SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of some hydrocolloids on the serum separation of different formulated ketchups
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.81, ss.437-446, 2007 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Beyaz Çay: Üretimi, Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Akademik Gıda
, cilt.16, sa.2, ss.218-223, 2018 (Hakemli Dergi)
KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI
GIDA
, cilt.42, sa.3, ss.252-260, 2017 (Hakemli Dergi)
COLOUR CHANGE AND WEIGHT LOSS DURING THE ROASTING PROCESS FOR PRODUCTION OF CAROB POWDER
Gıda
, cilt.42, sa.3, ss.252-260, 2017 (Hakemli Dergi)
Türkiye İçin Yeni Bir Ürün Yeşil Çay pudrası
Drink techmarket
, sa.98, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Uzakdoğu dan Özel bir Çay Pu erh Çayı
Drink techmarket
, sa.95, ss.74-78, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Aynı Bitkiden Lezzeti Farklı Çaylar
Drink
, ss.74-78, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Lezzet Arttırıcı Gıda Katkı Maddesi: Monosodyum Glutamat
Turkchem
, sa.Ağustos, ss.50-56, 2011 (Hakemli Dergi)
Geçmişten Günümüze Türkiye’de Çay, Dünya Gıda
Dünya Gıda
, ss.26-29, 2010 (Hakemsiz Dergi)
Geçmişten Günümüze Türkiye’de Çay
Dünya Gıda
, sa.Nisan, ss.25-30, 2010 (Hakemli Dergi)
Anadolu İnsanın Yüzlerce Yıllk Doğal Değeri: Bitki Çayları
GıdaTeknolojisi
, sa.Aralık, ss.43-48, 2009 (Hakemli Dergi)
Influence of Different Microwave Seed Roasting Process on the Color Values of Tehina (Sesame Paste)
GIDA
, cilt.32, sa.3, ss.129-135, 2007 (Hakemli Dergi)
Influence of Different Mıcrowave Seed Roasting Processes on the Changes in Quality and Fatty Acid Composition of Tehina (Sesame Butter) Oil.
Akd. Üni. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.19, sa.2, ss.207-216, 2006 (Hakemli Dergi)
Influence of different microwave seed roasting processes on the changes in quality and fatty acid composition of tehina (sesame butter) oil
Mediterranean Agricultural Sciences
, cilt.19, sa.2, ss.207-216, 2006 (Hakemli Dergi)
Hasat Zamanı ve Hasat Sonrası Olgunluğa Bağlı Olarak Bazı Avokado (Persea americana Mill.) Çeşitlerinin Bileşimindeki Değişimler
Gıda
, cilt.29, sa.2, ss.177-183, 2004 (Hakemli Dergi)
Ekolojik Üretimde Farklı Organik Gübre Uygulamalarının Domatesin Mineral Madde İçeriği Üzerine Etkisi
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.19-25, 2003 (Hakemli Dergi)
Andız (Juniperus drupacea) Pekmezi Üretim Tekniğinin Geliştirilmesi Üzerine Bir Araştırma
Gıda
, cilt.29, sa.1, ss.33-40, 2003 (Hakemli Dergi)
Yer Fıstığının (Arachis hypogaea) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ve Fıstık Kavurmada Mikrodalga Uygulamasının Yağ Asitleri Bileşimi Üzerine Olan Etkisi
Gıda
, cilt.28, sa.1, ss.39-45, 2003 (Hakemli Dergi)
Yedikule ve İceberg Tipi Marul Çeşitlerinin Mineral Madde İçeriği Üzerine Ekolojik Üretim Farklı Organik Gübre Uygulamalarının Etkisi
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.79-85, 2003 (Hakemli Dergi)
Çay tohumunun bazı özellikleri ve çay tohumu yağının yağ asiti kompozisyonu
GIDA
, cilt.2, ss.135-138, 2001 (Hakemli Dergi)
Çay tohumunun bazı özellikleri ve çay tohumu yağının yağ asidi kompozisyonu
GIDA
, cilt.26, sa.2, ss.135-138, 2001 (Hakemli Dergi)
FINDIK ÇEŞİTLERİNİN BAZI FİZİKSEL VEKİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Gıda
, cilt.1, sa.23, ss.37-41, 2000 (Hakemli Dergi)
Harmanlanmış bazı siyah çayların kurşun ve kadmiyum içeriği
Gıda
, cilt.25, sa.25, ss.331-336, 2000 (Hakemli Dergi)
Determination of Some Physical and Chemical Properties of Loquat and Possibilities of Processing into Marmelade, Nectar and Canned Fruit
Fruit Processing
, cilt.10, ss.398-401, 1999 (Hakemli Dergi)
Antalya Yöresinde Yetiştirilen Farklı Dutların Bazı Kimyasal Özellikleri.
