SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Fatty acid composition of poppy seeds with different colours
Akdeniz University Journal of the Faculty of Agriculture
, cilt.25, sa.2, ss.77-80, 2012 (Hakemli Dergi)
Nişasta Miktarının ve Çöven Suyu İlavesinin Lokumların Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri
GIDA
, cilt.5, sa.35, ss.331-337, 2010 (Hakemli Dergi)
Dielektrik Isıtma ve Gıda İşlemede Kullanımı
Teknolojik Araştırmalar: GTED
, cilt.3, ss.61-69, 2006 (Hakemli Dergi)
Yaş ve Kuru Tarhananın Şeker İçeriğine Fermentasyon ve Depolamanın Etkisi
GIDA
, cilt.29, sa.4, ss.299-305, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gıdaların Ambalajlanmasında Yeni Eğilimler: Nanoparçacık İçeren Ambalaj Malzemeleri
İnternational Food, Agriculture and Gastronomy Congress, Antalya, Türkiye, ss.61
Gıdaların Ambalajlanmasında Yeni Eğilimler: Nanoparçacık İçeren Ambalaj Malzemeleri
İnternational Food, Agriculture and Gastronomy Congress, Antalya, Türkiye, ss.61
Influence of edible coatings on some physicochemical properties of dried banana (Musa Cavendish)
AGROFOOD, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.1
ınfluence of edible coatings on some physicochemical properties of dried banana (Musa Cavendish)
AGROFOOD, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.1
ınfluence of edible coatings on some physicochemical properties of dried banana (Musa Cavendish)
AGROFOOD, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.1
Effects of edible coatings before drying on some properties of dried banana
XIIIth International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.111
Effects of edible coatings before drying on some properties of dried banana
XIIIth International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.111
SELÜLOZ TÜREVLERİNİN GIDA AMBALAJ SEKTÖRÜNDE KULLANIMI
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.80
KAKAOLU KEKLERİN LEZZET VE DOKUSAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN KIYASLANMASI
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.162
Yenilebilir Filmle Sarılarak Pişirilen Piliç Eti Üzerine Filmin Etkisinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.60
Oleoresin İçeren Yenilebilir Filmlerin Üretimi ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.77
Oleoresin İçeren Yenilebilir Filmlerin Üretimi ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.77
Yenilebilir Filmle Sarılarak Pişirilen Piliç Eti Üzerine Filmin Etkisinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.60
Japon bıldırcınlarında et kalite özellikleri ile kalıtımı
III. Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2014
Effects Of Starch Type On some Properties Of Baked Foam Trays
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.121
The Effects Of Various Supplementary Materials On the Properties of Starch Based Foam Plates
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.122
The Effects Of Various Supplementary Materials On the Properties of Starch Based Foam Plates
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.122
Effects Of Starch Type On some Properties Of Baked Foam Trays
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.121
ZAMAN-SICAKLIK / TAZELİK İNDİKATÖRLERİ
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 11 Haziran - 11 Eylül 2013, ss.75
Properties of baked foams obtained from native and cross-linked corn starches
. International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, ss.687
Viscosities and morphological properties of the modified corn starches
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.647
Effects of corn fiber, clay and beeswax on the some properties of corn starch based foam trays
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, ss.688
Effects of corn fiber, clay and beeswax on the some properties of corn starch based foam trays
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.688
Effects of gamma treatment on the properties of corn protein-based films
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.1093
Viscosities and morphological properties of the modified corn starches
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, ss.647
Properties of baked foams obtained from native and cross-linked corn starches
. International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.687
Comparison of certain chemical compositions of poppy seeds having different colours
The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 03 Ekim 2010, ss.665-667
Comparison of certain chemical compositions of poppy seeds having different colors
The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.665-667
Fatty Acid and Mineral Compositions of Poppy Seeds Having Different Colors
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 11 Mart - 11 Haziran 2010, ss.287
Fatty Acid and Mineral Compositions of Poppy Seeds Having Different Colors
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 11 Mart - 11 Haziran 2010, ss.287
Farklı randımanlardaki unlardan üretilmiş yufkaların bazı özelliklerinin farklı sıcaklıklarda depolama ile değişimi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.268
Yaş ve kuru tarhananın şeker içeriğine fermentasyon ve depolamanın etkisi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.17
Tirmis tanelerinin (Lupinus albus L.) bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmes
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2003, ss.707-720
Tirmis tanelerinin (Lupinus albus L.) bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2003