Desteklenen Projeler
6
-
2019 - Devam Ediyor Using low-calorie sugars obtained from whey in ice cream production
-
2011 - Devam Ediyor Establishment of a Research and Educational Network on Health-Promoting Traditional Turkish Foods
-
2019 - 2022 Using low-calorie sugars obtained from whey in ice cream production
Diğer Uluslararası Fon Programları
Çomak Göçer E. M., Ergin Zeren F., Demir M., Atamer Z., Hınrıchs J.(Yürütücü), Küçükçetin A. (Yürütücü)
-
2019 - 2021 Mortierella ramanniana ile Mikrobiyel Yağ Üretiminde Malt Esktraktının Substrat Olarak Kullanımı ve Fermentasyon Şartlarının Optimizasyonu
-
2018 - 2019 Farklı Kazein ve Peyniraltı Suyu Protein Oranına Sahip Sütler ile Üretilen Kefirlerin Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Tespiti
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KÜÇÜKÇETİN A. (Yürütücü), ERGİN F., DEMİR M., ÇOMAK GÖÇER E. M.
-
2007 - 2009 Farklı Yöntemler Kullanılarak Üretilen Probiyotik Dondurmaların Bazı Probiyotik Özellikleri ve Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi