Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2016 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2016 - 2018 Yrd. Doç. Dr.

    Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2014 - 2016 Araştırma Görevlisi Dr.

    Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2006 - 2014 Araştırma Görevlisi

    Gazi Üniversitesi, Mesleki Eğitim Fakültesi, Aile Ekonomisi Ve Beslenme Eğitimi

Yönetimsel Görevler
  • 2018 - 2020 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2016 - 2020 Bölüm Başkanı

    Akdeniz Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Verdiği Dersler
  • Yüksek Lisans

    Seminer

    Danışmanlık

    Danışmanlık

    Turizmde GastroTurist Eğilimleri

    Yüksek Lisans Tezi

    Uzmanlık Alan Dersi

    Turizm Yönetiminde Gastronomi Yönelimleri

    Uzmanlık Alan Dersi

    Danışmanlık

    Danışmanlık

    Yüksek Lisans Tezi

    Seminer

    Seminer

    Uzmanlık Alan Dersi

    Yüksek Lisans Tezi

    Uzmanlık Alan Dersi

    Seminer

    Gıda Güvenliği Sürdürülebilir Kalkınma

    Somut Olmayan Kültürel Miras ve Türk Mutfak Kültürü

    Gastronomide Duyusal Analiz

  • Lisans

    Yemek Süsleme Sanatı

    Kariyer Planlama Sürdürülebilir Kalkınma

    Beslenme İlkeleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Beslenme İlkeleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Yemek ve Kültür Sürdürülebilir Kalkınma

    Yemek Süsleme Sanatı

    Yemek ve Kültür Sürdürülebilir Kalkınma

    Kariyer Planlama Sürdürülebilir Kalkınma

    Gastronomiye Giriş Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Kimyası Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Bilimi ve Güvenliği Sürdürülebilir Kalkınma

    Gastronomiye Giriş Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Kimyası Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Mevzuatı

    Gıda Bilimi ve Güvenliği Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Mevzuatı

    Mutfak Yönetimi

    Genel Turizm Bilgisi

    Genel Turizm Bilgisi

    Yiyecek İçecek Servisi

    Davranış ve İletişim