Desteklenen Projeler
-
2019 - Devam Ediyor Using low-calorie sugars obtained from whey in ice cream production
-
2011 - Devam Ediyor Establishment of a Research and Educational Network on Health-Promoting Traditional Turkish Foods
-
2019 - 2021 Mortierella ramanniana ile Mikrobiyel Yağ Üretiminde Malt Esktraktının Substrat Olarak Kullanımı ve Fermentasyon Şartlarının Optimizasyonu
-
2018 - 2019 Farklı Kazein ve Peyniraltı Suyu Protein Oranına Sahip Sütler ile Üretilen Kefirlerin Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Tespiti
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KÜÇÜKÇETİN A. (Yürütücü), ERGİN F., DEMİR M., ÇOMAK GÖÇER E. M.
-
2007 - 2009 Farklı Yöntemler Kullanılarak Üretilen Probiyotik Dondurmaların Bazı Probiyotik Özellikleri ve Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi