Eğitim Bilgileri
-
2010 - 2016 Doktora
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2008 - 2010 Yüksek Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2004 - 2008 Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2016 Doktora
FARKLI SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANILAN LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS’UN DİNAMİK IN VITRO GASTROİNTESTİNAL MODELDE CANLILIĞI VE BAZI PROBİYOTİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
2010 Yüksek Lisans
FARKLI İNKÜBASYON SICAKLIKLARI VESONLANDIRMA pH’LARININ ACİDOPHİLUSLU YOĞURDUN FİZİKOKİMYASAL, MİKROBİYOLOJİK, DUYUSAL VE PROBİYOTİK ÖZELLİKLERİÜZERİNE ETKİS
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği