SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Microwave-assisted hot air drying of bone broth-based sauce
Journal of Microwave Power and Electromagnetic Energy
, cilt.57, sa.2, ss.146-160, 2023 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
FARKLI MİKRODALGA GÜÇ SEVİYELERİNDE VE FARKLI FIRIN SICAKLIKLARINDA KURUTULAN HİBİSKUS ÇANAK YAPRAKLARININ KURUMA KARAKTERİSTİKLERİNİN VE BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Gıda
, cilt.46, sa.3, ss.647-659, 2021 (Hakemli Dergi)
Termal ve ultrases proseslerinin adaçayı ve hibiskus ekstraktlarının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
Mediterranean Agricultural Sciences
, cilt.34, sa.1, ss.33-39, 2021 (Hakemli Dergi)
Mısırda Bazı Özelliklerin Genetik Analizi
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, cilt.10, sa.3, ss.2153-2167, 2020 (Hakemli Dergi)
FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN HİBİSKUS EKSTRAKTLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Gıda
, cilt.45, sa.3, ss.409-420, 2020 (Hakemli Dergi)
MATHEMATICAL MODELING OF CONCENTRATIONS OF GRAPE, POMEGRANATE AND BLACK CARROT JUICES BY VARIOUS METHODS
Gıda
, cilt.44, sa.6, ss.1092-1105, 2019 (Hakemli Dergi)
Doğanın Ateşli Hediyesi: Kırmızıbiber
Food Sektör
, cilt.12, sa.70, ss.36-37, 2012 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Et ve Et Ürünlerinin Biyoaktif Bileşenlerce Zengin Sıvılar ile İşlenmesinde Vakumlu Emdirim Yönteminin Kullanılması
Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023, ss.1
Tavuk Eti Küplerinin Antosiyanince Zengin Meyve Suları Kullanılarak Renklendirilmesi
6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Mart 2023, ss.1-4
Comparative Analysis of Fruit Flavor and Aroma Compounds in “Finike Oranges”
4th International Agriculture Congress, Nevşehir, Türkiye, 05 Temmuz 2018, ss.11
EFFECT OF MICROWAVE AND THERMAL VACUUM CONCENTRATION METHODS ON SOME QUALITY PARAMETERS OF LEMON JUICE AND MATHEMATICAL MODELING OF CONCENTRATION
4TH INTERNATIONAL GAP FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, 26 Haziran 2021
Effect Of Microwave And Thermal Vacuum Concentration Methods On Some Quality Parameters Of Watermelon Juice And Mathematical Modeling Of Concentration
2nd INTERNATIONAL CUKUROVA AGRICULTURE and VETERINARY CONGRESS, 04 Ocak 2021
Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) ekstraktlarının farklı yöntemler ile konsantrasyonunun matematiksel modellenmesi ve ekstraktların kalite özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.73
Mathematical modeling of concentration of grape, pomegranate and black carrot juices by different methods
3rd EuroSciCon Conference on Food Technology, Atina, Yunanistan, 22 - 23 Nisan 2019, cilt.43, sa.3, ss.33
Diallel analysis of temperate maize germplasm for lysine and methionine amino acid content and studies for developing quality doubled haploid lines
13th Asian Maize Conference and Expert Consultation on “Maize for Food, Feed, Nutrition and Environmental Security’’, 8 - 10 Ekim 2018
Effect of the concentration treatments on sage (Salvia fruticosa) Extract
International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.654
Spray Drying of the Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by using Different Hydrocolloids Carrier
Thirteenth Food Colloids, 21 Mart 2010
Effects of the Concentration Treatments on Sage (Salvia fruticosa) Extract
First International Congress on Food Technology, 03 Ekim 2010
Evaluation of antioxidant acticvity and total phenolic content in Turkish floral honeys, as well as their chemical properties
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubljana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.47
Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Ljubjana, Slovenya, 28 Eylül - 02 Ekim 2010, ss.46
Determination of total phenolics and antioxidant content with physicochemical properties in Turkish honeydew honeys
3rd Apimondia International Forum on Apitherapy and 2nd Apimondia International Forum on Apiquality, Slovenya, 1 - 04 Eylül 2010, ss.46
Influence Of Drying Methods On Carotenoİds Of Paprİka (Cv. Jalapeno)
15th World Congress of Food Science & Technology, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Ağustos 2010
Çözünür (İnstant) Dağ Çayı (Sideritis stricta) Üretiminde Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, 21 Mayıs 2010
Some Quality Characteristics of the Reconstituted Instant Sage (Salvia fruticosa)
6. Conference on Medicinal and Aromatic Plants of Southeast European Countries., Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010
Spray Drying of Sage (Salvia fruticosa) Water Extract by Using Different Hydrocolloid Carriers
Thirteenth Food Colloids, İspanya, 1 - 04 Mart 2010
Bitki Çayı Olarak Tüketilen Salvia fruticosa ve Salvia tomentosa Türünün Fenolik Asit ve Flavonoid Kompozisyonu
2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009
Concentration of red currant juice by complex membrane process technology and analytical evaluation of the products
IInternational Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business, Szeged, Macaristan, 5 - 06 Kasım 2008, ss.224-225
Comparison of chemical and sensory properties of naturally grown and cultivated sage (Salvia spp) and mountain tea (Sideritis spp.)
11th International Symposium of Natural Product Chemistry, Pakistan, 1 - 04 Ekim 2008
Production of Red Currant Juice Concentrate by Integrated Membrane Process and Modelling of the Seperations
International Conferences in Agricultural Engineering, Macaristan, 1 - 04 Eylül 2008, ss.90
Türk siyah çayının fenolik madde kompozisyonu üzerine rakım, sürgün dönemi ve çay sınıfının etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.141-144
Karotenoit bileşiklerin sağlık üzerine etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
Çözünür (Instant) dağ çayı (Sideritis stricta) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.187-190
Phenolic composition of different Turkish green teas
The 3rd International Conference on O-CHA (Tea) Culture and Science, Japonya, 1 - 04 Kasım 2007, cilt.HB-_-005, ss.1-2
Physical and Nutritional Characterisation of Chestnuts Cultivated In Different Regions of Turkey
3rd Central European Congress on Food, Bulgaristan, 1 - 04 Mayıs 2006