Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
                17
            
            1. LÜKS RESTORANLARDA MÜŞTERİ DENEYİMİNİ ŞEKİLLENDİREN UNSURLARIN ÇEVRİMİÇİ YORUMLARA YANSIMASI: ANTALYA 7 MEHMET RESTORANI ÖRNEĞİ
                                            
                                                    Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
                                                , cilt.8, sa.2, ss.436-450, 2025 (Hakemli Dergi)
                                            
                                                                                    
                                                                                        
                                                    
                                                
                                                
                                                     
                                                
                                                                                    
                                        
                                                
                                                     
                                                
                                                
                                    
                                 
                                                
                                                                                    
                                        
                                                
                                                     
                                                
                                                
                                    2. Lüks Restoranlarda Müşteri Deneyimini Şekillendiren Unsurların Çevrimiçi Yorumlara Yansıması: Antalya 7 Mehmet Restoranı Örneği
                                            
                                                    Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
                                                , cilt.8, sa.2, ss.436-450, 2025 (Hakemli Dergi)
                                            
                                                                                                                                                                    
                                        
                                    
                                8. Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği
                                            
                                                    Turizm Akademik Dergisi
                                                , cilt.7, sa.1, ss.209-223, 2020 (Hakemli Dergi)
                                            
                                                                                                                                                                    
                                        
                                    
                                10. Investigation of Academic Staff in Gastronomy in Terms of Their Satisfaction Level and Adverse Experience
                                            
                                                    Journal of Tourism and Gastronomy Studies
                                                , cilt.6, sa.4, ss.644-661, 2018 (Hakemli Dergi)
                                            
                                                                                                                                                                    
                                        
                                    
                                13. The Impact of Service Fairness Perception on Intention to Revisit: a Research in Çanakkale
                                            
                                                    Journal of Recreation and Tourism Research
                                                , cilt.4, sa.4, ss.1-6, 2017 (Hakemli Dergi)
                                            
                                                                                                                                                                    
                                        
                                    
                                15. Aşçılık Programı Ön Lisans Seviyesinde Verilmesi Gereken Derslerin Kategorilerine İlişkin Değerlendirme
                                            
                                                    YUKSEKOGRETIM DERGISI
                                                , cilt.7, sa.3, ss.1-7, 2017 (Hakemli Dergi)
                                            
                                                                                                                                                                
                                    
                                16. Ön Lisans Seviyesinde Aşçılık Eğitimini Tercih Etme Nedenlerinin Değerlendirilmesi
                                            
                                                    GAZI AKADEMIK BAKIS-GAZI ACADEMIC VIEW
                                                , sa.41, ss.0-6, 2014 (Hakemli Dergi)
                                            
                                                                                                                                                                
                                    
                                
                Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
                9
            
            2. Vakum Altında Pişirme (Sous-Vide) Yöntemiyle Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Bazı Duyusal ve Fiziksel Özellikleri
I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Şubat 2021, ss.13, (Özet Bildiri)                                                                                                                                                                
                                    
                                
                Kitaplar
                23
            
            4. Gastronomide Sistematik Araştırmalar
Oğlak Yayınları, İstanbul, 2022                                                                                                                                                                
                                    
                                10. Mutfakta Fiziksel Planlama ve Kurulum
Mutfak Yönetimi, Şengül Serkan, Kurnaz Alper, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.21-34, 2021                                                                                                                                                                
                                    
                                11. Menü Etiketleme: Sistematik Bir Derleme
Gastronomide Sistematik
Araştırmalar, Arman Adem, Erdem Özkan, Editör, Oğlak Yayıncılık ve Reklamcılık Ltd. Şti, İstanbul, ss.5-28, 2021                                                                                                                                                                
                                    
                                13. Bolu Mutfağı
Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu, İrfan; Sormaz, Ümit; Canpolat, Cihan, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.603-617, 2021                                                                                                                                                                
                                    
                                15. Geleneksel Ekmek Üretiminde Ekşi Maya Kullanımı
 Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1
, Arman Adem, Kurnaz, Alper, Editör, Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, Çanakkale, ss.223-248, 2021                                                                                                                                                                
                                    
                                16. Sebze Çeşitleri ve Sebzeleri Hazırlama Metotları
Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar, Şengül Serkan, Sarıışık Mehmet, Türkay Oğuz, Ulema Şevki, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, ss.207-228, 2020                                                                                                                                                                
                                    
                                19. Gastronomi Turizmi
Gelecek Turizm Trendleri, Şahin Sedat, Meriç, Sağbetullah, Editör, Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, Çanakkale, ss.515-537, 2020                                                                                                                                                                
                                    
                                20. Türk Mutfağında Yer Alan Şerbetler
Uygulamalı Türk Mutfağı, Perçin Şahin Nilüfer, Uçuk Ceyhun, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.258-273, 2020                                                                                                                                                                
                                    
                                21. Düzce: Akçakoca Melengücceği Tatlısı
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Yıldırım Saçılık Melahat, Çevik Samet, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, ss.509-514, 2019                                                                                                                                                                
                                    
                                
                Ansiklopedide Bölümler
                4
            
            1. Gastronomy Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.337-338, 2020                                                                                                                                                                
                                    
                                2. Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.556-557, 2020                                                                                                                                                                
                                    
                                3. Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.397-398, 2020                                                                                                                                                                
                                    
                                4. Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.441-442, 2020                                                                                                                                                                
                                    
                                 
                
 
                                                 
                                                 
                             
                             
                             
                             
                            