Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2018 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2009 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans İleri Gıda Mikrobiyolojisi ve Mikrobiyal Enzim Üretimi
-
Lisans Moleküler Biyoloji
-
Lisans Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler
-
Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş
-
Lisans Fermente Ürünler Teknolojisi
-
Lisans Teknik İngilizce
-
Doktora Polimeraz Zincir Tepkimesi (PCR) ve Gıda Analizlerinde Kullanım Olanakları
Yönetilen Tezler
-
Uşak tipi tarhanada protein ve amino asitlerin analizi
Karakaş Budak B. (Danışman)
S.ANIL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Maraş tipi tarhanada formülasyonun ve fermentasyon sürecinin ürünün gluten seviyesi ve bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
Karakaş Budak B. (Danışman)
B.SARI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Ekşi Maya ve Enzim Katkılarının Fermantasyon Sürecinde Tarhananın Gluten İçeriği Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Karakaş Budak B. (Danışman)
S.İçen(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Biyoteknolojik Yöntemlerle Basidiomycetes Türü Mantarlardan Fonksiyonel Ürünlerin Eldesi
E.Bytyqi(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Salep İçeriğinin Tespitinde Kullanılabilecek Moleküler Marker Geliştirilmesi Üzerine Araştırmalar
E.Kabacaoğlu(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Farklı Formülasyonlarla Hazırlanan Salep Benzeri İçeceklerin Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
-
Salda Gölünden İzole Edilen Alkalifilik Bakteri Suşlarının Siklodekstrin Glukanotransferaz (SGTaz) Enzimi Üretme Yetenekleri ve SGTaz Geni Üzerine Araştırmalar
E.Kabacaoğlu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Bacillus sp. Kaynaklı Pullulanaz Enzimini Kodlayan Genin Klonlanması ve Ekspresyonu Üzerine Çalışmalar