Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252, (Özet Bildiri)

Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257, (Özet Bildiri)

Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257

Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268

Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252

Physicochemical and Sensorial Properties of Probiotic Yogurt Ice Cream

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.252

Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268, (Tam Metin Bildiri)

Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257

Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268, (Özet Bildiri)

Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268

Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257, (Tam Metin Bildiri)

Microencapsulation of probiotic bacteria

Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.73, (Özet Bildiri)

Microencapsulation of probiotic bacteria

Dairy Conference, Stutgart, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.73, (Özet Bildiri)

Probiyotik Bakterilerin Asit Stresine Karşı Adaptasyonu.

Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongres, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2013, ss.24

Antibiyotiğe Karşı Direnç ve Probiyotikler

Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongres, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24

Probiyotik bakterilerin asit stresine karşı adaptasyonu.

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24, (Özet Bildiri)

Probiyotik bakterilerin asit stresine karşı adaptasyonu.

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24, (Özet Bildiri)

Probiyotik bakterilerin asit stresine karşı adaptasyonu.

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24

Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24

Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.25, (Özet Bildiri)

İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40

İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40, (Tam Metin Bildiri)

İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40, (Tam Metin Bildiri)

İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40

Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.41-42

Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.41-42, (Özet Bildiri)

Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.41-42

Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonunda Kullanılan Kaplama Materyalleri

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.41-42, (Özet Bildiri)

Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.138, (Özet Bildiri)

Çimi Tulum Peyniri

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu., Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 12 Mayıs 2016, ss.134

Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 12 Mayıs 2016, ss.138, (Tam Metin Bildiri)

Çimi tulum peyniri

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134, (Özet Bildiri)

Çimi tulum peyniri

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134

Çimi tulum peyniri

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.134, (Özet Bildiri)

Gidalarda laktulozun belirlenmesi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80

Gidalarda laktulozun belirlenmesi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80

Eşek sütü ve kullanım alanları

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)

Eşek sütü ve kullanım alanları

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)

Eşek sütü ve kullanım alanları

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80

Gidalarda laktulozun belirlenmesi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.80, (Özet Bildiri)

Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)

The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)

The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834

Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)

Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)

The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834, (Özet Bildiri)

Effect of inoculation rate on viability and antibiotics susceptibility of Lactobacillus acidophilus in fermented milk

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.18, (Özet Bildiri)

The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834

Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.188

Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)

Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.188, (Özet Bildiri)

Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri

The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.153-154

Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri

The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.153-154
Kitaplar

Gıda ve İçecek Fermentasyonları

Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş, Turhan İ, Editör, Palme Yayın Dağıtım, Ankara, ss.179-209, 2015
Metrikler

Yayın

85

Proje

1