Desteklenen Projeler
                2
            
            - 
                            2018 - 2021 Vakum altında pişirme (Sous-Vide) Yöntemi Kullanılarak Pişirilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatlarının Duyusal Kalite Parametrelerinin BelirlenmesiYükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi GÜMÜŞ B. (Yürütücü), GÖKOĞLU N., ARMAN A. 
- 
                            2018 - 2019 MOLEKÜLER GASTRONOMİ YÖNTEMLERİ VE 3D BASKI CİHAZLARI İLE ÜRETİLEN İŞLENMİŞ GIDALARIN TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİYükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı YATMAZ E. (Yürütücü), KAYNAKCI E., ERDEM Ö., ARMAN A., ARATOĞLU C. 
