Arş. Gör. HATİCE REYHAN ÖZİYCİ


Fen Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

104

Atıf (WoS)

64

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

99

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2014

2014

Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.

28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014, ss.1

2014

2014

Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242

2014

2014

Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242, (Özet Bildiri)

2014

2014

Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi

Sarıaydın O., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.326-329, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Akdeniz Bölgesi'nde yükselen bir değer: keçiboynuzu

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Arslan Kulcan A., YATMAZ E., et al.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Akdeniz Bölgesi'nde yükselen bir değer: keçiboynuzu

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Arslan Kulcan A., YATMAZ E., et al.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46

2014

2014

Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi

SARIAYDIN O., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., YATMAZ E., et al.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

2014

2014

Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., YATMAZ E., et al.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46

2014

2014

Akdeniz Bölgesinde yükselen bir değer: keçiboynuzu

KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Arslan Kulcan A., YATMAZ E., et al.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46

2013

2013

Total phenolic contents of andiz extracts obtained by different temperature, dilution rate and time parameters

YÜKSEL E., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

Total phenolic contents of carob extracts obtained by different temperature, ultrasonic power, dilution rate and time parameters

TETİK N., Yüksel E., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.401, (Özet Bildiri)

2013

2013

Optimization of extraction yield in production of Andız molasses by using Response Surface Methadology

Yüksel E., TETİK N., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.399, (Özet Bildiri)

2013

2013

Comparison of antioxidant activity levels of Andız extracts produced by different conditions

Yüksel E., TETİK N., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.397

2013

2013

Total phenolic contents of carob extracts obtained by different temperature, ultrasonic power, dilution rate and time parameters

TETİK N., YÜKSEL E., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

Organic acid profiles and acidity during Kombucha fermentation of various tea extracts

Tarhan K., Aykut G., Tek S., YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., et al.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.504, (Özet Bildiri)

2013

2013

Total phenolic contents of Andız extracts obtained by different temperature, dilution rate and time parameters

Yüksel E., TETİK N., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.398

2013

2013

Effects of different parameters on extraction yield of carob pods produced by ultrasonication

TETİK N., Yüksel E., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.395, (Özet Bildiri)

2013

2013

Comparison of antioxidant activity levels of andiz extracts produced by different conditions

YÜKSEL E., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.

The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

Organic Acid Profiles and Acidity During Kombucha Fermentation of Various Tea Extracts

TARHAN K., AYKUT G., TEK S., YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., et al.

2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga/Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.1, ss.504

2013

2013

Comparison of activated charcoal and polyvinylpolypyrrolidone applications on decolorization of apple juice concentrates

Akkoyun T., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.426

0

0

Organic acid profiles and acidity during Kombucha fermentation of various tea extracts

Tarhan K., Aykut G., Tek S., YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., et al.

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Makedonya, ss.504, (Özet Bildiri)

2012

2012

Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts

YATMAZ E., Oziyci H. R., Tetik N., KARHAN M., TURHAN İ.

Eurobiotech Agriculture Symposium, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.42 identifier

2012

2012

Nar suyunun bileşimi ve sağlık üzerine etkileri

ÖZİYCİ H. R., KARHAN M., TETİK N.

IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2012, ss.88, (Özet Bildiri)

2012

2012

Nar suyunun bileşimi ve sağlık üzerine etkileri

ÖZİYCİ H. R., KARHAN M., TETİK N.

IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.88, (Özet Bildiri)

2012

2012

Potential Uses Of Microorganisms For D-Pinitol Purification From Carob Extracts

YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ.

Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.42

2012

2012

Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts

YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ.

Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology,, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.42

2012

2012

Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts

YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, cilt.161, ss.42

2012

2012

Potential uses of microorganisms for D-pinitol purification from carob extracts

YATMAZ E., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, Journal of Biotechnology,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, cilt.161, ss.42

2011

2011

Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.151, (Özet Bildiri)

2011

2011

Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.151, (Özet Bildiri)

2011

2011

Meyve suyu ve nektarlarda renk ve berraklık stabilitesinin sağlanması

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.151

2011

2011

Effect Of Agitation On Ethanol Fermentation By Immobilized Saccharomyces Cerevisiae Cells In Carob Pod Extract

ÖZİYCİ H. R., YATMAZ E., TURHAN İ.

European Biotechnology Congress 2011, Current Opinion in Biotechnology, İstanbul, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2011, cilt.1, sa.22, (Özet Bildiri)

2011

2011

Effect of different temperatures on ethanol fermentation from carob pod extract by immobilized Saccharomyces cerevisiae

TURHAN İ., Oziyci H. R., YATMAZ E.

European Biotechnology Congress, İstanbul, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2011, cilt.22, (Özet Bildiri) identifier

2011

2011

Effect of agitation on ethanol production by immobilized Saccharomyces cerevisiae cells in carob pod extract

Oziyci H. R., YATMAZ E., TURHAN İ.

European Biotechnology Congress, İstanbul, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2011, cilt.22 identifier

2011

2011

Impact of different environmental factors on the D-pinitol concentration of wild and cultivated type carob fruits grown in Turkey

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Burlington, Vt, Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 27 Temmuz 2011, ss.27

2011

2011

Application potentials of carob pod

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Burlington, Vt, Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 27 Temmuz 2011, ss.28, (Özet Bildiri)

2011

2011

Application potentials of carob pod

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, ss.28, (Özet Bildiri)

2011

2011

Application potentials of carob pod

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, cilt.1, ss.28

2011

2011

Impact of different environmental factors on the D-pinitol concentration of wild and cultivated type carob fruits grown in Turkey

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, ss.27

2011

2011

Impact of different environmental factors on the D-pinitol concentration of wild and cultivated type carob fruits grown in Turkey

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, ss.27

2011

2011

Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

Subcritical water extraction of polyphenols

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., KARHAN M.

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.201-204

2011

2011

Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

Arslan A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.201-204, (Özet Bildiri)

2011

2011

Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing

TETİK N., Arslan Kulcan A., TURHAN İ., Arslan Kulcan A., TETİK N., TETİK N., et al.

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

Antalya İlinde Yetişen Aşılı ve Yabani Keçiboynuzu Meyvelerinin Bazı Kimyasal ve Pomolojik Özellikleri

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, ss.299, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2011

2011

Antalya İlinde Yetişen Aşılı ve Yabani Keçiboynuzu Meyvelerinin Bazı Kimyasal ve Pomolojik Özellikleri

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2011, ss.299, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2011

2011

Antalya İlinde Yetişen Aşılı ve Yabani Keçiboynuzu Meyvelerinin Bazı Kimyasal ve Pomolojik Özellikleri

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

Uluslararası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Kongresi ve Fuarı, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2011, ss.299, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2011

2011

Some physical and chemical properties of wild carob genotypes grown under Turkey ecological conditions

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Davis, Ca, Amerika Birleşik Devletleri, 19 - 23 Mart 2011, ss.23, (Özet Bildiri)

2011

2011

Some physical and chemical properties of wild carob genotypes grown under Turkey ecological conditions

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Mart 2011, ss.23, (Özet Bildiri)

2011

2011

Some physical and chemical properties of wild carob genotypes grown under Turkey ecological conditions

ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., GÜBBÜK H., KARHAN M.

1st International Symposium on Wild Relatives of Subtropical and Temperate Fruit and Nut Crops, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Mart 2011, ss.22-23

2010

2010

Influence of enviromental factors on D-Pinitol concentration of wild type carob pods

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.135

2010

2010

Determination the D-Pinitol content of cultivated carob types

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.144, (Özet Bildiri)

2010

2010

Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice

Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.322

2010

2010

Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice.

ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.448

2010

2010

Determination the D-Pinitol content of cultivated carob types

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.144

2010

2010

Influence of enviromental factors on D-Pinitol concentration of wild type carob pods

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.135

2010

2010

Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice

Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.322

2010

2010

Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice

Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.322

2010

2010

Influence of enviromental factors on D-Pinitol concentration of wild type carob pods

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.135, (Özet Bildiri)

2010

2010

Determination the D-Pinitol content of cultivated carob types

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.144

2010

2010

Evaluation of antioxidant acticvity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties

Öziyci H. R., Dinçer C., Turhan İ., Tetik N., Karhan M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubljana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.47, (Özet Bildiri)

2010

2010

Evaluation of antioxidant activity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties

KARHAN M., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TURHAN İ., TETİK N.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubjana, Slovenya, 1 - 04 Ekim 2010, ss.47, (Özet Bildiri)

2010

2010

Evaluation of antioxidant acticvity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties

ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Ekim 2010, ss.47

2010

2010

Evaluation of antioxidant acticvity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties

ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Ekim 2010, ss.47

2010

2010

Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubjana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.46, (Özet Bildiri)

2010

2010

Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46

2010

2010

Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46, (Özet Bildiri)

2010

2010

Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys

TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R., DİNÇER C., TETİK N., KARHAN M.

3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46

2010

2010

D-Pinitol Content of Carob Beans (Ceratonia siliqua L.)

KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

28th International Horticultural Congress, Lisbon, Portekiz, 22 - 27 Ağustos 2010, ss.358, (Özet Bildiri)

2010

2010

D-Pinitol Content of Carob Beans (Ceratonia siliqua L.)

KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

28th International Horticultural Congress, Portekiz, 1 - 04 Ağustos 2010, ss.358

2010

2010

D-Pinitol Content of Carob Beans (Ceratonia siliqua L.)

KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

28th International Horticultural Congress, Portekiz, 1 - 04 Ağustos 2010, ss.358

2010

2010

Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice

Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1006-1008

2010

2010

Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice.

ARSLAN KULCAN A., KARHAN M., Tetik N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice

Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.1006-1008, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice

Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.

The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.1006-1008

2008

2008

Use of laccases in the food industry

TETİK N., KARHAN M., ÖZİYCİ H. R.

The International Enzyme Engineering Symposium, İzmir, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.151

2008

2008

Enzymes used in beverage industry

TETİK N., KARHAN M., ÖZİYCİ H. R.

The International Enzyme Engineering Symposium, İzmir, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.152, (Özet Bildiri)

2008

2008

Effect of storage conditions on color degradation of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Aberdeen, Md, Amerika Birleşik Devletleri, 27 - 30 Temmuz 2008, ss.24, (Özet Bildiri)

2008

2008

Microfiltration of blackcurrant (Ribes nigrum) juice

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Aberdeen, Md, Amerika Birleşik Devletleri, 27 - 30 Temmuz 2008, ss.23, (Özet Bildiri)

2008

2008

Effect of storage conditions on color degradation of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2008, ss.24

2008

2008

Microfiltration of blackcurrant (Ribes nigrum) juice

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2008, ss.23

2008

2008

Effect of storage conditions on color degradation of pomegranate juice

ÖZİYCİ H. R., TETİK N., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2008, ss.24

2008

2008

Microfiltration of blackcurrant (Ribes nigrum) juice

TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., KARHAN M.

Northeast Agricultural Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2008, ss.23, (Özet Bildiri)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 64

h-indeksi (WOS): 4