Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 14
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 40

1. Effects of High Pressure Processing on the Quality Parameters of Marinated Herring

International Congress of Agriculture and Environment., Antalya, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, ss.50, (Özet Bildiri)

2. Effects of High pressure processing on the sensory quality of marinated herring

International Conference on Agriculture Forest Food Sciences and Technology, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1060, (Özet Bildiri)

3. Prolonged fish lipid stability with albedo fragments of bitter orange

FABA 2016 International Symposium on Fisheries and Aquatic Science, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.179, (Tam Metin Bildiri)

4. Inhibitory Effects of High Pressure processing on Morganella psychrotolerans in Herring

Trans Atlantic Fisheries Technology Conference, Nantes, Fransa, 12 - 15 Ekim 2015, ss.41-42, (Özet Bildiri)

5. Transglutaminaz enziminin farklı balık türlerinde biyojen amin oluşumu üzerine etkisi.

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.289, (Özet Bildiri)

6. The effect of transglutaminase addition on the quality alterations of rainbow trout mince

VII. International Water and Fish Conference, Belgrad, Karadağ, 10 - 12 Haziran 2015, ss.291-292, (Özet Bildiri)

7. Effects of Tumbling Process on Physicochemical Properties of Octopus (Octopus vulgaris)

VII. International Water and Fish Conference, Belgrad, Karadağ, 10 - 12 Haziran 2015, ss.241-242, (Tam Metin Bildiri)

8. Inhibition of Lipid oxidation in Anchovy Oil by Grapefruit Albedo Extract

VII. International Water and Fish Conference, Belgrad, Karadağ, 10 - 12 Haziran 2015, ss.151-152, (Özet Bildiri)

9. Inhibition of Lipid oxidation in Anchovy Oil by Grapefruit Albedo Extract

VII. International Water and Fish Conference, Belgrad, Karadağ, 10 - 12 Haziran 2015, ss.151-152, (Özet Bildiri)

10. The effect of transglutaminase addition on the quality alterations of rainbow trout mince

VII. International Water and Fish Conference, Belgrad, Karadağ, 10 - 12 Haziran 2015, ss.291-292, (Özet Bildiri)

11. Effects of High Pressure Processing on Microbiological Quality of Herring (Clupea harengus)

VII. International Water and Fish Conference, Belgrad, Karadağ, 10 - 12 Haziran 2015, ss.153-154, (Özet Bildiri)

12. Effects of Tumbling Process on Physicochemical Properties of Octopus (Octopus vulgaris)

VII. International Water and Fish Conference, Belgrad, Karadağ, 10 - 12 Haziran 2015, ss.241-242, (Tam Metin Bildiri)

13. Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.171-172, (Tam Metin Bildiri)

14. Su Ürünlerinde Organokalay Bileşiklerinin Kontaminasyonu ve İnsan Sağlığına Etkileri

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.82, (Tam Metin Bildiri)

15. Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.171-172, (Tam Metin Bildiri)

16. Su Ürünlerinde Organokalay Bileşiklerinin Kontaminasyonu ve İnsan Sağlığına Etkileri

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.82, (Tam Metin Bildiri)

17. Inhibition of lipid oxidation in fish oil by using pomegranate peel (Punica granatum) extract.

AGRIBALKAN Balkan Agricultural Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2014, ss.574, (Özet Bildiri)

18. Inhibition of lipid oxidation in fish oil by using pomegranate peel (Punica granatum) extract.

AGRIBALKAN Balkan Agricultural Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2014, ss.574, (Özet Bildiri)

19. Inhibition of lipid oxidation in fish oil by using pomegranate peel (Punica granatum) extract.

AGRIBALKAN Balkan Agricultural Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2014, ss.574, (Özet Bildiri)

20. Effects of High Pressure Processing on the Sensory Properties of Fish Marinade

52nd European High Pressure Research Group International Meeting, Lyon, Fransa, 7 - 12 Eylül 2014, ss.165-166, (Tam Metin Bildiri)

21. Effects of Apple Cider Vinegar on Chemical and Sensory Properties of Marinated Fish

7 th Annual International Symposium on Agriculture, Atina, Yunanistan, 14 - 17 Temmuz 2014, ss.40-41, (Tam Metin Bildiri)

26. Influence of raw material freshness on the quality of fish marınade

International Fisheries Symposium (IFS 2013), Tayland, 1 - 04 Kasım 2013, ss.304, (Özet Bildiri)

27. Inactivation Of E.Coli After High Pressure Processing In Smoked Mackerel

Innovation Food Conference (IFOOD), Hannover, Almanya, 8 - 10 Ekim 2013, ss.20-21, (Tam Metin Bildiri)

28. Inactivation of E.coli after high pressure processing in smoked mackerel

IFOOD 2013, Almanya, 1 - 04 Ekim 2013, cilt.8-10 EKİM, ss.25, (Özet Bildiri)

29. Yeşil deniz yosunlarından (Enteromorpha linza) fenolik madde ekstraksiyonu koşullarının optimizasyonu.

XII. Ulusal Su Ürünleri SempozyumU, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.374, (Tam Metin Bildiri)

30. Yeşil deniz yosunlarından (Enteromorpha linza) fenolik madde ekstraksiyon koşullarının optimizasyonu

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.374, (Tam Metin Bildiri)

31. Cevap yüzey metodu kullanılarak benekli orkinos balığı (E. alletteratus)filatolarının marinasyon koşullarının optimizasyonu

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, FABA 2013 (Balıkçılık ve Akuatik Bilimler) Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.121, (Tam Metin Bildiri)

32. Inhibition of lipid oxidation in anchovy oil by citrus extracts during storage.

hemical Reactions in Foods VII, Prague, Çek Cumhuriyeti, 14 - 16 Kasım 2012, ss.12, (Tam Metin Bildiri)

33. Inhibition of Lipid Oxidation in Anchovy Oil by Citrus Extracts During Storage

Chemical reactions in Foods VII, Prag, Çek Cumhuriyeti, 14 - 16 Kasım 2012, ss.124-125, (Tam Metin Bildiri)

34. Quality Assessment of Common Pandora (Pagellus erthrinus) During Storage on ice Made from Citrus Extracts

Chemical reactions in Foods VII, Prag, Çek Cumhuriyeti, 14 - 16 Kasım 2012, ss.25-26, (Tam Metin Bildiri)

35. Inhibition of lipid oxidation in anchovy oil by citrus extracts during storage

Chemical Reactions in Foods VII, Prague, Çek Cumhuriyeti, 14 - 16 Kasım 2012, ss.124, (Tam Metin Bildiri)

36. Quality assessment of common Pandora (pagellus erthrinus) during storage on ice made from citrus extracts.

Chemical reactions in Foods VII, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Kasım 2012, ss.123, (Tam Metin Bildiri)

37. Su ürünleri Muhafazasında Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamamaları.

Türkiye 11. Gıda Kongreresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.456, (Tam Metin Bildiri)

38. Su ürünleri Muhafazasında Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamamaları.

Türkiye 11. Gıda Kongreresi, Hatay, Türkiye, ss.456, (Tam Metin Bildiri)

40. Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumuru Burgerlerinin Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu,, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.67, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

54

Yayın (WoS)

14

Yayın (Scopus)

13

Atıf (WoS)

253

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

336

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

57

H-İndeks (Scholar)

2

Proje

1

Açık Erişim

2