Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Tek Hücre Proteinlerinin Et İkamesi Olarak Kullanım Potansiyeli

Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023, ss.1

Et ve Et Ürünlerinde Antibakteriyel Ajan Olan Bakteriyofajların Kullanımı

Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023, ss.1

Vakumlu Emdirim Tekniği ile Tavuk Eti Küplerinin Renklendirilmesinde Havuç Suyunun Kullanımı

6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Mart 2023, sa.35, ss.124-128

THE PRODUCTION, QUALITY CHARACTERISTICS AND HEALTH EFFECTS OF BONE BROTH

4.ULUSLARARASI GAP GIDA,TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Şanlıurfa, Türkiye, 26 Haziran 2021, ss.57-58

DRYING CHARACTERISTICS OF COLD-DRIED CHICKEN MEAT SLICES

2nd. INTERNATIONAL CUKUROVA AGRICULTURE and VETERINARY CONGRESS, Adana, Türkiye, 4 - 05 Ocak 2021, ss.14-15

Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş sağlıklı et cipslerinin kuruma karakteristikleri

IV. Et Ürünleri Çalıştayı "Et ürünleri üretiminde yenilikçi yaklaşımlar", Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.56

The influence of salt content on quality characteristics of dried beef slices

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.367

The influence of salt content on drying kinetics of beef slices

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.199

Some quality characteristics of produced and marketed hungarian salami in turkey

2nd EuroSciCon Conference on Food Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Mayıs 2018, ss.69

Effect of salt content on microbiological quality of dried beef slices

2nd EuroSciCon Conference on Food Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Mayıs 2018, ss.63

Drying Kinetics of Vacuum Dried Beef Meat Slices

19. World Academy of Science, Engineering and Technology Conference Proceedings, Paris, Fransa, 28 - 29 Ağustos 2017, ss.2500

Effect of different flours on the physical and sensorial characteristics of meatballs

19. World Academy of Science, Engineering and Technology Conference Proceedings, Paris, Fransa, 28 - 29 Ağustos 2017, ss.2501

Use of Different Cumin Doses to Improve the Chemical and Sensorial Characteristics of Coated and Fried Chicken Meat

I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1461

Rheological Properties of Gelatin Extracted From Broiler Skin

FSD 2016 - 2nd Congress on Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.160

Farklı Kaynaklardan Elde Edilen Jelatinlerin Özellikleri

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.209

Determination of Sorption Behavior of Pastırma

International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.251

Researching of an Indicator for Cake Staling by Using GC-MS

International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117

Adsorption Behavior of Bulgur

8th EUROWATER Conference on Water in Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.50

A new prebiotıc for kefir microflora: Mother of vinegar

IDF World Dairy Summit 2013, Yokohama, Japonya, 28 Ekim - 01 Kasım 2013

Volatile Constituents of Boza in Fermentation and Storage

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261

Some Physical and Chemical Properties of Some Turkish Honeys

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642

Analysis of slicing firmness and extensibility of pastırma slices

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.328

Prebiyotik olarak yeni bir fonksiyonel ürün: Sirke Anası

1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.10

Ozon Uygulamasının Çiğ Sütün Kimyasal Ve Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Etkileri

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012 Sürdürülebilir Kalkınma

Sirke Anasının Biyoaktif Bileşen Özellikleri

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.542

Effect of Ozone Processing on Some Quality Characteristics of Apple Juice

Advanced Non-Thermal Food Processing Technology: Effects on Quality and Shelf Life of Food and Beverages Congress, Aydın, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2012, ss.48

Bioactive compounds from muscle sources

International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.851

Kitap & Kitap Bölümleri

Bölüm 9 Ferrozin Testi ile Etteki Demirin Tespiti

GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.71-73, 2020

Bölüm 5 Örnekleme ve Örnek Hazırlama

GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.71-81, 2020

Metrikler

Yayın

75

Atıf (WoS)

215

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

533

H-İndeks (Scopus)

11

Proje

11

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları