Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Using of Marine Algae Extracts as an Antimicrobial Substance in Food

II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, ss.13

THE IMPORTANCE OF MOULDS ON SMOKED SEAFOOD SPOILAGE

AQUACULTURE EUROPE 17, Dubrovnik, Hırvatistan, 17 - 20 Ekim 2017, ss.1190-1191

Antimicrobial activity of Ulva rigida extracts from Gulf of İzmir/Turkey

Second International Agriculture Congress, Belgrad, Karadağ, 14 - 18 Kasım 2016, ss.1

An Evaluation of in Vitro Antibacterial and Antifungal Activity of Graciaria verrucosa Extracts

FABA 2016 International Symposium on Fisheries and Aquatic Science, Antalya, Türkiye, 3 Kasım - 05 Aralık 2016, ss.488

Use of Irradiation Technology in Seafood

Food Factor I Barcelona Conference, Barselona, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, ss.286

Evaluation of Some Sea Cuccumbers as a Nutrition Supplementin Turkey

International Conference on Nutrition and Food Engineering (ICNFE 2016), Budapeşte, Macaristan, 19 - 21 Ağustos 2016, ss.32

Comparison of Fish Oil Extraction and Determination Methods

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.622

Antibacterial effect of Gracilaria verrucosa extract in minced mackerel during refrigerated storage

7th Central European Congress on Food (CEFood), Ohrid, Makedonya, 21 - 24 Mayıs 2014, ss.170

Antioxidant activity of extract from Ulva rigida, a type of green seaweed

Alg’n’ Chem 2014, Montpellier, Fransa, 31 Mart - 03 Nisan 2014, ss.53

Gıdalarda antioksidan madde olarak deniz makroalglerinin kullanılması

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.372

Evaluating the Antibacterial Effect of Fish Protein Concentrates on Growth of Spoilage Flora in Fish Sausage on Chilled Storage

International Conference on Predictive Modelling in Food. Pastör Enstitüsü, Paris, Fransa, 1 - 04 Eylül 2013

Tüketilebilir Makroalg Türleri ve Besinsel İçerikleri

Balıkçılık ve Akuatik Bilimler FABA, Atatürk Üniversitesi Su ürünleri Fakültesi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2013, cilt..

Enzymatic synthesis of hesperidin- and naringin- fatty acid bioconjugates

The 4th Internatonal Conference on Food Chemistry Engineering of Technology, The Faculty of Food Processing Technology, Banat’s University of Aquaculture Sciences and Veterinary Medicine of Timisoara, Romanya, 1 - 04 Mayıs 2013

The Importance of Some Seaweeds for Aquafeeds

The 1st International Conference on Animal Nutrition and Environment (ANINUE 2012), Khon Kaen, Tayland, 14 - 15 Eylül 2012, ss.329

A Novel Approach to the Use of High Pressure Processing on Seafood Preservation

AQUA 2012, Global Aquaculture Securing Our Future. Prag, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2012, ss.1116

Determination of shelf-life after hot smoking process of red mullet, Mullus barbatus

AQUA 2012, Global Aquaculture Securing Our Future, Prague, Çek Cumhuriyeti, 1 - 07 Eylül 2012, ss.507

Physicochemical And Sensory Assessment Of Thornback Ray (Raja clavata L.,1758) Sausages Having Different Formulations

AQUA 2012, Global Aquaculture Securing Our Future. Prag, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2012, ss.833

Antalya Körfezi Lesepsiyan Balık Türleri ve Yeni Kayıtlar

XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.167

Bilgisayarlı Resim Analiz Yönteminin Su Ürünleri İşleme Teknolojisine Uygulanması

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, A.Ü.Su Ürünleri Fakültesi., Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, cilt.., ss.131

Proximate analysis of some ray species caught by trawling in Mediterranean Gulf of Antalya (Turkey).

