Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.209-223, 2020 (Hakemli Dergi)
Investigation of Academic Staff in Gastronomy in Terms of Their Satisfaction Level and Adverse Experience
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, sa.4, ss.644-661, 2018 (Hakemli Dergi)
The Impact of Service Fairness Perception on Intention to Revisit: a Research in Çanakkale
Journal of Recreation and Tourism Research
, cilt.4, sa.4, ss.1-6, 2017 (Hakemli Dergi)
Aşçılık Programı Ön Lisans Seviyesinde Verilmesi Gereken Derslerin Kategorilerine İlişkin Değerlendirme
YUKSEKOGRETIM DERGISI
, cilt.7, sa.3, ss.1-7, 2017 (Hakemli Dergi)
Ön Lisans Seviyesinde Aşçılık Eğitimini Tercih Etme Nedenlerinin Değerlendirilmesi
GAZI AKADEMIK BAKIS-GAZI ACADEMIC VIEW
, sa.41, ss.0-6, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Vakum Altında Pişirme (Sous-Vide) Yöntemiyle Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Bazı Duyusal ve Fiziksel Özellikleri
I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Şubat 2021, ss.13
Kitap & Kitap Bölümleri
Gastronomide Sistematik Araştırmalar
Oğlak Yayınları, İstanbul, 2022
Mutfakta Fiziksel Planlama ve Kurulum
Mutfak Yönetimi, Şengül Serkan, Kurnaz Alper, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.21-34, 2021
Menü Etiketleme: Sistematik Bir Derleme
Gastronomide Sistematik
Araştırmalar, Arman Adem, Erdem Özkan, Editör, Oğlak Yayıncılık ve Reklamcılık Ltd. Şti, İstanbul, ss.5-28, 2021
Bolu Mutfağı
Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu, İrfan; Sormaz, Ümit; Canpolat, Cihan, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.603-617, 2021
Geleneksel Ekmek Üretiminde Ekşi Maya Kullanımı
Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1
, Arman Adem, Kurnaz, Alper, Editör, Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, Çanakkale, ss.223-248, 2021
Sebze Çeşitleri ve Sebzeleri Hazırlama Metotları
Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar, Şengül Serkan, Sarıışık Mehmet, Türkay Oğuz, Ulema Şevki, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, ss.207-228, 2020
Gastronomi Turizmi
Gelecek Turizm Trendleri, Şahin Sedat, Meriç, Sağbetullah, Editör, Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, Çanakkale, ss.515-537, 2020
Türk Mutfağında Yer Alan Şerbetler
Uygulamalı Türk Mutfağı, Perçin Şahin Nilüfer, Uçuk Ceyhun, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.258-273, 2020
Düzce: Akçakoca Melengücceği Tatlısı
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Yıldırım Saçılık Melahat, Çevik Samet, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, ss.509-514, 2019
Ansiklopedide Bölümler
Gastronomy Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.337-338, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.556-557, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.397-398, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., ss.441-442, 2020