Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Bitkisel sütler ve bu sütlerden üretilen kefirlerin toplam fenolik madde içeriğ

4. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, 3 - 04 Kasım 2022, ss.918

Bitkisel süt üretimi ve potansiyel sağlık yararları

Uluslararası Tıp Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 10 - 11 Temmuz 2021, ss.129-136

Physicochemıcal Propertes of Stirred Yogurt Produced Using Whey Protein, Inulin and Cream

5th International Congress on Applied Biological Sciences, Saraybosna, Bosna-Hersek, 8 - 12 Kasım 2019, ss.12

Breast Milk Microbiota

3rd World Summit & Expo on Food Technology and Probiotics, Prag, Çek Cumhuriyeti, 25 - 26 Ekim 2018, ss.46

Probiotic edible film from milk proteins

3rd World Summit & Expo on Food Technology and Probiotics, Prag, Çek Cumhuriyeti, 25 - 26 Ekim 2018, ss.47

The usage of centrifuge technique in concentrated yoghurt production

13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.108

The low-lactose yoghurt

13th International Conference of Food Physicists., Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.107

Adaptation mechanisms of probiotic bacteria to osmotic stress

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.152

Physicochemical and microbiological properties of Kuru Kaymak (A traditional Turkish Dry Clotted Cream)

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.293

Microflora of kefir grains from different origins

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.289

ß-galaktosidaz enziminin mikrokapsülasyonu

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118

EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.143

BIOFILMS OF PROBIOTICS

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.45

Effects of different production methods on the survival of Bifidobacterium biifidum in ice cream

International Congress on Food of Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.183-186

Deve Sütü ve Önemi

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2

Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2

Küresel Gıda Güvenliği Kuruluşları

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.36 Sürdürülebilir Kalkınma

Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1

Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268

Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252

Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257

Probiyotik Bakterilerin Asit Stresine Karşı Adaptasyonu.

Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongres, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2013, ss.24

Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24

İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40

Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.41-42

Çimi tulum peyniri

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134

Eşek sütü ve kullanım alanları

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80

Gidalarda laktulozun belirlenmesi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80

The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834

Aflatoksinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi

The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.155-156

Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı

The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.157-158

İnek Sütü Proteinine Bağlı Alerjilere Karşı Teknolojik Uygulamalar

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.117

Kitap & Kitap Bölümleri

VEJETARYEN VE VEGAN BESLENMENİN MİKROBİYOTA VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ

SAĞLIKLI YAŞIYORUM ÇÜNKÜ DOĞRU BESLENİYORUM, Prof. Dr. Gülten HERGÜNER,Doç. Dr. Nazan ERENOĞLU SON,Doç. Dr. Ali Serdar YÜCEL,Uzm. Dr. Osman SON, Editör, Güven Plus Grup A.Ş. Yayınları, İstanbul, ss.173-199, 2021

Metrikler

Yayın

81

Atıf (WoS)

35

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

74

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

17

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları