Akademik Unvanlar
-
2015 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2010 - 2015 Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2009 - 2010 Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2005 - 2009 Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1996 - 2005 Araştırma Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2017 - Devam Ediyor Rektör Danışmanı
Akdeniz Üniversitesi, Projeler
-
2012 - Devam Ediyor BAP Bilimsel Komisyon Üyesi
Akdeniz Üniversitesi
-
2008 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Süt Teknolojisi, Süt Teknolojisi
-
2019 - 2022 Senato Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2016 - 2019 Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2012 - 2015 Rektör Danışmanı
Akdeniz Üniversitesi
-
2011 - 2014 Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2009 - 2012 Bölüm Başkan Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans Proses Kontrol
-
Lisans Bitirme Çalışması
-
Doktora Danışmanlık
-
Yüksek Lisans Danışmanlık
-
Doktora Süt Endüstrisinde Saf Kültür
-
Lisans Peynir Teknolojisi
-
Lisans Gıda Fiziği
-
Lisans Süt Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Süt Bilimi
-
Lisans Seminer
-
Lisans Gıda Makine ve Ekipmanları
-
Yüksek Lisans Danışmanlık
-
Doktora Yabancı Kaynaklı Peynirlerin Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Danışmanlık
-
Doktora Pastörize ve Sterilize Süt Teknolojisi
-
Doktora Probiyotik Mikroorganizmalar
-
Doktora Danışmanlık
-
Doktora Süt Sanayinde Yeni Gelişmeler
-
Doktora Danışmanlık
-
Lisans Gıda Makine ve Ekipmanları
-
Lisans Proses Kontrol
-
Lisans Peynir Teknolojisi
-
Lisans Gıda Fiziği
-
Lisans Süt Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Bakteriyofaj Mikrokapsülasyonunun Optimizasyonu ve Mikrokapsüle Bakteriyofajın Yoğurt Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
F.Ergin(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Laktoz İçeriği Azaltılmış Ayran Üretimi
H.Kocabaş(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Kefir Üretiminin Pestisitler Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
G.Yıldız(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Üretiminde Kullanılan Lactobacillus acidophilus ve Bifidobacterium bifidumun Beyaz Peynirin Bazı Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
H.Karahançer(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Farklı Basınç ve Sıcaklık Derecelerinde Homojenize Edilen Dondurma Karışımlarından Üretilen Dondurmaların Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
E.Özel(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Farklı pH Değerlerindeki Dondurma Mikslerinin ve Dondurma Üretim Yöntemlerinin Kefir Dondurmasının Fizikokimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
M.Al(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Farklı Süt Ürünleri Üretiminde Kullanılan Lactobacillus acidophilus'un Dinamik In Vitro Gastrointestinal Modelde Canlılığı ve Bazı Probiyotik Özelliklerinin Belirlenmesi
E.Mine(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Homojenizasyon ve Isıl İşlem Uygulamalarının Farklı Oranlarda Yağ İçeren Sütlerden Üretilen Ayranın Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi.
S.Yalçın(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Homojenizasyon ve ısıl işlem uygulamalarının farklı oranlarda yağ içeren sütlerden üretilen ayranın fizikokimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A. (Danışman)
-
Farklı süt ürünleri üretiminde kullanılan Lacobacillus Acidophilus’un dinamik In Vitro gastrointestinal modelde canlılığı ve bazı probiyotik özelliklerinin belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A. (Danışman)
-
Üretim Parametrelerinin Kefirin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi ile Üretilen Kefirlerin Antimikrobiyal Peptid Profilinin Belirlenmesi, Akdeniz Üniversitesi
A.Aşçı(Öğrenci), Doktora, 2015 -
Üretim parametrelerinin kefirin fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi ile üretilen kefirlerin peptid profilinin belirlenmesi
KÜÇÜKÇETİN A. (Danışman)
-
Effect of Stress Pretreaments on the Survival of Probiotic Bacteria in Different Types of Fermented Milk Products
KÜÇÜKÇETİN A. (Eş Danışman)
M.Elian(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Farklı Sıcaklık-Süre Kombinasyonlarında Isıl Strese Maruz Bırakılan L. acidophilus'un Dondurma Üretiminde Kullanımının Araştırılması
F.Ergin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Farklı sıcaklık-süre kombinasyonlarında ısıl strese maruz bırakılan L. Acidophilus’un dondurma üretiminde kullanımının araştırılması
KÜÇÜKÇETİN A. (Danışman)
-
Farklı yöntemler kullanılarak üretilen probiyotik ayranın fizikokimyasal, mikrobiyolojik, duyusal ve probiyotik özelliklerinin belirlenmesi
A.Şule(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Farklı İnkübasyon Sıcaklıkları ve Sonlandırma pH’larının Acidophiluslu Yoğurdun Fizikokimyasal, Mikrobiyolijik, Duyusal ve Probiyotik Özellikleri Üzerine Etkisi
E.Mine(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Farklı Oranlarda İnülin Kullanımının Probiyotik Yoğurdun Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik, Duyusal ve Probiyotik Özelikleri Üzerine Etkisi
R.İltar(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Probiyotik Yoğurt Dondurmasının Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik, Duyusal ve Probiyotik Özelliklerinin Belirlenmesi
A.Aşçı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008