Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.209-223, 2020 (Hakemli Dergi)
Investigation of Academic Staff in Gastronomy in Terms of Their Satisfaction Level and Adverse Experience
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, sa.4, ss.644-661, 2018 (Hakemli Dergi)
The Impact of Service Fairness Perception on Intention to Revisit: a Research in Çanakkale
Journal of Recreation and Tourism Research
, cilt.4, sa.4, ss.1-6, 2017 (Hakemli Dergi)
Aşçılık Programı Ön Lisans Seviyesinde Verilmesi Gereken Derslerin Kategorilerine İlişkin Değerlendirme
YUKSEKOGRETIM DERGISI
, cilt.7, sa.3, ss.1-7, 2017 (Hakemli Dergi)
Ön Lisans Seviyesinde Aşçılık Eğitimini Tercih Etme Nedenlerinin Değerlendirilmesi
GAZI AKADEMIK BAKIS-GAZI ACADEMIC VIEW
, sa.41, ss.0-6, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Vakum Altında Pişirme (Sous-Vide) Yöntemiyle Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Bazı Duyusal ve Fiziksel Özellikleri
I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Şubat 2021, ss.13, (Özet Bildiri)
Kitaplar
Gastronomide Sistematik Araştırmalar
Oğlak Yayınları, İstanbul, 2022
Mutfakta Fiziksel Planlama ve Kurulum
Mutfak Yönetimi, Şengül Serkan, Kurnaz Alper, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.21-34, 2021
Menü Etiketleme: Sistematik Bir Derleme
Gastronomide Sistematik
Araştırmalar, Arman Adem, Erdem Özkan, Editör, Oğlak Yayıncılık ve Reklamcılık Ltd. Şti, İstanbul, ss.5-28, 2021
Bolu Mutfağı
Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu, İrfan; Sormaz, Ümit; Canpolat, Cihan, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.603-617, 2021
Geleneksel Ekmek Üretiminde Ekşi Maya Kullanımı
Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1
, Arman Adem, Kurnaz, Alper, Editör, Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, Çanakkale, ss.223-248, 2021
Sebze Çeşitleri ve Sebzeleri Hazırlama Metotları
Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar, Şengül Serkan, Sarıışık Mehmet, Türkay Oğuz, Ulema Şevki, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, ss.207-228, 2020
Gastronomi Turizmi
Gelecek Turizm Trendleri, Şahin Sedat, Meriç, Sağbetullah, Editör, Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, Çanakkale, ss.515-537, 2020
Türk Mutfağında Yer Alan Şerbetler
Uygulamalı Türk Mutfağı, Perçin Şahin Nilüfer, Uçuk Ceyhun, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.258-273, 2020
Düzce: Akçakoca Melengücceği Tatlısı
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Yıldırım Saçılık Melahat, Çevik Samet, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, ss.509-514, 2019
Ansiklopedide Bölümler
Gastronomy Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.337-338, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.556-557, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.397-398, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.441-442, 2020