SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
MATHEMATICAL MODELING OF CONCENTRATIONS OF GRAPE, POMEGRANATE AND BLACK CARROT JUICES BY VARIOUS METHODS
Gıda
, cilt.44, sa.6, ss.1092-1105, 2019 (Hakemli Dergi)
KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI
GIDA
, cilt.42, sa.3, ss.252-260, 2017 (Hakemli Dergi)
Uzakdoğu dan Özel bir Çay Pu erh Çayı
Drink techmarket
, sa.95, ss.74-78, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Aynı Bitkiden Lezzeti Farklı Çaylar
Drink
, ss.74-78, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Kış Aylarının Vazgeçilmez İçeceği: Kuşburnu Çayı
Drink
, ss.54-58, 2014 (Hakemsiz Dergi)
Lezzet Arttırıcı Gıda Katkı Maddesi: Monosodyum Glutamat
Turkchem
, sa.Ağustos, ss.50-56, 2011 (Hakemli Dergi)
Geçmişten Günümüze Türkiye’de Çay, Dünya Gıda
Dünya Gıda
, ss.26-29, 2010 (Hakemsiz Dergi)
Geçmişten Günümüze Türkiye’de Çay
Dünya Gıda
, sa.Nisan, ss.25-30, 2010 (Hakemli Dergi)
Anadolu İnsanın Yüzlerce Yıllk Doğal Değeri: Bitki Çayları
GıdaTeknolojisi
, sa.Aralık, ss.43-48, 2009 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
OPTIMIZATION OF SPRAY DRYING CONDITIONS FOR PRODUCTION OF SOLUBLE GINGER (Zingiber officinale) TEA POWDER
4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, 20 Mayıs 2021
Influence of edible coatings on some physicochemical properties of dried banana (Musa Cavendish)
AGROFOOD, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.1
Mathematical modeling of concentration of grape, pomegranate and black carrot juices by different methods
3rd EuroSciCon Conference on Food Technology, Atina, Yunanistan, 22 - 23 Nisan 2019, cilt.43, sa.3, ss.33
Optimization of cholestrol-free and reduced-fat mayonnaise production using avocado puree instead of egg yolk
The Food Factor Conference, İspanya, 8 - 11 Kasım 2018
Effect of Gas Composition on the Physicochemical Properties of the Packaged Peeled Garlic during Storage
Seventh International Conference onFood StudiesSeventh International Conference on Food Studies, 26 - 27 Ekim 2017
Effect of Gamma Irradiation on Physicochemical Properties of Peeled Garlic During Storage
The Food Factor I Barceolona Conference, Barselona, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, ss.256
Soyulmuş Sarımsağın Aroma Bileşenleri Üzerine Modifiye Atmosferde Paketlemenin ve Işınlamanın Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, 05 Ekim 2016
Effect of Protein Based Edible Coating on shelf Life of Peeled Taşköprü Garlic
The Third International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 7 - 09 Ekim 2015, ss.34
Influence of Water s Properties on Quality Characteristics of Brewed Turkish Tea
The Third International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 7 - 09 Ekim 2015, ss.38
Influence of Water s Properties on Quality Characteristics of Brewed Turkish Tea
The Third International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", 1 - 04 Ekim 2015, ss.515
Influence of Water s Properties on Quality Characteristics of Brewed Turkish Tea
The Third International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 Ekim - 04 Eylül 2015, ss.55
Effect of Pullulan Sodium Alginate and Pectin Based Edible coatings on the Quality of Fesh Cut Kiwi Fruit During Cold storage
Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety, Münih, Almanya, 15 - 17 Eylül 2015, ss.66
Encapsulation of the Essential Oil of Salvia fruticosa with different Wall Material
EuroFoodChem XVI, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, 06 Temmuz 2011
Effect of the concentration treatments on sage (Salvia fruticosa) Extract
International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.654
Spray Drying of the Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by using Different Hydrocolloids Carrier
Thirteenth Food Colloids, 21 Mart 2010
Concentration of Sage (Salvia Fruticosa) Extract By Using Multistep Membrane Separation Processes
PERMEA 2010, Tatranské Matliare, Slovakya, 7 - 10 Ekim 2010, ss.44
Effects of the Concentration Treatments on Sage (Salvia fruticosa) Extract
First International Congress on Food Technology, 03 Ekim 2010
Concentration of Sage (Salvia Fruticosa) Extract By Using Multistep Membrane Separation Processes
PERMEA 2010, Slovakya, 1 - 04 Eylül 2010
Concentration of Sage (Salvia Fruticosa) Extract By Using Multistep Membrane Separation Processes
PERMEA 2010, Tatranské Matliare, Slovakya, 4 - 08 Ağustos 2010, ss.20
Concentration of Sage (Salvia Fruticosa) Extract By Using Multistep Membrane Separation Processes
PERMEA 2010, Tatranské Matliare, Slovakya, 4 - 08 Ağustos 2010, ss.20
Spray Drying of the Mountain Tea (Sideritis sitricta) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
UFOST, 15th World Congress of Food Science Technology, Güney Afrika, 1 - 04 Ağustos 2010
Spray Drying of the Mountain Tea (Sideritis sitricta) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
UFOST, 15th World Congress of Food Science Technology, Güney Afrika, 1 - 04 Ağustos 2010
Spray Drying of the Mountain Tea (Sideritis sitricta) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
UFOST, 15th World Congress of Food Science Technology, Güney Afrika, 1 - 04 Ağustos 2010
Çözünür (İnstant) Dağ Çayı (Sideritis stricta) Üretiminde Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, 21 Mayıs 2010
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010, ss.268
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010
Dondurarak Kurutma Teknolojisiyle Çözünür(İnstant) Bitki Çayı (Adaçayı, Dağ çayı, Ihlamur ve Kekik) Üretimi
2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 27 Mayıs 2009
Instant herbal tea (sage, mountain tea, linden and thyme) production by freeze drying technology
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.185-188
Instant herbal tea (sage, mountain tea, linden and thyme) production by freeze drying technology
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.185-188
Instant herbal tea (sage, mountain tea, linden and thyme) production by freeze drying technology
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.185-188
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
IInternational Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Szeged, Macaristan, 5 - 06 Kasım 2008, ss.224-225
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Macaristan, 1 - 04 Kasım 2008, ss.224-225
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Gödöllo, Macaristan, 1 - 03 Eylül 2008, ss.90
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086
Karotenoit bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
Çözünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186
Karotenoid bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.1083-1086
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190
ÇÖzünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.183-186
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190