Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

DETERMINATION OF PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF AYRAN PRODUCED FROM DIFFERENT MILKS

International Symposium on Advanced Engineering Technologies, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 Haziran 2022

ENCAPSULATION OF β-CAROTENE PRODUCED FROM MORTIERELLA RAMANNIANA WITH USING FREEZE-DRYING

International Symposium on Advanced Engineering Technologies, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 Haziran 2022

Determination of milk proteins in dairy products by analytical methods

13th International Congress on Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.60-63

Biofouling Problem In Dairy Processing Industry

IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227

Preservation methods for microorganisms in kefir grains

Food Science, Agronomy and Technology, Roma, İtalya, 20 - 22 Eylül 2018, ss.96-97

Potential Usage of Bacteriophages as Antibacterial Agents in Cheese Production

1st Internatıonal Health Science and Life Congress, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.430

ß-galaktosidaz Enziminin Mikrokapsülasyonu

1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118

EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK

6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.65

Deve Sütü ve Önemi

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2

Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1

Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2

Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268

Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257

Utilization of Stress-Adapted Probiotic Bacteria in Food-Production

14. Fachsymposium Lebensmittemikrobiologie, Tagunsunterlagen, Almanya, 22 - 24 Nisan 2013, ss.44 Sürdürülebilir Kalkınma

Antibiyotiğe Karşı Direnç ve Probiyotikler

Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongres, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.25

Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler

Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24

İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40

Çimi Tulum Peyniri

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu., Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 12 Mayıs 2016, ss.134

Metrikler

Yayın

101

Atıf (WoS)

101

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

97

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

23

Açık Erişim

23
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları