-
2020 - 2024 Farklı poliamin uygulamalarının beyaz şapkalı mantarın Agaricus bisporus hasat sonrası kalitesi ve bazı gen ifadeleri üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ERKAN M. (Yürütücü), DOĞAN A., Üstün H., ULUIŞIK S., DİNÇER C.
-
2017 - 2020 Farklı ekstraksiyon ve konsantrasyon yöntemlerinin hibiskus Hibiscus sabdariffa L ekstraktlarının kalite özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
DİNÇER C. (Yürütücü), TONGUR T., Erkaymaz T.
-
2018 - 2019 Farklı meyve ve sebzelerin ultrasonikasyon destekli kapalı döngü modifiye atmosferde kurutulması kurutulmuş ürünlerin depolanması ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2017 - 2018 Sulama Suyu ve Tuzluluk Stresinin Tatlı Patates Çeşitlerinde Büyüme Verim ve Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi ve Stres Koşullarında Bitki Enerji Kullanımının Hiperspektral Ölçümlerle İlişkilendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KURUNÇ A. (Yürütücü), DİNÇER C., KARAKAŞ M. C., SÖNMEZ N. K., KAMAN H., DOĞANAY K. H.
-
2008 - 2011 Türk Yeşil Çayının Kalitesinin Artırılması, İnsan Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi ve Yeni Ürünlerin Geliştirilmesi