Metrikler
Eğitim Bilgileri
2010 - Devam Ediyor
2010 - Devam EdiyorDoktora
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye
2008 - 2010
2008 - 2010Yüksek Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye
2004 - 2008
2004 - 2008Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2010
2010Yüksek Lisans
Mayşe Isıtma ve Berraklaştırma Koşullarının Siyah Üzüm Suyunda Renk, Fenolik Madde ve Resveratrol Konsantrasyonu Üzerine Etkisi
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
Yabancı Diller
C1 İleri
C1 İleriİngilizce
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası
Gıda Teknolojisi
Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi
Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Unvanlar / Görevler
2011 - Devam Ediyor
2011 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2025
2025Enrichment of ellagic acid in pomegranate peel waste extract by consecutive ultrafiltration and adsorption processes
ARSLAN KULCAN A., Pınarbaşı N., BALCI TORUN F., TOPUZ A.
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.19, sa.5, ss.3257-3265, 2025 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2020
2020Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi
HACIOĞLU A., ASSOUMOU U., Yıldız M., ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., KARHAN M.
Turkisk Journal of Food and Agriculture , cilt.8, sa.9, ss.1846-1853, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
2020Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi
HACIOĞLU A., ASSOUMOU U., Yıldız M., ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., KARHAN M.
Turkisk Journal of Food and Agriculture , cilt.8, sa.9, ss.1846-1853, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
2020Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi
HACIOĞLU A., ASSOUMOU U., YILDIZ M., ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., KARHAN M.
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , cilt.8, sa.9, ss.1846-1853, 2020 (Hakemli Dergi)
2017
2017KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI
ŞAHİN NADEEM H., TOPUZ A., Arslan Kulcan A., TORUN M., ÖZDEMİR F.
GIDA , cilt.42, sa.3, ss.252-260, 2017 (Hakemli Dergi)
2017
2017COLOUR CHANGE AND WEIGHT LOSS DURING THE ROASTING PROCESS FOR PRODUCTION OF CAROB POWDER
ŞAHİN NADEEM H., TOPUZ A., ARSLAN KULCAN A., TORUN M., ÖZDEMİR F.
Gıda , cilt.42, sa.3, ss.252-260, 2017 (Hakemli Dergi)
2016
2016Evaluation of Biochemical and Dimensional Properties of Naturally Grown Capparis spinosa var. spinosa and Capparis ovata var. palaestina
ULUKAPI K., Özdemir B., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., Ertekin C., ONUS A. N.
International Journal of Agriculture Innovations and Research , cilt.5, sa.2, ss.195-200, 2016 (Hakemli Dergi)
2016
2016Değişik yetiştirme sistemlerinin çilek meyvelerinin bazı fizikokimyasal özellikleri üzerine etkileri
ADAK N., TETİK N., GÜNEŞ E., BALKIÇ R., GÜBBÜK H., ARSLAN KULCAN A.
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , cilt.29, sa.2, ss.33-38, 2016 (Hakemli Dergi)
2015
2015Farklı tuz konsantrasyonlarının bazı kabak anaçlarının büyüme ve klorofil içerikleri üzerine etkisi
Aydinsakir K., ULUKAPI K., Kurum R., TETİK N., ARSLAN KULCAN A.
DERİM , cilt.32, sa.2, ss.187-200, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
2015Changes in turbidity, total phenolic and anthocyanin contents of clear red grape juice during processing
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.
Gıda , cilt.40, ss.311-317, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
2015Concentration of D-pinitol in carob extract by using multi-stage enrichment processes
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., Akkoyun T., Yatmaz E., et al.
GIDA , cilt.40, sa.3, ss.125-131, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
2015Concentration of D-Pinitol in carob ectract by using multi stage enrichment processes
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., YATMAZ E., AKKOYUN T., et al.
Gıda , cilt.40, sa.3, ss.125-131, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
2015CONCENTRATION OF D PINITOL in CAROB EXTRACTby USING MULTI STAGE ENRICHMENT PROCESSES
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., Akkoyun T., YATMAZ E., et al.
Gıda , cilt.40, sa.3, ss.125-131, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
2015Concentration of D-pinitol in carob extract by using multi-stage enrichment processes
ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., Akkoyun T., YATMAZ E., et al.
Gıda , cilt.40, sa.3, ss.125-127, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2018
2018Impact of carob extract supplamentation on chemical and sensory properties of yogurt and ice cream
ASSOUMOU U., ARSLAN KULCAN A., AYGÜN M., KUZU Ş., YILDIZ D., NECİHAN K., et al.
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
2017
2017Evaluating the efficiency of PVPP dosage on the clarification of stevia extract
ARSLAN KULCAN A., HACIOĞLU A., KARHAN M., TURGUT K.
10 th EUSTAS Symposium, 13 - 15 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017optimization of extraction parameters for steviol glycosides by response surface methodology
ARSLAN KULCAN A., KARHAN M., TURGUT K.
10th EUSTAS Stevia Symposium, 13 - 15 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
2015
2015Process for Producing Sugar-Reduced Bitter Orange Jam by Using Stevia Extract
ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.353, (Tam Metin Bildiri)
2015
2015Process for Producing Sugar-Reduced Bitter Orange Jam by Using Stevia Extract
ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.353, (Özet Bildiri)
2015
2015Date Syrup: A processed Product of A Conventional Fruit
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.360, (Özet Bildiri)
2015
2015Date Syrup: A processed Product of A Conventional Fruit
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.360, (Tam Metin Bildiri)
2015
2015Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2015
2015Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.312, (Özet Bildiri)
2015
2015Mayşe Isıtma Prosesinin Siyah Üzüm Suyunda Trans-Resveratrol Konsantrasyonu Üzerine Etkisi
TETİK N., KARHAN M., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.296, (Tam Metin Bildiri)
2015
2015Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., KARHAN M.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2015
2015Horizontal pres kullanılarak üretilen berrak nar suyundaki kimyasal değişimler
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2015
2015Mayşe ısıtma prosesinin siyah üzüm suyunda trans-resveratrol konsantrasyonu üzerine etkisi
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., KARHAN M.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2015
2015Applications of membrane-based technologies for the extraction and purification of steviol glycosides
ARSLAN KULCAN A., KARHAN M.
8th Stevia Symposium, Bonn, Almanya, 27 - 28 Ocak 2015, (Tam Metin Bildiri)
2015
2015Applications of membrane-based technologies for the extraction and purification of steviol glycosides
ARSLAN KULCAN A., KARHAN M.
8th Stevia Symposium, Bonn, Almanya, 27 - 28 Ocak 2015, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014, ss.1, (Özet Bildiri)
2014
2014Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Effects of destabilization treatments on clarity stability of pomegranate juice
ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M.
28th Effost International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, İsveç, 26 - 29 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242, (Özet Bildiri)
2014
2014Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242, (Özet Bildiri)
2014
2014Quality attiributes of clear pomegranate juice supplemented with ß-cyclodextrin during storage
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N., KARHAN M.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.1, ss.242, (Özet Bildiri)
2014
2014Introducing Stevia to Turkey: A new crop and product
ARSLAN KULCAN A., KARHAN M.
6th World Convention on Stevia, Berlin, Almanya, 19 - 20 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Akdeniz Bölgesinde yükselen bir değer: keçiboynuzu
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Arslan Kulcan A., YATMAZ E., et al.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Akdeniz Bölgesi'nde yükselen bir değer: keçiboynuzu
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Arslan Kulcan A., YATMAZ E., et al.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi
SARIAYDIN O., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Ticari andız pekmezlerinde bazı kimyasal özelliklerin belirlenmesi
Sarıaydın O., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R., TETİK N.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.326-329, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Akdeniz Bölgesi'nde yükselen bir değer: keçiboynuzu
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., Arslan Kulcan A., YATMAZ E., et al.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., YATMAZ E., et al.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu
KARHAN M., TURHAN İ., TETİK N., ÖZİYCİ H. R., ARSLAN KULCAN A., YATMAZ E., et al.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.1, ss.43-46, (Tam Metin Bildiri)
2013
2013Total phenolic contents of Andız extracts obtained by different temperature, dilution rate and time parameters
Yüksel E., TETİK N., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.398, (Özet Bildiri)
2013
2013Total phenolic contents of carob extracts obtained by different temperature, ultrasonic power, dilution rate and time parameters
TETİK N., Yüksel E., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.401, (Özet Bildiri)
2013
2013Total phenolic contents of carob extracts obtained by different temperature, ultrasonic power, dilution rate and time parameters
TETİK N., YÜKSEL E., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
2013
2013Comparison of antioxidant activity levels of Andız extracts produced by different conditions
Yüksel E., TETİK N., Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.397, (Özet Bildiri)
2013
2013Total phenolic contents of andiz extracts obtained by different temperature, dilution rate and time parameters
YÜKSEL E., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
2013
2013Comparison of antioxidant activity levels of andiz extracts produced by different conditions
YÜKSEL E., TETİK N., ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R.
The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
2012
2012Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri
ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., TETİK N., KARHAN M., GÜREL F.
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)
2012
2012Propolisin yapısı, fonksiyonel özellikleri ve üretim teknolojisi
YAVUZ İ., ARSLAN KULCAN A., GÜREL F., KARHAN M.
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)
2012
2012Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri
ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., TETİK N., KARHAN M., GÜREL F.
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)
2012
2012Arı sütünün biyoaktif bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri
ARSLAN KULCAN A., YAVUZ İ., TETİK N., KARHAN M., GÜREL F.
3. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)
2011
2011A study for preventing post-bottling haze formation in clarified pomegranate juice by physical treatments
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., Arslan Kulcan A., KARHAN M.
2011 Effost Annual Conference, Berlin, Almanya, 9 - 11 Kasım 2011, ss.1-0, (Özet Bildiri)
2011
2011A study for preventing post-bottling haze formation in clarified pomegranate juice by physical treatments
Tetik N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., ARSLAN KULCAN A., KARHAN M.
2011 Effost Annual Conference, Berlin, Almanya, 9 - 11 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
2011
2011A study for preventing post-bottling haze formation in clarified pomegranate juice by physical treatments
TETİK N., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., Arslan Kulcan A., KARHAN M.
2011 Effost Annual Conference, Almanya, 1 - 04 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
2011
2011Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)
2011
2011Subcritical water extraction of polyphenols
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., KARHAN M.
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)
2011
2011Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
ARSLAN KULCAN A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)
2011
2011Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)
2011
2011Pulsed electric fields treatment in fruit juice processing
Arslan Kulcan A., ÖZİYCİ H. R., TURHAN İ., TETİK N., KARHAN M.
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, cilt.2, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)
2010
2010Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice.
ARSLAN KULCAN A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.448, (Özet Bildiri)
2010
2010Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice
Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.322, (Özet Bildiri)
2010
2010Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice
Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.322
2010
2010Influence of mash processing on total anthocyanin content of red grape juice
Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.322
2010
2010Analysis of different pervaporation membranes for aroma compounds recovery.
Hornyak L., ARSLAN KULCAN A., Marki E., Vatai G.
5th Membrane Science and Technology Conference, Tatranske Matliare, Slovakya, 4 - 08 Eylül 2010, (Özet Bildiri)
2010
2010Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice
Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1006-1008, (Tam Metin Bildiri)
2010
2010Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice.
ARSLAN KULCAN A., KARHAN M., Tetik N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
2010
2010Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice
Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.1006-1008, (Tam Metin Bildiri)
2010
2010Effect of mash heating and enzymatic fermentation on the total phenolic and total anthocyanin contents of grape juice
Arslan Kulcan A., KARHAN M., TETİK N., TURHAN İ., ÖZİYCİ H. R.
The 1st International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”,, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.1006-1008, (Tam Metin Bildiri)
2008
2008Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.
ARSLAN KULCAN A., KARHAN M., TETİK N.
Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.481-485, (Tam Metin Bildiri)
2008
2008Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.
Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M.
Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.481-485, (Tam Metin Bildiri)
2008
2008Keçiboynuzu zamkı (locust bean gum) yapısı, üretimi ve kullanım alanları.
Arslan Kulcan A., TETİK N., KARHAN M.
Bahçe Ürünlerinde IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2008, ss.481-485, (Tam Metin Bildiri)
Desteklenen Projeler
2015 - 2017
2015 - 2017Keçiboynuzu ekstraktından Dpinitolün nanofiltrasyonla elde edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KARHAN M. (Yürütücü), TURHAN İ., ARSLAN KULCAN A.
2011 - 2012
2011 - 2012Nar Suyu Üretiminde Siklodekstrin Uygulamasıyla Antioksidan Aktivitenin Arttırılması
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
ARSLAN KULCAN A. (Yürütücü), YAVUZ İ.
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Ocak 2016
Ocak 2016JOURNAL OF FOOD QUALITY
SCI Kapsamındaki Dergi
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
01 Ocak 2015 - 01 Ocak 2015
01 Ocak 2015 - 01 Ocak 20158th Stevia Symposium
Katılımcı
Bonn-Almanya
01 Ekim 2014 - 01 Ekim 2014
01 Ekim 2014 - 01 Ekim 20147th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013
01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013The 2nd International Symposium, on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
Katılımcı
Struga-Makedonya
01 Mayıs 2011 - 01 Mayıs 2011
01 Mayıs 2011 - 01 Mayıs 2011International Food Congress Novel Approaches in Food Industry
Katılımcı
İzmir-Türkiye
01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010
01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010