SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı
Academic Food Journal
, cilt.15, sa.3, ss.281-287, 2017 (Hakemli Dergi)
Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
AKADEMİK GIDA
, sa.15, ss.172-181, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
DETERMINATION OF PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF AYRAN PRODUCED FROM DIFFERENT MILKS
International Symposium on Advanced Engineering Technologies, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 Haziran 2022
ENCAPSULATION OF β-CAROTENE PRODUCED FROM MORTIERELLA RAMANNIANA WITH USING FREEZE-DRYING
International Symposium on Advanced Engineering Technologies, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 Haziran 2022
Verkapselung von bakteriophagen ın casein-alginat und überleben ım sımulierten magen-darm system
18. Fachsymposium lebensmittel mikrobiologie, Kiel, Almanya, 07 Ekim 2019
Determination of milk proteins in dairy products by analytical methods
13th International Congress on Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, ss.60-63
Influence of cold and heat adaptation treatments on fatty acid composition of Lactobacillus acidophilus cell membrane
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.164
Biofouling Problem In Dairy Processing Industry
IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227
Preservation methods for microorganisms in kefir grains
Food Science, Agronomy and Technology, Roma, İtalya, 20 - 22 Eylül 2018, ss.96-97
Organik ve Konvansiyonel Uygulamalarla Üretilen Sütlerin Eser Element İçeriği Açısından Karşılaştırılması
International Trace Anaysis Congress, Sivas, Türkiye, 20 - 23 Haziran 2018, ss.205
Potential Usage of Bacteriophages as Antibacterial Agents in Cheese Production
1st Internatıonal Health Science and Life Congress, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.430
The methods used in determination of adulteration of milk species during cheese production
Proceedings of the 10th Cheese Symposium, Rennes, Fransa, 4 Nisan - 06 Mayıs 2018, ss.188
Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35
ß-galaktosidaz Enziminin Mikrokapsülasyonu
1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.118
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS AND PHYSIOLOGICAL STATES OF THE CELLS ON VIABILITY OF DRIED PROBIOTIC MICROORGANISMS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.195
EFFECT OF HEAT TREATMENT ON ORGANOPHOSPHOROUS PESTICIDES IN MILK
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.65
THE ACID ADAPTATION OF BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM DSM 20456 AND BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS BB12
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.116
THE POTENTIAL APPLICATIONS OF LACTOBIONIC ACID AND ITS PRODUCTION METHODS
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.6
PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT AS INFLUENCED BY ADDITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND WHEY POWDER
12th International conference of food physicists, Debrecen, Macaristan, 6 - 08 Temmuz 2016, ss.39
Deve Sütü ve Önemi
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2
Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım
1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1
Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2
Milk Derived Cationic Antimicrobial Peptides
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.268
Effect of Different Starter Cultures on Physicochemical and Sensorial Properties of Fermented Dairy Drink
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.257
Probiotics and studies on enhancing their viability in fermented milk products.
Kiel Food Science Symposium, Kiel, Almanya, 20 - 21 Mayıs 2014, ss.34
Improving the Viability of Probiotics Cells in Fermented Milk Products
Dairy Conference, Hohenheim, Almanya, 16 - 17 Eylül 2013, ss.88
Utilization of Stress-Adapted Probiotic Bacteria in Food-Production
14. Fachsymposium Lebensmittemikrobiologie, Tagunsunterlagen, Almanya, 22 - 24 Nisan 2013, ss.44
Antibiyotiğe Karşı Direnç ve Probiyotikler
Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongres, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.25
Antibiyotiğe karşı direnç ve probiyotikler
Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2013, ss.24
İçme Sütü Üretiminde Kullanılan Süt Tozunun Belirlenmesi.v
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.39-40
Çimi Tulum Peyniri
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu., Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012 - 12 Mayıs 2016, ss.134