygulamalarla Üretilen Sütlerin Eser Element İçeriği Açısından Karşılaştırılması

ERGİN F., Erkaymaz T., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.

International Trace Anaysis Congress, Sivas, Türkiye, 20 - 23 Haziran 2018, ss.205, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

10. Organik ve konvensiyonel uygulamalarla üretilen sütlerin eser element içeriği açısından karşılaştırılması

ERGİN F., Erkaymaz T., YILDIZ G., KÜÇÜKÇETİN A.

International Trace Analysis Congress, Sivas, Türkiye, 20 - 23 Haziran 2018, ss.205, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

11. Potential Usage of Bacteriophages as Antibacterial Agents in Cheese Production

ERGİN F., Gökçe Ö., KÜÇÜKÇETİN A., Gürsoy O.

1st Internatıonal Health Science and Life Congress, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.430, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

12. Potential Usage of Bacteriophages as Antibacterial Agents in Cheese Production

ERGİN F., Gökçe Ö., KÜÇÜKÇETİN A., Gürsoy O.

1st Internatıonal Health Science and Life Congress, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.430, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

13. Determination of Milk Adulteration in Dairy Products Using Chromatographic Techniques

KÜÇÜKÇETİN A., Erkaymaz T., ERGİN F., Yıldız G.

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.250, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

14. Microflora of kefir grains from different origins

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.289, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

15. Microflora of kefir grains from different origins

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.289, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

16. Determination of Milk Adulteration in Dairy Products Using Chromatographic Techniques

KÜÇÜKÇETİN A., Erkaymaz T., ERGİN F., Yıldız G.

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.250, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

17. Microflora of kefir grains from different origins

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.289, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

18. Physicochemical and microbiological properties of Kuru Kaymak (A traditional Turkish Dry Clotted Cream)

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.293, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

19. Determination of milk adulteration in dairy products using chromatographic techniques

KÜÇÜKÇETİN A., Erkaymaz T., ERGİN F., YILDIZ G.

4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.250, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

20. The methods used in determination of adulteration of milk species during cheese production

ERGİN F., Erkaymaz T., Atamer Z., Hinrichs J., KÜÇÜKÇETİN A.

Proceedings of the 10th Cheese Symposium, Fransa, 4 - 06 Nisan 2018, ss.188, (Özet Bildiri)

2018

2018

21. Physicochemical and microbiological properties of Kuru Kaymak (A traditional Turkish Dry Clotted Cream)

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.293, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

22. Physicochemical and microbiological properties of Kuru Kaymak (A traditional Turkish Dry Clotted Cream)

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.293, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

23. The methods used in determination of adulteration of milk species during cheese production

ERGİN F., Erkaymaz T., Atamer Z., Hinrichs J., KÜÇÜKÇETİN A.

Proceedings of the 10th Cheese Symposium, Rennes, Fransa, 4 Nisan - 06 Mayıs 2018, ss.188, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

24. The methods used in determination of adulteration of milk species during cheese production

ERGİN F., Erkaymaz T., Atamer Z., Hinrichs J., KÜÇÜKÇETİN A.

Proceedings of the 10th Cheese Symposium, Rennes, Fransa, 4 - 06 Nisan 2018, ss.188, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

25. Effects of milk viscosity on the accessibility of bacteriophages to their hosts

ERGİN F., ATAMER Z., SAMTLEBE M., HINRICHS J., KÜÇÜKÇETİN A.

1st German Phage Symposium, Stuttgart, Almanya, 9 - 10 Ekim 2017, ss.107, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

26. ß-galaktosidaz enziminin mikrokapsülasyonu

YILDIZ G., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

27. ß-galaktosidaz Enziminin Mikrokapsülasyonu

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.

1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

32. ß-galaktosidaz Enziminin Mikrokapsülasyonu

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.

1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

34. EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK

Yıldız G., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.65, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

35. BIOFILMS OF PROBIOTICS

ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.45, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

37. EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK

Yıldız G., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.143, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

38. THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS

YALÇIN S., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

39. BIOFILMS OF PROBIOTICS

ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.123, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

41. THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

42. EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK

Yıldız G., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.65, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

43. THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS

YALÇIN S., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

45. THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS

YALÇIN S., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

46. THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

48. Biofilms of probiotics

ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., YILDIZ G., KÜÇÜKÇETİN A.

6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.45, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

49. The acid adaptation of Bifidobacterium bifidum DSM 20456 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB12

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., YILDIZ G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

50. BIOFILMS OF PROBIOTICS

ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., Yıldız G., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.45, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

51. THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS

YALÇIN S., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.84, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

52. THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

53. THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Yıldız G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.194, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

54. Effect of heat treatment on organophosphorous pesticides in milk

YILDIZ G., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.65, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

55. Gıdalarda Listeria monocytogenes bakteriyofajının kullanımı ile ilgili yasal düzenlemeler

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., YILDIZ G., ÇOMAK GÖÇER E. M.

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

56. GIDALARDA LISTERIA MONOCYTOGENES BAKTERİYOFAJININ KULLANIMI İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., Yıldız G., ÇOMAK GÖÇER E. M.

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

57. ?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI

DEMİR M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

58. ?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI

DEMİR M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

59. GIDALARDA LISTERIA MONOCYTOGENES BAKTERİYOFAJININ KULLANIMI İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., Yıldız G., ÇOMAK GÖÇER E. M.

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

60. ?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI

DEMİR M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

61. GIDALARDA LISTERIA MONOCYTOGENES BAKTERİYOFAJININ KULLANIMI İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., Yıldız G., ÇOMAK GÖÇER E. M.

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

62. Effects of different production methods on the survival of Bifidobacterium biifidum in ice cream

ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

International Congress on Food of Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.183-186, (Özet Bildiri)

2016

2016

63. Bacteriophages as Biocontrol Agent for Preserving Food Products of Animal Origin

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., Atamer Z., SAMTLEBE M., Hinrichs J., KÜÇÜKÇETİN A.

International Congress on Food of Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.64, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

65. Glikomannanların Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı

KÜÇÜKÇETİN A., AL M., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.257, (Özet Bildiri)

2016

2016

67. Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı

KARAHANÇER H., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.272, (Özet Bildiri)

2016

2016

68. PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER

ERGİN F., YALÇIN S., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

69. EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK

DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.

12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

70. EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK

DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.

12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

71. PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER

ERGİN F., YALÇIN S., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

72. EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK

DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M.

12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

73. PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER

ERGİN F., YALÇIN S., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

74. Deve Sütü ve Önemi

ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2, (Özet Bildiri)

2016

2016

75. Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

2016

2016

76. Küresel Gıda Güvenliği Kuruluşları

ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.36, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

77. Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2, (Özet Bildiri)

2016

2016

78. Deve Sütü ve Önemi

ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2, (Özet Bildiri)

2016

2016

79. Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2, (Özet Bildiri)

2016

2016

80. Deve Sütü ve Önemi

ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2, (Özet Bildiri)

2016

2016

81. Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2, (Özet Bildiri)

2016

2016

82. Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

2016

2016

83. Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım

ERGİN F., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

2016

2016

84. Verbesserte Viabilität temperaturadaptierter Lactobacillus acidophilus kulturen in speiseeiserzeugnissen

ERGİN F., ATAMER Z., ARSLAN A. A., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., SAMTLEBE M., et al.

16. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Stutgart, Almanya, 30 Mart - 01 Nisan 2016, ss.61, (Özet Bildiri)

2015

2015

85. Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina

DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A., TURHAN İ., ALPKENT Z.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

86. Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina

DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A., TURHAN İ., ALPKENT Z.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, ss.20, (Özet Bildiri)

2015

2015

87. Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina

DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A., TURHAN İ., ALPKENT Z.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

88. Peptide profiling of kefir to identify bioactive components

EBNER J., ARSLAN A. A., FEDOROVA M., KÜÇÜKÇETİN A., PISCHETSRIEDER M.

Symposium: Food-Nutrition-Health. Biofunktionalität. Prävention.Technologische Eigenschaften, Kiel, Almanya, 12 - 13 Mayıs 2015, ss.129-130, (Özet Bildiri)

2015

2015

89. Improving survival of probiotic bacteria in ice cream by process design

ARSLAN A. A., Atamer Z., ÇOMAK GÖÇER E. M., DEMİR M., Hinrichs J., KÜÇÜKÇETİN A.

15. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Freising, Almanya, 15 - 17 Nisan 2015, ss.14, (Özet Bildiri)

2015

2015

90. Encapsulation and controlled release of bacteriophages to modulate the human gut microbiota

Samtlebe M., ERGİN F., Wagner N., Neve H., Heller K., Franz C., et al.

15. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Freising, Almanya, 15 - 17 Nisan 2015, ss.18, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

91. Encapsulation and controlled release of bacteriophages to modulate the human gut microbiota

SAMTLEBE M., Ergin F., Wagner N., Heller K., Franz C., KÜÇÜKÇETİN A., et al.

15. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Freising, Almanya, 15 - 17 Nisan 2015, ss.18, (Özet Bildiri)

2015

2015

92. Probiyotik Gıdaların Sertifikasyonu

KÜÇÜKÇETİN A.

