SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Şile İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.9, sa.4, ss.3018-3035, 2021 (Hakemli Dergi)
Gastronomi turizmi ve Hatay lezzet rotası
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.150-162, 2021 (Hakemli Dergi)
BİREYLERİN TATİLE YÖNELİK FİNANSAL PLAN VE UYGULAMALARI
Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi The Journal Of Academic Social Science
, sa.41, ss.247-254, 2017 (Hakemli Dergi)
Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Manavgat’ın Altın Susamı
International Rural Tourism and Development JournalUluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.19-25, 2017 (Hakemli Dergi)
Reklamın Tüketiciyi Bilgilendirme İşlevi
Karınca Kooperatif Postası
, cilt.74, sa.867, ss.27-30, 2009 (Hakemli Dergi)
Sürdürülebilir Tüketici Eğitimi;Eğitimde Sorumlu Tüketim
Karınca Kooperatif Postası
, cilt.73, sa.858, ss.2-9, 2008 (Hakemli Dergi)
Ürün Etiketlerine Yönelik Tüketici Bilgileri
Mesleki Eğitim Dergisi
, cilt.9, sa.18, ss.225-238, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Beş Yıldızlı Otel Şeflerinin Sürdürülebilir Mutfak Kavramının Algılanması ve Tespiti
4th International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Türkiye, 04 Ekim 2023
Gençlerin Kişiliklerinin Stresle Başa Çıkma Tarzlarına Etkisi
3. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi, 27 Haziran - 01 Temmuz 2018
Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Susam
1st INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS/6. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.132
Consumers’ views on shopping malls
1st INTERNATIONAL CONGRESS on TOURISM, ECONOMIC and BUSINESS SCIENCES, Üsküp, Makedonya, 1 - 05 Kasım 2017, ss.39
Kadın Kullanıcıların Elektrikli Ev Araçlarının Kullanımında Karsılaştıkları Sorunların İncelenmesi
15. Ulusal Ergonomi Kongresi, Konya, Türkiye, 20 - 24 Ekim 2009, ss.41-49
Öğrenci Yurtlarında Kalan Öğrencilerin Ders Çalışma Ortamlarının Uygunluğunun İncelenmesi
15. Ulusal Ergonomi Kongresi, Konya, Türkiye, 20 - 24 Ekim 2009, ss.484-495
Kitap & Kitap Bölümleri
Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri
Mutfak Uygulamaları, Semra Akar Şahingöz, Tufan Süren, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.435-478, 2020
Füzyon Mutfak
Gastronomide Güncel Konular, H. Ferhan NİZAMLIOĞLU, Editör, Billur Yayınevi, Konya, ss.101-115, 2018