Desteklenen Projeler
-
2023 - 2023 Vakumlu emdirim teknigi ile renklendirilmis fonksiyonel tavuk eti küplerinin üretilmesİ
-
2019 - 2022 Düşük Sıcaklıkta Vakum Kurutma Yöntemiyle Elde Edilen Kuru Et Ürününün Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi
-
2019 - 2020 Kırınım pencereli kurutma sistemi ile kemik suyu tozu üretimi
-
2019 - 2020 Mikrodalga destekli sıcak havada kurutma yöntemi ile sağlıklı et cipslerinin üretimi
-
2018 - 2020 Minimal işlem uygulamalarıyla kuru bir et ürünü üretmek için soğuk kurutucu
-
2016 - 2018 Minimal İşlem Uygulamalarıyla Kuru Bir Et Ürünü Üretmek için Tasarlanan Bir Soğuk Kurutucu ile Kuru Et Üretilmesi ve Ürününün Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi