Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Inactivation of E.coli after high pressu...
Inactivation of E.coli after high pressure processing in smoked mackerel
UÇAK İ.
,
GÖKOĞLU N.
IFOOD 2013, Almanya, 1 - 04 Ekim 2013, cilt.8-10 EKİM, ss.25, (Özet Bildiri)
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Cilt numarası:
8-10 EKİM
Basıldığı Ülke:
Almanya
Sayfa Sayıları:
ss.25
Akdeniz Üniversitesi Adresli:
Evet