Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSLERİ ATIKLARININ ÇEVREYE ETKİSİ

VII. ULUSAL EKOLOJİ KONGRESİ, Malatya, Türkiye, ss.351, (Özet Bildiri)

Oxidative Status of Commonly Consumed Fish Species

4th International Mediterranean Science and Engineering Congress, (IMSEC 2019), Antalya, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019, ss.349-352, (Tam Metin Bildiri)

Loading and bioencapsulation of Iron (Fe2+) mineral in trout egg as a model system for delivering of water-soluble compounds

48 th conference of the west europn fish tecnologist;s assogiation, Lisbon, Portekiz, 15 - 18 Ekim 2018, ss.1

The Biology of the Banded Dye Murex (Murex trunculus) in the Mediterranean Sea

IX International Scientific Agriculture Symposium "Agrosym 2018", Jahorina, Bosna-Hersek, 4 - 07 Ekim 2018, ss.676

Quality changes in coated shrimp with powdered herbal extracts

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.51

Çipura (Sparus aurata) ve Levrek (Dicentrarchus labrax) Etlerinin Esansiyel Mikro Element İçeriklerinin Karşılaştırılması

3. ASM International Congress of Agriculture and Environment, Antalya, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, ss.106, (Tam Metin Bildiri)

Çipura (Sparus aurata) ve Levrek (Dicentrarchus labrax) Etlerinin Esansiyel Mikro Element İçeriklerinin Karşılaştırılması

3. ASM International Congress of Agriculture and Environment, Antalya, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, ss.106, (Tam Metin Bildiri)

Composition of Anchovy Oil Enriched Emulsions

International Congress of Agriculture and Environment., Antalya, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, ss.9

Composition of Anchovy Oil Enriched Emulsions

International Congress of Agriculture and Environment., Antalya, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, ss.9

COMPARISON OF ESSENTIAL TRACE ELEMENT PROFILES OF RAINBOW TROUT FISH (ONCORHYNCHUS MYKISS) MEAT AND EGG

International Conference Agriculture for life,life for agricullture, Bükreş, Romanya, 15 - 18 Kasım 2017, ss.82, (Tam Metin Bildiri)

COMPARISON OF ESSENTIAL TRACE ELEMENT PROFILES OF RAINBOW TROUT FISH (ONCORHYNCHUS MYKISS) MEAT AND EGG

International Conference Agriculture for life,life for agricullture, Bükreş, Romanya, 15 - 18 Kasım 2017, ss.82, (Tam Metin Bildiri)

Liposoluble vitamin profiles (A, D3, E) in meat and egg of farmed rainbow trout fish (Oncorhynchus mykiss)

NABEC 2017, Northeast Agriculture and Biological Engineering Conference, Groton-Maine, Amerika Birleşik Devletleri, 30 Temmuz - 02 Ağustos 2017, cilt.1, ss.20

Biotechnological production of omega-3 fatty acids from microalgae

TAFT 2015 5th Trans-Atlantic Fisheries Technology Conference, Nantes, Finlandiya, 12 - 15 Ekim 2015, cilt.1, sa.1, ss.95, (Tam Metin Bildiri)

Alabalık (Oncorhynchus mykiss) yumurtasının besinsel özellikleri

18. Su Ürünleri Sempozyumu 2015, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, cilt.1, sa.1, ss.451, (Tam Metin Bildiri)

Su ürünleri kaynaklı fosfolipidler: Özellikleri, kaynakları ve uygulama alanları

18. Su Ürünleri Sempozyumu 2015, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, cilt.1, sa.1, ss.451

Pysicochemical properties of freeze dried rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) roe

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.19

Farklı karides türlerinde kafa ayıklama işleminin melanosis üzerine etkisi

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.48, (Özet Bildiri)

Inhibition of lipid oxidation in fish oil by using pomegranate peel (Punica granatum) extract.

AGRIBALKAN Balkan Agricultural Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2014, ss.574, (Özet Bildiri)

Yeşil deniz yosunlarından (Enteromorpha linza) fenolik madde ekstraksiyon koşullarının optimizasyonu

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.374

Yeşil deniz yosunlarından (Enteromorpha linza) fenolik madde ekstraksiyonu koşullarının optimizasyonu.

XII. Ulusal Su Ürünleri SempozyumU, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.374, (Tam Metin Bildiri)

Cevap yüzey metodu kullanılarak benekli orkinos balığı (E. alletteratus)filatolarının marinasyon koşullarının optimizasyonu

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, FABA 2013 (Balıkçılık ve Akuatik Bilimler) Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.121

Optimization of shrimp snack production by response surface methodology: Sensory properties.

Chemical Reactions in Foods VII, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Kasım 2012, ss.217, (Tam Metin Bildiri)

Optimization of shrimp snack production by response surface methodology: Sensory properties.

Chemical Reactions in Foods VII, Çek Cumhuriyeti, ss.217, (Tam Metin Bildiri)

Karides eti I,le zenginleştirilmiş tortilla cipslerinin Kalite Özellikleri.

Türkiye 11. Gıda Kongreresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.192

Extrusion processing of seafood.

4th International Conference on Aquatic Resources (ICAR-10), Mısır, 1 - 04 Aralık 2010, ss.27

Inhibition effects of tomato and garlic extracts on lipid oxidation in marinated anchovy

3rd Joint Trans-Atlantic Fisheries Technology Conference, Danimarka, 1 - 04 Eylül 2009, ss.212

Inhibition effects of tomato and garlic extracts on lipid oxidation in marinated anchovy

3rd Joint Trans-Atlantic Fisheries Technology Conference, Danimarka, ss.212, (Tam Metin Bildiri)

Inhibition effects of tomato and garlic extracts on lipid oxidation in marinated anchovy

3rd Joint Trans-Atlantic Fisheries Technology Conference, Danimarka, ss.212, (Tam Metin Bildiri)

Effects of garlic extract on the quality of coated shrimp during frozen storage

Resource management. Short Communications of Contrubutions Presented at International Conference Aquaculture Europe 08, Polonya, ss.141

Effects of garlic extract on the quality of coated shrimp during frozen storage

Resource management. Short Communications of Contrubutions Presented at International Conference Aquaculture Europe 08, Polonya, 1 - 04 Eylül 2008, ss.141

Effects of garlic extract on the quality of coated shrimp during frozen storage

Resource management. Short Communications of Contrubutions Presented at International Conference Aquaculture Europe 08, Polonya, ss.141

Hazards related to food safety in aquaculture products and prevention

1st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.109, (Özet Bildiri)

Preservation of marinated fish in Pomegranate sauce

1st International Congress of Seafood Technology, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.64, (Özet Bildiri)

Hazards related to food safety in aquaculture products and prevention

1st International Congress of Seafood Technology, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2008, ss.109
Kitaplar

Advances in Edible Films and Coatings in Aquatic Foods

Innovative Technologies in Seafood Processing, Yesim Ozogul, Editör, Crc Beacon Press, Ny, ss.71-91, 2019
Metrikler

Yayın

96

Atıf (WoS)

354

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

413

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (Scholar)

420

H-İndeks (Scholar)

14

Proje

22

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları