Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2016 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2016 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2014 - 2016 Araştırma Görevlisi Dr.
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2006 - 2014 Araştırma Görevlisi
Gazi Üniversitesi, Mesleki Eğitim Fakültesi, Aile Ekonomisi Ve Beslenme Eğitimi
Yönetimsel Görevler
-
2018 - 2020 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2016 - 2020 Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Lisans Yemek Süsleme Sanatı
-
Yüksek Lisans Danışmanlık
-
Lisans Kariyer Planlama
-
Yüksek Lisans Danışmanlık
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Yemek ve Kültür
-
Yüksek Lisans Turizmde GastroTurist Eğilimleri
-
Lisans Yemek Süsleme Sanatı
-
Lisans Yemek ve Kültür
-
Yüksek Lisans Yüksek Lisans Tezi
-
Lisans Kariyer Planlama
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Lisans Gastronomiye Giriş
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Gıda Bilimi ve Güvenliği
-
Yüksek Lisans Turizm Yönetiminde Gastronomi Yönelimleri
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Lisans Gastronomiye Giriş
-
Yüksek Lisans Danışmanlık
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Gıda Mevzuatı
-
Lisans Gıda Bilimi ve Güvenliği
-
Yüksek Lisans Danışmanlık
-
Lisans Gıda Mevzuatı
-
Yüksek Lisans Yüksek Lisans Tezi
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans Yüksek Lisans Tezi
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Yüksek Lisans Gıda Güvenliği
-
Yüksek Lisans Somut Olmayan Kültürel Miras ve Türk Mutfak Kültürü
-
Lisans Mutfak Yönetimi
-
Yüksek Lisans Gastronomide Duyusal Analiz
-
Lisans Genel Turizm Bilgisi
-
Lisans Genel Turizm Bilgisi
-
Lisans Yiyecek İçecek Servisi
-
Lisans Davranış ve İletişim
Yönetilen Tezler
-
Belek bölgesinde bulunan otellerde çalışan mutfak personellerinin gıda güvenliği algısı ve gıda mühendislerine karşı bakış açılarının belirlenmesi
Onur N. (Danışman)
S.SAYGUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Gastronomi Müzelerini Ziyaret Eden Turistlerin Deneyimleri, Gastronomik İmaj Algısı ve Davranışsal Niyetlerinin İncelenmesi
Onur N. (Danışman)
G.ASLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
4 ve 5 yıldızlı otellerin menülerinde zeytinyağı kullanımı: Manavgat örneği
Onur N. (Danışman)
M.KÜÇÜK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Sıfır Atık Menü Geliştirme Üzerine Bir Çalışma
Onur N. (Danışman)
A.ERTAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Uluslararası Öğrencilerin Tüketici Etnosentrizim Eğilimlerinin Dışarıda Yemek Yeme Sıklığına ve Yemek Seçimlerine Etkisi
Onur N. (Danışman)
Y.GEZİCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019