Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Effect of Different Heat-Treated Ultrafi...
Effect of Different Heat-Treated Ultrafiltration (UF) Retentates with Altered Protein-to-Fat Ratios on Chemical, Physicochemical and Sensory Properties of UF White Cheese
Atıf İçin Kopyala
Demiral M.
,
ERGİN ZEREN F.
,
KÜÇÜKÇETİN A.
AKADEMIK GIDA, 2024 (Scopus)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2024
Doi Numarası:
10.24323/akademik-gida.1609151
Dergi Adı:
AKADEMIK GIDA
Derginin Tarandığı İndeksler:
Scopus, Academic Search Premier, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, TR DİZİN (ULAKBİM)
Akdeniz Üniversitesi Adresli:
Evet