Desteklenen Projeler
-
2020 - 2024 Farklı poliamin uygulamalarının beyaz şapkalı mantarın Agaricus bisporus hasat sonrası kalitesi ve bazı gen ifadeleri üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERKAN M. (Yürütücü), DOĞAN A., Üstün H., ULUIŞIK S., DİNÇER C.
-
2017 - 2020 Farklı ekstraksiyon ve konsantrasyon yöntemlerinin hibiskus Hibiscus sabdariffa L ekstraktlarının kalite özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
-
2018 - 2019 Farklı meyve ve sebzelerin ultrasonikasyon destekli kapalı döngü modifiye atmosferde kurutulması kurutulmuş ürünlerin depolanması ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
-
2017 - 2018 Sulama Suyu ve Tuzluluk Stresinin Tatlı Patates Çeşitlerinde Büyüme Verim ve Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi ve Stres Koşullarında Bitki Enerji Kullanımının Hiperspektral Ölçümlerle İlişkilendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KURUNÇ A. (Yürütücü), DİNÇER C., KARAKAŞ M. C., SÖNMEZ N. K., KAMAN H., DOĞANAY K. H.
-
2008 - 2011 Türk Yeşil Çayının Kalitesinin Artırılması, İnsan Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi ve Yeni Ürünlerin Geliştirilmesi