SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Microwave-assisted hot air drying of bone broth-based sauce
Journal of Microwave Power and Electromagnetic Energy
, cilt.57, sa.2, ss.146-160, 2023 (SCI-Expanded)
Drying kinetics and quality characteristics of microwave-assisted hot air dried beef chips
JOURNAL OF MICROWAVE POWER AND ELECTROMAGNETIC ENERGY
, cilt.55, sa.3, ss.219-235, 2021 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Gıda
, cilt.45, sa.2, ss.262-274, 2020 (Hakemli Dergi)
Kırmızı Et Tüketiminin Sağlık Üzerine Etkileri
Et Üreticileri Birliği, Kırmızı Et Sektör Yayını
, sa.29, ss.30-35, 2014 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Antioksidan Aktiviteye Sahip Karadut ve Hibiskus Ekstraktlarının Atıştırmalık Et Çubuklarının Renklendirilmesinde Kullanımı
13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2024, ss.1
Et ve Et Ürünlerinin Biyoaktif Bileşenlerce Zengin Sıvılar ile İşlenmesinde Vakumlu Emdirim Yönteminin Kullanılması
Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023, ss.1
Tavuk Eti Küplerinin Antosiyanince Zengin Meyve Suları Kullanılarak Renklendirilmesi
6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Mart 2023, ss.1-4
Kanatlı Et Sektöründe Atıkların Değerlendirilebilmesinde Sürdürülebilir Yenilikçi Teknolojiler
6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Mart 2023, ss.1-4
THE PRODUCTION, QUALITY CHARACTERISTICS AND HEALTH EFFECTS OF BONE BROTH
4.ULUSLARARASI GAP GIDA,TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Şanlıurfa, Türkiye, 26 Haziran 2021, ss.57-58
DRYING CHARACTERISTICS OF COLD-DRIED CHICKEN MEAT SLICES
2nd. INTERNATIONAL CUKUROVA AGRICULTURE and VETERINARY CONGRESS, Adana, Türkiye, 4 - 05 Ocak 2021, ss.14-15
Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş hindi eti dilimlerinin kuruma karakteristikleri
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.152
Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş sağlıklı et cipslerinin kuruma karakteristikleri
IV. Et Ürünleri Çalıştayı "Et ürünleri üretiminde yenilikçi yaklaşımlar", Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.56
Some quality characteristics of produced and marketed hungarian salami in turkey
2nd EuroSciCon Conference on Food Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Mayıs 2018, ss.69
Effect of salt content on microbiological quality of dried beef slices
2nd EuroSciCon Conference on Food Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Mayıs 2018, ss.63
Effect of different flours on the physical and sensorial characteristics of meatballs
19. World Academy of Science, Engineering and Technology Conference Proceedings, Paris, Fransa, 28 - 29 Ağustos 2017, ss.2501
Use of Different Cumin Doses to Improve the Chemical and Sensorial Characteristics of Coated and Fried Chicken Meat
I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1461
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Researching of an Indicator for Cake Staling by Using GC-MS
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117
Adsorption Behavior of Bulgur
8th EUROWATER Conference on Water in Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.50
A new prebiotıc for kefir microflora: Mother of vinegar
IDF World Dairy Summit 2013, Yokohama, Japonya, 28 Ekim - 01 Kasım 2013
Volatile Constituents of Boza in Fermentation and Storage
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261
Some Physical and Chemical Properties of Some Turkish Honeys
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642
Analysis of slicing firmness and extensibility of pastırma slices
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.328
Prebiyotik olarak yeni bir fonksiyonel ürün: Sirke Anası
1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.10
Ozon Uygulamasının Çiğ Sütün Kimyasal Ve Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Etkileri
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012
Sirke Anasının Biyoaktif Bileşen Özellikleri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.542
Effect of Ozone Processing on Some Quality Characteristics of Apple Juice
Advanced Non-Thermal Food Processing Technology: Effects on Quality and Shelf Life of Food and Beverages Congress, Aydın, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2012, ss.48
Bioactive compounds from muscle sources
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.851
Kitap & Kitap Bölümleri
Bölüm 9 Ferrozin Testi ile Etteki Demirin Tespiti
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.71-73, 2020
Bölüm 5 Örnekleme ve Örnek Hazırlama
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.71-81, 2020