SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
A comparative study of cold drying conditions on the physicochemical, microbial and sensory properties of dried chicken slices
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.3, ss.1979-1989, 2024 (SCI-Expanded)

Microwave-assisted hot air drying of bone broth-based sauce
Journal of Microwave Power and Electromagnetic Energy
, cilt.57, sa.2, ss.146-160, 2023 (SCI-Expanded)

Drying kinetics and quality characteristics of microwave-assisted hot air dried beef chips
JOURNAL OF MICROWAVE POWER AND ELECTROMAGNETIC ENERGY
, cilt.55, sa.3, ss.219-235, 2021 (SCI-Expanded)


Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
SOĞUK KURUTULMUŞ TAVUK ETİ DİLİMLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Gıda
, cilt.45, sa.2, ss.262-274, 2020 (Hakemli Dergi)
Kırmızı Et Tüketiminin Sağlık Üzerine Etkileri
Et Üreticileri Birliği, Kırmızı Et Sektör Yayını
, sa.29, ss.30-35, 2014 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı
6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.1, (Özet Bildiri)
Et ve Et Ürünlerinin Biyoaktif Bileşenlerce Zengin Sıvılar ile İşlenmesinde Vakumlu Emdirim Yönteminin Kullanılması
Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023, ss.1
Kanatlı Et Sektöründe Atıkların Değerlendirilebilmesinde Sürdürülebilir Yenilikçi Teknolojiler
6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Mart 2023, ss.1-4, (Tam Metin Bildiri)
Tavuk Eti Küplerinin Antosiyanince Zengin Meyve Suları Kullanılarak Renklendirilmesi
6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Mart 2023, ss.1-4
THE PRODUCTION, QUALITY CHARACTERISTICS AND HEALTH EFFECTS OF BONE BROTH
4.ULUSLARARASI GAP GIDA,TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Şanlıurfa, Türkiye, 26 Haziran 2021, ss.57-58
DRYING CHARACTERISTICS OF COLD-DRIED CHICKEN MEAT SLICES
2nd. INTERNATIONAL CUKUROVA AGRICULTURE and VETERINARY CONGRESS, Adana, Türkiye, 4 - 05 Ocak 2021, ss.14-15
Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş hindi eti dilimlerinin kuruma karakteristikleri
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.152
Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş sağlıklı et cipslerinin kuruma karakteristikleri
IV. Et Ürünleri Çalıştayı "Et ürünleri üretiminde yenilikçi yaklaşımlar", Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.56, (Tam Metin Bildiri)
Effect of salt content on microbiological quality of dried beef slices
2nd EuroSciCon Conference on Food Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Mayıs 2018, ss.63, (Tam Metin Bildiri)
Some quality characteristics of produced and marketed hungarian salami in turkey
2nd EuroSciCon Conference on Food Technology, Roma, İtalya, 14 - 16 Mayıs 2018, ss.69, (Tam Metin Bildiri)
Effect of different flours on the physical and sensorial characteristics of meatballs
19. World Academy of Science, Engineering and Technology Conference Proceedings, Paris, Fransa, 28 - 29 Ağustos 2017, ss.2501, (Tam Metin Bildiri)
Use of Different Cumin Doses to Improve the Chemical and Sensorial Characteristics of Coated and Fried Chicken Meat
I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1461
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Researching of an Indicator for Cake Staling by Using GC-MS
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117
Adsorption Behavior of Bulgur
8th EUROWATER Conference on Water in Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.50
A new prebiotıc for kefir microflora: Mother of vinegar
IDF World Dairy Summit 2013, Yokohama, Japonya, 28 Ekim - 01 Kasım 2013, (Tam Metin Bildiri)
Volatile Constituents of Boza in Fermentation and Storage
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261
Some Physical and Chemical Properties of Some Turkish Honeys
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642
Analysis of slicing firmness and extensibility of pastırma slices
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.328, (Özet Bildiri)
Prebiyotik olarak yeni bir fonksiyonel ürün: Sirke Anası
1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.10, (Özet Bildiri)
Ozon Uygulamasının Çiğ Sütün Kimyasal Ve Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Etkileri
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012

Sirke Anasının Biyoaktif Bileşen Özellikleri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.542
Effect of Ozone Processing on Some Quality Characteristics of Apple Juice
Advanced Non-Thermal Food Processing Technology: Effects on Quality and Shelf Life of Food and Beverages Congress, Aydın, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2012, ss.48, (Tam Metin Bildiri)
Bioactive compounds from muscle sources
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.851, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
Bölüm 9 Ferrozin Testi ile Etteki Demirin Tespiti
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.71-73, 2020
Bölüm 5 Örnekleme ve Örnek Hazırlama
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.71-81, 2020