Doç. Dr. BAHAR GÜMÜŞ


Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Gastronomi ve Mutfak Sanatları


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Balıkçılık, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Bitki Ve Hayvan Bilimleri


Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri

E-posta: bahargumus@akdeniz.edu.tr
İş Telefonu: +90 242 310 6650
Web: https://avesis.akdeniz.edu.tr/baharg
Ofis: Turizm Fakültesi 1. Kat 1Y-08 Nolu Oda
Posta Adresi: Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 07058 Kampüs ANTALYA

Metrikler

Yayın

90

Atıf (WoS)

265

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

339

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

315

H-İndeks (Scholar)

10

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

6

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2008 - 2014

2008 - 2014

Doktora

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği, Türkiye

2005 - 2008

2005 - 2008

Yüksek Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği , Türkiye

1999 - 2003

1999 - 2003

Lisans

Süleyman Demirel Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2014

2014

Doktora

Bazı Denizel Makroalg Özütlerinin Fitokimyasal Özellikleri ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği

2008

2008

Yüksek Lisans

Barbun Balığı (Mullus barbatus L. 1758)’nın Sıcak Dumanlama Sonrası Besin Bileşenlerindeki Bazı Kimyasal Değişimlerin İncelenmesi ve Raf Ömrünün Tespiti

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2013

2013

Extraction and characterization of enzymes in seafood products

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Akdeniz Üniversitesi ve Tayland Prince Songkhla Üniversitesi

2009

2009

Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası (B Kategorisi)

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Akdeniz Üniversitesi, Tıp Fakültesi

2006

2006

Jean Monnet Projesi AB Eğitim Semineri Programı

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Akdeniz Üniversitesi, Akdeniz Ülkeleri Ekonomik Araştırmalar Merkezi (AÜEAM), (AKÜNSEM)

Araştırma Alanları

Tarımsal Bilimler

Su Ürünleri

Su Ürünleri İşleme Teknolojileri

Akademik Unvanlar / Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2017 - 2018

2017 - 2018

Yrd. Doç. Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2015 - 2017

2015 - 2017

Yrd. Doç. Dr.

Süleyman Demirel Üniversitesi, Eğirdir Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

2005 - 2014

2005 - 2014

Araştırma Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Bölüm Başkan Yardımcısı

Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2015 - 2017

2015 - 2017

Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi

Süleyman Demirel Üniversitesi, Eğirdir Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

2015 - 2017

2015 - 2017

Farabi Programı Kurum Koordinatörü

Süleyman Demirel Üniversitesi, Eğirdir Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

İş Yerinde Eğitim

Lisans

Lisans

Gıda Mevzuatı

Lisans

Lisans

Su Ürünleri Bilgisi

Doktora

Doktora

Gastronomide Gıda Katkı Maddeleri

Doktora

Doktora

Gastronomide Gıda Mikrobiyolojisi

Doktora

Doktora

Gıda Güvenliği Yönetimi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Teknolojisi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gastronomide Duyusal Analiz

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Güvenliği

Lisans

Lisans

Gıda Bilimi ve Güvenliği

Doktora

Doktora

Gastronomide Gıda Mikrobiyolojisi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Teknolojisi

Lisans

Lisans

Beslenme İlkeleri

Lisans

Lisans

Gıda Teknolojisi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Kimyası

Lisans

Lisans

Gıda Kimyası

Lisans

Lisans

Gıda Mevzuatı

Lisans

Lisans

Su Ürünleri Bilgisi

Lisans

Lisans

Beslenme İlkeleri

Lisans

Lisans

Gıda Bilimi ve Güvenliği

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

GıdaTeknolojisi

Lisans

Lisans

Gıda Teknolojisi

Lisans

Lisans

Gıda Kimyası

Doktora

Doktora

Gastronomide Gıda Mikrobiyolojisi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Kimyası

Lisans

Lisans

Gıda Mevzuatı

Doktora

Doktora

Gıda Güvenliği Yönetimi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Kimyası

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2021

2021

Kültürü Yapılan Granyöz (Argyrosomus regius, Asso 1801) Balığının Tekstür Değişim Indeksi, Enerji ve Entropi Değerlerinin Bilgisayarlı Resim Analiz Yöntemi ile Değerlendirilmesi (Evaluation of Texture Change Index, Energy and Entropy Values of Cultured Meagre (Argyrosomus regius Asso, 1801) By Image Analysis)

GÜMÜŞ B.

Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi (Internatıonal Congress on Engineerıng Sciences and Multidiscıplinary Approaches), İstanbul, Türkiye, 23 - 24 Şubat 2021, ss.348-352

2021

2021

Vakum Altında Pişirme (Sous-Vide) Yöntemiyle Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Bazı Duyusal ve Fiziksel Özellikleri

GÜMÜŞ B., GÖKOĞLU N., ARMAN A.

