Akademik Unvanlar
3
-
2015 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2009 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2009 Araştırma Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Verdiği Dersler
17
-
Doktora
Danışmanlık
Gıdalarda Aroma ve Aroma Maddeleri
Gıdalarda Aroma ve Aroma Bileşikleri
Toz Gıdalar Teknolojisi
-
Yüksek Lisans
Uzmanlık Alan Dersleri
Danışmanlık
Gıdaların Mühendislik Özellikleri
Gıdalarda Püskürterek Kurutma Uygulamaları
-
Lisans
Akışkanlar Mekaniği
Meyve ve Sebze Teknolojisi
Gıda Mühendisliği Uygulamaları
Isı Transferi
Bitirme Çalışması
Principles of Nutrition
Engineering Properties of Foods
Principles of Human Nutrition
Beslenme İlkeleri
Yönetilen Tezler
6
-
Nar çekirdek yağının bazı hidrokolloidler kullanılarak püskürtmeli kurutmayla mikroenkapsülasyonu
M.Afşin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Mikrodalga, mikrodalga+sıcak hava ve yalnız sıcak hava kullanılan kavurma işlemlerinin keçiboynuzu tozunun fiziksel ve kimyasal özelliklerine etkisi
Z.KASIMOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Nar çekirdek yağının hidrokolloidler kullanılarak püskürtmeli kurutmayla mikroenkapsülasyonu
ŞAHİN NADEEM H. (Danışman)
-
Mikrodalga, mikrodalga destekli sıcak hava ve yalnız sıcak hava kullanılan kavurma işlemlerinin keçiboynuzu tozunun fiziksel ve kimyasal özelliklerine etkisi
ŞAHİN NADEEM H. (Danışman)
-
Prebiyotik Eklenmiş Kefirin Püskürterek Kurutulması ve Ürünün Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Z.NALE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Prebiyotik eklenmiş kefirin püskürterek kurutulması ve ürünün kalite özelliklerinin belirlenmesi
ŞAHİN NADEEM H. (Danışman)