-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2016 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2016 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2014 - 2016 Araştırma Görevlisi Dr.
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2006 - 2014 Araştırma Görevlisi
Gazi Üniversitesi, Mesleki Eğitim Fakültesi, Aile Ekonomisi Ve Beslenme Eğitimi
-
2018 - 2020 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2016 - 2020 Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
Yüksek Lisans
Seminer
Danışmanlık
Danışmanlık
Turizmde GastroTurist Eğilimleri
Yüksek Lisans Tezi
Uzmanlık Alan Dersi
Turizm Yönetiminde Gastronomi Yönelimleri
Uzmanlık Alan Dersi
Danışmanlık
Danışmanlık
Yüksek Lisans Tezi
Seminer
Seminer
Uzmanlık Alan Dersi
Yüksek Lisans Tezi
Uzmanlık Alan Dersi
Seminer
Gıda Güvenliği
Somut Olmayan Kültürel Miras ve Türk Mutfak Kültürü
Gastronomide Duyusal Analiz
-
Lisans
Yemek Süsleme Sanatı
Kariyer Planlama
Beslenme İlkeleri
Beslenme İlkeleri
Yemek ve Kültür
Yemek Süsleme Sanatı
Yemek ve Kültür
Kariyer Planlama
Gastronomiye Giriş
Gıda Kimyası
Gıda Bilimi ve Güvenliği
Gastronomiye Giriş
Gıda Kimyası
Gıda Mevzuatı
Gıda Bilimi ve Güvenliği
Gıda Mevzuatı
Mutfak Yönetimi
Genel Turizm Bilgisi
Genel Turizm Bilgisi
Yiyecek İçecek Servisi
Davranış ve İletişim
-
Belek bölgesinde bulunan otellerde çalışan mutfak personellerinin gıda güvenliği algısı ve gıda mühendislerine karşı bakış açılarının belirlenmesi
Onur N. (Danışman)
S.SAYGUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Gastronomi Müzelerini Ziyaret Eden Turistlerin Deneyimleri, Gastronomik İmaj Algısı ve Davranışsal Niyetlerinin İncelenmesi
Onur N. (Danışman)
G.ASLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
4 ve 5 yıldızlı otellerin menülerinde zeytinyağı kullanımı: Manavgat örneği
Onur N. (Danışman)
M.KÜÇÜK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Sıfır Atık Menü Geliştirme Üzerine Bir Çalışma
Onur N. (Danışman)
A.ERTAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Uluslararası Öğrencilerin Tüketici Etnosentrizim Eğilimlerinin Dışarıda Yemek Yeme Sıklığına ve Yemek Seçimlerine Etkisi
Onur N. (Danışman)
Y.GEZİCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019