Akademik Unvanlar
-
2011 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2006 - 2011 Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2005 - 2006 Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2000 - 2005 Yrd. Doç. Dr.
Süleyman Demirel Üniversitesi, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri
-
1999 - 2000 Öğretim Görevlisi Dr.
Süleyman Demirel Üniversitesi, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri
-
1992 - 1999 Araştırma Görevlisi
Süleyman Demirel Üniversitesi, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri
Yönetimsel Görevler
-
2021 - 2022 Fakülte Akademik Kurul Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2011 - 2014 Senato Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, -
-
2009 - 2012 Bölüm Başkan Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, -
-
2009 - 2012 Dekan Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, -
-
2007 - 2009 Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2000 - 2005 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Süleyman Demirel Üniversitesi, Su Ürünleri, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
Verdiği Dersler
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Soğuk Depolama Tekniği
-
Yüksek Lisans Besin Kimyası
-
Yüksek Lisans Su ürünleri İşleme Teknikleri
-
Lisans Su Ürünleri Mühendisliğine Giriş
-
Doktora Su ürünleri İşlemeciliğinde İleri Teknolojiler
-
Doktora Su Ürünleri Tüketiminden Kaynaklanan Hastalıklar
-
Doktora Su Ürünleri İşlemesinde İleri Teknolojiler
-
Yüksek Lisans Su ürünleri İşletmelerinde HACCP planlama
Yönetilen Tezler
-
Antalya Merkez İlçelerinde Bulunan Su Ürünleri Satım Yerlerinde Çalışanların Sanitasyon Konusundaki Bilgi Düzeylerinin Tespiti
M.Burak(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
DENİZ HIYARLARINDAN (Holothuria tubulosa) ve (Holothuria polii)’NİN DONDURMA ve KURUTMA SONRASI BAZI KİMYASAL BİLEŞENLERİ İLE HİSTOLOJİK YAPISININ TESPİTİ
A.ÇAPAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Hamsi Yağı/Siklodekstrin Komplekslerinin Oluşturulması ve Oksidatif Kararlılıklarının Belirlenmesi
E.Özer(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Bazı Denizel Makroalg Özütlerinin Fitokimyasal Özellikleri ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
-
İşleme Yan Ürünlerinden Hidrolize Balık Proteini Eldesi ve Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması.
R.Erdilal(Öğrenci), Doktora, 2014 -
İşleme yan ürünlerinden hidrolize balık proteini ve gıda katkı maddesi olarak kullanım olanaklarının araştırılması
ÜNLÜSAYIN M. (Danışman)
-
Dikenli Vatoz (Raja clavata Linnaeus.1758)'dan Sosis Yapımı ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi.
E.Özer(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010