Akademik Unvanlar
-
2008 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2004 - 2008 Prof. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1998 - 2004 Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1995 - 1998 Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2008 - 2015 Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi
-
2008 - 2015 Dekan
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2008 - 2015 Senato Üyesi
Akdeniz Üniversitesi
-
2000 - 2003 Dekan Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
İçme Sularının Fiziksel ve Kimyasal Bileşenlerinin Siyah Çayda Dem Kalitesine Etkilerinin Belirlenmesi
Ü.Çöl(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Turunçgil Balının Aroma Profilinin Belirlenmesi ve Bunun Nektar Kaynaklarıyla İlişkisi
N.Kaçaroğlu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Farklı kalitedeki İran safranının renk ve aroma bileşenlerinin belirlenmesi
N.Azarabadi(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Yeşil çaydan deme geçen aktif bileşikler üzerine sürgün dönemi, ekstraksiyon süre ve sıcaklığının etkisi
F.Balcı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Farklı Ekstraksiyon, Süre ve Sıcaklıklarının Çaydan Deme Geçen Fenolik ve Alkoloid Madde Miktarı Üzerine Etkisi
N.Hanay(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Dağ Çayından (Sideritis stricta) Çözünür (instant) Bitki Çayı Üretim Olanaklarının Araştırılması
H.Şahin(Öğrenci), Doktora, 2009 -
Dondurarak Kurutma Teknolojisiyle Çözünür (İnstant) Bitki Çayı (Adaçayı, Dağ çayı, Kekik ve Ihlamur) Üretimi
M.Torun(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Kırmızı pul biberdeki (Capsicum annuum L.) karotenoid pigmentlerin sıcaklık ve nem etkisiyle değişimi
ÖZDEMİR F. (Danışman)
-
Kırmızı Pul Biberdeki (Capsicum annuum L.) Karotenoid Pigmentlerin Sıcaklık ve Nem Etkisi ile Değişim Kinetiğinin İncelenmesi
A.Akdoğan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Bazı Avokado (Persea americana Mill.) Çeşitlerinin Püre Üretimine Uygunluklarının Belirlenmesi ve Ürün Stabilitesi Üzerine Depolama Sıcaklığının Etkisi
-
Bazı hidrokolloidlerin farklı formülasyonlara sahip ketçapların konsistensi ve serum ayrılması üzerine etkisi
ÖZDEMİR F. (Danışman)
-
Bazı Hidrokolloidlerin Farklı Formülasyona Sahip Ketçapların Konsistensi ve Serum Ayrılması Üzerine Etkisi
H.Şahin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
Farklı gamma ışınlama dozlarının ve depolamanın kırmızı pul biberin (Capsicum Annuum L.) bazı kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal kalitesi üzerine etkileri
ÖZDEMİR F. (Danışman)
-
Farklı Gamma Işınlama Dozlarının ve Depolamanın Kırmızı Pul Biberin (Capsicum annuum L.) Bazı Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Kalitesi Üzerine Etkileri
A.Topuz(Öğrenci), Doktora, 2002 -
Antalya Körfezinde Avlanan Bazı Su Ürünlerinde Cu, Zn, Pb ve Cd İçeriği
-
Susam Kavrulmasında Mikrodalga Uygulamaları ve İşlemin Susam ve Tahinin Kalitesi Üzerine Etkisi
-
Yenidünya çeşitlerinin (Eriobotrya Japonica L.) bazı fiziksel, kimyasal özellikleri ile marmelat, nektar ve konserveye işlenebilme olanaklarının belirlenmesi
ÖZDEMİR F. (Danışman)
-
Yenidünya Meyvesinin (Eriobotrya japonica L.) Bazı Fiziksel, Kimyasal Özellikleri ve Değerlendirilme Olanakları
A.Topuz(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1998