Akademik Unvanlar
-
2015 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2015 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı
-
2015 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans
Temel Yemek Pişirme II
Temel Yemek Pişirme 1
Temel Yemek Pişirme 1
Dünya Mutfak Kültürleri II
TÜRK MUTFAĞI VE UYGULAMALARI
TÜRK VE DÜNYA MUTFAKLAR
TEMEL YEMEK PİŞİRME II
DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMA
-
Ön Lisans
Yiyecek Hazırlama Teknikleri II
Dünya Mutfak Kültürleri II
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Soğuk Mutfak
Türk Mutfak Kültürü 1
BESLENME İLKELERİ