DERİM
, cilt.15, sa.1, ss.30-35, 1998 (Hakemli Dergi)
Fındık Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Gıda
, cilt.23, sa.1, ss.37-41, 1998 (Hakemli Dergi)
Ortodoks ve Çaykur Yöntemi ile Üretilen Farklı Sınıf Çayların Mineral İçerikleri
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
, cilt.23, sa.4, ss.809-815, 1998 (Scopus)
Kuşburnu Pulpunun Marmelata İşlenmesinde Pişirme Yöntemi ve Formülasyonunun Marmelat Kalitesine Etkisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.4, sa.1-2, ss.577-580, 1998 (Hakemli Dergi)
Ortodoks ve Çaykur yöntemleri ile üretilen farklı sınıf çayların mineral içerikleri
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.23, ss.809-815, 1998 (Scopus)
Yenidünyanın Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Gıda
, cilt.22, ss.389-393, 1997 (Hakemli Dergi)
Traditional Turkish Food Made From Fruit
Fruit Processing
, cilt.9, sa.7, ss.360-363, 1997 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Antioxidant and Antimicrobial Activity of Green, Black and Different Degrees of Fermented Oolong Teas
3rd international congress on food technology, Nevşehir, Türkiye, 10 Ekim 2018
Effect of Gas Composition on the Physicochemical Properties of the Packaged Peeled Garlic during Storage
Seventh International Conference onFood StudiesSeventh International Conference on Food Studies, 26 - 27 Ekim 2017
Effect of gas composition on the physicochemical properties of the packaged peeled garlic during storage
Food Studies Congress, İtalya, 26 Ekim 2017
Comparative Study on Volatile Compounds of Saffron Depending on Quality Category
First Food Chemistry Conference - Shaping the Future of Food Quality, Health and Safety, Amsterdam, Hollanda, 30 - 01 Kasım 2016, ss.158
Solid liquid extraction kinetics of catechins from Turkish green tea
The Food Factor I Barcelona Conference, Barselona, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, ss.84
Effect of Gamma Irradiation on Physicochemical Properties of Peeled Garlic During Storage
The Food Factor I Barceolona Conference, Barselona, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, ss.256
Solid-liquid extraction kinetics of catechins from Turkish green tea
The Food Factor I Conference, İspanya, 02 Kasım 2016
Comparative Study on Quality Characteristic of Saffron Depending on Quality Category
Second Food Structure Design Congress, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.138
Production of Instant Linden Tea Tilia Cordata by Spray drying Technology and Determination of Product Properties
First Food Chemistry Conference - Shaping the Future of Food Quality, Health and Safety, Amsterdam, Hollanda, 23 Ekim - 01 Kasım 2016, ss.138
Soyulmuş Sarımsağın Aroma Bileşenleri Üzerine Modifiye Atmosferde Paketlemenin ve Işınlamanın Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, 05 Ekim 2016
Influence of Water s Properties on Quality Characteristics of Brewed Turkish Tea
The Third International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 7 - 09 Ekim 2015, ss.38
Effect of Protein Based Edible Coating on shelf Life of Peeled Taşköprü Garlic
The Third International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 7 - 09 Ekim 2015, ss.34
Influence of Water s Properties on Quality Characteristics of Brewed Turkish Tea
The Third International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", 1 - 04 Ekim 2015, ss.515
Effect of pullulan, sodium alginate and pectin based edible coatings on the quality offresh-cut kiwi fruit during cold storage
Innovation in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference, Almanya, 02 Ekim 2015
Influence of Water s Properties on Quality Characteristics of Brewed Turkish Tea
The Third International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 Ekim - 04 Eylül 2015, ss.55
Effect of Pullulan Sodium Alginate and Pectin Based Edible coatings on the Quality of Fesh Cut Kiwi Fruit During Cold storage
Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety, Münih, Almanya, 15 - 17 Eylül 2015, ss.66
Süre ve Sıcaklığın Yeşil Çayda Deme Geçen Kateşinler Üzerindeki Etkisi
11th Gıda Kongresi, Türkiye, 10 Eylül 2012
Encapsulation of the Essential Oil of Salvia fruticosa with different Wall Material
EuroFoodChem XVI, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, 06 Temmuz 2011
Influence of Different Extraction Temperature and Time on Biactive Compunds of Turkish Green Tea
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry Conference, Türkiye, 26 Mayıs 2011
Effect of the concentration treatments on sage (Salvia fruticosa) Extract
International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.654
Effects of the Concentration Treatments on Sage (Salvia fruticosa) Extract
First International Congress on Food Technology, 03 Ekim 2010
Concentration of Sage (Salvia Fruticosa) Extract By Using Multistep Membrane Separation Processes
PERMEA 2010, Slovakya, 1 - 04 Eylül 2010
Concentration of Sage (Salvia Fruticosa) Extract By Using Multistep Membrane Separation Processes
PERMEA 2010, Tatranské Matliare, Slovakya, 4 - 08 Ağustos 2010, ss.20
Concentration of Sage (Salvia Fruticosa) Extract By Using Multistep Membrane Separation Processes
PERMEA 2010, Tatranské Matliare, Slovakya, 4 - 08 Ağustos 2010, ss.20
Spray Drying of the Mountain Tea (Sideritis sitricta) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
UFOST, 15th World Congress of Food Science Technology, Güney Afrika, 1 - 04 Ağustos 2010
Spray Drying of the Mountain Tea (Sideritis sitricta) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
UFOST, 15th World Congress of Food Science Technology, Güney Afrika, 1 - 04 Ağustos 2010
Spray Drying of the Mountain Tea (Sideritis sitricta) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
UFOST, 15th World Congress of Food Science Technology, Güney Afrika, 1 - 04 Ağustos 2010
Çözünür (İnstant) Dağ Çayı (Sideritis stricta) Üretiminde Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, 21 Mayıs 2010
Türk Kültüründe Çayın Yeri ve Önemi
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010
Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretim Olanakları ve Engeller
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010
Effect of some hydrocolloids on the sensory properties of different formulated tomato ketchups
Food Hydrocolloids 2010, İspanya, 1 - 04 Mart 2010, ss.213
Effect of some hydrocolloids on the sensory properties of different formulated tomato ketchups
Food Hydrocolloids 2010, İspanya, 1 - 04 Mart 2010, ss.213
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010, ss.268
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010
Dondurarak Kurutma Teknolojisiyle Çözünür(İnstant) Bitki Çayı (Adaçayı, Dağ çayı, Ihlamur ve Kekik) Üretimi
2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 27 Mayıs 2009
Instant herbal tea (sage, mountain tea, linden and thyme) production by freeze drying technology
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.185-188
Instant herbal tea (sage, mountain tea, linden and thyme) production by freeze drying technology
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.185-188
Instant herbal tea (sage, mountain tea, linden and thyme) production by freeze drying technology
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.185-188
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
IInternational Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Szeged, Macaristan, 5 - 06 Kasım 2008, ss.224-225
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
Comparison of chemical and sensory properties of naturally grown and cultivated sage (Salvia spp) and mountain tea (Sideritis spp.)
11th International Symposium of Natural Product Chemistry, Pakistan, 1 - 04 Ekim 2008
Comparison of chemical and sensory properties of naturally grown and cultivated sage (Salvia spp) and mountain tea (Sideritis spp.)
11th International Symposium of Natural Product Chemistry, Pakistan, 1 - 04 Ekim 2008
Comparison of chemical and sensory properties of naturally grown and cultivated sage (Salvia spp) and mountain tea (Sideritis spp.)
11th International Symposium of Natural Product Chemistry, Pakistan, 1 - 04 Ekim 2008
Comparison of chemical and sensory properties of naturally grown and cultivated sage (Salvia spp) and mountain tea (Sideritis spp.)
11th International Symposium of Natural Product Chemistry, Pakistan, 1 - 04 Ekim 2008
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Gödöllo, Macaristan, 1 - 03 Eylül 2008, ss.90
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086
Türk siyah çayının fenolik madde kompozisyonu üzerine rakım, sürgün dönemi ve çay sınıfının etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.141-144
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190
Türk siyah çayının fenolik madde kompozisyonu üzerine rakım, sürgün dönemi ve çay sınıfının etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.141-144
Türk siyah çayının fenolik madde kompozisyonu üzerine rakım, sürgün dönemi ve çay sınıfının etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.141-144
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086
Karotenoit bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086
Çözünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
Türk siyah çayının fenolik madde kompozisyonu üzerine rakım, sürgün dönemi ve çay sınıfının etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.141-144
Türk siyah çayının fenolik madde kompozisyonu üzerine rakım, sürgün dönemi ve çay sınıfının etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
Phenolic composition of different Turkish green teas
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, cilt.HB-_-005, ss.1-2
Phenolic composition of different Turkish green teas
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, cilt.HB-_-005, ss.1-2
Importance of Tea in Daily Life of Turkish People
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, ICOS 2007, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, cilt.MI-P-205, ss.1-3
Phenolic composition of different green teas
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007
Importance of Tea in Daily Life of Turkish People
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, ICOS 2007, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, cilt.MI-P-205, ss.1-3
Phenolic composition of different green teas
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007
Phenolic composition of different green teas
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007
The use of ionizing radiation in the storage of fruits and vegetables
The 35th Annual Meeting of the European Radiation Research Society, Ukrayna, 1 - 04 Ağustos 2006
The use of ionizing radiation in the storage of fruits and vegetables
The 35th Annual Meeting of the European Radiation Research Society, Ukrayna, 1 - 04 Ağustos 2006
Yeşil Çayın İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.219-222
Some Physical and Chemical Characteristics of Turkish Green Tea
3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.176
Yeşil Çayın İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.219-222
Some Physical and Chemical Characteristics of Turkish Green Tea
3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.176
Andız Pekmezi: A Traditional Concentrate Produced From Extract of Juniperus drupacea Fruit
Innovations in Traditional Foods-EFFOST Conference, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, ss.1135-1138
Andız Pekmezi: A Traditional Concentrate Produced From Extract of Juniperus drupacea Fruit
Innovations in Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005
Andız Pekmezi: A Traditional Concentrate Produced From Extract of Juniperus drupacea Fruit
Innovations in Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005
Enzymatic methods in the deternination of food components
1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.206
Enzymatic modification of food proteins
1st International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2005, ss.156
Enzymatic modification of food proteins
1st International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2005, ss.156
Andız pekmezinin fenolik madde içeriği ve fonksiyonel gıda olarak önemi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.144-149
Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.173-178
Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.173-178
Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.173-178
Andız pekmezinin fenolik madde içeriği ve fonksiyonel gıda olarak önemi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.144-149
Andız pekmezinin fenolik madde içeriği ve fonksiyonel gıda olarak önemi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.144-149
Effect of Drying Methods, Gamma Irradiation and Storage on the Capsaicionids of Paprika
IAFP 2003, 90 th Annual Meeting, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Ağustos 2003
Effect of Drying Methods, Gamma Irradiation and Storage on the Capsaicionids of Paprika
IAFP 2003, 90 th Annual Meeting, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Ağustos 2003
Bazı Aspir (Carthamus tinctorius L.) Çeşitlerinde Farklı Ekim Zamanlarının Yağ Asiti Oranlarına Etkisi
Türkiye II. Tarla Bitkileri Kongresi, Adana, Türkiye, 1 - 04 Kasım 1999, cilt.2, ss.363-367
Bazı Aspir (Carthamus tinctorius L.) Çeşitlerinde Farklı Ekim Zamanlarının Yağ Asiti Oranlarına Etkisi
Türkiye II. Tarla Bitkileri Kongresi, Adana, Türkiye, 1 - 04 Kasım 1999, cilt.2, ss.363-367
Bazı Yenidünya Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin HPLC ile Belirlenmesi
2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Ekim 1999
Akdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Yenidünya Çeşitlerinin Marmelat, Nektar ve Konserve İşlemeye Uygunluklarının Belirlenmesi
2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Ekim 1999
Bazı Yenidünya Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin HPLC ile Belirlenmesi
2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Ekim 1999
Akdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Yenidünya Çeşitlerinin Marmelat, Nektar ve Konserve İşlemeye Uygunluklarının Belirlenmesi
2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Ekim 1999
Diğer Yayınlar
Encapsulating materials used in food industry
Diğer, ss.21-26, 2010
Food additives
Diğer, ss.27-29, 2009