Desteklenen Projeler
2
-
2018 - 2021 Vakum altında pişirme (Sous-Vide) Yöntemi Kullanılarak Pişirilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatlarının Duyusal Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÜMÜŞ B. (Yürütücü), GÖKOĞLU N., ARMAN A.
-
2018 - 2019 MOLEKÜLER GASTRONOMİ YÖNTEMLERİ VE 3D BASKI CİHAZLARI İLE ÜRETİLEN İŞLENMİŞ GIDALARIN TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
YATMAZ E. (Yürütücü), KAYNAKCI E., ERDEM Ö., ARMAN A., ARATOĞLU C.