SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Fenilketonüri hastaları için fenilalanin içeriği azaltılmış bir un geliştirilmesi
Gıda
, cilt.43, sa.5, ss.812-825, 2018 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda Bulunan Suyun Fizikokimyasal Durumu Ve Sorpsiyon İzotermleri
GIDA
, sa.40, ss.109-116, 2015 (Hakemli Dergi)
Tahıl depolamada zararların oluşum mekanizmaları ve depolamanın temel prensipleri
Miller/Değirmenci
, sa.46, ss.66-78, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Unlarda gıda güvenliği riskleri ve güvenli un üretimi için un fabrikalarında hijyen ve sanitasyon
Miller/Değirmenci
, sa.44, ss.52-65, 2013 (Hakemsiz Dergi)

Gıda GÜvenliği
Food Sektör
, sa.52, ss.42-46, 2009 (Hakemsiz Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
USE OF DIFFERENT CUMIN DOSES TO IMPROVE THE CHEMICAL AND SENSORIAL CHARACTERISTICS OF COATED AND FRIED CHICKEN MEAT
I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, Antalya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1461
Use of Different Cumin Doses to Improve the Chemical and Sensorial Characteristics of Coated and Fried Chicken Meat
I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1461
Effects of Using Sprouted Wheat on Quality at Bulgur Production
16th Europen Young Cereal Scientist and Technologist Workshop, Selanik, Yunanistan, 18 - 21 Nisan 2017, ss.38, (Özet Bildiri)
The effects of wheat flour particle size on physical properties of pound cake
2nd Congress on Food Structure & Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.181, (Tam Metin Bildiri)
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Buharda Pişirilmiş Ekmeğin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri
Türkiye 12. Gıda Kongresi 05-07 Ekim 2016, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.505, (Tam Metin Bildiri)
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112, (Özet Bildiri)
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Enzime Dirençli Nişastaca Zenginleştirilmiş Un Katkısının Ekmeğin Diyet Lif ve Fonksiyonel Gıda Özellikleri Üzeine Etkisi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.236
Enzime Dirençli Nişastaca Zenginleştirilmiş Un Katkisinin Ekmeğin Diyet Lif ve Fonksiyonel Gıda Özellikleri Üzerine Etkisi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.236, (Tam Metin Bildiri)
Production of Probiotic boza as a functional food for health and wellness, determination of its some properties and investigation of acceptability in public
1st Congress on Food Structure and Design, Porto, Portekiz, 15 - 17 Ekim 2014, ss.4345
Researching of an Indicator for Cake Staling by Using GC-MS
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117
Researching of an Indicator for Cake Staling by Using GC-MS
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117
Researching of a Indicator for Cake Staling by Using GC-MS
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117, (Tam Metin Bildiri)
Researching of an Indicator for Cake Staling by Using GC-MS
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117
Adsorption Behavior of Bulgur
8th EUROWATER Conference on Water in Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.50, (Tam Metin Bildiri)
Adsorption Behavior of Bulgur
8th EUROWATER Conference on Water in Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.50, (Tam Metin Bildiri)
Adsorption Behavior of Bulgur
8th International Conference on Water In Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.9, (Tam Metin Bildiri)
Adsorption Behavior of Bulgur
8th EUROWATER Conference on Water in Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.50
Ultrasonication to inactivate the proteolytic enzymes in bug-damaged wheat
13th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Freising, Almanya, 14 - 16 Mayıs 2014, ss.41, (Özet Bildiri)
Volatile Constituents of Boza in Fermentation and Storage
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261, (Tam Metin Bildiri)
Volatile Constituents of Boza in Fermentation and Storage
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261
Some Physical and Chemical Properties of Some Turkish Honeys
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642
Volatile Constituents of Boza in Fermentation and Storage
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261, (Tam Metin Bildiri)
Some Physical and Chemical Properties of Some Turkish Honeys
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642
Some Physical And Chemical Properties Of Some Turkish Honeys
The 2nd International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642, (Tam Metin Bildiri)
Some Physical and Chemical Properties of Some Turkish Honeys
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642, (Tam Metin Bildiri)
Analysis of slicing firmness and extensibility of pastırma slices
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.328, (Özet Bildiri)
Volatile Constituents Of Boza In Fermentation And Storage
The 2nd International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261, (Tam Metin Bildiri)
Determination and application of sorption isotherms of food
7th EUROWATER Conference on Water in Food, Helsinki, Finlandiya, 3 - 05 Haziran 2012, ss.62, (Özet Bildiri)
Probiyotik boza üretiminin fermentasyon ve depolama aşamasında şeker içeriği değişiminin belirlenmesi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.88
Köfter; geleneksel bir türk tatlısı
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.111, (Tam Metin Bildiri)
Geleneksel bir ekmek olarak yufka. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.185, (Tam Metin Bildiri)
Geleneksel Bir Ekmek Olarak YUfka
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.185, (Tam Metin Bildiri)
Açlığın önlenmesi ve gıda güvencesinin sağlanması
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.18
Effects of adding different doses of yoghurt starter culture and baking at different temperatures on phytic acid content of whole wheat bread
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.685, (Özet Bildiri)
Geleneksel bir ürün olan bozanın fonksiyonel gıda olarak özellikleri
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.552-553, (Özet Bildiri)
Kitaplar
Bölüm 7 İndofenol Yöntemi ile C Vitamini Belirlenmesi
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.57-60, 2020
Bölüm 16 İmünoserolojik Yöntem ile Gıdalarda Gliadin Tespiti
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.131-135, 2020