SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Farklı yöntemlerle konsantre edilen kefirlerin fizokokimyasal ve mikrobiyolojik bazı özelliklerinin belirlenmesi
Mediterranean Agricultural Sciences
, cilt.33, sa.2, ss.239-246, 2020 (Hakemli Dergi)
Süt Endüstrisinde Kullanılan Isı Değiştiricilerde Kalıntı Oluşumu
AKADEMİK GIDA
, cilt.16, sa.4, ss.450-457, 2018 (Hakemli Dergi)
Effect of Lentil Flour Addition on Physical and Sensory Properties of Stirred Yoghurt
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.4, ss.6-10, 2012 (Hakemli Dergi)
Determination of Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Nitrate and Nitrite Some Commercial Dairy Products
Gıda
, cilt.33, sa.4, ss.153-157, 2008 (Hakemli Dergi)
Determination of Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Nitrate and Nitrite in Some Commercial Dairy Products
GIDA
, cilt.33, sa.4, ss.159-164, 2008 (Hakemli Dergi)
Survival Characteristics of Some Pathogenic Bacteria in Vanilla Ice Cream at Different Storage Periods
Türk Mikrobiyol Cem Derg
, sa.34, ss.195-199, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
ENCAPSULATION OF β-CAROTENE PRODUCED FROM MORTIERELLA RAMANNIANA WITH USING FREEZE-DRYING
International Symposium on Advanced Engineering Technologies, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 Haziran 2022
Optimization of electrospraying of Lactobacillus acidophilus with whey protein isolate and its use in ice cream production
World Congress on Nutriition and Oral Health, Valencia, İspanya, 19 - 20 Ağustos 2019, ss.29
Determination of Some Physicochemical, Microbiological nnd Sensorial Properties of the Concentrated Acidophilus Milk Produced From Cow's Milk and Goat's Milk with Different Production Methods
International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, sa.34, ss.79
Non-destructive Analysis of Edible Oil Oxidation
International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, sa.17, ss.117
Non-destructive Analysis of Edible Oil Oxidation
International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, sa.17, ss.117
Determination of Some Physicochemical, Microbiological And Sensorial Properties of the Concentrated Acidophilus Milk Produced From Cow's Milk And Goat's Milk With Different Production Methods
International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, sa.34, ss.79
The effects of different microencapsulation methods on viability of Lactobacillus acidophilus in gastrointestinal media
13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.109
Biofouling Problem In Dairy Processing Industry
IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227
Biofouling Problem In Dairy Processing Industry
IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227
Stres koşullarına adaptasyonu sağlanan probiyotik bakterilerin süt ürünlerinde kullanım
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35
Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35
Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35
Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35
The acid adaptation of Bifidobacterium bifidum DSM 20456 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB12
6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116
THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6
The effects of different drying methods and physiological states of the cells on viability of dried probiotic microorganisms
6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.195
THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116
THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117
THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116
THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.194
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.117
THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6
THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116
THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.84
?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360
?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360
?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360
Effects of different production methods on the survival of Bifidobacterium biifidum in ice cream
International Congress on Food of Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.183-186
Endokrin Sistem Bozucu Kimyasallar Arasında Yer Alan Ftalatların Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.49
Endokrin Sistem Bozcucu Kimyasallar Arasında Yer Alan Ftalatların Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.49
PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39
PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39
EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17
PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39
EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17
EFFECT OF HEAT TREATMENT AND DRY MATTER OF SKIM MILK ON THE PHYSICAL PROPERTIES OF A YOGURT DRINK
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 09 Temmuz 2016, ss.17
Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2
Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım
1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1
Deve Sütü ve Önemi
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2
Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2
Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım
1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1
Deve Sütü ve Önemi
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2
Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2
Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım
1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1
Deve Sütü ve Önemi
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2
Verbesserte Viabilität temperaturadaptierter Lactobacillus acidophilus kulturen in speiseeiserzeugnissen
16. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Stutgart, Almanya, 30 Mart - 01 Nisan 2016, ss.61
Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2
Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, ss.20
Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina
Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2
Improving survival of probiotic bacteria in ice cream by process design
15. Fachsymposium Lebensmittelmikrobiologie, Freising, Almanya, 15 - 17 Nisan 2015, ss.14
Tatlı Asidofiluslu Süt
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.60-61
Balık Yağının Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanımı
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.227-228
Balık yağının süt ve süt ürünlerinin zenginleştirilmesinde kullanımı.
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.227
Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.18
The use of whey in sports nutrition
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.834
The use of whey in sports nutrition
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834
The use of whey in sports nutrition
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834
Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18
Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18
Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18
The use of whey in sports nutrition
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834
Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.188
Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical, microbiological and sensory properties of set yoghurt.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189
Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical, microbiological and sensory properties of set yoghurt.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189
Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical, microbiological and sensory properties of set yoghurt.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189
Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical, microbiological and sensory properties of set yoghurt.
1st International Congress on Food Technology,, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189
Influence of starter culture and incubation temperature on the physicochemical and sensory properties of set yoghurt
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.189
Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188
Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188
Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188
Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.175-178
Physicochemical, microbiological and sensory properties of koumiss made from mare, cow and goat milk
3rd Central European Congress on Food, Sofya, Bulgaristan, 22 - 24 Mayıs 2006, ss.190
Physicochemical, microbiological and sensory properties of koumiss made from mare, cow and goat milk
3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.190
Single Cell Oils
1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.221
Kefir ve kefirin sağlık üzerine etkileri
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.257-262
Farklı şekillerde buzdolabı sıcaklığında saklanan kefir danelerinin asit geliştirme yeteneklerinin belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.15
Production of kefir ice-cream and the physical, chemical, microbiological and organoleptic properties of produced ice-creams
International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.306-312
Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.59
Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.59
Antalya Semt Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz, Kaşar ve Tulum Peyniri Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Nitrat ve Nitrit İçeriklerinin Belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, ss.59
Kefirin antimikrobiyal özelliğinin Staphylococcus aureus, Escherichia coli ve Enterococcus faecalis mikroorganizmaları üzerine etkisinin incelenmesi
1. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2003, ss.116-118
Sade dondurmalarda bazı patojen bakterilerin farklı depolama sürelerinde canlı kalma özelliklerinin araştırılması
XXX. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 30 Eylül - 05 Ekim 2002, ss.273