ÇİLEK AROMASININ DEPOLAMA KARARLILIĞI ÜZERİNE PÜSKÜRTEREK KURUTMA YÖNTEMİYLE ENKAPSÜLASYON İŞLEMİNİN ETKİSİ VE MİKROKAPSÜLLERİN MODEL GIDALARDA ETKİNLİĞİNİN BELİRLENMESİ


BALCI TORUN F., ÖZDEMİR F.

THE JOURNAL OF FOOD, cilt.46, sa.3, ss.751-765, 2021 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 46 Sayı: 3
  • Basım Tarihi: 2021
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.
  • Dergi Adı: THE JOURNAL OF FOOD
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.751-765
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet