Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 12
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 89

1. ENCAPSULATION OF β-CAROTENE PRODUCED FROM MORTIERELLA RAMANNIANA WITH USING FREEZE-DRYING

International Symposium on Advanced Engineering Technologies, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 Haziran 2022, (Tam Metin Bildiri)

2. Determination of Protein Fraction Profiles of Concentrated Kefir Produced by Different Methods

1 st International / 11 th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, sa.39, ss.58-62, (Tam Metin Bildiri)

5. Non-destructive Analysis of Edible Oil Oxidation

International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, sa.17, ss.117, (Tam Metin Bildiri)

6. Non-destructive Analysis of Edible Oil Oxidation

International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, sa.17, ss.117, (Tam Metin Bildiri)

9. Biofouling Problem In Dairy Processing Industry

IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227, (Özet Bildiri)

10. Biofouling Problem In Dairy Processing Industry

IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227, (Özet Bildiri)

16. THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6, (Tam Metin Bildiri)

20. THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6, (Tam Metin Bildiri)

26. THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6, (Tam Metin Bildiri)

28. THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.84, (Tam Metin Bildiri)

29. ?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360, (Tam Metin Bildiri)

30. ?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360, (Tam Metin Bildiri)

31. ?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360, (Tam Metin Bildiri)

32. Effects of different production methods on the survival of Bifidobacterium biifidum in ice cream

International Congress on Food of Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.183-186, (Özet Bildiri)

37. EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK

12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17, (Tam Metin Bildiri)

39. EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK

12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17, (Tam Metin Bildiri)

40. EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK

12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17, (Tam Metin Bildiri)

41. Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2, (Özet Bildiri)

42. Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

43. Deve Sütü ve Önemi

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2, (Özet Bildiri)

44. Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2, (Özet Bildiri)

45. Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

46. Deve Sütü ve Önemi

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2, (Özet Bildiri)

47. Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2, (Özet Bildiri)

48. Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

49. Deve Sütü ve Önemi

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2, (Özet Bildiri)

50. Verbesserte Viabilität temperaturadaptierter Lactobacillus acidophilus kulturen in speiseeiserzeugnissen

16. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Stutgart, Almanya, 30 Mart - 01 Nisan 2016, ss.61, (Özet Bildiri)

51. Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2, (Tam Metin Bildiri)

52. Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, ss.20, (Özet Bildiri)

53. Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2, (Tam Metin Bildiri)

54. Improving survival of probiotic bacteria in ice cream by process design

15. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Freising, Almanya, 15 - 17 Nisan 2015, ss.14, (Özet Bildiri)

55. Tatlı Asidofiluslu Süt

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.60-61, (Tam Metin Bildiri)

56. Balık Yağının Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanımı

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.227-228, (Tam Metin Bildiri)

57. Balık yağının süt ve süt ürünlerinin zenginleştirilmesinde kullanımı.

XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.227, (Tam Metin Bildiri)

58. Effect of lactase on chemical properties of microbial lipids produced by Mortierella isabellina

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, cilt.1, ss.29, (Özet Bildiri)

59. Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)

60. The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)

61. The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)

62. The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)

66. The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)

67. Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)

73. Physicochemical Properties of Single-Cell Oil Produced from Whey By Fermentation

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.86, (Özet Bildiri)

74. Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)

75. Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)

76. Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)

77. An Industrial-Scale Plant Design for Gluconic Acid Production

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.85, (Özet Bildiri)

78. Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.175-178, (Tam Metin Bildiri)

79. Physicochemical, microbiological and sensory properties of koumiss made from mare, cow and goat milk

3rd Central European Congress on Food, Sofya, Bulgaristan, 22 - 24 Mayıs 2006, ss.190, (Tam Metin Bildiri)

80. Physicochemical, microbiological and sensory properties of koumiss made from mare, cow and goat milk

3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.190, (Tam Metin Bildiri)

81. Single Cell Oils

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.221, (Tam Metin Bildiri)

82. Kefir ve kefirin sağlık üzerine etkileri

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.257-262, (Tam Metin Bildiri)

84. Production of kefir ice-cream and the physical, chemical, microbiological and organoleptic properties of produced ice-creams

International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.306-312, (Tam Metin Bildiri)

89. Sade dondurmalarda bazı patojen bakterilerin farklı depolama sürelerinde canlı kalma özelliklerinin araştırılması

XXX. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 30 Eylül - 05 Ekim 2002, ss.273, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

108

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

68

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

137

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

6

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

12

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları