Eğitim Bilgileri
-
2002 - 2010 Doktora
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği , Türkiye
-
1998 - 2001 Yüksek Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği , Türkiye
-
1991 - 1996 Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2010 Doktora
Peyniraltı Suyundan Mikrobiyel Yağ Üretimi ve Üretilen Yağların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2001 Yüksek Lisans
Kefir Dondurması Üretimi ve Üretilen Dondurmaların Duyusal, Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yabancı Diller
-
B2 Orta Üstü İngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2014YSI 2900 Marka Biyokimya Analizör Sistemi
Eğitim Yönetimi ve Planlama , NELpresto Proses ve Ölçüm Teknolojileri
-
2004HACCP Eğitim Semineri
Eğitim Yönetimi ve Planlama , TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Antalya İl Temsilciliği