SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of casein to whey protein ratio of skim milk on the physical properties of a yoghurt drink, ayran
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, sa.67, ss.274-276, 2012 (SCI-Expanded)
Effect of stabilizer addition on physicochemical and sensory properties of non-fat set yoghurt
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, sa.66, ss.420-423, 2011 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Probiyotik Bakteri İçeren Ayranın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Akademik Gıda
, cilt.19, sa.4, ss.414-423, 2021 (Hakemli Dergi)
Süt Endüstrisinde Kullanılan Isı Değiştiricilerde Kalıntı Oluşumu
AKADEMİK GIDA
, cilt.16, sa.4, ss.450-457, 2018 (Hakemli Dergi)
Süt endüstrisinde kullanılan ısı değiştiricilerde kalıntı oluşumu
Gıda
, cilt.16, sa.4, ss.450-457, 2018 (Hakemli Dergi)
Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı
Academic Food Journal
, cilt.15, sa.3, ss.281-287, 2017 (Hakemli Dergi)
Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, sa.15, ss.172-181, 2017 (Hakemli Dergi)
Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, cilt.15, sa.2, ss.172-181, 2017 (Hakemli Dergi)
Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, cilt.15, sa.2, ss.172-181, 2017 (Hakemli Dergi)
Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Akademik Gıda
, cilt.15, sa.4, ss.368-376, 2017 (Hakemli Dergi)
Farklı İnkübasyon Sıcaklığı ile İnkübasyon Sonlandırma pH’sının Probiyotik Yoğurdun Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
AKADEMİK GIDA
, cilt.14, sa.4, ss.341-350, 2016 (Hakemli Dergi)
SİNDİRİM SİSTEMİ MODELLERİNDE PROBİYOTİK MİKROORGANİZMALARIN CANLILIĞI
AKADEMİK GIDA
, cilt.14, sa.2, ss.158-165, 2016 (Hakemli Dergi)
Probiyotikler ile İlgili Yasal Düzenlemeler
AKADEMİK GIDA
, cilt.13, sa.3, ss.229-236, 2015 (Hakemli Dergi)
TürkKomp: Ülkesel düzeyde ve uluslararası standartlarda gıda bileşen veri üretme sistemi
Dünya Gıda
, cilt.9, ss.37-44, 2015 (Hakemli Dergi)
Probiyotik Bakterilerin Mikroenkapsülasyonu
Yetişkin ve Çocuklarda Probiyotikler
, cilt.1, sa.1, ss.33-37, 2013 (Hakemli Dergi)
Probiyotik Bakterilerin Yüksek Sıcaklık Stresine Karşı Adaptasyon Mekanizmaları
AKADEMİK GIDA
, sa.11, ss.63-69, 2013 (Hakemli Dergi)
Probiyotik Bakterilerin Yüksek Sıcaklık Stresine Adaptasyonu
AKADEMİK GIDA
, sa.11, ss.63-69, 2013 (Hakemli Dergi)
Bacillus türlerinin probiyotik olarak değerlendirilmesi
GIDA
, cilt.38, sa.4, ss.247-254, 2013 (Hakemli Dergi)
Probiyotik Bakterilerin Düşük Sıcaklık Stresine Adaptasyonu
Akadmeik Gıda
, sa.10, ss.65-69, 2012 (Hakemli Dergi)
Physical and sensory properties of stirred yoghurt as influenced by lentil flour
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.4, ss.6-10, 2012 (Hakemli Dergi)
Effect of Lentil Flour Addition on Physical and Sensory Properties of Stirred Yoghurt
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.4, ss.6-10, 2012 (Hakemli Dergi)
Antifiriz Proteinler ve Gıda Teknolojisinde Kullanımı.
AKADEMİK GIDA
, cilt.9, sa.6, ss.46-51, 2011 (Hakemli Dergi)
Probiyotik Süt Ürünlerinde İnülin Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, cilt.9, sa.2, ss.51-56, 2011 (Hakemli Dergi)
Determination of Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Nitrate and Nitrite Some Commercial Dairy Products
Gıda
, cilt.33, sa.4, ss.153-157, 2008 (Hakemli Dergi)
Determination of Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Nitrate and Nitrite in Some Commercial Dairy Products
GIDA
, cilt.33, sa.4, ss.159-164, 2008 (Hakemli Dergi)
Determination of Biogenic Amine Contents in Different Types of Cheeses
AKADEMİK GIDA
, cilt.6, sa.3, ss.6-10, 2008 (Hakemli Dergi)
Süt Yağı Globül Membranı ve İnsan Sağlığı
AKADEMİK GIDA
, cilt.6, sa.4, ss.21-26, 2008 (Hakemli Dergi)
Staphylococcus Aureus İle Kontamine Olan Peynirlerden Kaynaklanan Gıda Zehirlenmeleri
GIDA
, cilt.33, sa.3, ss.129-135, 2008 (Hakemli Dergi)
Bifidobakteriler ve Süt Teknolojisinde Kullanım Alanları
Tarımın Sesi
, cilt.16, ss.8-11, 2007 (Hakemsiz Dergi)
Membran Ayırma Tekniklerinin Süt Endüstrisindeki Uygulama Alanları
AKADEMİK GIDA
, cilt.26, ss.36-41, 2007 (Hakemli Dergi)
Uzun ömürlü yoğurt üretimi
Süt Dünyası
, cilt.7, ss.30-32, 2007 (Hakemli Dergi)
Fermente Süt Ürünlerinin Sağlık Üzerine Etkileri
AKADEMİK GIDA
, cilt.4, ss.7-13, 2003 (Hakemli Dergi)
Su Kefiri ve Özellikleri
Dünya Gıda
, cilt.4, ss.56-57, 2003 (Hakemli Dergi)
Buğdayda Küf Florası ve Mitotoksin Oluşumu
Dünya Gıda
, ss.56-60, 2001 (Hakemli Dergi)
Gıda Sanayiinde Proses Kontrolü ve Önemi
Dünya Gıda
, ss.70-77, 2001 (Hakemli Dergi)
. Ekmek Üretiminde Proses Kontrol ve Otomasyon Uygulamaları
Unlu Mamuller Teknolojisi
, sa.6, ss.41-47, 2000 (Hakemli Dergi)
Yakult ve Özellikleri
Dünya Gıda
, ss.84-85, 2000 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
DETERMINATION OF PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF AYRAN PRODUCED FROM DIFFERENT MILKS
International Symposium on Advanced Engineering Technologies, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 Haziran 2022
ENCAPSULATION OF β-CAROTENE PRODUCED FROM MORTIERELLA RAMANNIANA WITH USING FREEZE-DRYING
International Symposium on Advanced Engineering Technologies, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 Haziran 2022
Production of yoghurt ice-cream with different method
International Congress of Engineering and Naturel Sciences, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2021, ss.175
Physicochemıcal Propertes of Stirred Yogurt Produced Using Whey Protein, Inulin and Cream
5th International Congress on Applied Biological Sciences, Saraybosna, Bosna-Hersek, 8 - 12 Kasım 2019, ss.12
Effect of using whey protein, inulin and cream on the viability of yogurt and probiotic bacteria in probiotic yogurts during passage through a dynamic in vitro gastrointestinal model
1st International 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.18
Verkapselung von bakteriophagen ın casein-alginat und überleben ım sımulierten magen-darm system
18. Fachsymposium lebensmittel mikrobiologie, Kiel, Almanya, 07 Ekim 2019
Rekombinant Kimozin Enzimi Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirlerin Fİzikokimyasal Özellikleri
20. Uluslararası Katılımlı Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.61
Optimization of electrospraying of Lactobacillus acidophilus with whey protein isolate and its use in ice cream production
World Congress on Nutriition and Oral Health, Valencia, İspanya, 19 - 20 Ağustos 2019, ss.29
The Viability of Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Bifidobacterium bifidum Used in Production of Probiotic Yogurt, Probiotic Ayran and Probiotic Strained Yogurt in Dynamic In Vitro Gastrointestinal Model
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.1266-1286
Breast Milk Microbiota
3rd World Summit & Expo on Food Technology and Probiotics, Prag, Çek Cumhuriyeti, 25 - 26 Ekim 2018, ss.46
Probiotic edible film from milk proteins
3rd World Summit & Expo on Food Technology and Probiotics, Prag, Çek Cumhuriyeti, 25 - 26 Ekim 2018, ss.47
The low-lactose yoghurt
13th International Conference of Food Physicists., Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.107
Determination of milk proteins in dairy products by analytical methods
13th International Congress on Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.60-63
The effects of different microencapsulation methods on viability of Lactobacillus acidophilus in gastrointestinal media
13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.109
The usage of centrifuge technique in concentrated yoghurt production
13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.108
Influence of cold and heat adaptation treatments on fatty acid composition of Lactobacillus acidophilus cell membrane
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.164
Influence of cold and heat adaptation treatments on fatty acid composition of Lactobacillus acidophilus cell membrane
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.249
Biofouling Problem In Dairy Processing Industry
IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227
Biofouling Problem In Dairy Processing Industry
IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227
Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH) in dairy products
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.250
Influence of cold and heat adaptation treatments on fatty acid composition of Lactobacillus acidophilus cell membrane
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.164
Adaptation mechanisms of probiotic bacteria to osmotic stress
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.152
Adaptation mechenisms of probiotic bacteria to osmotic stress
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.226
Preservation methods for microorganisms in kefir grains
Food Science, Agronomy and Technology, Roma, İtalya, 20 - 22 Eylül 2018, ss.96-97
