Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Bitkisel sütler ve bu sütlerden üretilen kefirlerin toplam fenolik madde içeriğ

4. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, 3 - 04 November 2022, pp.918

Bitkisel süt üretimi ve potansiyel sağlık yararları

Uluslararası Tıp Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, İstanbul, Turkey, 10 - 11 July 2021, pp.129-136

Physicochemıcal Propertes of Stirred Yogurt Produced Using Whey Protein, Inulin and Cream

5th International Congress on Applied Biological Sciences, Saraybosna, Bosnia And Herzegovina, 8 - 12 November 2019, pp.12

Breast Milk Microbiota

3rd World Summit & Expo on Food Technology and Probiotics, Prag, Czech Republic, 25 - 26 October 2018, pp.46

Probiotic edible film from milk proteins

3rd World Summit & Expo on Food Technology and Probiotics, Prag, Czech Republic, 25 - 26 October 2018, pp.47

The usage of centrifuge technique in concentrated yoghurt production

13th International Conference of Food Physicists, Antalya, Turkey, 23 - 25 October 2018, pp.108

The low-lactose yoghurt

13th International Conference of Food Physicists., Antalya, Turkey, 23 - 25 October 2018, pp.107

Adaptation mechanisms of probiotic bacteria to osmotic stress

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Turkey, 10 - 12 October 2018, pp.152

Physicochemical and microbiological properties of Kuru Kaymak (A traditional Turkish Dry Clotted Cream)

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Cyprus (Kktc), 19 - 21 April 2018, pp.293

Microflora of kefir grains from different origins

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Cyprus (Kktc), 19 - 21 April 2018, pp.289

ß-galaktosidaz enziminin mikrokapsülasyonu

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Turkey, 25 - 26 May 2017, pp.118

EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Greece, 18 - 19 March 2017, pp.143

BIOFILMS OF PROBIOTICS

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Greece, 18 - 19 March 2017, pp.45

Effects of different production methods on the survival of Bifidobacterium biifidum in ice cream

International Congress on Food of Animal Origin, Girne, Cyprus (Kktc), 10 - 13 November 2016, pp.183-186

Deve Sütü ve Önemi

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 21 April - 23 June 2016, pp.2

Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 21 - 23 April 2016, pp.2

Küresel Gıda Güvenliği Kuruluşları

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 21 - 23 April 2016, pp.36 Sustainable Development

Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 21 - 23 April 2016, pp.1

Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Turkey, 14 - 17 October 2014, pp.268

Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Turkey, 14 - 17 October 2014, pp.252

Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Turkey, 14 - 17 October 2014, pp.257

Probiyotik Bakterilerin Asit Stresine Karşı Adaptasyonu.

Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongres, Antalya, Turkey, 11 - 13 May 2013, pp.24

Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Turkey, 11 - 13 April 2013, pp.24

İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Turkey, 15 - 16 November 2012, pp.39-40

Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Turkey, 15 - 16 November 2012, pp.41-42

Çimi tulum peyniri

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 1 - 04 May 2012, pp.134

Eşek sütü ve kullanım alanları

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 1 - 04 November 2011, pp.80

Gidalarda laktulozun belirlenmesi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 1 - 04 November 2011, pp.80

The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Turkey, 1 - 04 May 2011, pp.834

Aflatoksinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi

The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Turkey, 1 - 04 April 2010, pp.155-156

Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı

The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Turkey, 1 - 04 April 2010, pp.157-158

İnek Sütü Proteinine Bağlı Alerjilere Karşı Teknolojik Uygulamalar

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Turkey, 1 - 04 May 2009, pp.117

Books & Book Chapters

VEJETARYEN VE VEGAN BESLENMENİN MİKROBİYOTA VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ

in: SAĞLIKLI YAŞIYORUM ÇÜNKÜ DOĞRU BESLENİYORUM, Prof. Dr. Gülten HERGÜNER,Doç. Dr. Nazan ERENOĞLU SON,Doç. Dr. Ali Serdar YÜCEL,Uzm. Dr. Osman SON, Editor, Güven Plus Grup A.Ş. Yayınları, İstanbul, pp.173-199, 2021

Metrics

Publication

81

Citation (WoS)

35

H-Index (WoS)

2

Citation (Scopus)

74

H-Index (Scopus)

5

Project

17

Thesis Advisory

1

Open Access

2
UN Sustainable Development Goals