Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
15
5. Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.209-223, 2020 (Hakemli Dergi)
6. Investigation of Academic Staff in Gastronomy in Terms of Their Satisfaction Level and Adverse Experience
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, sa.4, ss.644-661, 2018 (Hakemli Dergi)
7. Şef Adaylarının Niteliklerine İlişkin Mutfak Şeflerinin Görüşleri
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.6, sa.3, ss.273-294, 2018 (Hakemli Dergi)
8. Şef Adaylarının Niteliklerine İlişkin Mutfak Şeflerinin Görüşleri
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.6, sa.3, ss.273-294, 2018 (Hakemli Dergi)
10. Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranlarında Kullanılma Durumu: Mengen Örneği
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.44-61, 2018 (Hakemli Dergi)
11. "An Exploratory Study on Destination Personality and Image of Antalya - Antalya’nın Destinasyon Kişiliği ve İmajına İlişkin Keşfedici Bir Araştırma"
JOURNAL OF YASAR UNİVERSİTY
, cilt.13, sa.50, ss.125-139, 2018 (Hakemli Dergi)
14. II. Ulusal Aşçılık Kampı'nın Ardından
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.27, sa.1, ss.147-149, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
22
8. Antalya Destinasyon Kişiliğinin Keşfi Üzerine Nitel Bir Araştırma
Uluslararası Antalya Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 03 Mart 2018, (Özet Bildiri)
9. Antalya Destinasyon Kişiliğinin Keşfi Üzerine Nitel Bir Araştırma
1. Uluslararası Antalya Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 Mart - 03 Mayıs 2018, ss.82, (Özet Bildiri)
10. Antalya Destinasyon Kişiliğinin Keşfi Üzerine Nitel Bir Araştırma
Uluslararası Antalya Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 02 Mart 2018, (Özet Bildiri)
11. Antalya Destinasyon Kişiliğinin Keşfi Üzerine Nitel Bir Araştırma
Uluslararası Antalya Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 03 Mart 2018, cilt.1, sa.1, ss.82, (Özet Bildiri)
19. Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi
II. Rize Turizm Sempozyumu, Rize, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)
20. "Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"
II. Rize Turizm Sempozyumu,, Rize, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, ss.237-261, (Tam Metin Bildiri)
21. Kırsal Turizm Potansiyeli Açısından İstiklal Yolunun Değerlendirilmesi
Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 18 - 22 Mayıs 2016, ss.83, (Özet Bildiri)
Kitaplar
21
4. Gastronomide Sistematik Araştırmalar
Oğlak Yayınları, İstanbul, 2022
18. Karabük: Safranbolu Lokumu
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Saçılık, Melehat Yıldırım, Çevik Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.492-496, 2019