Organik ve konvensiyonel uygulamalarla üretilen sütlerin eser element içeriği açısından karşılaştırılması
International Trace Analysis Congress, Sivas, Türkiye, 20 - 23 Haziran 2018, ss.205
Organik ve Konvansiyonel Uygulamalarla Üretilen Sütlerin Eser Element İçeriği Açısından Karşılaştırılması
International Trace Anaysis Congress, Sivas, Türkiye, 20 - 23 Haziran 2018, ss.205
Organik ve Konvansiyonel Uygulamalarla Üretilen Sütlerin Eser Element İçeriği Açısından Karşılaştırılması
International Trace Anaysis Congress, Sivas, Türkiye, 20 - 23 Haziran 2018, ss.205
Potential Usage of Bacteriophages as Antibacterial Agents in Cheese Production
1st Internatıonal Health Science and Life Congress, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.430
Potential Usage of Bacteriophages as Antibacterial Agents in Cheese Production
1st Internatıonal Health Science and Life Congress, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.430
Determination of Milk Adulteration in Dairy Products Using Chromatographic Techniques
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.250
Physicochemical and microbiological properties of Kuru Kaymak (A traditional Turkish Dry Clotted Cream)
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.293
Microflora of kefir grains from different origins
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.289
Determination of Milk Adulteration in Dairy Products Using Chromatographic Techniques
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.250
The methods used in determination of adulteration of milk species during cheese production
Proceedings of the 10th Cheese Symposium, Fransa, 4 - 06 Nisan 2018, ss.188
Determination of milk adulteration in dairy products using chromatographic techniques
4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.250
Physicochemical and microbiological properties of Kuru Kaymak (A traditional Turkish Dry Clotted Cream)
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.293
Physicochemical and microbiological properties of Kuru Kaymak (A traditional Turkish Dry Clotted Cream)
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.293
Microflora of kefir grains from different origins
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.289
Microflora of kefir grains from different origins
The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.289
The methods used in determination of adulteration of milk species during cheese production
Proceedings of the 10th Cheese Symposium, Rennes, Fransa, 4 - 06 Nisan 2018, ss.188
The methods used in determination of adulteration of milk species during cheese production
Proceedings of the 10th Cheese Symposium, Rennes, Fransa, 4 Nisan - 06 Mayıs 2018, ss.188
ß-galaktosidaz Enziminin Mikrokapsülasyonu
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118
Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35
ß-galaktosidaz enziminin mikrokapsülasyonu
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118
Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35
Stres koşullarına adaptasyonu sağlanan probiyotik bakterilerin süt ürünlerinde kullanım
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35
ß-galaktosidaz Enziminin Mikrokapsülasyonu
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118
Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35
EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.143
THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.84
BIOFILMS OF PROBIOTICS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.123
BIOFILMS OF PROBIOTICS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.45
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.195
THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.194
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117
THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116
EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.65
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117
THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6
The acid adaptation of Bifidobacterium bifidum DSM 20456 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB12
6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116
The effects of different drying methods and physiological states of the cells on viability of dried probiotic microorganisms
6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117
THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6
EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.65
Biofilms of probiotics
6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.45
THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6
THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117
Effect of heat treatment on organophosphorous pesticides in milk
6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.65
BIOFILMS OF PROBIOTICS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.45
THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116
?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360
Gıdalarda Listeria monocytogenes bakteriyofajının kullanımı ile ilgili yasal düzenlemeler
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450
GIDALARDA LISTERIA MONOCYTOGENES BAKTERİYOFAJININ KULLANIMI İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450
GIDALARDA LISTERIA MONOCYTOGENES BAKTERİYOFAJININ KULLANIMI İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450
?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360
?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360
GIDALARDA LISTERIA MONOCYTOGENES BAKTERİYOFAJININ KULLANIMI İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.443-450
Effects of different production methods on the survival of Bifidobacterium biifidum in ice cream
International Congress on Food of Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.183-186
Bacteriophages as Biocontrol Agent for Preserving Food Products of Animal Origin
International Congress on Food of Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.64
