-
2022 - 2023 Fındık Zarı Ekstraktının Enkapsülayonu ve Elde Edilen Mikrokapsüllerin Mayonezde Antioksidan Olarak Kullanımı
-
2020 - 2022 Balkabağı Kabuğundan Çevre Dostu Yöntemler Kullanılarak ß-Karoten Ekstraksiyonu ve Elde Edilen Ekstraktın Enkapsülasyonu
-
2019 - 2020 Modifiye Atmosferde Paketlemenin Kuru İncirin Kalite Özelliklerine Etkisi
-
2018 - 2020 Muz ve kayısıların kurutulması sırasında yenebilir filmlerle kaplamanın kurutulmuş meyve kalitesi üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
USLU M. K. (Yürütücü), AYGÜN A., TORUN M.
-
2018 - 2018 Düşük kolesterol ve yağ içerikli mayonez benzeri ürün üretiminde avokado püresinin kullanım olanaklarının araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TORUN M. (Yürütücü), BAŞÜNAL GÜLMEZ H., KOMACH F.
-
2015 - 2017 Farklı yöntemler ve taşıyıcı maddeler kullanılarak elde edilen safran (Crocus sativus L.) emülsiyonlarının depolama stabilitesinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZDEMİR F. (Yürütücü), TORUN M., AZARABADI N.