I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Şubat 2021, ss.13

2017

2017

A Significant Risk Contaminating to Using Feeds in the Culture Fish: Aflatoxin

GÜMÜŞ E., GÜMÜŞ B.

II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017

2017

2017

The Using of Marine Algae Extracts as an Antimicrobial Substance in Food

GÜMÜŞ B., ÜNLÜSAYIN M., GÜMÜŞ E.

II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, ss.13

2017

2017

Protective Effects of Bergamot Peel extracts on Fish Lipid

UÇAK İ., YATMAZ H. A., GÜMÜŞ B., YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P.

International Conference on Agriculture Forest Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1186

2017

2017

UV spectrum Determination of Fish Lipids Treated with grapefruit Peel

YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P., UÇAK İ., YATMAZ H. A., GÜMÜŞ B.

International Conference on Agriculture Forest Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1187

2016

2016

Antimicrobial activity of Ulva rigida extracts from Gulf of İzmir/Turkey

GÜMÜŞ B., ÜNLÜSAYIN M., GÜMÜŞ E.

Second International Agriculture Congress, Belgrad, Karadağ, 14 - 18 Kasım 2016, ss.1

2016

2016

An Evaluation of in Vitro Antibacterial and Antifungal Activity of Graciaria verrucosa Extracts

GÜMÜŞ B., ÜNLÜSAYIN M., GÜMÜŞ E.

FABA 2016 International Symposium on Fisheries and Aquatic Science, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.488

2016

2016

Prolonged fish lipid stability with albedo fragments of bitter orange

YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P., UÇAK İ., GÜMÜŞ B.

FABA 2016 International Symposium on Fisheries and Aquatic Science, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.179

2014

2014

Antibacterial effect of Gracilaria verrucosa extract in minced mackerel during refrigerated storage

ÜNLÜSAYIN M., GÜMÜŞ B.

7th Central European Congress on Food (CEFood), Ohrid, Makedonya, 21 - 24 Mayıs 2014, ss.170

2014

2014

Antioxidant activity of extract from Ulva rigida, a type of green seaweed

GÜMÜŞ B., ÜNLÜSAYIN M.

Alg’n’ Chem 2014, Montpellier, Fransa, 31 Mart - 03 Nisan 2014, ss.53

2013

2013

Gıdalarda antioksidan madde olarak deniz makroalglerinin kullanılması

GÜMÜŞ B., ÜNLÜSAYIN M.

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.372

2013

2013

Tüketilebilir Makroalg Türleri ve Besinsel İçerikleri

ÜNLÜSAYIN M., GÜMÜŞ B.

Balıkçılık ve Akuatik Bilimler FABA, Atatürk Üniversitesi Su ürünleri Fakültesi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2013, cilt..

2013

2013

Cevap yüzey metodu kullanılarak benekli orkinos balığı (E. alletteratus)filatolarının marinasyon koşullarının optimizasyonu

TOPUZ O. K., GÜMÜŞ B., UÇAK İ.

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, FABA 2013 (Balıkçılık ve Akuatik Bilimler) Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.121

2012

2012

Inhibition of lipid oxidation in anchovy oil by citrus extracts during storage

YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU P., GÜMÜŞ B., UÇAK İ., GÖKOĞLU N.

Chemical Reactions in Foods VII, Prague, Çek Cumhuriyeti, 14 - 16 Kasım 2012, ss.124

2012

2012

The Importance of Some Seaweeds for Aquafeeds

Gümüş B., GÜMÜŞ E., Ünlüsayın M.

The 1st International Conference on Animal Nutrition and Environment (ANINUE 2012), Khon Kaen, Tayland, 14 - 15 Eylül 2012, ss.329

2012

2012

Determination of Shelf-Life After Hot Smoking Process of Red Mullet Mullus barbatus

ÜNLÜSAYIN M., GÜMÜŞ B., İKİZ R.

AQUA 2012, Global Aquaculture Securing Our Future. Prag, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2012, ss.507

2012

2012

The Importance of Some Seaweed for Aquafeeds. The 1 st Internatonal Conference on Animal Nutrition and Enviroment

ÜNLÜSAYIN M., GÜMÜŞ B., GÜMÜŞ E.

The 1 st Internatonal Conference on Animal Nutrition and Enviroment. Pulman Raja Orchid Hotel, Khon Kaen, Tayland, 1 - 04 Eylül 2012, ss.329

2011

2011

Kırmızı Salmon (Oncorhynchus nerka)’un Gonad Cinsiyetinin Bilgisayarlı Resim Analizi ile Ayırt Edilmesi

BALABAN M. O., GÜMÜŞ B.

XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.332

2011

2011

Antalya Körfezi’nden Avlanan Bazı Lesepsiyen Türlerin Kimyasal Kompozisyonlarının Araştırılması

ÜNLÜSAYIN M., GÜMÜŞ B., ERDİLAL R.

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, A.Ü.Su Ürünleri Fakültesi., Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.281

2011

2011

Bilgisayarlı Resim Analiz Yönteminin Su Ürünleri İşleme Teknolojisine Uygulanması

ÜNLÜSAYIN M., GÜMÜŞ B., BALABAN M. Ö.

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, A.Ü.Su Ürünleri Fakültesi., Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, cilt.., ss.131

2011

2011

Proximate analysis of some ray species caught by trawling in mediterrenean gulf of Antalya (Turkey)

ÜNLÜSAYIN M., GÜMÜŞ B., ERDİLAL R.

V. International Conference “Aquaculture & Fishery, Belgrad-Zemun, Karadağ, 1 - 03 Haziran 2011, ss.547-551

2011

2011

Image analysis to estimate the weight of fish

BALABAN M. O., ÜNAL-ŞENGÖR G. F., GÜMÜŞ B., CIRBAN D.

International Conference on Engineering and Food, Atina, Yunanistan, 22 - 26 Mayıs 2011, ss.1453

2011

2011

Machine vision evaluation of some pollock roe quality attributes

BALABAN M. O., GÜMÜŞ B., CIRBAN D., CHOMBEAU M.

International Conference on Engineering and Food, Atina, Yunanistan, 22 - 26 Mayıs 2011, ss.1455-1456

2010

2010

Machine vision applications to seafood: A review of Kodiak studies

GÜMÜŞ B., BALABAN M. O.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.454

2010

2010

Determination of weight of Alaska Pollock (Theragra chalcogramma) by image analysis

CHOMBEAU M., CIRBAN D., GÜMÜŞ B., BALABAN M. O.

2nd International Congress on Seafood Technology, 10 - 13 Mayıs 2010, ss.30

2010

2010

Quality grading of Alaska Pollock (Theragra chalcogramma) roe by image analysis

CHOMBEAU M., GÜMÜŞ B., CIRBAN D., BALABAN M. O.

2nd International Congress on Seafood Technology, 10 - 13 Mayıs 2010, ss.31

2010

2010

Prediction of the weight of aquacultured rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) by image analysis

GÜMÜŞ B., BALABAN M. O.

2nd International Congress on Seafood Technology, 10 - 13 Mayıs 2010, ss.32

2009

2009

Antalya Körfezi’nde Trolle Avlanan Iskarta Türlerin Tespiti ve Değerlendirilme Olanakları

GÜLYAVUZ H., ÜNLÜSAYIN M., GÜMÜŞ B.

15. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.496

2008

2008

Alterations in Extract Loss From Sardine During Different Salting Process

ÜNLÜSAYIN M., ERDİLAL R., GÜMÜŞ B., GÜLYAVUZ H.

AquaMedit, 4th International Congress on Aquaculture, Fisheries Technology and Environmental Management, Atina, Yunanistan, 21 - 22 Kasım 2008, ss.7

2008

2008

Comparison of Flesh Productivity and Chemical Composition of Male And Female Giant Red Shrimp (Aristeomorpha foliacea)

GÜMÜŞ B., ÜNLÜSAYIN M.

AquaMedit, 4th International Congress on Aquaculture, Fisheries Technology and Environmental Management, Atina, Yunanistan, 21 - 22 Kasım 2008, ss.5

2008

2008

Quality Changes of Salted Red Mullet (Mullus barbatus) During Vacuum Packaged Storage at +4 ºC

GÜMÜŞ B., İKİZ R., ÜNLÜSAYIN M., GÜLYAVUZ H.

University of Ege, Fisheries of Faculty, 1st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.55

2008

2008

Flesh Productivity and Chemical Components of Some Deep-Water Penaeid Shrimps

GÜLYAVUZ H., GÜMÜŞ B., ÜNLÜSAYIN M.

University of Ege, Fisheries of Faculty, 1st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.273

2008

2008

Quality Changes of Salted Red Mullet (Mullus barbatus) During Vacuum Packaged Stored at +4°C

ÜNLÜSAYIN M., GÜMÜŞ B., İKİZ R., GÜLYAVUZ H.

University of Ege, Fisheries of Faculty. 1st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Çeşme, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.55

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2010 - Devam Ediyor

2010 - Devam Ediyor

Institute of Food Technologists (IFT)

Üye

Bilimsel Hakemlikler

Ocak 2019

Ocak 2019

Acta Aquatica Turcica

Hakemli Bilimsel Dergi

Aralık 2018

Aralık 2018

Acta Aquatica Turcica

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2018

Haziran 2018

Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences

Hakemli Bilimsel Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2017

Temmuz 2017

Journal of Aquatic Food Product Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2017

Haziran 2017

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Mart 2017

Mart 2017

Journal of Aquatic Food Product Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Ödüller

Mayıs 2023

Mayıs 2023

Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı (UBYTP)

Tübitak

Nisan 2014

Nisan 2014

Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı (UBYTP)

Tübitak

Nisan 2011

Nisan 2011

Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı (UBYTP)

Tübitak

Kasım 2010

Kasım 2010

Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı (UBYTP)

Tübitak



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Aralık 2017 - 01 Aralık 2017

01 Aralık 2017 - 01 Aralık 2017

II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği KongresiSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016

01 Kasım 2016 - 01 Kasım 2016

International Symposium on Fisheries and Aquatic Science

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

Ulusal Tarım Kongresi 2015

Katılımcı

Afyon-Türkiye

01 Mart 2014 - 01 Mart 2014

01 Mart 2014 - 01 Mart 2014

Alg’n’ Chem

Katılımcı

Montpellier-Fransa

01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013

01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013

XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Haziran 2013 - 01 Haziran 2013

01 Haziran 2013 - 01 Haziran 2013

FABA 2013 (Balıkçılık ve Akuatik Bilimler) Sempozyumu

Katılımcı

Erzurum-Türkiye

01 Eylül 2012 - 01 Eylül 2012

01 Eylül 2012 - 01 Eylül 2012

The 1st International Conference on Animal Nutrition and Environment (ANINUE 2012)

Katılımcı

Khon Kaen-Tayland

01 Eylül 2012 - 01 Eylül 2012

01 Eylül 2012 - 01 Eylül 2012

AQUA 2012, Global Aquaculture Securing Our Future

Katılımcı

Praha-Çek Cumhuriyeti

01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011

01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011

XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

1st International Congress on Food Technology

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Ekim 2010 - 01 Ekim 2010

01 Ekim 2010 - 01 Ekim 2010

European Aquaculture Society

Katılımcı

Porto-Portekiz

01 Mayıs 2010 - 01 Mayıs 2010

01 Mayıs 2010 - 01 Mayıs 2010

2nd International Congress on Seafood Technology

Katılımcı

Alaska-Amerika Birleşik Devletleri

01 Şubat 2010 - 01 Şubat 2010

01 Şubat 2010 - 01 Şubat 2010

61st Pacific Fisheries Technologists Conference

Katılımcı

Washington-Amerika Birleşik Devletleri

01 Temmuz 2009 - 01 Temmuz 2009

01 Temmuz 2009 - 01 Temmuz 2009

XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Rize-Türkiye

01 Kasım 2008 - 01 Kasım 2008

01 Kasım 2008 - 01 Kasım 2008

AquaMedit, 4th International Congress on Aquaculture

Katılımcı

Athína-Yunanistan

01 Kasım 2008 - 01 Kasım 2008

01 Kasım 2008 - 01 Kasım 2008

Gıda Mikrobiyolojisi Çalıştayı

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Mayıs 2008 - 01 Mayıs 2008

01 Mayıs 2008 - 01 Mayıs 2008

1st International Congress of Seafood Technology

Katılımcı

İzmir-Türkiye

01 Mayıs 2008 - 01 Mayıs 2008

01 Mayıs 2008 - 01 Mayıs 2008

European Inland Fisheries Advisory Commission

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Eylül 2007 - 01 Eylül 2007

01 Eylül 2007 - 01 Eylül 2007

XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Muğla-Türkiye

01 Şubat 2006 - 01 Şubat 2006

01 Şubat 2006 - 01 Şubat 2006

Doğu Akdeniz’deki Lessepsiyan Türler ile İsrail’deki Balıkçılık Faaliyetleri

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Eylül 2005 - 01 Eylül 2005

01 Eylül 2005 - 01 Eylül 2005

XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Çanakkale-Türkiye

Burslar

2010 - 2010

2010 - 2010

Short Term Research Scholar (Araştırma Bursu)

Yabancı Ülkelerin Resmi Kurumları

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 267

h-indeksi (WOS): 8

Jüri Üyelikleri

Mayıs-2023

Mayıs 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Akdeniz Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Tez Savunma (Yüksek Lisans) - Akdeniz Üniversitesi

Ocak-2021

Ocak 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Yüksek Lisans Tez Sınav Jürisi - Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği Anabilim Dalı