Endokrin Sistem Bozucu Kimyasallar Arasında Yer Alan Ftalatların Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.49
Glikomannanların Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.257
Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.272
Endokrin Sistem Bozcucu Kimyasallar Arasında Yer Alan Ftalatların Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.49
PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39
PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39
EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17
EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17
PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39
EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17
Deve Sütü ve Önemi
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2
Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2
Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2
Küresel Gıda Güvenliği Kuruluşları
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.36
Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım
1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1
Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım
1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1
Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım
1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1
Deve Sütü ve Önemi
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2
Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2
Deve Sütü ve Önemi
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2
Verbesserte Viabilität temperaturadaptierter Lactobacillus acidophilus kulturen in speiseeiserzeugnissen
16. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Stutgart, Almanya, 30 Mart - 01 Nisan 2016, ss.61
Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2
Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2
Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, ss.20
Peptide profiling of kefir to identify bioactive components
Symposium: Food-Nutrition-Health. Biofunktionalität. Prävention.Technologische Eigenschaften, Kiel, Almanya, 12 - 13 Mayıs 2015, ss.129-130
Encapsulation and controlled release of bacteriophages to modulate the human gut microbiota
15. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Freising, Almanya, 15 - 17 Nisan 2015, ss.18
Improving survival of probiotic bacteria in ice cream by process design
15. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Freising, Almanya, 15 - 17 Nisan 2015, ss.14
Probiyotik Gıdaların Sertifikasyonu
2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Türkiye, 8 - 12 Nisan 2015, ss.270
Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268
Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268
Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257
Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252
Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268
Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252
Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257
Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268
Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257
Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252
Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257
Properties of kefir microcapsules prepared by maltodextrin/Arabic gum mixes
XXII International Conference on Bioencapsulation, Bratislava, Slovakya, 17 - 19 Eylül 2014, ss.102-103
Probiotics and studies on enhancing their viability in fermented milk products
3rd Kiel Food Science Symposium, Kiel, Almanya, 20 - 21 Mayıs 2014, ss.34
Probiotics and studies on enhancing their viability in fermented milk products.
Kiel Food Science Symposium, Kiel, Almanya, 20 - 21 Mayıs 2014, ss.34
Probiotics and studies on enhancing their viability in fermented milk products.
Kiel Food Science Symposium, Kiel, Almanya, 20 - 21 Mayıs 2014, ss.34
Probiotics and studies on enhancing their viability in fermented milk products.
Kiel Food Science Symposium, Kiel, Almanya, 20 - 21 Mayıs 2014, ss.34
Effect of heat adaptation on viability of L. acidophilus in fermented milk product during spray drying
Dairy Conference, Stuttgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.68
Microencapsulation of probiotic bacteria
Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.73
Improving the Viability of Probiotics Cells in Fermented Milk Products
Dairy Conference, Hohenheim, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.88
Improving the viability of probiotic cells in fermented milk products
Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.88
Microencapsulation of probiotic bacteria
Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.73
Improving the viability of probiotic cells in fermented milk products
Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.88
Microencapsulation of probiotic bacteria
Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.73
Improving the viability of probiotic cells in fermented milk products
Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.88
Effect of heat adaptation on viability of L. acidophilus in fermented milk product during spray drying
Dairy Conference 2013, Stuttgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.68
Probiyotik Bakterilerin Asit Stresine Karşı Adaptasyonu.
Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongres, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2013, ss.24
Utilization of Stress-Adapted Probiotic Bacteria in Food-Production
14. Fachsymposium Lebensmittemikrobiologie, Tagunsunterlagen, Almanya, 22 - 24 Nisan 2013, ss.44
Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24
Probiyotik bakterilerin asit stresine karşı adaptasyonu.
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24
Antibiyotiğe Karşı Direnç ve Probiyotikler
Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongres, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.25
Probiyotik bakterilerin asit stresine karşı adaptasyonu.
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24
Probiyotik bakterilerin asit stresine karşı adaptasyonu.
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24
Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24
Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.25
Tatlı Asidofiluslu Süt
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.60-61
İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40
İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40
İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40
Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.41-42
İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40
Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.41-42
Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.41-42
Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.41-42
Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.138
Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.138
Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.138
Çimi Tulum Peyniri
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu., Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 12 Mayıs 2016, ss.134
Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 12 Mayıs 2016, ss.138
Çimi tulum peyniri
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134
Çimi tulum peyniri
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134
Çimi tulum peyniri
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134
Eşek sütü ve kullanım alanları
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80
Gidalarda laktulozun belirlenmesi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80
Gidalarda laktulozun belirlenmesi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80
Eşek sütü ve kullanım alanları
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80
Gidalarda laktulozun belirlenmesi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80
Eşek sütü ve kullanım alanları
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80
Balık Yağının Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanımı
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.227-228
Balık yağının süt ve süt ürünlerinin zenginleştirilmesinde kullanımı.
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.227
Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.18
The use of whey in sports nutrition
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.834
The use of whey in sports nutrition
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834
The use of whey in sports nutrition
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834
The use of whey in sports nutrition
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834
Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18
Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18
Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18
Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical and sensory properties of set yoghurt
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189
Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical, microbiological and sensory properties of set yoghurt.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189
Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.188
Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical, microbiological and sensory properties of set yoghurt.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189
Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical, microbiological and sensory properties of set yoghurt.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189
Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical, microbiological and sensory properties of set yoghurt.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189
Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188
Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188
Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188
Aflatoksinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi
The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.155-156
Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri
The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.153-154
Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri
The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.153-154
Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı
The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.157-158
İnek Sütü Proteinine Bağlı Alerjilere Karşı Teknolojik Uygulamalar
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.117
Biogenic Amines Formation in Kefir Made With Different Starter Cultures During Refrigerated Storage
2. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.84
Biogenic Amines Formation in Kefir Made With Different Starter Cultures During Refrigerated Storage
2. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.84
Physical, Chemical, Microbiological and Organoleptic Properties of Probiotic Yoghurt
5th NIZO Dairy Conference Prospects for Flavour Formation and Perception, Hollanda, 1 - 04 Temmuz 2007, cilt.1, ss.10
Physicochemical, microbiological and sensory properties of koumiss made from mare, cow and goat milk
3rd Central European Congress on Food, Sofya, Bulgaristan, 22 - 24 Mayıs 2006, ss.190
Physicochemical, microbiological and sensory properties of koumiss made from mare, cow and goat milk
3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.190
Antalya Piyasasında Satılan Yoğurt ve Beyaz Peynirlerin Sodyum Benzoat ve Potasyum Sorbat İçeriklerinin Yüksek Performans Sıvı Kromatografisi ile Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.45
Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.59
Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.59
Antalya Piyasasında Satılan Yoğurt ve Beyaz Peynirlerin Sodyum Benzoat ve Potasyum Sorbat İçeriklerinin Yüksek Performans Sıvı Kromatografisi ile Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.45
Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.59
Kısrak Sütü ve Membran Teknolojileri Kullanılarak Kısrak Sütüne Benzetilmiş İnek Sütünden Yapılan Kımızların Özellikleri Üzerine Araştırmalar
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2003, ss.45-50
Farklı Sıcaklıklarda Muhafaza Edilen Kefirlerin Duyusal, Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler.
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye
Farklı Sıcaklıklarda Muhafaza Edilen Kefirlerin Duyusal, Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler.
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2000, ss.363-373
Kısrak Sütü ve Farklı Oranlarda Peyniraltı Suyu Tozu Katılmış İnek ve Keçi Sütünden Yapılan Kımızın Özellikleri Üzerine Araştırmalar
Biyoteknoloji (Kükem) Dergisi XI. KÜKEM-Biyoteknoloji Kongresi, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1999, cilt.23, sa.2, ss.29-35
Kitap & Kitap Bölümleri
Ürün Geliştirme, Düzenleme ve Güvenlik
Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş, Turhan İ., Editör, Palme Yayın Dağıtım, Ankara, ss.124-129, 2015
Gıda ve İçecek Fermentasyonları
Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş, Turhan İ, Editör, Palme Yayın Dağıtım, Ankara, ss.179-209, 2015