Akademik Unvanlar
-
2015 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2015 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı
-
2015 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı
Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans Temel Yemek Pişirme II
-
Ön Lisans Yiyecek Hazırlama Teknikleri II
-
Ön Lisans Dünya Mutfak Kültürleri II
-
Lisans Temel Yemek Pişirme 1
-
Ön Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
-
Ön Lisans Soğuk Mutfak
-
Lisans Temel Yemek Pişirme 1
-
Ön Lisans Türk Mutfak Kültürü 1
-
Lisans Dünya Mutfak Kültürleri II
-
Lisans TÜRK MUTFAĞI VE UYGULAMALARI
-
Lisans TÜRK VE DÜNYA MUTFAKLAR
-
Ön Lisans BESLENME İLKELERİ
-
Lisans TEMEL YEMEK PİŞİRME II
-
Lisans DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMA