SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
15
Effect of some hydrocolloids on the serum separation of different formulated ketchups
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.81, ss.437-446, 2007 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
7
KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI
GIDA
, cilt.42, sa.3, ss.252-260, 2017 (Hakemli Dergi)
Geçmişten Günümüze Türkiye’de Çay
Dünya Gıda
, sa.Nisan, ss.25-30, 2010 (Hakemli Dergi)
Andız (Juniperus drupacea) Pekmezi Üretim Tekniğinin Geliştirilmesi Üzerine Bir Araştırma
Gıda
, cilt.29, sa.1, ss.33-40, 2003 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
125
Hızlandırılmış oksidasyon testinin nar çekirdek yağı mikrokapsüllerinin yağ asidi bileşimine etkisi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.24, (Özet Bildiri)
Ön-yüz (front-face) fluoresans spektroskopisi ve gıda analizlerinde kullanımı
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.194, (Özet Bildiri)
Sugar composition and D-pinitol content of the carob powders as affected by different roasting processes
Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.193, (Tam Metin Bildiri)
Effects of combined microwave-hot air roasting on the physicochemical and sensory properties of carob powder
Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.199, (Tam Metin Bildiri)
Properties of kefir microcapsules prepared by maltodextrin/Arabic gum mixes
XXII International Conference on Bioencapsulation, Bratislava, Slovakya, 17 - 19 Eylül 2014, ss.102-103, (Tam Metin Bildiri)
Electrophysiological Characterization of Neurotropic Activity of Sideritis Tea Volatiles
13th Weurman Flavour Research Symposium, İspanya, 1 - 04 Ocak 2014, ss.71-75, (Tam Metin Bildiri)
Effect of heat adaptation on viability of L. acidophilus in fermented milk product during spray drying
Dairy Conference 2013, Stuttgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.68, (Özet Bildiri)
Effect of the concentration treatments on sage (Salvia fruticosa) Extract
International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.654, (Özet Bildiri)
Techniques for detection of food aroma compounds
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.10, (Özet Bildiri)
Techniques for detection of food aroma compounds
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, (Özet Bildiri)
Concentration of Sage (Salvia Fruticosa) Extract By Using Multistep Membrane Separation Processes
PERMEA 2010, Slovakya, 1 - 04 Eylül 2010, (Tam Metin Bildiri)
Concentration of Sage (Salvia Fruticosa) Extract By Using Multistep Membrane Separation Processes
PERMEA 2010, Tatranské Matliare, Slovakya, 4 - 08 Ağustos 2010, ss.20, (Özet Bildiri)
Concentration of Sage (Salvia Fruticosa) Extract By Using Multistep Membrane Separation Processes
PERMEA 2010, Tatranské Matliare, Slovakya, 4 - 08 Ağustos 2010, ss.20, (Özet Bildiri)
Spray Drying of the Mountain Tea (Sideritis sitricta) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
UFOST, 15th World Congress of Food Science Technology, Güney Afrika, 1 - 04 Ağustos 2010, (Tam Metin Bildiri)

Spray Drying of the Mountain Tea (Sideritis sitricta) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
UFOST, 15th World Congress of Food Science Technology, Güney Afrika, 1 - 04 Ağustos 2010, (Tam Metin Bildiri)

Spray Drying of the Mountain Tea (Sideritis sitricta) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
UFOST, 15th World Congress of Food Science Technology, Güney Afrika, 1 - 04 Ağustos 2010, (Tam Metin Bildiri)

Essential oil compositions of some mediterranean medicinal and aromatic plants
6 th Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, cilt.6, sa.22, ss.129, (Tam Metin Bildiri)
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Özet Bildiri)
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Özet Bildiri)
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Özet Bildiri)
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Özet Bildiri)
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, (Özet Bildiri)
Effect of some hydrocolloids on the sensory properties of different formulated tomato ketchups
Food Hydrocolloids 2010, İspanya, 1 - 04 Mart 2010, ss.213, (Tam Metin Bildiri)
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010, (Özet Bildiri)
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010, ss.268, (Özet Bildiri)
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010, (Özet Bildiri)
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010, (Özet Bildiri)
Effect of some hydrocolloids on the sensory properties of different formulated tomato ketchups
Food Hydrocolloids 2010, İspanya, 1 - 04 Mart 2010, ss.213, (Tam Metin Bildiri)
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010, (Özet Bildiri)
Instant herbal tea (sage, mountain tea, linden and thyme) production by freeze drying technology
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.185-188, (Tam Metin Bildiri)

Instant herbal tea (sage, mountain tea, linden and thyme) production by freeze drying technology
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.185-188, (Tam Metin Bildiri)

Bitki Çayı Olarak Tüketilen Salvia fruticosa ve Salvia tomentosa Türünün Fenolik Asit ve Flavonoid Kompozisyonu
2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
Instant herbal tea (sage, mountain tea, linden and thyme) production by freeze drying technology
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.185-188, (Tam Metin Bildiri)

Bitki Çayı Olarak Tüketilen Salvia fruticosa ve Salvia tomentosa Türünün Fenolik Asit ve Flavonoid Kompozisyonu
2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
Bitki Çayı Olarak Tüketilen Salvia fruticosa ve Salvia tomentosa Türünün Fenolik Asit ve Flavonoid Kompozisyonu
2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
IInternational Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Szeged, Macaristan, 5 - 06 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225, (Özet Bildiri)
Comparison of chemical and sensory properties of naturally grown and cultivated sage (Salvia spp) and mountain tea (Sideritis spp.)
11th International Symposium of Natural Product Chemistry, Pakistan, 1 - 04 Ekim 2008, (Özet Bildiri)

Comparison of chemical and sensory properties of naturally grown and cultivated sage (Salvia spp) and mountain tea (Sideritis spp.)
11th International Symposium of Natural Product Chemistry, Pakistan, 1 - 04 Ekim 2008, (Özet Bildiri)

Comparison of chemical and sensory properties of naturally grown and cultivated sage (Salvia spp) and mountain tea (Sideritis spp.)
11th International Symposium of Natural Product Chemistry, Pakistan, 1 - 04 Ekim 2008, (Özet Bildiri)

Comparison of chemical and sensory properties of naturally grown and cultivated sage (Salvia spp) and mountain tea (Sideritis spp.)
11th International Symposium of Natural Product Chemistry, Pakistan, 1 - 04 Ekim 2008, (Özet Bildiri)

Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Gödöllo, Macaristan, 1 - 03 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90, (Özet Bildiri)
Türk siyah çayının fenolik madde kompozisyonu üzerine rakım, sürgün dönemi ve çay sınıfının etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.141-144, (Tam Metin Bildiri)
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186, (Tam Metin Bildiri)

Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086, (Tam Metin Bildiri)
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186, (Tam Metin Bildiri)

Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086, (Tam Metin Bildiri)
Türk siyah çayının fenolik madde kompozisyonu üzerine rakım, sürgün dönemi ve çay sınıfının etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.141-144, (Tam Metin Bildiri)
Türk siyah çayının fenolik madde kompozisyonu üzerine rakım, sürgün dönemi ve çay sınıfının etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.141-144, (Tam Metin Bildiri)
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190, (Tam Metin Bildiri)
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190, (Tam Metin Bildiri)
Türk siyah çayının fenolik madde kompozisyonu üzerine rakım, sürgün dönemi ve çay sınıfının etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086, (Tam Metin Bildiri)
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186, (Tam Metin Bildiri)

Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)

ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186, (Tam Metin Bildiri)

ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186, (Tam Metin Bildiri)

Türk siyah çayının fenolik madde kompozisyonu üzerine rakım, sürgün dönemi ve çay sınıfının etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.141-144, (Tam Metin Bildiri)
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086, (Tam Metin Bildiri)
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190, (Tam Metin Bildiri)
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190, (Tam Metin Bildiri)
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190, (Tam Metin Bildiri)
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086, (Tam Metin Bildiri)
Karotenoit bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)
Çözünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)

Phenolic composition of different Turkish green teas
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, cilt.HB-_-005, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)
Phenolic composition of different green teas
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, (Özet Bildiri)
Phenolic composition of different green teas
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, (Özet Bildiri)
Phenolic composition of different Turkish green teas
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, cilt.HB-_-005, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)
Importance of Tea in Daily Life of Turkish People
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, ICOS 2007, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, cilt.MI-P-205, ss.1-3, (Tam Metin Bildiri)

Phenolic composition of different green teas
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, (Özet Bildiri)
Importance of Tea in Daily Life of Turkish People
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, ICOS 2007, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, cilt.MI-P-205, ss.1-3, (Tam Metin Bildiri)

Physical and Nutritional Characterisation of Chestnuts Cultivated In Different Regions of Turkey
3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
Physical and Nutritional Characterisation of Chestnuts Cultivated In Different Regions of Turkey
3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
Physical and Nutritional Characterisation of Chestnuts Cultivated In Different Regions of Turkey
3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
Some Physical and Chemical Characteristics of Turkish Green Tea
3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.176, (Özet Bildiri)
Yeşil Çayın İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.219-222, (Tam Metin Bildiri)
Some Physical and Chemical Characteristics of Turkish Green Tea
3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.176, (Özet Bildiri)
Yeşil Çayın İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2006, ss.219-222, (Tam Metin Bildiri)
Andız Pekmezi: A Traditional Concentrate Produced From Extract of Juniperus drupacea Fruit
Innovations in Traditional Foods-EFFOST Conference, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, ss.1135-1138, (Tam Metin Bildiri)
Andız Pekmezi: A Traditional Concentrate Produced From Extract of Juniperus drupacea Fruit
Innovations in Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, (Özet Bildiri)
Andız Pekmezi: A Traditional Concentrate Produced From Extract of Juniperus drupacea Fruit
Innovations in Traditional Foods, İspanya, 1 - 04 Ekim 2005, (Özet Bildiri)
Enzymatic modification of food proteins
1st International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2005, ss.156, (Özet Bildiri)
Enzymatic modification of food proteins
1st International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2005, ss.156, (Özet Bildiri)
Andız pekmezinin fenolik madde içeriği ve fonksiyonel gıda olarak önemi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.144-149, (Tam Metin Bildiri)
Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.173-178, (Tam Metin Bildiri)
Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.173-178, (Tam Metin Bildiri)
Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.173-178, (Tam Metin Bildiri)
Andız pekmezinin fenolik madde içeriği ve fonksiyonel gıda olarak önemi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.144-149, (Tam Metin Bildiri)
Andız pekmezinin fenolik madde içeriği ve fonksiyonel gıda olarak önemi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2004, ss.144-149, (Tam Metin Bildiri)
Diğer Yayınlar
2
Encapsulating materials used in food industry
Diğer, ss.21-26, 2010
Food additives
Diğer, ss.27-29, 2009