2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Türkiye, 8 - 12 Nisan 2015, ss.270, (Özet Bildiri)

2014

2014

93. Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink

ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257, (Özet Bildiri)

2014

2014

94. Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink

ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257, (Özet Bildiri)

2014

2014

95. Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink

ERGİN F., YALÇIN S., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

96. Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides.

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., YALÇIN S., KÜÇÜKÇETİN A.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

97. Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268, (Özet Bildiri)

2014

2014

98. Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252, (Özet Bildiri)

2014

2014

99. Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252, (Özet Bildiri)

2014

2014

100. Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268, (Özet Bildiri)

2014

2014

101. Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252, (Özet Bildiri)

2014

2014

102. Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268, (Özet Bildiri)

2014

2014

103. Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink

ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257, (Özet Bildiri)

2014

2014

104. Properties of kefir microcapsules prepared by maltodextrin/Arabic gum mixes

KÜÇÜKÇETİN A., ŞAHİN NADEEM H., NALE Z.

XXII International Conference on Bioencapsulation, Bratislava, Slovakya, 17 - 19 Eylül 2014, ss.102-103, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

107. Probiotics and studies on enhancing their viability in fermented milk products

Atamer Z., ERGİN F., Samtlebe M., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., Hinrichs J., et al.

3rd Kiel Food Science Symposium, Kiel, Almanya, 20 - 21 Mayıs 2014, ss.34, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

110. Microencapsulation of probiotic bacteria

ATAMER Z., KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., HINRICHS J.

Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.73, (Özet Bildiri)

2013

2013

114. Microencapsulation of probiotic bacteria

ATAMER Z., KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., HINRICHS J.

Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.73, (Özet Bildiri)

2013

2013

115. Improving the Viability of Probiotics Cells in Fermented Milk Products

Atamer Z., ERGİN F., SAMTLEBE M., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., Hinrichs J., et al.

Dairy Conference, Hohenheim, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.88, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

117. Microencapsulation of probiotic bacteria

ATAMER Z., KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., HINRICHS J.

Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.73, (Özet Bildiri)

2013

2013

118. Probiyotik Bakterilerin Asit Stresine Karşı Adaptasyonu.

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.

Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongres, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2013, ss.24, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

119. Utilization of Stress-Adapted Probiotic Bacteria in Food-Production

Atamer Z., ERGİN F., Samtlebe M., Hinrichs J., KÜÇÜKÇETİN A.

14. Fachsymposium Lebensmittemikrobiologie, Tagunsunterlagen, Almanya, 22 - 24 Nisan 2013, ss.44, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2013

2013

120. Antibiyotiğe Karşı Direnç ve Probiyotikler

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongres, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

121. Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24, (Özet Bildiri)

2013

2013

122. Probiyotik bakterilerin asit stresine karşı adaptasyonu.

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24, (Özet Bildiri)

2013

2013

123. Probiyotik bakterilerin asit stresine karşı adaptasyonu.

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24, (Özet Bildiri)

2013

2013

124. Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.25, (Özet Bildiri)

2013

2013

125. Probiyotik bakterilerin asit stresine karşı adaptasyonu.

KÜÇÜKÇETİN A., ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24, (Özet Bildiri)

2013

2013

126. Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24, (Özet Bildiri)

2012

2012

127. İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.

ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

128. İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v

ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

129. Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri.

ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.41-42, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

130. İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v

ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

131. İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v

ERGİN F., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

132. Tatlı Asidofiluslu Süt

Sarıca E., GÜNDEŞ A. G., DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.60-61, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

133. Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri

ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.41-42, (Özet Bildiri)

2012

2012

134. Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri

ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.41-42, (Özet Bildiri)

2012

2012

135. Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri

ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.41-42, (Özet Bildiri)

2012

2012

136. Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler

KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.138, (Özet Bildiri)

2012

2012

137. Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler

KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 12 Mayıs 2016, ss.138, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

138. Çimi Tulum Peyniri

ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu., Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 12 Mayıs 2016, ss.134, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

139. Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler

KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.138, (Özet Bildiri)

2012

2012

140. Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler

KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., ERGİN F.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.138, (Özet Bildiri)

2012

2012

141. Çimi tulum peyniri

ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134, (Özet Bildiri)

2012

2012

142. Çimi tulum peyniri

ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134, (Özet Bildiri)

2012

2012

143. Çimi tulum peyniri

ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134, (Özet Bildiri)

2011

2011

144. Gidalarda laktulozun belirlenmesi

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)

2011

2011

145. Gidalarda laktulozun belirlenmesi

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)

2011

2011

146. Eşek sütü ve kullanım alanları

ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)

2011

2011

147. Gidalarda laktulozun belirlenmesi

AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., KÜÇÜKÇETİN A.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)

2011

2011

148. Eşek sütü ve kullanım alanları

ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)

2011

2011

149. Eşek sütü ve kullanım alanları

ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)

2011

2011

150. Balık yağının süt ve süt ürünlerinin zenginleştirilmesinde kullanımı.

DEMİR M., YERLİKAYA P., KÜÇÜKÇETİN A.

XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.227, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

151. Balık Yağının Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanımı

DEMİR M., YERLİKAYA P., KÜÇÜKÇETİN A.

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.227-228, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

152. Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk

KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK E. M., DEMİR M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)

2011

2011

153. The use of whey in sports nutrition

KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., DEMİR M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)

2011

2011

154. Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk

KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK E. M., DEMİR M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)

2011

2011

155. Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk

KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK E. M., DEMİR M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)

2011

2011

156. Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk

KÜÇÜKÇETİN A., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK E. M., DEMİR M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)

2011

2011

157. The use of whey in sports nutrition

KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., DEMİR M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)

2011

2011

158. The use of whey in sports nutrition

KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., DEMİR M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)

2011

2011

159. The use of whey in sports nutrition

KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., AŞCI ARSLAN A., DEMİR M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)

2010

2010

160. Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content

KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)

2010

2010

164. Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical and sensory properties of set yoghurt

KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK E. M.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189, (Özet Bildiri)

2010

2010

166. Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content

KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)

2010

2010

167. Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content

KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)

2010

2010

168. Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content

KÜÇÜKÇETİN A., DEMİR M., AŞCI ARSLAN A., ÇOMAK GÖÇER E. M.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)

2010

2010

169. Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri

AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.

The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.153-154, (Özet Bildiri)

2010

2010

170. Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı

ÇOMAK GÖÇER E. M., ZENGİN Ş. A., KÜÇÜKÇETİN A.

The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.157-158, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

171. Aflatoksinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi

KÜÇÜKÇETİN A., DURANOĞLU S., ÇOMAK GÖÇER E. M.

The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.155-156, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

172. Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri

AŞCI ARSLAN A., KÜÇÜKÇETİN A.

The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.153-154, (Özet Bildiri)

2009

2009

173. İnek Sütü Proteinine Bağlı Alerjilere Karşı Teknolojik Uygulamalar

KÜÇÜKÇETİN A., ÇOMAK GÖÇER E. M., DURANOĞLU S.

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.117, (Özet Bildiri)

2007

2007

174. Biogenic Amines Formation in Kefir Made With Different Starter Cultures During Refrigerated Storage

KÜÇÜKÇETİN A., Milci S., Göncü A., ŞIK B.

2. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.84, (Özet Bildiri)

2007

2007

175. Biogenic Amines Formation in Kefir Made With Different Starter Cultures During Refrigerated Storage

KÜÇÜKÇETİN A., Milci S., Göncü A., ŞIK B.

2. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.84, (Özet Bildiri)

2007

2007

176. Physical, Chemical, Microbiological and Organoleptic Properties of Probiotic Yoghurt

KÜÇÜKÇETİN A., ALPKENT Z., Gönül A.

5th NIZO Dairy Conference Prospects for Flavour Formation and Perception, Hollanda, 1 - 04 Temmuz 2007, cilt.1, ss.10, (Özet Bildiri)

2006

2006

177. Physicochemical, microbiological and sensory properties of koumiss made from mare, cow and goat milk

DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

3rd Central European Congress on Food, Sofya, Bulgaristan, 22 - 24 Mayıs 2006, ss.190, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

178. Physicochemical, microbiological and sensory properties of koumiss made from mare, cow and goat milk

DEMİR M., KÜÇÜKÇETİN A.

3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.190, (Tam Metin Bildiri)

2000

2000

185. Farklı Sıcaklıklarda Muhafaza Edilen Kefirlerin Duyusal, Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler.

ALPKENT Z., KÜÇÜKÇETİN A.

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2000, ss.363-373, (Tam Metin Bildiri)

1999

1999

187. Kısrak Sütü ve Farklı Oranlarda Peyniraltı Suyu Tozu Katılmış İnek ve Keçi Sütünden Yapılan Kımızın Özellikleri Üzerine Araştırmalar

KÜÇÜKÇETİN A., Yaygın H.

Biyoteknoloji (Kükem) Dergisi XI. KÜKEM-Biyoteknoloji Kongresi, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1999, cilt.23, sa.2, ss.29-35, (Tam Metin Bildiri)

Desteklenen Projeler

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2012 - Devam Ediyor

2012 - Devam Ediyor

Akademik Gıda

Yayın Kurul Üyesi



Burslar

2006 - Devam Ediyor

2006 - Devam Ediyor

Hohenheim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Enstitüsü

2001 - Devam Ediyor

2001 - Devam Ediyor

Münih Teknik Üniversitesi Gıda İşleme Mühendisliği Bölümü

Humboldt Programı

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 331

h-indeksi (WOS): 10