Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Effect of Different Heat-Treated Ultrafi...
Effect of Different Heat-Treated Ultrafiltration (UF) Retentates with Altered Protein-to-Fat Ratios on Chemical, Physicochemical and Sensory Properties of UF White Cheese
Atıf İçin Kopyala
Demiral M.
,
ERGİN ZEREN F.
,
KÜÇÜKÇETİN A.
AKADEMIK GIDA, 2024 (Scopus)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2024
Doi Numarası:
10.24323/akademik-gida.1609151
Dergi Adı:
AKADEMIK GIDA
Derginin Tarandığı İndeksler:
Scopus, Academic Search Premier, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, TR DİZİN (ULAKBİM)
Akdeniz Üniversitesi Adresli:
Evet