V. International Conference Aquaculture & Fishery Conference, Faculty of Agriculture, Belgrade-Zemun, Karadağ, 1 - 04 Haziran 2011

Fish protein hydrolysates and their potential application

Aquaculture 2010 Global Conference, Mövenpick Resort and Spa Phuket, Tayland, 1 - 04 Eylül 2010

Comparison of Flesh Productivity and Chemical Composition of Male And Female Giant Red Shrimp (Aristeomorpha foliacea)

AquaMedit, 4th International Congress on Aquaculture, Fisheries Technology and Environmental Management, Atina, Yunanistan, 21 - 22 Kasım 2008, ss.5

Alterations in Extract Loss From Sardine During Different Salting Process

AquaMedit, 4th International Congress on Aquaculture, Fisheries Technology and Environmental Management, Atina, Yunanistan, 21 - 22 Kasım 2008, ss.7

Flesh Productivity and Chemical Components of Some Deep-Water Penaeid Shrimps

University of Ege, Fisheries of Faculty, 1st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.273

The Effects of Different Salting Methods on Extract Loss from Rainbow Trout.

University of Ege, Fisheries of Faculty. 1st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Çeşme, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.322

Quality Changes of Salted Red Mullet (Mullus barbatus) During Vacuum Packaged Stored at +4°C

University of Ege, Fisheries of Faculty. 1st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Çeşme, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.55

Flesh Productivity and Chemical Components of Some Deep-Water Penaeid Shrimps

University of Ege, Fisheries of Faculty. 1st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Çeşme, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.273

Dumanlanmış Barbun (Mullus barbatus L., 1758) ve Tekir (Mullus surmuletus L., 1758) Balıklarının Kimyasal Kompozisyonlarının Karşılaştırılması

XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, cilt.., ss.195

Dumanlanmış Yılan Balıklarının (Anguilla anguilla, L.,1766) Yağlarında Fiziksel ve Kimyasal Değişimler

Akdeniz Balıkçılık Kongresi, E.Ü. Su Ürünleri Fakültesi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Nisan 1997, cilt.., ss.209-214

Isparta Yöresi Su ürünleri İşleyen Fabrikalarda Hijyen Sanitasyon Konularının Değerlendirilmesi

II. Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Workshop'97, I.Ü., İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Mart 1997, ss.22

Göller Bölgesinde Dağılış Gösteren Enidae (Pulmonata; Gastropoda) Türleri

II. Ulusal Ekoloji ve Çevre Kongresi, A.Ü.,, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1995, cilt.. Sürdürülebilir Kalkınma

Eğirdir ve Çevresi Doğal Zenginlikleri

Göller Bölgesi Tarih, Kültür ve Arkeoloji Sempozyumu , A.Ü. Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Farabi Salonu, Sıhhiye, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 1994, cilt..

Phoxinellus handlirschi Balıklarında Koku alma Sisteminin Anatomik ve Histolojik Yapısı Üzerinde Bir Araştırma

XII. Ulusal Biyoloji Kongresi,Trakya Üniversitesi, Edirne, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 1994, cilt.6, ss.295-302

Kitap & Kitap Bölümleri

Bildiri Özetleri Kitabı

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, 25–27 Ekim 2011, Antalya Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi. Sempozyum, Ünlüsayın M, Çakır D, Editör, Osi Reklam Ajansı, Ankara, ss.368-0, 2011

The 1997-1999 Surveys of the Anatolian Fish Fauna and Their Relevance to the Interpretation of Trade at Sagalassos

Sagalassos VI. Goe-and Bio-Archaeology at Sagalassos and in its Territory, Neer, W.V, Editör, Leuven University Press, Leuven, ss.299-323, 2008

Results of the 1996 survey of fish fauna of the Aksu river and some lakes in southwestern Anatolia, and implication for trade Sagalassos

Sagalassos V.report on the survey and excavation campaigns of 1996 and 1997 (Acta Archaeologica Lovaniensia Monographiae 11, Loots I, Waelkens M, Editör, Leuven Universty, Leuven, ss.828-842, 2000

Metrikler

Yayın

115

Atıf (WoS)

107

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

151

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

862

H-İndeks (Scholar)

14

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

4

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları