F. BALCI TORUN And F. ÖZDEMİR, "ÇİLEK AROMASININ DEPOLAMA KARARLILIĞI ÜZERİNE PÜSKÜRTEREK KURUTMA YÖNTEMİYLE ENKAPSÜLASYON İŞLEMİNİN ETKİSİ VE MİKROKAPSÜLLERİN MODEL GIDALARDA ETKİNLİĞİNİN BELİRLENMESİ," THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.3, pp.751-765, 2021
BALCI TORUN, F. And ÖZDEMİR, F. 2021. ÇİLEK AROMASININ DEPOLAMA KARARLILIĞI ÜZERİNE PÜSKÜRTEREK KURUTMA YÖNTEMİYLE ENKAPSÜLASYON İŞLEMİNİN ETKİSİ VE MİKROKAPSÜLLERİN MODEL GIDALARDA ETKİNLİĞİNİN BELİRLENMESİ. THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.3 , 751-765.
BALCI TORUN, F., & ÖZDEMİR, F., (2021). ÇİLEK AROMASININ DEPOLAMA KARARLILIĞI ÜZERİNE PÜSKÜRTEREK KURUTMA YÖNTEMİYLE ENKAPSÜLASYON İŞLEMİNİN ETKİSİ VE MİKROKAPSÜLLERİN MODEL GIDALARDA ETKİNLİĞİNİN BELİRLENMESİ. THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.3, 751-765.
BALCI TORUN, FERHAN, And FERAMUZ ÖZDEMİR. "ÇİLEK AROMASININ DEPOLAMA KARARLILIĞI ÜZERİNE PÜSKÜRTEREK KURUTMA YÖNTEMİYLE ENKAPSÜLASYON İŞLEMİNİN ETKİSİ VE MİKROKAPSÜLLERİN MODEL GIDALARDA ETKİNLİĞİNİN BELİRLENMESİ," THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.3, 751-765, 2021
BALCI TORUN, FERHAN B. And ÖZDEMİR, FERAMUZ. "ÇİLEK AROMASININ DEPOLAMA KARARLILIĞI ÜZERİNE PÜSKÜRTEREK KURUTMA YÖNTEMİYLE ENKAPSÜLASYON İŞLEMİNİN ETKİSİ VE MİKROKAPSÜLLERİN MODEL GIDALARDA ETKİNLİĞİNİN BELİRLENMESİ." THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.3, pp.751-765, 2021
BALCI TORUN, F. And ÖZDEMİR, F. (2021) . "ÇİLEK AROMASININ DEPOLAMA KARARLILIĞI ÜZERİNE PÜSKÜRTEREK KURUTMA YÖNTEMİYLE ENKAPSÜLASYON İŞLEMİNİN ETKİSİ VE MİKROKAPSÜLLERİN MODEL GIDALARDA ETKİNLİĞİNİN BELİRLENMESİ." THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.3, pp.751-765.
@article{article, author={FERHAN BALCI TORUN And author={FERAMUZ ÖZDEMİR}, title={ÇİLEK AROMASININ DEPOLAMA KARARLILIĞI ÜZERİNE PÜSKÜRTEREK KURUTMA YÖNTEMİYLE ENKAPSÜLASYON İŞLEMİNİN ETKİSİ VE MİKROKAPSÜLLERİN MODEL GIDALARDA ETKİNLİĞİNİN BELİRLENMESİ}, journal={THE JOURNAL OF FOOD}, year=2021, pages={751-765} }