Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Tek Hücre Proteinlerinin Et İkamesi Olarak Kullanım Potansiyeli

Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023, ss.1

Gıda Güvencesi, Genetiği Değiştirilmiş Ürünler ve Etik

AKETDER 1. Etik Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 14 Mayıs 2022, ss.134-135

Importance of Morcella spp. on Nutrition and Health

Gıda Kimyası Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Mart 2022, ss.6

Determining the effect of supplementation of growth medium with spent carob pod pulp for concurrent production of Trametesversicolor laccase and glucans

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.641

Tarhana: a source of gluten in the diet and potential methods of producing gluten-free tarhana

AgroFood - International Conference on Agronomy and Food Science Technology, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.91

Comparison of glucomannan and starch contents of salep collected from five different regions of Turkey

International Final Conference Interactive Conservation Platform for Orchids Native to Greece and Turkey (ICON), Antalya, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2017, ss.10

Determination of salep adulteration with starches and gums using the DSC technique

2nd Congress on Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, cilt.1, sa.1, ss.136

More education better service for consumers in a highlight celiac

I. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Mayıs 2016, ss.37

The gluten-free diet and differences in nutrient composition of selected food products

2nd International Congress of Agriculture, Food and Gastronomy, Antalya, Türkiye, 8 - 12 Nisan 2015, ss.220

İnülin, gıdalarda kullanımı ve prebiyotik etkisi

2. Ulusal Probiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Antalya, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2014, ss.5

Confectionery starch gel texture: effect of starch substitution with pullulan

2nd Traditional Foods From Adriatics to Caucusus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.612

Gıdalarda katkı maddesi olarak kullanılan steviol glikozitleri ve güvenliği

İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, ss.321

Yalancı Tahıl (Pseudocereal): Kinoa

11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, ss.331

Glutamik asit üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.171

Bacillus türlerinin bakteriyosin üretimi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.108

Peptidases used in the food industry

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry (NAFI2011), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1045

Single Cell Protein-an alternative source

International Foods Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1062

Physical, Textural and Sensory Characteristics of Hybrid Potatoes Bred from the Marfona Variety

1st International Congress On Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.340

Techniques for detection of food aroma compounds

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.10

Trabzon Vakfıkebir Ekmeği

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.560-561

Un Helvası-Fırında kavurma uygulaması esnasında HMF oluşumunun izlenmesi

The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.508-509

Simidin tarihçesi ve üretimi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.558-559

Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi

1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Çölyak hastalığı ve ekşi maya kullanımı

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.277-281

Enzime Dirençli Nişasta’nın İşlevsel Özellikleri

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, cilt.1, ss.565-569

Expression and characterization of Bacillus subtilis PY22 alfa-amylase in Pichia pastoris

International Enzyme Engineering Symposium (IEES), Aydın, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2008, ss.52

Peroxidation of membrane lipids in chilled cucumber mezocarp tissue and the effect of several dipping applications

3rd Central European Congress on Food (CEFood 2006), Sofia, Bulgaristan, 22 - 24 Mayıs 2006, ss.149

Enzymatic methods in the deternination of food components

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.206

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Güvenliği ve Sağlık

Stratejik Gıdalar & Hassas Beslenme, , Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Ltd. Şti., Ankara, ss.309-316, 2024

Fermente Gıdalarda Yeni Yaklaşımlar

Gıda Endüstrisi ve Beslenmede Yeni Akımlar, KARAKAYA SİBEL, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.21-27, 2024

Mikrobiyal Enzimler

Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş, Turhan Irfan, Editör, Palme Yayıncılık, Ankara, ss.133-143, 2015

Sağlık Bakım Ürünleri

Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş, Turhan İrfar, Editör, Plame Yayıncılık, Ankara, ss.165-178, 2015

Water and its relation to food

Advances in Food Biochemistry, Yildiz F., Editör, CRC, New York , New York, ss.1-21, 2009

Metrikler

Yayın

69

Atıf (WoS)

122

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

147

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

136

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

7

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları