Doç. Dr. MEHMET TORUN


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

E-posta: torun@akdeniz.edu.tr
İş Telefonu: +90 242 310 6520 Dahili: 6520
Fax Telefonu: +90 242 310 6306
Web: https://avesis.akdeniz.edu.tr/torun
Ofis: B220

Metrikler

Yayın

136

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

26

Atıf (WoS)

269

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

346

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Sobiad)

4

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

9

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

17
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Duyurular & Dokümanlar

HMF
Ders Notu
10.12.2019
Askorbik asit
Ders Notu
4.12.2019
Tuz tayini
Ders Notu
24.10.2019
Protein
Ders Notu
10.10.2019
Viskozite
Ders Notu
10.10.2019
Tekstür
Ders Notu
10.10.2019
Renk
Ders Notu
10.10.2019
Yağ
Ders Notu
10.10.2019
pH, Titrasyon asitliği
Ders Notu
10.10.2019

Eğitim Bilgileri

2009 - 2015

2009 - 2015

Doktora

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd, Türkiye

2006 - 2008

2006 - 2008

Yüksek Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd, Türkiye

2002 - 2006

2002 - 2006

Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2015

2015

Doktora

Gama Işınlama ve Yenilebilir Kaplamanın Farklı Koşullarda Depolanan Soyulmuş Diş Sarımsağın Raf Ömrü Üzerine Etksi

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

2008

2008

Yüksek Lisans

Dondurarak kurutma teknolojisiyle çözünür (instant) bitki çayı (Adaçayı, Dağ çayı, Ihlamur ve Kekik) üretimi Sürdürülebilir Kalkınma

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Abd

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2007

2007

ISO 14001

Kalite Yönetimi

TÜV AUSTRIA

2007

2007

19001 CE

Kalite Yönetimi

TÜV AUSTRIA

2007

2007

ISO 22000

Kalite Yönetimi

TÜV AUSTRIA

2007

2007

OHSAS 18001

Kalite Yönetimi

TÜV AUSTRIA

2007

2007

Teorik ve Uygulamalı Antioksidanlar Çalıştayı

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Akdeniz Üniversitesi

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Kimyası

Gıda Teknolojisi

Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi

Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2017 - 2023

2017 - 2023

Dr. Öğr. Üyesi

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2015 - 2017

2015 - 2017

Öğretim Görevlisi Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü, Mantarcılık Programı

Yönetimsel Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Dekan Yardımcısı

Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

2019 - 2021

2019 - 2021

Merkez Müdür Yardımcısı

Akdeniz Üniversitesi, Gıda Güvenliği Ve Tarımsal Araştırmalar Merkezi

2017 - 2019

2017 - 2019

Bölüm Başkan Yardımcısı

Akdeniz Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Mühendisliği

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Gıda Analizleri I

Meyve ve Sebze İşleme Teknoloji

Özel Gıdalar Teknolojisi

Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

Gıda Analizleri I

Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji

Özel Gıdalar Teknolojisi

Gıda Mevzuatı

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2015

2015

15. Doğal Mineralli Su

TORUN M., BALCI TORUN F.

Drinktech , sa.94, ss.82-84, 2015 (Hakemsiz Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2022

2022

1. Kurutulmuş Mandalina ve Portakal Dilimlerinin Depolanması Üzerine Bir Araştırma

BOYAR İ., Gungor K. K., AKMAN H. E., TORUN M., Yıldırım I., TOZLU İ., et al.

34. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Türkiye, 07 Eylül 2022, (Özet Bildiri)

2022

2022

2. Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi

Coşgun G., TORUN M.

Türkiye 14. Gıda Kongresi, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2022, (Özet Bildiri)

2021

2021

3. Encapsulation of β-Carotene Loaded Sunflower Oil Droplets in Alginate Beads

KÜBRA GÜNGÖR K., TORUN M.

2. Uluslararası/12. Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 25 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

4. Marul Bitkisinin Farklı LED Işık Kaynaklarındaki Gelişim Parametrelerinin İncelenmesi

ŞAHİN A., BOYAR İ., TORUN M., ÇAĞLAYAN N., ERTEKİN C.

33. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Isparta, Türkiye, 1 - 03 Ekim 2021, ss.7, (Özet Bildiri)

2021

2021

5. OPTIMIZATION OF SPRAY DRYING CONDITIONS FOR PRODUCTION OF SOLUBLE GINGER (Zingiber officinale) TEA POWDER

TORUN M.

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, 20 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)

2019

2019

7. Mathematical modeling of concentration of grape, pomegranate and black carrot juices by different methods

DİNÇER C., ÇAM İ. B., TORUN M., BAŞÜNAL GÜLMEZ H., TOPUZ A.

3rd EuroSciCon Conference on Food Technology, Atina, Yunanistan, 22 - 23 Nisan 2019, cilt.43, sa.3, ss.33, (Özet Bildiri)

2017

2017

9. Effect of Gas Composition on the Physicochemical Properties of the Packaged Peeled Garlic during Storage

TORUN M., AZARABADİ N., SALMAN S., BALCI TORUN F., BAŞÜNAL GÜLMEZ H., TOPUZ A., et al.

Seventh International Conference onFood StudiesSeventh International Conference on Food Studies, 26 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

10. Effects of waste cotton on yıeld and qualıty features of pleurotuss ostreatus

DEMİR H., SÖNMEZ İ., POLAT E., TORUN M.

3rd International Conference on Sustainable Development (ICSD), SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 19 - 23 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

11. Effects of Waste Cotton on Yield and Quality Features of Pleurotus ostreatus

DEMİR H., SÖNMEZ İ., POLAT E., TORUN M.

III.International Conference on Sustainable Development (ICSD), Saray Bosna, Bosna-Hersek, 19 - 23 Nisan 2017, ss.43, (Özet Bildiri)

2016

2016

12. Effect of Gamma Irradiation on Physicochemical Properties of Peeled Garlic During Storage

TORUN M., ÖZDEMİR F.

The Food Factor I Barceolona Conference, Barselona, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, ss.256, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

14. Effect of Protein Based Edible Coating on shelf Life of Peeled Taşköprü Garlic

TORUN M., ÖZDEMİR F.

The Third International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 7 - 09 Ekim 2015, ss.34, (Özet Bildiri)

2015

2015

15. Influence of Water s Properties on Quality Characteristics of Brewed Turkish Tea

ÖZDEMİR F., Çöl Ü., TORUN M.

The Third International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 7 - 09 Ekim 2015, ss.38, (Özet Bildiri)

2015

2015

16. Influence of Water s Properties on Quality Characteristics of Brewed Turkish Tea

ÖZDEMİR F., Çöl Ü., TORUN M.

The Third International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", 1 - 04 Ekim 2015, ss.515, (Özet Bildiri)

2015

2015

17. Influence of Water s Properties on Quality Characteristics of Brewed Turkish Tea

ÖZDEMİR F., Çöl Ü., TORUN M.

The Third International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 Ekim - 04 Eylül 2015, ss.55, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

19. Hexanal formation kinetics in flaxseed oil microcapsules

TONTUL İ., TORUN M., TOPUZ A.

XXII International Conference on Bioencapsulation, Bratislava, Slovakya, 17 - 19 Eylül 2014, ss.106-107, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

20. Hexanal formation kinetics in flaxseed oil microcapsules

TONTUL İ., TORUN M., TOPUZ A.

XXII International Conference on Bioencapsulation, Bratislava, Slovakya, 16 - 19 Eylül 2014, ss.106-107, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

21. Hexanal formation kinetics in flaxseed oil microcapsules

TONTUL İ., TORUN M., TOPUZ A.

XXII International Conference on Bioencapsulation, Bratislava, Slovakya, 16 - 19 Eylül 2014, ss.106-107, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

29. Encapsulation of the Essential Oil of Salvia fruticosa with different Wall Material

ÖZDEMİR F., ŞAHİN NADEEM H., TORUN M.

EuroFoodChem XVI, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, 06 Temmuz 2011, (Özet Bildiri)

2010

2010

30. Effect of the concentration treatments on sage (Salvia fruticosa) Extract

Gabor R., Fogarassy E., Vatai G., TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN NADEEM H., et al.

International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.654, (Özet Bildiri)

2010

2010

32. Concentration of Sage (Salvia Fruticosa) Extract By Using Multistep Membrane Separation Processes

TORUN M., gabor r., vatai g., fogarassy e.

PERMEA 2010, Tatranské Matliare, Slovakya, 7 - 10 Ekim 2010, ss.44, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

33. Effects of the Concentration Treatments on Sage (Salvia fruticosa) Extract

Racz G., Fogarassy E., Vatai G., TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN NADEEM H., et al.

First International Congress on Food Technology, 03 Ekim 2010, (Özet Bildiri)

2010

2010

37. Spray Drying of the Mountain Tea (Sideritis sitricta) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers

ŞAHİN H., TORUN M., ÖZDEMİR F.

UFOST, 15th World Congress of Food Science Technology, Güney Afrika, 1 - 04 Ağustos 2010, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2010

2010

38. Spray Drying of the Mountain Tea (Sideritis sitricta) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers

ŞAHİN H., TORUN M., ÖZDEMİR F.

UFOST, 15th World Congress of Food Science Technology, Güney Afrika, 1 - 04 Ağustos 2010, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2010

2010

39. Spray Drying of the Mountain Tea (Sideritis sitricta) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers

ŞAHİN H., TORUN M., ÖZDEMİR F.

UFOST, 15th World Congress of Food Science Technology, Güney Afrika, 1 - 04 Ağustos 2010, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2010

2010

41. Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)

TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F., Özcan M. M.

6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

2010

2010

42. Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)

TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F., Özcan M. M.

6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

2010

2010

43. Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)

TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F., Özcan M. M.

6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

2010

2010

44. Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)

TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F., Özcan M. M.

6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

2010

2010

45. Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)

TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F., Özcan M. M.

6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

2009

2009

52. Instant herbal tea (sage, mountain tea, linden and thyme) production by freeze drying technology

TORUN M., ŞAHİN H., ÖZDEMİR F.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.185-188, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2009

2009

53. Instant herbal tea (sage, mountain tea, linden and thyme) production by freeze drying technology

TORUN M., ŞAHİN H., ÖZDEMİR F.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.185-188, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2009

2009

54. Instant herbal tea (sage, mountain tea, linden and thyme) production by freeze drying technology

TORUN M., ŞAHİN H., ÖZDEMİR F.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.185-188, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2008

2008

55. Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

IInternational Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Szeged, Macaristan, 5 - 06 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)

2008

2008

56. Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)

2008

2008

57. Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)

2008

2008

58. Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)

2008

2008

59. Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)

2008

2008

60. Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products

Vatai G., ÖZDEMİR F., Bekassy-Mohar E., Bonvolgyi S., Kozak A., Horvath H., et al.

International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)

2008

2008

61. Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations

Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.

International Conferences in Agricultural Engineering, Gödöllo, Macaristan, 1 - 03 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)

2008

2008

62. Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations

Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.

International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)

2008

2008

63. Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations

Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.

International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)

2008

2008

64. Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations

Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.

International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)

2008

2008

65. Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations

Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.

International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)

2008

2008

66. Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations

Bonvolgyi S., Kozak A., Molnar Z., Roman A., Bekassy-Mohar E., Vatai G., et al.

International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)

2008

2008

67. Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri

AKDOĞAN A., DİNÇER C., TORUN M., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

68. Karotenoit bileşiklerin sağlık üzerine etkileri

AKDOĞAN A., DİNÇER C., TORUN M., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)

2008

2008

71. Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri

AKDOĞAN A., DİNÇER C., TORUN M., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

72. Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi

TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN H., AKDOĞAN A., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

75. Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri

AKDOĞAN A., DİNÇER C., TORUN M., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

76. Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri

AKDOĞAN A., DİNÇER C., TORUN M., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

79. Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi

TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN H., AKDOĞAN A., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

81. Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri

AKDOĞAN A., DİNÇER C., TORUN M., ŞAHİN H., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

83. Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi

TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN H., AKDOĞAN A., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

85. Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi

TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN H., AKDOĞAN A., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

86. Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi

TORUN M., DİNÇER C., ŞAHİN H., AKDOĞAN A., TOPUZ A., ÖZDEMİR F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190, (Tam Metin Bildiri)

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

GIDA

Yardımcı Editör/Bölüm Editörü

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Ekim 2018

Ekim 2018

XIIIth International Conference of Food Physicists

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Topuz A., Küçükçetin A., Torun M., Eroğlu E.
Antalya, Türkiye


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 274

h-indeksi (WOS): 8

Jüri Üyelikleri

Temmuz-2020

Temmuz 2020

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Yüksek Lisans Tez Savunma Jürisi (Yunus Emre KISAÇ)

Temmuz-2020

Temmuz 2020

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Yüksek Lisans Tez Savunma Jürisi (Ali ÖZCAN)

Temmuz-2019

Temmuz 2019

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Yüksek Lisans Tez Savunma Jürisi (Melis YILDIZ)